FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast za Jug ! Razumijem sve i kriticare i ove sto su radili,al vjerujte mi,Boga mi dao bi sve da nisam udaljen 150km od Sarajeva i da sam mogao danas doci cistiti,sprdat se sa rajom.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Ovo uopšte nisu trebali navijači raditi ;)Problem je što ljudi u klubu primaju platu, a ne obavljaju svoj posao.Ako njima nije u cilju da se jug očisti i da bude više navijača na tribinama, onda nešto nije uredu.Ja sam maloprije bio na Grbavici, jbg tek iz škole.Svaka čast onima koju bili i čistili.Ali ponavljam klub mora to da očisti, a ne navijači.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bata_Barata
- Kontakt:
Evo sad u kucu sav mokar. Samo znam da nam je predobro bilo, zaje.bancija, grudvanje, Dino Pekic sa nama, cevapa, piva.. Kad sam otisao C i D sektor su komplet bili ocisceni, momci su ostali ali ne znam hoce li se danas cistiti ostatak ili sutra....
...na ovoj nasoj temi je gomila no lifera i djecurlije.. Svi lafo nesta "znaju" svi lafo imaju neku svoju pricu, svi lafo glume "Haloo neda meni ponos da ja idem da cistim Jug, to je trebao klub da organizuje" VI ste samo gomila deb..ila.. 100% je i bilo momaka sa foruma, ali oni koji najvise pisu i prave se pametni (lafo oni nesta) eeee oni zamisliii...
tih nije biloo. Pun mi je kur.ac nekakvog kukava vaseg i SVI vi znate ali NIKO NISTA DA URADII !!!
Eno @Prinudjen sta ti bolan glumis ? ti mi navijac ? tiii ? @Seyo @pile.. piju kafe zajedno, dodju na forum "SEJO BOG" PILE BOG ... Koga boli k.rac sto ste vi napustili forumm.. Nema legendi, ma dajj...
Drž te se tastature kad vec necete lopate..
Ah da.. dimilo se
...na ovoj nasoj temi je gomila no lifera i djecurlije.. Svi lafo nesta "znaju" svi lafo imaju neku svoju pricu, svi lafo glume "Haloo neda meni ponos da ja idem da cistim Jug, to je trebao klub da organizuje" VI ste samo gomila deb..ila.. 100% je i bilo momaka sa foruma, ali oni koji najvise pisu i prave se pametni (lafo oni nesta) eeee oni zamisliii...
Eno @Prinudjen sta ti bolan glumis ? ti mi navijac ? tiii ? @Seyo @pile.. piju kafe zajedno, dodju na forum "SEJO BOG" PILE BOG ... Koga boli k.rac sto ste vi napustili forumm.. Nema legendi, ma dajj...
Ah da.. dimilo se
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Bata_Barata
- Kontakt:
@Bagrcavii.. uzmi pistolj i ubij se.. odmah sada.. ti volis Zelju jel ? E ne mogu da vjerujemm ..
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
mislim da nije taj procenat sto si vjerujem lupno , on je ako ne i duplo veci od navedenogPrinudjen je napisao/la:
Koliki je udio Želje u prihodu vlastitog fan shopa? 40%?
šta bolan ti pričaš ? ko si bolan ti ? smiri se, idi zapali buxnuBata_Barata je napisao/la:@Bagrcavii.. uzmi pistolj i ubij se.. odmah sada.. ti volis Zelju jel ? E ne mogu da vjerujemm ..
DRUG NEBI TI PUNCA
¸Hoomer je napisao/la:Hajde balo ti naso pametovati, ima starijih koji rade, ima Manijaka u cijeloj državi i cijelom svijetu ljude zanima sve u vezi Želje, hajde zakuhaj malo s Manijacima organizuj nesto ko prosli put, ja sam s posla izasao i spojio pauzu samo da bi dosao i čistio barem sat vremena, bezobrazno od tebe prema ovim starijim fakat ...diego_TM je napisao/la:Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
Sto si se onda naso uvrijedjen ako si bio tamo??? Normalno da se ne podrazumjevaju oni koji nisu iz Sarajeva i oni koji su malo dalje ali evo Bianconeri je sinoc rekao da ce sa ilidze doci pa tako moze i vecina ostalih. Drugo subota je tako da je vecina ljudi mogla doci a bas ti stariji su trebali danas doci (oni sto ne rade), jer je "skolarcima" radna subota. Ti si se zakacio za mene al nema veze samo nastavi uredu je
Ovo sam napisao iskljucivo onima koji ovdje konstantno vise, pametuju kako bi trebalo ovo ili ono a nista konkretno da urade. Jos jednom ne znam zasto ti je ovo zasmetalo ako si bio tamo
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Bata_Barata
- Kontakt:
E kinderče moje malo.. cccbagrcavi je napisao/la:šta bolan ti pričaš ? ko si bolan ti ? smiri se, idi zapali buxnuBata_Barata je napisao/la:@Bagrcavii.. uzmi pistolj i ubij se.. odmah sada.. ti volis Zelju jel ? E ne mogu da vjerujemm ..
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
jel se ocistio teren , ja cu sutra donijet opravdanje sto nisam bio danasBata_Barata je napisao/la:Evo sad u kucu sav mokar. Samo znam da nam je predobro bilo, zaje.bancija, grudvanje, Dino Pekic sa nama, cevapa, piva.. Kad sam otisao C i D sektor su komplet bili ocisceni, momci su ostali ali ne znam hoce li se danas cistiti ostatak ili sutra....
...na ovoj nasoj temi je gomila no lifera i djecurlije.. Svi lafo nesta "znaju" svi lafo imaju neku svoju pricu, svi lafo glume "Haloo neda meni ponos da ja idem da cistim Jug, to je trebao klub da organizuje" VI ste samo gomila deb..ila.. 100% je i bilo momaka sa foruma, ali oni koji najvise pisu i prave se pametni (lafo oni nesta) eeee oni zamisliii...tih nije biloo. Pun mi je kur.ac nekakvog kukava vaseg i SVI vi znate ali NIKO NISTA DA URADII !!!
Ah da.. dimilo se
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
-
Plavetnilo
- Kontakt:
I dalje na ovom forumu svakakvih a najviše raznih ......kultura dijaloga na visini...poštivanje tudjeg mišljenja ogromno... prozivanja konstantna ....sve fino...sve za pet... sve u stilu moj tata je jači od tvog tate.
Alija Sirotanović odmori maloBata_Barata je napisao/la:E kinderče moje malo.. cccbagrcavi je napisao/la:šta bolan ti pričaš ? ko si bolan ti ? smiri se, idi zapali buxnuBata_Barata je napisao/la:@Bagrcavii.. uzmi pistolj i ubij se.. odmah sada.. ti volis Zelju jel ? E ne mogu da vjerujemm ..
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro je ovaj forumas gore napisao, likovi koji su kao "legende" na forumu takozvani insajderi koji znaju sve iz prve ruke - ti se sigurno danas nisu pojavili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Haj smirite malo tenzije, koji vam je ku.rac
SUTRA U 11 SATI SE NASTAVLJA

SUTRA U 11 SATI SE NASTAVLJA

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 03 mar 2012, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo cu reci svaka cast momcima koji su bili danas i cistili stadion..ali sad ovdje srat i kurciti se ness sto ste vi isli snijeg cistili i nabijat ovima sto nisu sto imaju neko opravdanje sto nisu bili je smjesno!!Evo ja sam protiv da cistim snijeg i necu ga nikad cistiti!Iz razloga sto sarajevo ima JKP Rad,Park..halo ti ljudi nebi imali dnevnicu 100 km nego 30-50 km.30 radnika bi bilo dovoljno da se cisti teren!!Sta treba da moljakaju da dolaze navijaci i simpatizeri kluba,znaci totalni amaterizam od strane ljudi iz kluba koji su zaduzeeni za to.Ko ce odgovarati kad za 7 dana dodju tekme i grbavica bude kaljuza jer se sjetilo cistit stadion sedmicu prije pocetka prvenstva!!Jos jednom kapu skidam momcima koji su cistili snijeg i svaka im cast al mislim da to nije nacin da na navijacima ustede nekoliko pisljivih hiljada KM a na pripreme se trosi blizu 100 000 KM..Placas masne pare da imas dobre terene na pripremama a igraces u kaljuzi i blatu na svom stadionu zbog toga sto neko nece da potrosi nekoliko hiljada Km da da te pare ljudima koji zive od tog posla!!
Nema veze, ko voli želju došao je danas i pomogao, čak su 2 momka iz travnika došla da pomognu, a guzonje odavde mrsko im... Zovem druga hajde da čistimo snijeg sa grbavice.. "Ma mrsko mi"Elegant je napisao/la:Dobro je ovaj forumas gore napisao, likovi koji su kao "legende" na forumu takozvani insajderi koji znaju sve iz prve ruke - ti se sigurno danas nisu pojavili.
Jedini predstavnik iz kluba je danas sa nama bio dino pekić,a na početku dok smo čistili stadion dok su kamere bile fol buki i dželo uzeli lopate..
- bistrikboy
- Kontakt:
Siris negativnu energiju jesil normalanalan ford 26 je napisao/la:Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.
Svaka cast svima koji su imali vremena i pomogli pri ciscenju stadiona koji ima 24 uposlenika na odrzavanju.@prinudjen znam da znas koliki je udio i znas i sam da je veci od ovoga sto si napisao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma ne sirim ja prijatelju nikakvu negativnu energiju nego sam realan prilicno, mislim. Kapa do poda momcima koji su citili i koji ce i sutra cistit i zahvaljujuci njima jug ce biti uslovan za navijace, za razliku od prosle godine. Al jbg klub treba da misli o tome i ovo je trebalo ranije ocisiti, mislim prvenstveno na travnjak, da ne bi bila kaljuza,kao sto neko rece. Pozdrav 
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bistrikboy
- Kontakt:
jbga zar ne kontas da sam bio sarkasticanalan ford 26 je napisao/la:Ma ne sirim ja prijatelju nikakvu negativnu energiju nego sam realan prilicno, mislim. Kapa do poda momcima koji su citili i koji ce i sutra cistit i zahvaljujuci njima jug ce biti uslovan za navijace, za razliku od prosle godine. Al jbg klub treba da misli o tome i ovo je trebalo ranije ocisiti, mislim prvenstveno na travnjak, da ne bi bila kaljuza,kao sto neko rece. Pozdrav
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- nookey
- Kontakt:
Haj da završimo sa ovom prepirkom...
Nema svrhe sad raspravljati ko je došao a ko nije i što nije, jer to je isto kao da se svađamo što je na nekoj tekmi bilo samo milju i po ljudi, što ostali nisu došli itd.
Znači ko je došao, došao, hvala mu, ostali imaju svoje razloge.
Nego evo odigrasmo 2-2 s Leom, primismo bezveze dva gola, možda Kerla ipak ima mjesta u plavih 11, šta mislite?
Nema svrhe sad raspravljati ko je došao a ko nije i što nije, jer to je isto kao da se svađamo što je na nekoj tekmi bilo samo milju i po ljudi, što ostali nisu došli itd.
Znači ko je došao, došao, hvala mu, ostali imaju svoje razloge.
Nego evo odigrasmo 2-2 s Leom, primismo bezveze dva gola, možda Kerla ipak ima mjesta u plavih 11, šta mislite?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!