FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

licencirani
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la licencirani » 01 jun 2014, 12:17

pile87 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:FKS je bilo jeste i biti ce najveci BH klub
A argument ?
prva titula u fudbalu u bivsoj jugoslaviji pored velike cetvorke, da je samo to dosta, posle ste se vi nesto nazor koprcali i kriminalisali, kao i ove kante sto je hidrocefalus koruptivno mutnim radnjama obezbjedio. pajpovaca!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2014, 12:19

licencirani je napisao/la:prva titula u fudbalu u bivsoj jugoslaviji pored velike cetvorke, da je samo to dosta, posle ste se vi nesto nazor koprcali i kriminalisali, kao i ove kante sto je hidrocefalus koruptivno mutnim radnjama obezbjedio. pajpovaca!
Neoborivo za nekog sa vec uradjenom lobotomijom!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2014, 12:19

Makedonac stoper je :thumbup: dva stopera od 22 godine nije lose(podmladjujemo tim :beba: :lol: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jun 2014, 12:21

To je tako još od 1946 godine o tome se ne vrijedi raspravljati.
btw.
Što se tiče pojačanja.

Nisam ni prezadovoljan, nisam ni previše nezadovoljan što se tiče ova 2 pojačanja. Po meni će ova dvojica biti solidni igrači za premijer lige, a za evropu to ćemo uskoro vidjeti. Nadam se da će naredna 2 igrača koja dođu biti bar malo zvučnija imena. Ja znam da još nismo toliko moćni da dovodimo zvučnija imana, ali treba se još strpiti koju godinu. Dovesti još rezervnog golmana, napadača i možda još jednog kvalitetnog veznog igrača, a Tatka staviti na desnog beka.
I da li se zna da li je ovaj makedonac došao džaba ili smo dali šta para za njega :?:
SRETAN BROJ - 1725

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 12:21

pile87 je napisao/la:
A argument ?
Nemam vremena da ti ih sve nabrojim, previse ih je

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 01 jun 2014, 12:22

pile87 je napisao/la:
licencirani je napisao/la:prva titula u fudbalu u bivsoj jugoslaviji pored velike cetvorke, da je samo to dosta, posle ste se vi nesto nazor koprcali i kriminalisali, kao i ove kante sto je hidrocefalus koruptivno mutnim radnjama obezbjedio. pajpovaca!
Neoborivo za nekog sa vec uradjenom lobotomijom!
lobotomija je vrhunski softversko hirurski zahvat u odnosu na stanje mozga prosjecnog pobornika najveceg kluba u novom sarajevu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2014, 12:24

ajde ba sta se sa njima prepucavas opusti se i uzivaj u pojacanjima a njih ko **** i nemoj da se tim prepucavanjem temu kvaris i njih dovodis ko ih **** eto im njihovih 100 titula uzivaj ba :oops:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 01 jun 2014, 12:25

nema popustanja, dosta su zajebavali na ovoj temi. :mrgreen:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 12:27

Mislim da dolazi desni bočni i jedan baš dobar napadač. I to vrlo brzo..vrlo brzo. Do 15 hoče da bude sve zaokruženo i završeno

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2014, 12:29

bocn igrac napadac i krilo 100%
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2014, 12:30

licencirani je napisao/la:
lobotomija je vrhunski softversko hirurski zahvat u odnosu na stanje mozga prosjecnog pobornika najveceg kluba u novom sarajevu.
Pa **** ga ako kazes da je najveci klub u Njemackoj Bajern onda ima i razlog zasto je to tako ono sto se broji su osvojene titule i samo u tome se ogleda uspjesnost jednog sportskog kolektiva.E sad ti skontaj napisati nesto gdje nemas niti jedan jedini argument i pri tome braniti svoju tezu jos vecom gluposcu od prehodne zavrjedjuje aplauze jer se radi o skupini ljudi koje si opisao u svome postu!
Hvala lijepo na odgovoru lijepo je znati da se pise napamet i nema nikakvih argumenata za bilo kakvu diskusiju!
Moj gresaka je sto sam i pokusao!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 12:35

pile87 je napisao/la:
Pa **** ga ako kazes da je najveci klub u Njemackoj Bajern onda ima i razlog zasto je to tako ono sto se broji su osvojene titule i samo u tome se ogleda uspjesnost jednog sportskog kolektiva.E sad ti skontaj napisati nesto gdje nemas niti jedan jedini argument i pri tome braniti svoju tezu jos vecom gluposcu od prehodne zavrjedjuje aplauze jer se radi o skupini ljudi koje si opisao u svome postu!
Hvala lijepo na odgovoru lijepo je znati da se pise napamet i nema nikakvih argumenata za bilo kakvu diskusiju!
Bayern je u Njemackoj najtrofejniji skoro pa citavu svoju istoriju, najmocniji i najjaci njemacki fudbalski brend, fazda prvi ili pri vrhu, ne sjecam se da je vise sezona tavorio po drugim ligama. Vi nikada niste ovdje bili Bayern niti ima ikakvih naznaka da to postanete niti za hiljadu godina, tako da ti je poredjenje ocajno. Trofeji u kupu su se anulirali, a titule u prvenstvi ce za koju godinu i to je to. O svemu ostalom je kriminalno praviti komparaciju, nisi valjda slijep pored ociju

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jun 2014, 12:37

pile87 je napisao/la:
@Piliću haj nas bar malo popusti danas. Trenutno smo u fazi transfera odnosno bavimo se ozbiljnijim stvarima. Ako na pdf-u Željezničara se ništa ne dešava osim novog dresa, haj ti fino na pivce u dagra izađi. Nedelja je, iskuliraj se.
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2014, 12:39

lafomamone je napisao/la: Bayern je u Njemackoj najtrofejniji skoro pa citavu svoju istoriju, najmocniji i najjaci njemacki fudbalski brend, fazda prvi ili pri vrhu, ne sjecam se da je vise sezona tavorio po drugim ligama. Vi nikada niste ovdje bili Bayern niti ima ikakvih naznaka da to postanete niti za hiljadu godina, tako da ti je poredjenje ocajno. Trofeji u kupu su se anulirali, a titule u prvenstvi ce za koju godinu i to je to. O svemu ostalom je kriminalno praviti komparaciju, nisi valjda slijep pored ociju
Nisam slijep i znam brojati o necemu slicnom mozemo pricati jedno ako se desi to sto si ti nabrojao a do tada ne postoji ni jedan jedni argument za raspravu o najboljem klubu u drzavi!
Za svaku pohvalu je sto je neko konacno rekao da ce prvenstvo moze biti i izjednaceno ako vas krene za koju godinu!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jun 2014, 12:40

Da ponovim ponovno, da li tko zna da li smo dali lovu ili ne za ovoga Mekedonca :?:
SRETAN BROJ - 1725

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 jun 2014, 12:40

pitic je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
@Piliću haj nas bar malo popusti danas. Trenutno smo u fazi transfera odnosno bavimo se ozbiljnijim stvarima. Ako na pdf-u Željezničara se ništa ne dešava osim novog dresa, haj ti fino na pivce u dagra izađi. Nedelja je, iskuliraj se.
Smor mu u klub,smor on na forumu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 12:46

pile87 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la: Bayern je u Njemackoj najtrofejniji skoro pa citavu svoju istoriju, najmocniji i najjaci njemacki fudbalski brend, fazda prvi ili pri vrhu, ne sjecam se da je vise sezona tavorio po drugim ligama. Vi nikada niste ovdje bili Bayern niti ima ikakvih naznaka da to postanete niti za hiljadu godina, tako da ti je poredjenje ocajno. Trofeji u kupu su se anulirali, a titule u prvenstvi ce za koju godinu i to je to. O svemu ostalom je kriminalno praviti komparaciju, nisi valjda slijep pored ociju
Nisam slijep i znam brojati o necemu slicnom mozemo pricati jedno ako se desi to sto si ti nabrojao a do tada ne postoji ni jedan jedni argument za raspravu o najboljem klubu u drzavi!
Za svaku pohvalu je sto je neko konacno rekao da ce prvenstvo moze biti i izjednaceno ako vas krene za koju godinu!
Dovoljan ti je podatak da ne postoji niti jedna firma niti pojedinac koji bi prepoznao interes sponzoriranja ili bilo kakvog nacina ulaganja u tvoj klub daje jasnu sliku o tome o cemu ti ja pricam, u svakoj drzavi na kugli zemaljskoj najveci i najmocniji fudbalski brend je najprimamljiviji sponzorima i ulagacima. Jednostavno ni trofeji nisu toliko relevantni kao argument jer je razlika premala, vi ih imate vise ali ne toliko

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2014, 12:49

lafomamone je napisao/la: Dovoljan ti je podatak da ne postoji niti jedna firma niti pojedinac koji bi prepoznao interes sponzoriranja ili bilo kakvog nacina ulaganja u tvoj klub daje jasnu sliku o tome o cemu ti ja pricam, u svakoj drzavi na kugli zemaljskoj najveci i najmocniji fudbalski brend je najprimamljiviji sponzorima i ulagacima. Jednostavno ni trofeji nisu toliko relevantni kao argument jer je razlika premala, vi ih imate vise ali ne toliko
Evo Zvijezda i Celik isto pregovaraju sa nekim stranim investitorima i oni su isto najmocni fudbalski brend a nemojte igrati onda za trofeje ako je tako kao sto tvrdis igrajte za sponzore.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 12:51

:wtf: :facepalm: opet dosli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 12:52

E vala mi je najgore kad neko procita neko ime na nekom od ostalih foruma i onda dodje ovdje i opali incijale i stavi brze :cool: :cool: :lol: :lol:
pa covjece imamo i mi internet i mozemo otici i pogledati te "incijale"... :D :D
Normalno da su dosli kad smo ih prizvali..oni su ti kao zli duhovi... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.