Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2016, 01:14

slika

:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 28 avg 2016, 01:36

Isjeko si Zlatana, hejteru :x
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 avg 2016, 02:02

Ova ili ovakve utakmice donose titulu... Fergie time..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 avg 2016, 02:16

Uh, težak meč ispade pravo. Ekipi se stvarno nema šta zamjerit, pokušavali su probit taj bunker na različite načine, nije bilo jednodimenzionalno, što mi se posebno sviđa, ali je protivnik bio čvrst i kompaktan čitavu utakmicu.

Odbrana isto na nivou, ali zasluge tu idu i veznjacima, koji su stvarno zid ispred njih. Rooney i dalje odvratno loš, al' će izgleda ovim potezom da poživi još ko zna koliko. Moj dojam je da on ovoj ekipi predstavlja one tegove što se na noge stave kad treniraš, pa ti teže bude i onda naprosto poletiš kad ih skineš. No, dok se pobjeđuje, istrpiće se i on eto, ekipa je na prvom mjestu svakako.

Uglavnom, perfektan start zasad, poslije pauze više utakmica ide, pa će i ostali momci dobit šansu. Samo da se nastavi u pobjedničkom duhu. :thumbup:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

devito
Kontakt:

Post Postao/la devito » 28 avg 2016, 02:21

Zanima me kod vas kako bi izgledalo da umjesto Rooneya se oproba Mkhitaryan u prvih 11, a i šta bi bilo da je još tu Di Maria. :crazy:
THE PRIDE OF LONDON

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 28 avg 2016, 08:24

Ja samo s nekim gađenjem pokušavam da zamislim kako bi isti ovaj početak sezone izgledao da je tu još van Gaal...
Onaj bismo superkup nekako i uzeli samo da na.ebemo da moraju još cijelu sezonu istrpiti van Gala.
Bournemoutha bismo nekako dobili 1-0, nekim autogolom ili martialovim bljeskom.
od Southamptona bi izgubili 0-1 u 84.minuti, a onda bi van Gal na sva zvona besjedio o tome kako smo imali posjed lopte 75% i kako se novi igrači, uključujući i Zlatana, još uvijek moraju naviknuti na njegovu filozofiju.
A jučer bi naravno ostalo 0-0, s tim što bismo cijelu utakmicu napravili dvije, a ne dvadeset prilika. Jedini bljesak bila bi onakva identična solo dionica Rashforda kada mu je Jakupović izvadio iz lijevog ugla priliku. Evetualno bi Fellaini još nešto glavom zaprijetio.

Na kraju, žalim sve koji su ovo pročitali. Tužna je istina da bi u obje prethodne sezone Murinjo sa istim onim igračima koje je van Gal imao na raspolaganju, glatko uzeo dvije titule...

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 28 avg 2016, 10:20

dnalydal je napisao/la:
Na kraju, žalim sve koji su ovo pročitali. Tužna je istina da bi u obje prethodne sezone Murinjo sa istim onim igračima koje je van Gal imao na raspolaganju, glatko uzeo dvije titule...
Bi al u k.urcu, al u k.urcu. Prosle sezone United imao najvise povreda od svih ekipa u ligi i kao murinjo bi osvojio. Eto sad je na sve one igrace doveo jos 4 pojacanja od kojih je jedno najskuplji igrac na planeti, pa opet nije sigurno da cemo uzeti titulu. Ali bi zato uzeo titulu sa stoperima mcnairom i carrickom kad su svi ostali bili povrijedjeni.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 avg 2016, 10:28

devito je napisao/la:Zanima me kod vas kako bi izgledalo da umjesto Rooneya se oproba Mkhitaryan u prvih 11, a i šta bi bilo da je još tu Di Maria. :crazy:
Bilo bi primljenih golova ko u prici,jer Miki i Di Maria nisu ni blizu Rooneyu po obavljanju odbranbenih zadataka ma koliko los Rooney bio..Ja se samo nadam da ovo sto Fella igra je zbog cvrstine protivnickih ekipa pa da imamo i mi svog razbijaca,po meni totalno nebitan igrac na terenu,ne mozes ti napadat sa 5 igraca a da ti centralni vezni stoji na centru,to danas vise nema smisla i ako se to nastavi bit ce sve vise ovakvih utakmica,puno zujimo malo meda dajemo..Ja bi i Matu izbacio,daj Mikija ili Rashforda desno,probat odma napast i zabit go pa da se lakse dise..Presing sto igramo mi se stvarno svidja,imamo i igrace za toga sto je najvaznije..Ibrahimovic i povratak Shawa su najveca pojacanja ali je Pogba najveci upgrade u odnosu na ono sto smo imali u vezi zadnjih godina..I dalje mi to nije jasno,bruka para a samo Pogba je tu od svjetski dobrih igraca
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 28 avg 2016, 11:08

Slatinash_7 je napisao/la:I dalje mi to nije jasno,bruka para a samo Pogba je tu od svjetski dobrih igraca
Ako u jučerašnji početni sastav Uniteda ubaciš Mikija umjesto Rooneya i Herreru/Morgana umjesto Fellainia, dobija se sastav od 11 igrača koje lično ne bih mijenjao niti za jednog igrača drugih evropskih timova na bilo kojoj poziciji.

United nije imao kompletniju ekipu od one iz 2008. godine
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 avg 2016, 11:13

AlanSmith14 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:I dalje mi to nije jasno,bruka para a samo Pogba je tu od svjetski dobrih igraca
Ako u jučerašnji početni sastav Uniteda ubaciš Mikija umjesto Rooneya i Herreru/Morgana umjesto Fellainia, dobija se sastav od 11 igrača koje lično ne bih mijenjao niti za jednog igrača drugih evropskih timova na bilo kojoj poziciji.

United nije imao kompletniju ekipu od one iz 2008. godine
Za to cemo morati sacekat da vidimo da li ce biti koja titula..Meni je problem tog gore sastava defanzivni dio,mislim da Miki,Herrera i Pogba to ne mogu iznjeti,Rooney se lavovski bori,vraca se u odbranu,pomaze i to mu je jedan veliki plus i Mou to zna..mada iskreno ga i ja ne mirisem,vise bi volio da igra Herrera al nije ni on neka svjetska klasa o tome ja pricam,doveli smo bruku veznjaka i odlican je samo Pogba,ovo sve ostalo moze igrati uspjesno max u Tottenhamu..valjda izbacimo nesto slicno Scholesu ili Keanu uskoro,potrebno nam je to pod hitno
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 28 avg 2016, 12:03

Bravo za Rooneya i za Marcusa, ali meni još uvijek nije jasno zašto je Mata skinuo loptu Ibri kad se ovaj namjestio na šut pri kraju šesnaesterca? Još da je bar opalio nego je izgubio loptu...

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 28 avg 2016, 12:11

20le je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:
Bi al u k.urcu, al u k.urcu. Prosle sezone United imao najvise povreda od svih ekipa u ligi i kao murinjo bi osvojio. Eto sad je na sve one igrace doveo jos 4 pojacanja od kojih je jedno najskuplji igrac na planeti, pa opet nije sigurno da cemo uzeti titulu. Ali bi zato uzeo titulu sa stoperima mcnairom i carrickom kad su svi ostali bili povrijedjeni.
Kakvo precjenjivanje sposobnosti lika koji je iste te godine borio se za opstanak sa CSKa koji je ruku na srce imao za klasu jaci rooster nego je Gal to imao u Unitedu.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 28 avg 2016, 12:34

Pojedinci bi kritizirali Rooneya i nasli mu neku grešku i da zabije 4 gola , jucer je imao dobro 2 pol , u prvom je imao par grešaka ali u drugom se dosta popravio i na kraju odlican prodor i asist

Sent from my iPhone using Tapatalk

eldisaloveggmu
Kontakt:

Post Postao/la eldisaloveggmu » 28 avg 2016, 13:30

NA DANAŠNJI DAN : Prije 5 godina - slika

Početni sastav : slika

GGMU <3

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 avg 2016, 17:09

Otkad ovo nismo vidili. :salut:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 28 avg 2016, 18:37

Paul Pogba agent explains why Manchester United transfer took so long

Raiola told: "Zidane wanted him at Real Madrid but there were another five or six clubs following him as well. Manchester United are now a lot stronger thanks to him, whilst Real Madrid are not.
"I never spoke about the market with Pogba whilst he was playing at the European Championship, and then he went on holiday because he was very disappointed.

"It was only when I arrived in Miami was it when things were put in motion. He explained to me what he wanted. Manchester is his home."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 28 avg 2016, 22:21

Fantastično, samo da mu ne dođu trenuci kao protiv Watforda na OT. Generalno najbolje rješenje protiv timova koji se brane i ovih koji igraju 'po zemlji'.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 28 avg 2016, 22:33

reddevil96 je napisao/la:@al odlična analiza ali se ne slažem s tim da je valencia motm jer je bio los naprijed i prošle 2 utakmice je bio dosta bolji

Ne znam brate, meni je bio moćan, nekoliko puta je razvukao odbranu Hulla, kada se zaleti, ko tenk je. Meni lično najkompletnija partija od sviju naših jučer. Isto tako, Mou ga je natjerao da "igra pametnije", ne znam koliko ga pratite detaljno, u arsenal poteza koje koristi je dodao ono uguravanje igračima koji idu u paraleli, pa promjenu pravca prema sredini... Prije si znao da će se svaki božiji put stuštiti prema onoj tačci u sredini između ivice šesnaesterca i korner zastavice i ubacivati bez obzira bilo-ne bilo naših. Definitivno sazrio kao igrač, a pride građom, načinom igre stvoren za Mou-a. Meni se čini da su dani Mattea Darmiana u našem dresu odbrojani.

Sent from mTalk

eldisaloveggmu
Kontakt:

Post Postao/la eldisaloveggmu » 28 avg 2016, 22:43

al... je napisao/la:
reddevil96 je napisao/la:@al odlična analiza ali se ne slažem s tim da je valencia motm jer je bio los naprijed i prošle 2 utakmice je bio dosta bolji

Ne znam brate, meni je bio moćan, nekoliko puta je razvukao odbranu Hulla, kada se zaleti, ko tenk je. Meni lično najkompletnija partija od sviju naših jučer. Isto tako, Mou ga je natjerao da "igra pametnije", ne znam koliko ga pratite detaljno, u arsenal poteza koje koristi je dodao ono uguravanje igračima koji idu u paraleli, pa promjenu pravca prema sredini... Prije si znao da će se svaki božiji put stuštiti prema onoj tačci u sredini između ivice šesnaesterca i korner zastavice i ubacivati bez obzira bilo-ne bilo naših. Definitivno sazrio kao igrač, a pride građom, načinom igre stvoren za Mou-a. Meni se čini da su dani Mattea Darmiana u našem dresu odbrojani.

Sent from mTalk
Slažem se za sve što si rekao... Odličan, tenk, zvijer... Uvijek mi se svidjao, sada pogotovo jer ga je Jose ' doradio '... Definitvino mislim da on treba ostati na ovoj poziciji, odnosno da nema konkurencije...

Elangelito7
Kontakt:

Post Postao/la Elangelito7 » 28 avg 2016, 23:34

Meni je Blind strasno drag.Prezahvalan igrac.Nekako mislim da kad se Small skroz oporavi da je on taj koji ispašta i zato bi ga volio vidjeti u nekoj kombinaciji sa Pogbom.Preinteligentan igrac i odlican pass ima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.