ova košarka je bez x-a

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dugo sam igrao razne vrste sistema,, i na kraju dosao do zakljucka da je jedini nacin da se uzme koja para samo na ovakav nacin,, dakle bez fix, najbolje je uzeti jednu ligu i sve odigrati iz x/2 i dodati jos 3-4 para od 1,7-2,5 kvote.Willy je napisao/la:Sad imamo dva stručnjaka za ikseve, dobro bi nam došao jedan za sisteme.
Dzaba mu prvi servis kad ne moze medareformer je napisao/la:Ferrer - L. Mayer under 9.5 1.90
Za desetak minuta se igra finake Hamburga, gdje se sastaju ova dvojica tenisera. Ocekujem ovdje laganu pobjedu Ferrera u 2 seta, sa 6:3 6:3. Bitno je samo da Ferrer servira prvi u 1. setu i 50% je odradjeno. Sretno
gonzales je napisao/la:Danas ćemo malo da lovimo
17:30 LAHTI - MYPA - X @3,60
Bet-live
Ovdje će vjerovatno većina da igra 1, al ko kaze da će biti 1, bolje pokusati na 3,60 nego na 1.60 što je kvota na 1
. Po meni prije da će biti x, al saznati ćemo negdje oko 19:20h.
I jos jedan single
14:00 SCHEEPERS C.- BARTHEL M. - 2 @1,70
Bet -live
Nista od lovagonzales je napisao/la:gonzales je napisao/la:Danas ćemo malo da lovimo
17:30 LAHTI - MYPA - X @3,60
Bet-live
Ovdje će vjerovatno većina da igra 1, al ko kaze da će biti 1, bolje pokusati na 3,60 nego na 1.60 što je kvota na 1
. Po meni prije da će biti x, al saznati ćemo negdje oko 19:20h.
I jos jedan single
14:00 SCHEEPERS C.- BARTHEL M. - 2 @1,70
Bet -live
Moje misljenje je da ce ovo dobiti Tomic,, oba su dobri serveri, ali mislim da ce Tomic vratiti koju lopticu vise od Karlovica,reLe23 je napisao/la:B. Tomic - I. Karlovic 2 1.75
Single 1 !
Vidjet cemo tebricegonzales je napisao/la:Moje misljenje je da ce ovo dobiti Tomic,, oba su dobri serveri, ali mislim da ce Tomic vratiti koju lopticu vise od Karlovica,reLe23 je napisao/la:B. Tomic - I. Karlovic 2 1.75
Single 1 !![]()
Dakle, Tomic -1
Proslo lagano 0:0DarioTZ je napisao/la:ako se ovako brane i u ligi onda ovo lagano prolazi ..
pa ko ima kakav sistem moze pokusat![]()
reLe23 je napisao/la:Vidjet cemo tebricegonzales je napisao/la:Moje misljenje je da ce ovo dobiti Tomic,, oba su dobri serveri, ali mislim da ce Tomic vratiti koju lopticu vise od Karlovica,reLe23 je napisao/la:B. Tomic - I. Karlovic 2 1.75
Single 1 !![]()
Dakle, Tomic -1
Ja taman kreno da postavim Djuragdengonzales je napisao/la:19:05 Djurgaeden - Hacken -X @3,10
(bet-live)
I jos jedan single
14:30 VM Njemacka - Francuska(-18,5+) - z2 @1,85
(premier)
U Premieru 3.40, mora se probati, value je tu.amypitar je napisao/la:Haugesund - Sarajevo
2,10 - 3,10 - 2,90
Dobar kof- 2 .Mislim da ce do cetvrka kof.na Sarajevo padati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.