Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Njegov sebicluk dolazi do izrazaja kada mu neke stvari koje on izmislja na terenu, ne polaze za "nogom".
Dapače, ja sam ubijeđen da ćete opet paliti dres sa brojem sedamibish1995 je napisao/la:Ja sam ubijedjen da cemo se mi opet smijatiMoR je napisao/la:Kako sada stvari stoje, prema svim ovim glasinama, odlazak Suareza u Barcelonu je neizbježan.
Nije da napuštanje Liverpoola nismo najavljivali i očekivali (dok su se neki smijali), ali moram priznati da me twist sa Reala na Barcelonu iznenađuje.

-
- Kontakt:
Nema ovo dodavac veze sa sebincnosti Suareza jednostavno mislio sam na to sta ce on sa Messijem i Ronaldom u ekipi to ne ide to je isto ko da stavis Messija i Ronalda u jednu ekipu. Ne bi da pricam o stilu igre Liverpoola ali sto se tice Arsenala ja bi ulozio pokretnu i nepokretnu imovinu da bi Suarez u Arsenalu prosle godine zabio minimalno 40 golova u ligi.keno94 je napisao/la:Slazem se u vecini osim sebicnosti i Arsenala. Liverpool je za njega bolji jer igra izrazito napadacki i glavna je zvijezda kluba. Iako ga mnogi smatraju sebicnim on je jedan od najkreativnijih igraca, uz to i najbolji asistent lige.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
S obzirom na kolicinu kreativnosti i cinjenicom da je Arsenal najjaci klub na dunjaluku svih vremena u njihovim redovima bi i legendarna devetka kakanjskog Rudara Seval Zahirovic zabio 40 golova, a kamoli jedan Suarez.BigBigBang je napisao/la:Nema ovo dodavac veze sa sebincnosti Suareza jednostavno mislio sam na to sta ce on sa Messijem i Ronaldom u ekipi to ne ide to je isto ko da stavis Messija i Ronalda u jednu ekipu. Ne bi da pricam o stilu igre Liverpoola ali sto se tice Arsenala ja bi ulozio pokretnu i nepokretnu imovinu da bi Suarez u Arsenalu prosle godine zabio minimalno 40 golova u ligi.keno94 je napisao/la:Slazem se u vecini osim sebicnosti i Arsenala. Liverpool je za njega bolji jer igra izrazito napadacki i glavna je zvijezda kluba. Iako ga mnogi smatraju sebicnim on je jedan od najkreativnijih igraca, uz to i najbolji asistent lige.
Ma dajte pa tko će ovog luđaka kupiti, zauvijek je naš.

I sa Sturridgeom je bilo pitanje kako bi se dva tako sebicna igraca uklopila i oni ipak odlicno saradjuju. Bude tu ponekad sebicnosti tipa Sturridge protiv Evertona kad je zelio het-trick, ali sve u svemu podnosljivo je i donekle pozitivna sebicnost. Sigurno je da je sa Messijem i CRom drugacije, ipak su to dva najveca ega u fudbalu, ali bi se uklopio. Sa CRom vjerujem bolje jer ne igraju istu poziciju. Ipak najbolje mu je u Liverpoolu.BigBigBang je napisao/la:Nema ovo dodavac veze sa sebincnosti Suareza jednostavno mislio sam na to sta ce on sa Messijem i Ronaldom u ekipi to ne ide to je isto ko da stavis Messija i Ronalda u jednu ekipu. Ne bi da pricam o stilu igre Liverpoola ali sto se tice Arsenala ja bi ulozio pokretnu i nepokretnu imovinu da bi Suarez u Arsenalu prosle godine zabio minimalno 40 golova u ligi.keno94 je napisao/la:Slazem se u vecini osim sebicnosti i Arsenala. Liverpool je za njega bolji jer igra izrazito napadacki i glavna je zvijezda kluba. Iako ga mnogi smatraju sebicnim on je jedan od najkreativnijih igraca, uz to i najbolji asistent lige.

Ovo za 40 golova ne bih ni da komentarisem.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ovo je najbolji moguci scenarij za nas.Marcus je napisao/la:Ma dajte pa tko će ovog luđaka kupiti, zauvijek je naš.![]()
Zauvijek cu se smijati @smoru a on ce paliti dres sa brojem 7 ,schumov naravno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
@STEVEN
Seval bi zabio sa Wiganom 40+ golova u EPL...
Seval bi zabio sa Wiganom 40+ golova u EPL...

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jeko šum?LiverpoolREDS je napisao/la:Ovo je najbolji moguci scenarij za nas.Marcus je napisao/la:Ma dajte pa tko će ovog luđaka kupiti, zauvijek je naš.![]()
Zauvijek cu se smijati @smoru a on ce paliti dres sa brojem 7 ,schumov naravno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Marcus je napisao/la:Ma dajte pa tko će ovog luđaka kupiti, zauvijek je naš.![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ako je istina ovo sto se po twitteru provlaci o banu na duze staze, LFC ce ovde najvise izgubiti, i to bas. Specijalan slucaj Luis Suarez.
Sta se tacno povlaci?Paradajz je napisao/la:Ako je istina ovo sto se po twitteru provlaci o banu na duze staze, LFC ce ovde najvise izgubiti, i to bas. Specijalan slucaj Luis Suarez.
-
- Kontakt:
da su mu englezi vec izrekli kaznu suspenzija na 2 god ,jaci od fifeZekoo je napisao/la:Sta se tacno povlaci?Paradajz je napisao/la:Ako je istina ovo sto se po twitteru provlaci o banu na duze staze, LFC ce ovde najvise izgubiti, i to bas. Specijalan slucaj Luis Suarez.
- OfficialAgent
- Kontakt:
ovo je stvarno strasno koja zivotinja

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
OfficialAgent je napisao/la:ovo je stvarno strasno koja zivotinja![]()
e pretjera ga ti
Brnjicu mu staviti i jedan problem riješen.
Paradajz je napisao/la:Ako je istina ovo sto se po twitteru provlaci o banu na duze staze, LFC ce ovde najvise izgubiti, i to bas. Specijalan slucaj Luis Suarez.
Zar se ne bi trebala kazna odnositi samo na utakmice reprezentacije? Ili misliš s obzirom da mu je to treći put da radi istu stvar slijedi neka ogromna kazna? Imam ujutro ispit, nemam vremena da tražim sad, ako može neko da mi pojasni bio bi mnogo zahvalan jer me strašno zanima? Po onom što sam sad brzinski vidio na echo-u slažu se sa mnom

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako bude Liverpool ispastao zbog ove danasnje scene, tacno mu se treba famelije nayebat.
ZZ
Fifa moze odrediti kaznu samo za svoja takmicenja, dakle reprezentacije. Druga stvar je sto bi i FA mogao odluciti da kazni igraca jer igra u njihovoj ligi, mada ne vjerujem da ce se to desiti. Isto vazi i za UEFA takmicenja, odnosno LP.
U svakom slucaju, covjek mora da se zapita: "Da li je on normalan?"
Ne znam da li je bolje prodati ga i uzeti dobre pare jer niko ne garantuje da nece zbog slicne stvari dobiti suspenziju u sred sezone, ili ga ostaviti jer ipak je covjek u samom vrhu fudbala i nemoguce ga je zamijeniti, uz to se i nadati da ga opet nece prenijeti.
U svakom slucaju, covjek mora da se zapita: "Da li je on normalan?"
Ne znam da li je bolje prodati ga i uzeti dobre pare jer niko ne garantuje da nece zbog slicne stvari dobiti suspenziju u sred sezone, ili ga ostaviti jer ipak je covjek u samom vrhu fudbala i nemoguce ga je zamijeniti, uz to se i nadati da ga opet nece prenijeti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.