Valjda je ovo forumPrinudjen je napisao/la:Skontali smo. Studiraš. I malo ti fali za uslov. Svaka čast! Ima li još neko samo da navede zašto najvjerovatnije neće doći. Bitno je radi evidencije. Hvala.likusa je napisao/la:Uz duzno postovanje sta tremam ne otici na zadnji rok za uslov ?bagrcavi je napisao/la:Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog ! Pametnom dosta![]()
Jednostavno ko mogne ici ce i nema rasprave samo mi je navodim zao sto najvjerovatnije necu moci doci a toliko cekam tekmu to je poenta svega
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".likusa je napisao/la: Valjda je ovo forumvaljda se moze pricati
btw sta si ti ovdje da uvodis red
Ocito imas drugih problemaPrinudjen je napisao/la:Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".likusa je napisao/la: Valjda je ovo forumvaljda se moze pricati
Dobro ba ko može doći će ko ne može neće i eto kraj priče ! Sad bi se cijeli forum trebo pravdati ako ne može doći na tekmu.Opušteno samo, nikad nam nije bolje išlo, nema razloga za nervozu 
DRUG NEBI TI PUNCA
Slazem se al covjece napade covjek ko da sam pitarbagrcavi je napisao/la:Dobro ba ko može doći će ko ne može neće i eto kraj priče ! Sad bi se cijeli forum trebo pravdati ako ne može doći na tekmu.Opušteno samo, nikad nam nije bolje išlo, nema razloga za nervozu
- samir_tm87
- Kontakt:
Prinudjen je napisao/la:Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".likusa je napisao/la: Valjda je ovo forumvaljda se moze pricati
kaku molim te ti evidenciju zavodis?
kakvih sve ovdje ima pacijenata nije ni cudo sto su se svi kvalitetni forumasi evakuirali na vrijeme 
ma puko' čoek nervozan nesto cijelo vrijeme, vjerovatno vrijeme ovo sa minusa u plus pa se ne snalazi bas najboljesamir_tm87 je napisao/la:Prinudjen je napisao/la:Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".likusa je napisao/la: Valjda je ovo forumvaljda se moze pricati
kaku molim te ti evidenciju zavodis?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Opet ti jos si nabro haman 50 postova,Prinudjen je napisao/la:Ja samo želim da čujem još razloga zbog kojih neko najvjerovatnije neće moći doći. Kažem, bitno je zbog evidencije. A forum ima i neke teme, pa se na njima piše nešto vezano za iste, što bi moglo i neke druge da zanima itd. Postovi tipa "fali mi malo za uslov" i "imam 100.000 na računu u banci" bi mogli biti adekvatni za temu Lična "postignuća".likusa je napisao/la: Valjda je ovo forumvaljda se moze pricati
a prije par dana rece da si zavrsio s ovim forumom.
Nije mi jasno kako tebi i jos par slicnih ne dosadi trolovat ovaj forum
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
U prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar je potpisan ugovor o saradnji između kluba s Grbavice i TV1 koja će u narednom periodu producirati emisiju "Iz plavog ugla - Željo TV".
Emisija će biti spremana jednom ili dva puta sedmično, a osim u programu TV1, moći će se pogledati i putem zvanične klupske web-stranice.
U marketing sektoru Željezničara su zadovoljni i nadaju se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i produktivnija. Prva emisija iz serijala "Iz plavog ugla - Željo TV" će biti emitovana već početkom naredne sedmice kada počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za utakmice Željezničara.

Emisija će biti spremana jednom ili dva puta sedmično, a osim u programu TV1, moći će se pogledati i putem zvanične klupske web-stranice.
U marketing sektoru Željezničara su zadovoljni i nadaju se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i produktivnija. Prva emisija iz serijala "Iz plavog ugla - Željo TV" će biti emitovana već početkom naredne sedmice kada počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za utakmice Željezničara.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
IDEMO !mumin je napisao/la:U prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar je potpisan ugovor o saradnji između kluba s Grbavice i TV1 koja će u narednom periodu producirati emisiju "Iz plavog ugla - Željo TV".
![]()
![]()
![]()
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo!
Mi što budemo dolazili sutra hoćemo li trebati ponjeti lopate od kuće ili će klub tu sve pripremiti?
Mi što budemo dolazili sutra hoćemo li trebati ponjeti lopate od kuće ili će klub tu sve pripremiti?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- eliminator
- Kontakt:
ako mozes ponesiBianconeri1988 je napisao/la:Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo!![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Valja meni sa Ilidže nositi lopatu u tramvaju. Nezgodno mi nekako.
Hajd valjda će klub osigurati nekoliko lopata.
Ž '21!
Što bi bilo glupo ?? poneses lopatu od kuce i glavni si imas svoju lopatuBianconeri1988 je napisao/la:Imam jedno pitanje, možda je pomalo i glupo!![]()
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- eliminator
- Kontakt:
sta ti ima bit nezgodno bices pravi manijak s lopatom u tramvajuBianconeri1988 je napisao/la:Valja meni sa Ilidže nositi lopatu u tramvaju. Nezgodno mi nekako.![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne nosio je vala Admin u tramvaju. 
Ž '21!
Šta ovo bulazne na zvaničnoj?! Ne razmišljaju valjda da jug bude zatvoren protiv Širokog?!
Ima da ga očiste, makar Žujo morao rukama razgrtat.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 27 gostiju.