Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
izgleda ce Ajax dobro proci prodajom Luisa,10 % ili 15 % ide Ajaxu od prodaje,tako sam bar procitao
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
cuj pedro...samo mi je busquets antipaticniji od njega... piquea sam zaboravio.
ako ce ga prodavati nek ga prodaju za pare a ne trampa.
70 miliona i sanchez zvuci fino, toliko fino da sam siguran da za to ne postoje ni najmanje sanse.
mozda bi bilo dobro i da ode suarez jer meni je bas dosadilo vise ovo svaki prelazni price hoce li on otici ili ostati.
s obzirom da se do sad uvijek u prelazni rok ulazilo sa ocekivanjem da ce otici vjerovatno ce nas ovaj put napustiti jer se pocelo vjerovati da ostaje.
svakako bez pojacanja je tesko zadrzati zvijezdu kao sto je suarez, a sigurno svi znamo da prava pojacanja u liverpool nece doci.
ako ce ga prodavati nek ga prodaju za pare a ne trampa.
70 miliona i sanchez zvuci fino, toliko fino da sam siguran da za to ne postoje ni najmanje sanse.
mozda bi bilo dobro i da ode suarez jer meni je bas dosadilo vise ovo svaki prelazni price hoce li on otici ili ostati.
s obzirom da se do sad uvijek u prelazni rok ulazilo sa ocekivanjem da ce otici vjerovatno ce nas ovaj put napustiti jer se pocelo vjerovati da ostaje.
svakako bez pojacanja je tesko zadrzati zvijezdu kao sto je suarez, a sigurno svi znamo da prava pojacanja u liverpool nece doci.
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ds-7312614
Evo gdje je zapelo sa Albertom, sad odjednom traže 20m funti
Puno je to za LB
a sigurno ima i boljih na tržištu...
Evo gdje je zapelo sa Albertom, sad odjednom traže 20m funti

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma otkud sad to da Suarez ide? Toliko je trubio o ligi prvaka i sad kad je napkon igramo da prodajemo najboljeg igracA? Smjesno.
Mislim ako on ne zeli da ostane ok nek ide, al cijena mora biti priblizno nekih 80-90mil, jbg takva su vremena. I da Pedru kuca bila daleko od Anfielda.
Mislim ako on ne zeli da ostane ok nek ide, al cijena mora biti priblizno nekih 80-90mil, jbg takva su vremena. I da Pedru kuca bila daleko od Anfielda.
S obzirom na trziste, tesko cemo naci boljeg igraca za manje para. Krajnje je vrijeme da platimo trazeni iznos, a ne da nesto pregovaramo i da nam na kraju neko otme igraca. Osim toga, jedino je mozda Rodrigez bolji na lijevom beku, bar od ovih igraca koji se mogu kupiti...BeyKopites je napisao/la:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ds-7312614
Evo gdje je zapelo sa Albertom, sad odjednom traže 20m funtiPuno je to za LB
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Njegovih godina i kvaliteta nema sigurno. Naumpada mi Shaw, on i onaj iz Švicarske/Wolsburga. Četvrtog ne znam koga bi im priključio od realnih transfera ( mada je Shaw nerealan jer traže preko 30 miliona funti za njega ).BeyKopites je napisao/la:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ds-7312614
Ima Digne ali on je Francuz i igra za PSG, nema bolje kombinacije za Francuze od te i nevjerujem da bi uopće htio napustiti državu i klub.
Dati 20 miliona funti za Morena je sitnica za klub kakav je Liverpool i zaradu, ali sa Ayrom za pregovaračkim stolom, ništa me ne čudi.
Samo da ne dovedu Roja pa makar opet Flano igrao na lijevom beku. Usput, ne znam šta naši čekaju sa produženjem ugovora sa njim.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BeyKopites
- Kontakt:
Iskreno, kod Morena mi se sviđa samo što je mlad i ima naravno veliki prostor za napredak inače nisam kod njega vidio ništa što bi vrijedilo 20m funti, osim te mladosti.Dobro je što je sposoban i za napad i za odbranu, ali sve je to veoma solidno...ackeey je napisao/la:S obzirom na trziste, tesko cemo naci boljeg igraca za manje para. Krajnje je vrijeme da platimo trazeni iznos, a ne da nesto pregovaramo i da nam na kraju neko otme igraca. Osim toga, jedino je mozda Rodrigez bolji na lijevom beku, bar od ovih igraca koji se mogu kupiti...BeyKopites je napisao/la:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ds-7312614
Npr. taj Rodriguez mi je mnogo bolji igrač ima više prednosti po mom ukusu (odličan centaršut, izvođenje prekida, bolja pass igra) a imaju čini mi se isto godina.Samo ne znam koliko bi on koštao ali uvijek bi se prije odlučio za Rodrigueza ispred Morena.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ma ne bi rekao da je rodrguez skuplji od morena.BeyKopites je napisao/la:Iskreno, kod Morena mi se sviđa samo što je mlad i ima naravno veliki prostor za napredak inače nisam kod njega vidio ništa što bi vrijedilo 20m funti, osim te mladosti.Dobro je što je sposoban i za napad i za odbranu, ali sve je to veoma solidno...ackeey je napisao/la:S obzirom na trziste, tesko cemo naci boljeg igraca za manje para. Krajnje je vrijeme da platimo trazeni iznos, a ne da nesto pregovaramo i da nam na kraju neko otme igraca. Osim toga, jedino je mozda Rodrigez bolji na lijevom beku, bar od ovih igraca koji se mogu kupiti...BeyKopites je napisao/la:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ds-7312614
Npr. taj Rodriguez mi je mnogo bolji igrač ima više prednosti po mom ukusu (odličan centaršut, izvođenje prekida, bolja pass igra) a imaju čini mi se isto godina.Samo ne znam koliko bi on koštao ali uvijek bi se prije odlučio za Rodrigueza ispred Morena.
valjda ce nakon svjetskog sve to malo krenuti jer imamo i nekoliko igraca da prodamo i to se nije sa mrtve tacke jos pomaklo.
Mislim da sam čuo od jednog komentatora na SP da je Wolsburg postavio 22 miliona eura cijenu za njega a on želi ići samo u klub koji igra LP. Neka me neko ispravi ako sam čuo pogrešno.
Opet vam je sve to isto, 22miliona eura ili 20 miliona funti.
Moreno ima iskustva u Evropi, dok ovaj drugi ima iskustva na reprezentativnom nivou.
Moreno ima iskustva u Evropi, dok ovaj drugi ima iskustva na reprezentativnom nivou.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Platiti to dok ga neko drugi ne uzme. Nema danas dobrih i vrhunskih bekova, a da su ispod cene.
ako ode suarez mi ostajemo bez lidera i zvijezde u timu. gerrard vise tesko da moze biti lider i nositi ekipu naprijed, ostali igraci nemaju kvalitet ili mentalitet... s te strane kad se gleda ne bi volio da suarez ode i ako mi nije nesto posebno drag.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

Ovo je nas covjek,ako hoce loptu neka dodje u Liverpool po nju

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
- Kontakt:
Ma odakle smradalonskim ciganima pare za Suareza pa ako toj fukari proda Liverpool nisu normalni pa ti firgosi nisu jos platili Fabregasa i Songa sigurno ce ponuditi neku cigansku fintu otplacivanja an rate svake godine po 20 miliona ili nesto tako mada ni za to nemaju love. A tek i za Suareza mi nije jasno zasto bi on isao u Barcelonu da mu prvih 10 golova koje zabije dodje Messi treneru i zaplace da Suareza stavi na krilo....gaston je napisao/la:Falcao je izgleda u Realu, ostaje Barca kao realna opcija za Suareza mada ako imas trio Alexis-Messi-Neymar u napadu onda ne shvatam zasto ce im Suarez![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Postoji prica da Barca namerno pusta ove spekulacije, kako bi "usrecili" navijace, so there you go. Moze biti insinuacija, ko ce ga znati.
Ja verujem da Barca nema tu lovu, ali isto tako verujem da ni Real nije u nekoj poziciji da kesira, ako ne proda odredjene igrace. Videcemo stav Suareza po tom pitanju, ono sto je sigurno, da LFC ne zeli cirkus sagu, sto bi znacilo, ko plati klauzulu, ovaj ide, ako hoce naravno.
Ja verujem da Barca nema tu lovu, ali isto tako verujem da ni Real nije u nekoj poziciji da kesira, ako ne proda odredjene igrace. Videcemo stav Suareza po tom pitanju, ono sto je sigurno, da LFC ne zeli cirkus sagu, sto bi znacilo, ko plati klauzulu, ovaj ide, ako hoce naravno.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma isto je to milion manje-više, to za tim poput Liverpoola ne bi trebalo predstavljati problem.Naravno da Rodgers bolje zna ko mu više odgovara za njegov sistem.Za mene je lično bolji Rodriguez, ali eto na kraju će doći onaj za kojeg Rodgers i komitet smatraju da je najbolji.Henderson je napisao/la:Mislim da sam čuo od jednog komentatora na SP da je Wolsburg postavio 22 miliona eura cijenu za njega a on želi ići samo u klub koji igra LP. Neka me neko ispravi ako sam čuo pogrešno.
Lijevi bek MORA doći, možda čak ne bude nijedan od ovih za koje se interesujemo ili za koje novine pišu.Navikao sam od Liverpoola barem jedan takav transfer u prelaznom roku

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nisam siguran u tacnost informacija, ali negdje sam procitao da Wolfsburg trazi 30mil eura i da Liverpool ne zeli platiti toliki novac. Nakon sto je sve bilo dogovoreno sa Sevilom i Morenom oni su zatrazili vise para i tu je nastao problem. Jos nije gotovo, ali mora se sto prije rijesiti da ne bi neko drugi uletio. Sevila izgleda zeli stvoriti bidding war.
Za Suareza ja to vidim ovako. Barca zasad zeli usreciti navijace, jos nista nije sluzbeno. Ako Real dovede Falcaa onda ce i Barca napraviti jedan veliki transfer. Otkud njima pare Bog zna, ali snaci ce se nekako. Suarez zasad nista nije izjavio, jedino imaju izjave njegovog advokata i punca. Zasad nista nije sigurno. Opet mislim da nijedan igrac ne moze zamijeniti Luisa. Da mogu birati izmedju 100mil i ostanka Suareza uvijek bih izabrao Suareza. Spekulacja ce biti cijelo ljeto, ako i ostane na Anfieldu mediji ce ga do kraja ljeta povezivati sa Barcom, Realom ili nekim trecim klubom.
Mislim da Sancheza mozemo dovesti jedino ako Suarez ode u suprptnom smjeru. Valja izdrzati do septembra.
Za Suareza ja to vidim ovako. Barca zasad zeli usreciti navijace, jos nista nije sluzbeno. Ako Real dovede Falcaa onda ce i Barca napraviti jedan veliki transfer. Otkud njima pare Bog zna, ali snaci ce se nekako. Suarez zasad nista nije izjavio, jedino imaju izjave njegovog advokata i punca. Zasad nista nije sigurno. Opet mislim da nijedan igrac ne moze zamijeniti Luisa. Da mogu birati izmedju 100mil i ostanka Suareza uvijek bih izabrao Suareza. Spekulacja ce biti cijelo ljeto, ako i ostane na Anfieldu mediji ce ga do kraja ljeta povezivati sa Barcom, Realom ili nekim trecim klubom.
Mislim da Sancheza mozemo dovesti jedino ako Suarez ode u suprptnom smjeru. Valja izdrzati do septembra.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Kako sada stvari stoje, prema svim ovim glasinama, odlazak Suareza u Barcelonu je neizbježan.
Nije da napuštanje Liverpoola nismo najavljivali i očekivali (dok su se neki smijali), ali moram priznati da me twist sa Reala na Barcelonu iznenađuje.
Nije da napuštanje Liverpoola nismo najavljivali i očekivali (dok su se neki smijali), ali moram priznati da me twist sa Reala na Barcelonu iznenađuje.
Ja sam ubijedjen da cemo se mi opet smijatiMoR je napisao/la:Kako sada stvari stoje, prema svim ovim glasinama, odlazak Suareza u Barcelonu je neizbježan.

-
- Kontakt:
Mislim da bi ispao nevidjeni glupand a ode u Barcelonu pa i Real, realno on je igrac koji mora biti glavni u ekipi u kojoj igra nikakva druga ili treca opcija a to u Realu i Barceloni ne bi bio prva opcija pa vidjeli smo kako je argentinska hinja ukopala Ibru, jednostavno ta dva igraca su tamo stekli reputaciju i nece prihvatiti da ne budu glavne opcije i dalje a opat Suarez mi ne izgleda ko neko ko ce biti neki dodavac i pomocnik. Ja iskreno u ovom trenutku ne vidim bolju ekipu za Suareza od Liverpoola, iako mislim da bi u Arsenalu bio jos bolji tu opciju ne vidim realnu jer treba biti iskren sanse da francuska skrtica plati neku ludu cifru su ravne onim da Tin Sven Susic bude otkrovenje svjetskog prvenstva u Brazilu (a da nismo doveli Ozila ja bi i dan dans bio uvjeren da proslogodisnja ponuda Arsenala ej bila cisti blef a da je Liverpool prihvatio Wenger bi spustao cijenu
) tako da nigdje ne bi bio bolji nego u Liverpoolu. Real i Barcelona vec sam rekao razloge italijanske ekipe su presmijesne, PSG vec ima dva top napadaca, Bayern bi rekao ali doveli su Lewu, ja da sam on ja bi prije ostao u Liverpoolu nego otisao bilo gdje a pogotove ne u Barcelonu i Real neka samo pogleda Fabregasa.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Slazem se u vecini osim sebicnosti i Arsenala. Liverpool je za njega bolji jer igra izrazito napadacki i glavna je zvijezda kluba. Iako ga mnogi smatraju sebicnim on je jedan od najkreativnijih igraca, uz to i najbolji asistent lige.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.