FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 26 jun 2020, 15:56

Ja bih vise volio da Bayern ima utakmice do nastavka LP, da budu u ritmu, a ekipa je odmorna svakako jer nije igrala dugo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jun 2020, 16:30

OFFICIAL: Robert Lewandowski has been voted Bundesliga Player of the Season
Hansi Flick defends Thiago: "I don't know why the public lacks appreciation. There are always so-called experts who have their own opinion. He has an exceptional quality with & off the ball. For me there can only be one opinion about Thiago. He gives the team that extra something
Thomas Tuchel on Kouassi: "At 17, and without a pro contract, he played in maybe our most important game against BVB. We trusted him. He could play CB and defensive midfielder. He had a big future here. For me he shouldn't have left now. I don't understand and I'm sad"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 26 jun 2020, 18:34

harden je napisao/la:
26 jun 2020, 15:56
Ja bih vise volio da Bayern ima utakmice do nastavka LP, da budu u ritmu, a ekipa je odmorna svakako jer nije igrala dugo.
Definitivno bi bilo bolje, ali bar bi se svi trebali oporaviti do LP pa bar nešto.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jun 2020, 19:10

Kouassi me podsjeća na Vieru možda nešto i bude od njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jun 2020, 23:55

schickeria je napisao/la:
25 jun 2020, 08:49
Nisu ni havertz ni werner igraci za nas, vrijeme će do pokazati, živi bili pa vidjeli
Ne vjerujem da ce havertz ostati u leverkusenu bez lp
Pa onda se pitam koga bi ti htio dovesti? Koliko si puta gledao Havertza ove sezone? Ja npr. sam ga poprilično gledao. Momak zna sve s loptom, opasan je po protivnički gol i s nogom i glavom. Naravno da se može desiti da on ne uspije kod nas, jer su očekvianja i pritisak veći i znali su tu pojedini i dobri igrači posrnuti. Ja sam nedavno na temi Bundeslige navodio primjer Goetzea (forumaš bundesliga se tu baš nije složio), koji je ko fudbaler imao sve, prije dolaska u Bayern mnogo pokazao, znao sve s loptom, u reprezentaciji imao sjajne nastupe (prije onog čuvenog finala, gdje mu je onaj gol dosta vrijedio, ali je bilo prije njegovih sjajnih partija), ali je kod nas posrnuo. Ali se njega puno nije ni čekalo i brzo smo ga se i odrekli nakon jedne slabije sezone. I neke velike igrače, koji su nam bili prave legende i kao takve ih danas spominjemo, se čekalo, pa i Schweinsteiger je bio takav primjer. S njim se imalo strpljenja, dok baš nije postao veliki. Znači uvijek ima više faktora koji odlučuju. Ali Havertz ima sve predispozicije da za nas bude vruć kandidat.

I da se nadovežem što sam s hardenom pričao oko Havertza. Bez obzira na te informacije i Bilda i drugih medija kako smo od njega ovog ljeta odustali i da ćemo čekati, taman i da ne bude prodaja mislim da nismo skroz odustali, jer dalo se to na nekim mjestima vidjeti između redova. A ako bi Thiago otišao (što je po nekim novim informacijama još daleko od gotovog), onda bi Havertz, prilično sam siguran, došao ovo ljeto kod nas. U jednoj kolumni na ****.de, odmah je njegovo ime spomenuto, kada se govorilo o eventualnom odlasku Thiaga.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 jun 2020, 06:33

Iskreno mislim da je Tiago top vaznjak,vjerovatno jedan od najboljih trenutno ma svijetu,naravno potreban mu je sistem koji će mu odgovarati,realno kao i većini igrača.
Ako ode biće mi žao,ali iskreno razumijem i njegovu želju za odlskom ako postoji,ako bi produzio ugovor na revimo 4 god ko mu garantuje da će biti starter pored gorezke i kimcha,jos realno ke da bi i haverz mogao doći ove ili sljedeće sezone i tu su njavećw šanse da bi on izgubio mjesto.
S druge strane njegov odlazak znači pare koje bi sw iskoristile na moguću kupovinu Haverza,oslobodjen prostor za plate jer tiago ima veliku platu.
Ovi što kritikuju Hernndeza mi nisu jasni nikako,čemu to,pa čovjek joa nije dobio priliku da pokaže koliko može,dajte mu šansu,mada realno do neki dan većina ovdjw je kritikovla i Goretzku mrsmo mi jesad tražizi postove ali sigurno 80 posto ljudi,sada se kunu u njega.
Hernandez je čovjek koji nam dvije pozicije u timu deži pokrivene,dvije jako bitne u situaciji kada mi nemamo sigurno potisanog ALABU jeer se on nećk oko novog ugovora i iskreno pun mi više **** svake sezone njegove želje za realom ili barcom,
Iskreno bio bih mnogo mirniji samomda nam napokon kazu da je Sane potisan sve ovo se toliko razvuklo da se ozbiljno bojim da bi mogli izgubiti ga opet

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 jun 2020, 07:58

Dugo nismo imali ovakvu verziju dresa
slika
Doduše, ovo je treća garnitura, ali je opet zanimljiva :zviz:
Sent from my Philips Smart TV.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 27 jun 2020, 12:18

Bayern111 je napisao/la:
27 jun 2020, 06:33
... realno do neki dan većina ovdje je kritikovala i Goretzku mrsko mi je sad tražiti postove ali sigurno 80 posto ljudi,sada se kunu u njega.
Što ti je navijačka prevrtljivost:

Najprije se žestoko kritizirao Müller, gotov je, katastrofa... sad je bog svemira; nakon toga se kritizirao Alaba, njegovo je finilo, prodat ga pod hitno dok se još može dobit neka para... sad je nezamjenjiv; a Goretzka je bio proglašavan flopom, trkaća kokoš, nikad ništa od njega, rješit ga se pošto-poto.. sad je genije, bolji od Thiaga i Martineza zajedno.

Drukeri su vrlo razmažen i ćudljiv svijet - nakon par loših utakmica igrač se valja po blatu, a nakon par odličnih kuje ga se u zvijezde.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 jun 2020, 12:48

Točno, mada dobrim dijelom su tu krivi i igrači jer daju materijala, Muller, Neuer, Thiago su klasične **** koje kmeče čim im nije nešto po volji, evo Thiago čim je izgubio sigurno mjesto u prvoj postavi odmah drama, za Mullera više ne znaš jel sabotirao ili se raspao koliko je bio loš, Leon nije niti blizu pokazivao ovakve partije kao ni Davies u startu itd.

Coman kad god je igrao super se potrgao, sad je valjda nezainteresiran jer je Sane u igri, Gnabry klasično toplo hladno, Lewat taj mora igrati stalno a sa strane prducka kako bi on pojačanja pa i u napadu...

Nije lako voditi hrpu razmaženih derišta, a ni promatrati ih.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2020, 15:15

Bayern XI against Wolfsburg:

Neuer (c) -
Odriozola, Boateng, Alaba, Davies -
Cuisance, Goretzka -
Coman, Müller, Gnabry -
Lewandowski.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2020, 15:21

ledar je napisao/la:
27 jun 2020, 12:18
Što ti je navijačka prevrtljivost:

Najprije se žestoko kritizirao Müller, gotov je, katastrofa... sad je bog svemira; nakon toga se kritizirao Alaba, njegovo je finilo, prodat ga pod hitno dok se još može dobit neka para... sad je nezamjenjiv; a Goretzka je bio proglašavan flopom, trkaća kokoš, nikad ništa od njega, rješit ga se pošto-poto.. sad je genije, bolji od Thiaga i Martineza zajedno.
Nije to nikakva navijacka prevrtljivost.

Muller je bio mrtav igrac, meni jedan od najdrazih Bayerna ikad ali lik dugo nije imao nikakvu formu pa je vecina navijaca odustala od njega. Sad proigrao, pa necemo i dalje pljuvati po njemu a igra vrhunski nogomet.

Alaba na beku je bio isto takav, stagnirao godina i godina, zasitio se, a nije imao konkurencije da se gura i napreduje. Uz to svako malo je izlijetao sa izjavom kako zeli igrati u sredini, a on je rano i osvojio sve u Bayernu pa se malo zasitio. Sad na stoperu igra odlicno, uklapa se u Flickove zamisli i zasto da ga i dalje pljujemo, nadam se da ce potpisati produzenje i ostati na stoperu.

Goretzka do korona pauze toplo hladno, znao je uvaljati gol ali sve ostalo je bilo tanko realno. Poslije pauze je podignuo igru u svakom segmentu, kako je samo fizicki napredovao, a Flick mu nasao odlicnu ulogu kako ga je povukao malo nazad u dupli pivot sa Kimmichom. Prije je igrao dosta blize golu, ispred DP Kimmich-Thiago.

A ipak je ovo FC Hollywood, to ponasanje igraca ne treba cuditi :mrgreen:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2020, 15:37

Rekord? :muller:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jun 2020, 15:37

Muller :tokralju:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 jun 2020, 15:46

Ne kontam što ne bismo mogli kritikovati nekoga kad za to imamo osnovu? Pod Kovačem su skoro svi stagnirali i frustracije su bile na maksimumu. To se odražavalo i na ekipu, ne samo na navijače. Bilo je kritika sa svih strana. Muller? Alaba? Ne postoji veća radost nego vidjeti da oni ponovo igraju s lakoćom i da su u formi života, ali maltene 2 sezone nisu mala stvar. Dugo im se čak i tolerisalo(logično s obzirom na kredit koji su imali), ali činjenica da su ih svi kritikovali u nekom trenutku dovoljno govori koliko dugo su bili u kanalu. Zato treba pohvaliti i njihov karakter a Boga mi i Flicka. Nije mala stvar ovako okrenuti i formu i sezonu i sve ostalo. Ne postoji ništa loše u opravdanoj kritici, ne kontam ta utopijska shvaćanja.
P. S. Nemam ništa protiv da svi prođu ovakve padove, ako će se vratiti ko Muller. :tokralju:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2020, 15:49

Thomas Muller's 21st assist of the season equals Kevin De Bruyne's Bundesliga record.
:tokralju:

Negdje piše da KDB ima 20 negdje 21. :?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jun 2020, 15:57

Jao Odriozole pa ovaj nije ni za šta.
Fazon je da De Bruyne po opta sistemu brojanja uopšte nema 21 ni 20 nego 19 asistencija, ali vjerujem da će Muller još jednom danas asistirat da ga zacementira sigurno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2020, 16:00

Saurman je napisao/la:
27 jun 2020, 15:49
Thomas Muller's 21st assist of the season equals Kevin De Bruyne's Bundesliga record.
:tokralju:

Negdje piše da KDB ima 20 negdje 21. :?
Ma negdje pise i 19, zavisi kako ko racuna, negdje izborene penale racunaju kao asistenciju.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 jun 2020, 16:07

Nebitno je koliko ima, bitno je da je belgijanac za klasu bolji igrač

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jun 2020, 16:08

https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... nich-11432

Na oficijelnoj stranici Bundeslige piše De Bruyne 19, ali će vam uvijek trolovi pišat po Mulleru a uzdizat De Bruynea

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2020, 16:10

Cuisance kakva golčina. :bow: :crazy:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 7 gostiju.