FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hoomer

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hoomer » 02 mar 2012, 14:08

Prinudjen je napisao/la:Hajmo sad ovdje napraviti spisak, da vidimo koliko nas ide sa foruma. Da vidimo koliko nas radi. I da vidimo koliko ne može zbog škole :( Ne znam kako su mogli odrediti termin, a da nisu nas pitali. Užas!

Ja idem. Subota mi je slobodan dan, vjerovali ili ne!
Ne budi ciničan i iritantan bgt, zadnje dvije godine utakmice su se redovno igrale u večernjem terminu, dakle raja navikla zbog obaveza a i veci merak je, sad odjednom promjena termina u sred dana bijela dana i to u vrijeme kad djeca nadoknađuju nastavu mislim glupo samo tako, umjesto da prilagode posjetu samim tim da bude i pun stadion oni napravili takav termin da su samim tim vec znatno samanjili posjetu, ekipa iz Brčkog vec otkazala dolazak, Manijaci iz Travnika isto a da ne govorim o raji iz Sarajeva .....
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 14:11

likusa je napisao/la:
pa objavljeno na oficijelnoj stranici :? daj Boze da ne bude

slika
Ništa to nije sigurno. :mrgreen:

Utakmica je planirana za ta doba, ne znači da neće doći do promjene termina, nismo mi prodali nikom TV prava za prenos utkamica pa da 7 dana unaprijed mora biti određena tačna satnica.

Ako je u interesu ljudima iz našeg klub da zarade što više para od ulaznica onda će pomjeriti termin za kasnije, a ako nije to je druga priča.

Ova utakmica se već sada može nazvati derbijem sezone, a ako ostane ovaj termin neće nas doći 3 hiljade na stadion.

Čitaju oni ove naše forume, siguran sam da će se promjeniti termin, ako se sjetimo kako je ovdje krenula priča o tome kako grb kluba na proizvodima nije orginalan pa je odjednom izašlo obavještenje kako je grb zaštičen po zakonu.

Čut će oni glas nas navijača. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 14:13

Super onda :mrgreen: a to sam primjetila :) evo opet i Željo tv i to se spominjalo ovdje :D
Željeznicar za život cijeli !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 mar 2012, 14:14

cekaj malo zar nisu neki ovdje srali kako ne bi trebalo igrati u 5 i poslije jer ce hladno biti , mislim da je 2 ok da hoce vrijeme biti u tom periodu kao posljednjih dana bilo bi super

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 14:17

bob je napisao/la:cekaj malo zar nisu neki ovdje srali kako ne bi trebalo igrati u 5 i poslije jer ce hladno biti , mislim da je 2 ok da hoce vrijeme biti u tom periodu kao posljednjih dana bilo bi super
Ja sam pisao kako se treba igrati u 17:30 kao što se igralo i prošle sezone u prve dvije domaće utakmice nastavka, a ne u 19:00 kako je prvobitno planirano.

A ako budu školarci išli u školu sljedeće sedmice, a utakmica bude 14:00 ako nas bude kao protiv Leotara trebamo se nogom u guzicu nabijati.

Hajd dobro da dolazi neki slabiji tim pa bi mi bio i jasan termin, ali ova utakmica je odlučujuća za nas zato je potrebno da bude što više navijača na tribinama da pomognemo ekipi.
Ž '21!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 mar 2012, 14:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd dobro da dolazi neki slabiji tim pa bi mi bio i jasan termin, ali ova utakmica je odlučujuća za nas
Ova utakmica nije odlučujuća.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 02 mar 2012, 14:25

Da se utakmica igra u 11 ujutru opet će biti 10 milja.
Potpis!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 mar 2012, 14:25

Bianconeri1988 je napisao/la:
bob je napisao/la:cekaj malo zar nisu neki ovdje srali kako ne bi trebalo igrati u 5 i poslije jer ce hladno biti , mislim da je 2 ok da hoce vrijeme biti u tom periodu kao posljednjih dana bilo bi super
Ja sam pisao kako se treba igrati u 17:30 kao što se igralo i prošle sezone u prve dvije domaće utakmice nastavka, a ne u 19:00 kako je prvobitno planirano.

A ako budu školarci išli u školu sljedeće sedmice, a utakmica bude 14:00 ako nas bude kao protiv Leotara trebamo se nogom u guzicu nabijati.

Hajd dobro da dolazi neki slabiji tim pa bi mi bio i jasan termin, ali ova utakmica je odlučujuća za nas zato je potrebno da bude što više navijača na tribinama da pomognemo ekipi.
fakat ne znam ko je pisao tako da nisam na tebe mislio onako ofrlje citam u posljednje vrijeme jer ima previse gluposti napisanih :D , al mislim da idu na kartu zbog vremena jer u posljednje vrijeme preko dana bude odlicno vrijeme dok poslije 5,6 se promjeni cak i kisa pocne padati , sto se tice skolaraca jbga nisam jednom znao se izvuci sa nastave kad je nastava bila zbog utakmice , druga stvar je posao al jbga meni je fakat svejedno kad god jer i onako kad je utakmica unaprijed sat,dva se logistika sprovodi park ,piva i lozionicka :lol: al eto samo da pobjedimo pa kad god da bude ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 14:28

Pa ako su već igrali na tu kartu "lijepo i sunčano vrijeme" bolje da pomjere utakmicu na nedjelju kad je neradni dan i samim tim više raje je slobodno. :D

A ne znam, ja ću što ti kažeš doći kako god, ali tačno je ljepše vidjeti kad su tribine pune i igrači odmah bolje igraju nekako, nije mrtva utakmica.
Aldinn1 je napisao/la:Da se utakmica igra u 11 ujutru opet će biti 10 milja.
Jesi li to imao viziju? :mrgreen:
Ž '21!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 mar 2012, 14:37

gollum je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd dobro da dolazi neki slabiji tim pa bi mi bio i jasan termin, ali ova utakmica je odlučujuća za nas
Ova utakmica nije odlučujuća.
Nije odlucujuca, jer ima jos 14 utakmica da se odigra, ali da je vazna, odnosno prevazna za nas, to stoji.
Za zivot cijeli!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 mar 2012, 14:40

Kolko ja znam sljedeca subota za skolarce se ne nadoknadjuje...
I napokon treba pohvaliti marketing sluzbu za projekat Zeljo TV ponovo.TV 1 je odlicna TV kuca ,samo da jos bude neki udarni termin...
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 02 mar 2012, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 14:43

Hoomer je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Hajmo sad ovdje napraviti spisak, da vidimo koliko nas ide sa foruma. Da vidimo koliko nas radi. I da vidimo koliko ne može zbog škole :( Ne znam kako su mogli odrediti termin, a da nisu nas pitali. Užas!

Ja idem. Subota mi je slobodan dan, vjerovali ili ne!
Ne budi ciničan i iritantan bgt, zadnje dvije godine utakmice su se redovno igrale u večernjem terminu, dakle raja navikla zbog obaveza a i veci merak je, sad odjednom promjena termina u sred dana bijela dana i to u vrijeme kad djeca nadoknađuju nastavu mislim glupo samo tako, umjesto da prilagode posjetu samim tim da bude i pun stadion oni napravili takav termin da su samim tim vec znatno samanjili posjetu, ekipa iz Brčkog vec otkazala dolazak, Manijaci iz Travnika isto a da ne govorim o raji iz Sarajeva .....
Hajde me samo podsjeti je li se ovdje prije nekoliko dana tražilo da utakmica bude ranije, jer su navečer veliki minusi i jer neki iz okolnih mijesta ne mogu uhvatiti buseve za povratak. Čini mi se da je tako nešto bilo...
Željezničar - Leotar, gledalaca 14.000, početak utakmice 14:00 h.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 mar 2012, 14:46

ipetm je napisao/la:Kolko ja znam sljedeca subota za skolarce se ne nadoknadjuje...
I napokon treba pohvaliti marketing sluzbu za projekat Zeljo TV ponovo.TV 1 je odlicna TV kuca ,samo da jos bude neki udarni termin...

Upravo tako, nadoknađuje se ova subota, što znači da akciju čišćenja većina školaraca neće moći popratiti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2012, 14:47

Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog ! Pametnom dosta ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 14:47

Treba akciju organizovati i u nedjelju i naglasiti da je samo za školarce. :mrgreen:
Ž '21!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 mar 2012, 14:52

Budi se... " onclick="window.open(this.href);return false;

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 14:52

Eno sad mogu i školarci... Za koga ćemo se sad boriti?!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 mar 2012, 14:55

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2012, 15:12

bagrcavi je napisao/la:Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog ! Pametnom dosta ;)
Uz duzno postovanje sta tremam ne otici na zadnji rok za uslov ? :roll:
Jednostavno ko mogne ici ce i nema rasprave samo mi je navodim zao sto najvjerovatnije necu moci doci a toliko cekam tekmu to je poenta svega ;)
Željeznicar za život cijeli !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 02 mar 2012, 15:16

likusa je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog ! Pametnom dosta ;)
Uz duzno postovanje sta tremam ne otici na zadnji rok za uslov ? :roll:
Jednostavno ko mogne ici ce i nema rasprave samo mi je navodim zao sto najvjerovatnije necu moci doci a toliko cekam tekmu to je poenta svega ;)
Skontali smo. Studiraš. I malo ti fali za uslov. Svaka čast! Ima li još neko samo da navede zašto najvjerovatnije neće doći. Bitno je radi evidencije. Hvala.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.