FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kad vidi da ga nece Barcelona potpisat ce novi ugovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
U tom slučaju nam trebaju 2 vezna igraca jer vjerojatno i javi odlazi. Kimmich i goretzka su fix, fale još 2.
Osobno bi doveo thomasa iz atletica
U tom slučaju nam trebaju 2 vezna igraca jer vjerojatno i javi odlazi. Kimmich i goretzka su fix, fale još 2.
50 miliona i nek ide
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nisi jedini, ako ode ne mora se prodati Coco, Fein je tu, Cuisance, Alaba, svakako treba još jedno jače ime ali ako bi prodali Martineza, Thiaga i Tollisa, valjda mogu kupiti Havertza i Sanea i da se prestanu sprdati sami sa sobom.schickeria je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:04Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
bravo. ja bi kantea iz chelsea ako moze i onaj thausart iz lyona nije losschickeria je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:04Jedini sam koji se raduje eventualnom odlasku Thiaga. Prenonsalantno igranje obrane nas je koštalo u ligi prvaka više puta
Mia San Mia
Mora neko znati i lopte igrati, nismo mi Atletico
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav mozak je ovaj Hamo... nek grije klupu u Realu sad.James: "Bayern wanted to activate the option to buy, but I spoke to a club official so they wouldn't do it because I didn't feel comfortable and wasn't happy - When that happens in your life, you have to make decisions. Bayern totally understood that. I don't regret the decision"
Upravo, mnogi su se bunili u momentima kada je Bayern igrao neatraktivan fudbal iako su rezultati bili ok.
Ne trebaju nam samo trkaci, treba i odredjene atraktivnosti i kreativnosti u igri. Mene raduje cinjenica da ce vjerovatno produziti. Zahvalit se Martinezu i Tollisou i uliziti te pare pametno.
Nur der FCB
Stonse Thiaga tice, samo mogu reci Putuj Selma i molim te ne naginji se kroz prozor... 

-
- Kontakt:
Pa Thiago nije igrao prethodne utakmice pa smo opet djelovali leprsavo i atraktivno s 3 gola po utakmici.
- Centre forward
- Kontakt:
Ima on tu neku lucidnost koju nema nijedan naš vezni igrač. Ipak, ona nije "čavijevska" da bi mu se oprostilo (pre)često igranje toplo-hladno, kao i da je potanak u odbrani.
Ovo mijenja stvar iz korijena. Mora se odrijepšit' kesa i dovest neka klasa u sredinu. Samo da zbog toga ne "zaplate" ta planirana pojačanja. Biće zanimljivo.
Ovo mijenja stvar iz korijena. Mora se odrijepšit' kesa i dovest neka klasa u sredinu. Samo da zbog toga ne "zaplate" ta planirana pojačanja. Biće zanimljivo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pa može on fudbalskim kvalitetima biti najbolji, ali Liverpoolu recimo više valjaju veznjaci poput Wijnalduma koji će više trčati nego loptaši poput Thiaga

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Imat ces utakmica kad ce ti trebati takav profil igraca i onda ga neces imati pa popusis. Meni ne znaci sto ce Bayern dobiti 30-40-50mil za njega, nebitno, znaci mi sto ima takvog igraca u sredini koji moze dati loptu napred. A i prodas Thiaga i opet moras dovesti nekoga jer se odustalo od dovodjenja Havertza ovo ljeto.schickeria je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:10Pa Thiago nije igrao prethodne utakmice pa smo opet djelovali leprsavo i atraktivno s 3 gola po utakmici.
Po tvom daj samo krkane nek skacu i igraju odbranu. Nije Bayern Atletico, prosla su vremena kad je bio underdog.
A Liverpoolu itekako nedostaje, pa eto makar jedan loptaš poput Thiaga.

Izvinjavam se Bavarcima na upadu, ali me interesuje koliko uopste ima istine u ovoj prici? Ili Thiago samo pokusava izvuci jos malo od, pa vjerovatno posljednjeg top ugovora sto ce potpisati u karijeri?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
On nista vise ne moze izvuci, uslovi produzenja su dogovoreni i ovo radi iz drugih razloga. Mozda se prepao konkurencije, mozda zeli neku promjenu dok jos ima sansu zaigrati za top klub, ko zna. Falk je eto prenio da je jedini kontakt imao sa Liverpoolom, ako misli da tamo moze bolje nego u Bayernu, sretno. Ja bih volio da ostane, dobar je igrac i drugaciji profil od ostalih veznjaka Bayerna. Da cu ga nesto posebno oplakivati ako ode, necu iako mi je drag.
A malo je cudno ovo sve, prije nekoliko je govorio kako mu se svidja Minhen i Bayern te da ne bi imao nista protiv da zavrsi karijeru ovdje. Mada sam i dalje uvjeren da ce potpisati produzenje.
To je ono sto je i meni cudno. A i jutros pricam sa onim levatom @FCBAYERNOM, i on iznenadjen. Govori "gdje ce u LFC, tek produzio ugovor"harden je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:59On nista vise ne moze izvuci, uslovi produzenja su dogovoreni i ovo radi iz drugih razloga. Mozda se prepao konkurencije, mozda zeli neku promjenu dok jos ima sansu zaigrati za top klub, ko zna. Falk je eto prenio da je jedini kontakt imao sa Liverpoolom, ako misli da tamo moze bolje nego u Bayernu, sretno. Ja bih volio da ostane, dobar je igrac i drugaciji profil od ostalih veznjaka Bayerna. Da cu ga nesto posebno oplakivati ako ode, necu iako mi je drag.
A malo je cudno ovo sve, prije nekoliko je govorio kako mu se svidja Minhen i Bayern te da ne bi imao nista protiv da zavrsi karijeru ovdje. Mada sam i dalje uvjeren da ce potpisati produzenje.

Hvala na odgovoru.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Gdje je on, nema ga na forumu... Flick je uspio i ovu staru gardu navijaca trgnuti pa su napisali koji post, njegov nisam vidio nazalost

Vidi se da nema vremena ni da prati cim misli da je produzio ugovor

-
- Kontakt:
Za Thiaga vjerujem da jedino mozda hoce da ide u Barcelonu jer vise nema garantovano mjesto u prvih 11.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.