FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2016, 17:35

cruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?
odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni račun :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 30 jun 2016, 17:40

DenchiNL je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?
Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2016, 17:54

Harisharis je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?
Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo ;)
ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta Tana

jel ti lakše? eto, vidiš kako smo fini...usput jest da ljepše zvuči kad kažeš "prodali ste se ba pitarcici šta ćete vi ba ovo - ono" ali čovjek je u biti samo kupio upravljačka prava(pofino tipla doduše), dakle samo upravlja klubom, stavio svog računovođu da ne bi otišle pare koje uloži nekome u padže...mala razlika, tehnikalnost...pokušava da nas napravi samoodrživim , tako što ćemo sami sebe financirati transferima igrača koje napravimo....većina para koje su uložene u klub su od strane Tana, ima nešto od transfera i od ulaznica, sezonskih, fanshopa, itd. ali i to je poraslo dolaskom Tana tako da indirektno je opet on to namakao...sve su to pare kluba kojim upravlja Tan...

prenijet ću mu lično da se ti sekiraš za njega i njegov klub, eto , da se nasmije čovjek, briga za milijarderom velika.... :thumbup: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 01 jul 2016, 13:36

odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni račun :thumbup: :wave:[/quote]

Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo ;)[/quote]

ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta Tana

jel ti lakše? eto, vidiš kako smo fini...usput jest da ljepše zvuči kad kažeš "prodali ste se ba pitarcici šta ćete vi ba ovo - ono" ali čovjek je u biti samo kupio upravljačka prava(pofino tipla doduše), dakle samo upravlja klubom, stavio svog računovođu da ne bi otišle pare koje uloži nekome u padže...mala razlika, tehnikalnost...pokušava da nas napravi samoodrživim , tako što ćemo sami sebe financirati transferima igrača koje napravimo....većina para koje su uložene u klub su od strane Tana, ima nešto od transfera i od ulaznica, sezonskih, fanshopa, itd. ali i to je poraslo dolaskom Tana tako da indirektno je opet on to namakao...sve su to pare kluba kojim upravlja Tan...

prenijet ću mu lično da se ti sekiraš za njega i njegov klub, eto , da se nasmije čovjek, briga za milijarderom velika.... :thumbup: :thumbup:[/quote]

Pa sto vas je uzimo ako vas hoce napraviti samoodrzivim?Garant iz ljubavi koju je osjetio cim je sletio u Sarajevo :)
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasno :D hahaha

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 jul 2016, 14:11

150k + 7% i klub je tvoj. :urnebes:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 jul 2016, 14:25

Ko premjesti ovu temu ovdje? :D

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 01 jul 2016, 15:23

Memara je napisao/la:150k + 7% i klub je tvoj. :urnebes:
Presmijeno :bow:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 jul 2016, 16:01

Harisharis je napisao/la: Presmijeno :bow:
To je surova realnost moj Harise :kafa:

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 01 jul 2016, 17:24

Memara je napisao/la:
Harisharis je napisao/la: Presmijeno :bow:
To je surova realnost moj Harise :kafa:
Pa jest,to je po zakonu ;)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 jul 2016, 21:53

Anex je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:3 golmana: Pavlo, Adilo, Trifko
10 Akademaca: Kadusic, Rasto, Mihoj, Mujakic, Heric, Radovac, Vazda, Andjusic, Osmanovic, Catak
6 prosjecnih: Kovac, Novak, Rustem, Hebib, Crnkic, Bekic
7 kvalitetnijih: Bekic, Balic, Hodzic, Said, Saric, Cetkovic, Ahmetovic.
Veladzic u juniore, Benko i Duljevic su prodani.
Neki moj presjek ekipe.
Daj boze da sa ovim kadrom budemo ozbiljan konkurent za vrh :hmmmmm:
Ko tako razmislja nece ni konkurirati. Bicete, dobro ste trgovali. Ali mislim da vam za trofej treba bolji trener.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 jul 2016, 17:10

Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 jul 2016, 17:13

samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Neću da ti kažem. :zviz:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jul 2016, 20:12

Harisharis je napisao/la:
Pa sto vas je uzimo ako vas hoce napraviti samoodrzivim?Garant iz ljubavi koju je osjetio cim je sletio u Sarajevo :)
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasno :D hahaha
Prepoznao dobar projekat, jak brend, najjaci u drzavi, vidio da moze jednostavno uvecati vrijednost kluba, , kroz osnovne investicije, zemlja gdje ima talenta za fudbal...
Ne kopira nas cijela liga jer smo uradili nesto lose...kad bi zeljo poceo raditi na svom uredjenju da nismo mi pokazali kako treba, kada bi imali kondicionog modernog da nisu doveli bivseg naseg, kad bi radili na juniorima da nema nase akademije....itd , opet cu ponoviti zeljin plan je da za 10 godina budu kao Sarajevo sad...

Opet ti kazem nemoj brkati vrijednost kluba i vrijednost upravljackih prava, npr miske je dobio upravljacka prava zeljeznicara za sponzorstvo koje je platio kamatom od 7% koji mu je zeljeznicar vracao od pozajmice...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jul 2016, 20:19

samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Nije, nazalost...imali su u planu tog brazilca nekog Edsona iz HNL-a i propalo, doveli smo ovog Novakovica, kakav ce biti to je mistery, 1m90, 25 godina, vec se razmislja kako ce ga prodat....nadati se da nije kompletna fula nego neka blijeda verzija Barbarica...

Navodno bi i Dzidic imao problema s zenicanima da je presao kod nas...

Ikos

Post Postao/la Ikos » 05 jul 2016, 19:50

Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2016, 20:41

Normala hoda tj zuri, vidio ga ja jutros kasni na Bajram namaz :)

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2016, 20:48

Ikos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikiraj :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Ikos

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Ikos » 05 jul 2016, 21:02

Evolution87 je napisao/la:
Ikos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikiraj :kafa:
Nece moci ako je istina da je povrijedjen.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 jul 2016, 21:04

ukršteni iliti križni :tralala:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 jul 2016, 21:06

Noga u gipsu, jutros na stolici klanjao bajram namaz.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.