odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?

odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?DenchiNL je napisao/la:odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?![]()
ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta TanaHarisharis je napisao/la:Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?DenchiNL je napisao/la:odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?![]()
Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo
PresmijenoMemara je napisao/la:150k + 7% i klub je tvoj.
To je surova realnost moj HariseHarisharis je napisao/la: Presmijeno
Pa jest,to je po zakonuMemara je napisao/la:To je surova realnost moj HariseHarisharis je napisao/la: Presmijeno
Ko tako razmislja nece ni konkurirati. Bicete, dobro ste trgovali. Ali mislim da vam za trofej treba bolji trener.Anex je napisao/la:Daj boze da sa ovim kadrom budemo ozbiljan konkurent za vrhmuhamedhulk je napisao/la:3 golmana: Pavlo, Adilo, Trifko
10 Akademaca: Kadusic, Rasto, Mihoj, Mujakic, Heric, Radovac, Vazda, Andjusic, Osmanovic, Catak
6 prosjecnih: Kovac, Novak, Rustem, Hebib, Crnkic, Bekic
7 kvalitetnijih: Bekic, Balic, Hodzic, Said, Saric, Cetkovic, Ahmetovic.
Veladzic u juniore, Benko i Duljevic su prodani.
Neki moj presjek ekipe.
Neću da ti kažem.samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Prepoznao dobar projekat, jak brend, najjaci u drzavi, vidio da moze jednostavno uvecati vrijednost kluba, , kroz osnovne investicije, zemlja gdje ima talenta za fudbal...Harisharis je napisao/la:
Pa sto vas je uzimo ako vas hoce napraviti samoodrzivim?Garant iz ljubavi koju je osjetio cim je sletio u Sarajevo
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasnohahaha
Nije, nazalost...imali su u planu tog brazilca nekog Edsona iz HNL-a i propalo, doveli smo ovog Novakovica, kakav ce biti to je mistery, 1m90, 25 godina, vec se razmislja kako ce ga prodat....nadati se da nije kompletna fula nego neka blijeda verzija Barbarica...samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikirajIkos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
Nece moci ako je istina da je povrijedjen.Evolution87 je napisao/la:Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikirajIkos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.