Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sishar
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Sishar » 28 sep 2016, 18:03

emir79 je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Odgovorno tvrdim da bi dosli do osmine finala SP i cetvrtfinala EP da je Mesa bio selektor od pocetka u oba slucaja. Safetu su se nevidjene stvari poklopile, steta da bolji trener nije bio tu da to bolje iskoristi.
je li onako kao i sa Irskom sto si tvrdio?

Da, da sve se Safetu poklopilo, citavih 8 pobjeda u grupi jedan remi i svega jedan poraz. Medju tri najefikasnije reprezentacije svih grupa.

Kako vam ne dosadi smarati i cestitati covjeku na dobro odradjenom radu. Cuj poklopilo. Jasta neg.
Cuj genijalni Safet :rol: citavih 8 pobjeda i jedan remi svega jedan poraz.
Ispusi klf a jedan poraz. Hvala Izetu, hvala pravim igracima :bih:
Naravno da se nece poklopiti preko Tina PMovca i Hadzic Anela DMovca.
Nagrada poziv flopvima na SP :urnebes:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 sep 2016, 18:12

Safet je svoje odradio, cekamo da to i drugi urade ;)

Cuj hvala Izetu, eto poveo ga da cuva goveda, a ne da iskoristi svoje znanje na terenu. Ja cirkusa braco mila, pa koji qurac fudbaler radi na terenu kad ga ubacis.

Hvala i Dzeki, i Vedi sto su zabijhali, i Spahi , Vranjesu, Sunjicu, Zukanovicu sto su zaustavljali napade, i Begovicu hvala sto je golman. Eto hvala im svima sto su igrali fudbal. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 sep 2016, 18:59

emir79 je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Odgovorno tvrdim da bi dosli do osmine finala SP i cetvrtfinala EP da je Mesa bio selektor od pocetka u oba slucaja. Safetu su se nevidjene stvari poklopile, steta da bolji trener nije bio tu da to bolje iskoristi.
je li onako kao i sa Irskom sto si tvrdio?

Da, da sve se Safetu poklopilo, citavih 8 pobjeda u grupi jedan remi i svega jedan poraz. Medju tri najefikasnije reprezentacije svih grupa.

Kako vam ne dosadi smarati i cestitati covjeku na dobro odradjenom radu. Cuj poklopilo. Jasta neg.
Ma pusti ih Emire. Kao da je Safet znao da su ovi iz Nigerije fizicki jaki i brzi. Ko bi rek'o da crnci imaju trku.
Jbg zato je i stavio Medu a izbacio Kolasinaca, al tako je to kad te nesto iznenadi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 sep 2016, 19:05

soko je napisao/la:
Ma pusti ih Emire. Kao da je Safet znao da su ovi iz Nigerije fizicki jaki i brzi. Ko bi rek'o da crnci imaju trku.
Jbg zato je i stavio Medu a izbacio Kolasinaca, al tako je to kad te nesto iznenadi.
Mi smo na toj utakmici pretrcali vise od Nigerije ;) , kao i na svim ostalim utakmicama vise od svojih protivnika.

Bio Kolasinac ili ne, nikada u zivotu nije bolji od jednog Spahica. A ako je Nigerijac izradio Spahu izradio bi i tada neiskusnog Kolasinca. Ne smijem ni zamisliti da se tu desio Kolasinac i da je pao gol i sta bi sa njim bilo nakon autogola protiv Argentine. Ovdje bi mu svi yebali od-do.

Kao sto sam vec napisao, Safet je svoje odradio, neka i svi drugi isto toliko urade , ja zadovoljan, a ti nemoj biti prelivoda jer si bio Papetovac pune 4 godine.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 sep 2016, 19:13

emir79 je napisao/la:
soko je napisao/la:
Mi smo na toj utakmici pretrcali vise od Nigerije ;) , kao i na svim ostalim utakmicama vise od svojih protivnika.

Bio Kolasinac ili ne, nikada u zivotu nije bolji od jednog Spahica. A ako je Nigerijac izradio Spahu izradio bi i tada neiskusnog Kolasinca. Ne smijem ni zamisliti da se tu desio Kolasinac i da je pao gol i sta bi sa njim bilo nakon autogola protiv Argentine. Ovdje bi mu svi yebali od-do.

Kao sto sam vec napisao, Safet je svoje odradio, neka i svi drugi isto toliko urade , ja zadovoljan, a ti nemoj biti prelivoda jer si bio Papetovac pune 4 godine.
Da je Kolasinac igrao, mi bi prosli dalje. Da Kolasinaca prodje ima Spaha da ga ceka, ili bilo koji drugi stoper. A ne da stoper igra lijevog beka i stopera jer nema beka. Medo to nije.
Ne izmisljaj, ja sam Susica gotivio zato sto je bio odlican igrac, i to samo do Amerike kad je poveo da stopera. I ja imam mozak i kad vidim da je neko pravi greske, necu ga vise podrzavati. Nisam ja ovca da pratim nekog koji veze nema i koji jos gleda samo svoj interes. Pogotovo hinja trazi pare od saveza da mu isplate, nije ga sramota upropastio EP jos hoce pare. Samo ovca ili lopov moze braniti ovakvog covjeka.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 sep 2016, 19:15

soko je napisao/la:
Da je Kolasinac igrao, mi bi prosli dalje. Da Kolasinaca prodje ima Spaha da ga ceka, ili bilo koji drugi stoper. A ne da stoper igra lijevog beka i stopera jer nema beka. Medo to nije.
Ne izmisljaj, ja sam Susica gotivio zato sto je bio odlican igrac, i to samo do Amerike kad je poveo da stopera. I ja imam mozak i kad vidim da je neko pravi greske, necu ga vise podrzavati. Nisam ja ovca da pratim nekog koji veze nema i koji jos gleda samo svoj interes. Pogotovo hinja trazi pare od saveza da mu isplate, nije ga sramota upropastio EP jos hoce pare. Samo ovca ili lopov moze braniti ovakvog covjeka.
Obicna hinja i prelivoda.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 28 sep 2016, 19:24

Emir79 zvani kamikaza.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 sep 2016, 19:40

emir79 je napisao/la:
soko je napisao/la:
Obicna hinja i prelivoda.
Pa ja, veze ti nemas. Djaba ja tebi pisati, kad suplja glava ne prima informacije.
Ja hinja sto kazem da je Susic lopov, lik upropastio EP. Dobio nogu, nije ga sramota trazite novac da mu isplate.
Gurao VHS, samo da malo zaradi sa strane.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2016, 19:45

Bazdarevic je puno studiozniji i temeljitiji trener od prethodnika. Mislim da je na svaki nacin poboljsanje na nasoj klupi ali da je nekakav visoki standard i nije. Treba biti posten i priznati njegove pogreske u prethodnom periodu. Za sobom nema nikakve velike uspjehe niti je neko trenersko ime o kojem se pise i prica.
Treba uzeti u obzir i da nije mlad i da je morao vec nesto vise uciniti. Ako bi se realno odredili o njegovom pokazanom znanju on je jedna od najslabijih karika naseg nacionalnog tima. Tu ubrajam prvotimce i trenera.
I kao takav je za nas dobar. Stekao sam dojam da nije lijencina, nije arogantan a ni iskljuciv. Ostatak ce valjda vremenom savladati. Nakon Irske mi je pao mrak na oci ali treba se suociti sa realnoscu a to je nestasica novca.
BiH ima puno boljeg izbornika nego Hrvatska a to se i nije bas cesto desavalo.

Sishar
Kontakt:

Post Postao/la Sishar » 28 sep 2016, 19:47

emir79 je napisao/la:Safet je svoje odradio, cekamo da to i drugi urade ;)

Cuj hvala Izetu, eto poveo ga da cuva goveda, a ne da iskoristi svoje znanje na terenu. Ja cirkusa braco mila, pa koji qurac fudbaler radi na terenu kad ga ubacis.

Hvala i Dzeki, i Vedi sto su zabijhali, i Spahi , Vranjesu, Sunjicu, Zukanovicu sto su zaustavljali napade, i Begovicu hvala sto je golman. Eto hvala im svima sto su igrali fudbal. :mrgreen:
Hajd neka zabije Tino Lino ovaj Hadzic Anel a fudbaler i qurac na terenu :clap: sam sebi skaces u stomak :kafa:

Da dodam Safke je ispusio :oops: Isreajelko taktickar horuk trica a nisu ljudi ni napali po Safketu.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 sep 2016, 19:56

dubrovnik je napisao/la:Bazdarevic je puno studiozniji i temeljitiji trener od prethodnika. Mislim da je na svaki nacin poboljsanje na nasoj klupi ali da je nekakav visoki standard i nije. Treba biti posten i priznati njegove pogreske u prethodnom periodu. Za sobom nema nikakve velike uspjehe niti je neko trenersko ime o kojem se pise i prica.
Treba uzeti u obzir i da nije mlad i da je morao vec nesto vise uciniti. Ako bi se realno odredili o njegovom pokazanom znanju on je jedna od najslabijih karika naseg nacionalnog tima. Tu ubrajam prvotimce i trenera.
I kao takav je za nas dobar. Stekao sam dojam da nije lijencina, nije arogantan a ni iskljuciv. Ostatak ce valjda vremenom savladati. Nakon Irske mi je pao mrak na oci ali treba se suociti sa realnoscu a to je nestasica novca.
BiH ima puno boljeg izbornika nego Hrvatska a to se i nije bas cesto desavalo.
Očito onda ne poznaješ karijeru Meše Baždarevića kad pričaš takve stvari.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Sishar
Kontakt:

Post Postao/la Sishar » 28 sep 2016, 20:00

Medikament je napisao/la:Emir79 zvani kamikaza.
slika

Kao ono odgovaram samo za uspjeh. :urnebes:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2016, 20:21

Lako je biti general nakon bitke. Safet je uradio zajedno sa timom ono sto do sada niko nije. To niko ne moze poreci.
Da je zeznuo stvari neke i jeste, al mu ja ne zamjeram. Mesa radi dobar posao, ako uradi ono sto je safet onda mozemo biti zadovoljni.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 28 sep 2016, 22:17

ne znam ko jos uvijek moze braniti onog ljigavca Safeta,covjek je najvece zlo koje se desilo nasoj reprezentaciji,arogantan,bezobrazan,prava seoska varalica
Svaki uspjeh je pripisao sebi,a neuspjeh igracima,navijacima,doktorima,cistacicama...Nije dzaba njega Miske izrafalao
NJega je reprezentacija odvela u Brazil a ne on nju,imao je relativno lahku grupu,ekipu nikad jacu,svi pucali od samopouzdanja i opet smo do zadnje sekunde strepili za plasman,Otjerao je navijace,nekima cakn i ogadio reprezentaciju i fudbal,pa svaki put kad sam vidio Avdiju u prvih jedanaest pored zdravog mujdze mogao sam plakati
Da je smrad otisao na vrijeme igrali bi mi i euro
na kraju neka mi neko kaze gdje je ovaj vrli strucnjak bio prije repke i gdje je sada,NIGDJE

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2016, 23:09

MiiisssskeeBh je napisao/la:ne znam ko jos uvijek moze braniti onog ljigavca Safeta,covjek je najvece zlo koje se desilo nasoj reprezentaciji,arogantan,bezobrazan,prava seoska varalica
Svaki uspjeh je pripisao sebi,a neuspjeh igracima,navijacima,doktorima,cistacicama...Nije dzaba njega Miske izrafalao
NJega je reprezentacija odvela u Brazil a ne on nju,imao je relativno lahku grupu,ekipu nikad jacu,svi pucali od samopouzdanja i opet smo do zadnje sekunde strepili za plasman,Otjerao je navijace,nekima cakn i ogadio reprezentaciju i fudbal,pa svaki put kad sam vidio Avdiju u prvih jedanaest pored zdravog mujdze mogao sam plakati
na kraju neka mi neko kaze gdje je ovaj vrli strucnjak bio prije repke i gdje je sada,NIGDJE
A Ciro znalac baraz usra? Mesa baraz usra? Pa zivot ide dalje... tako je i Pape usrao sve sto je do tada stvorio, hvala mu za najveci uspjeh nase reprezentacije, takodjer cu mu vjecno zamjeriti utakmice u proslim kvalifikacijama... sad se okrecemo Mesi i da izvuce maksimum iz ovog tima, par mladica vremenom da ubaci u igru kao polog za buducnost i nove nosioce igre, ja presretan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 29 sep 2016, 00:31

MiiisssskeeBh je napisao/la:ne znam ko jos uvijek moze braniti onog ljigavca Safeta,covjek je najvece zlo koje se desilo nasoj reprezentaciji,arogantan,bezobrazan,prava seoska varalica
Potpis.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 sep 2016, 01:05

Covjek koji nas je odveo u Brazil. Hvala, legendo :salut:

slika

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 29 sep 2016, 09:12

Beduin je napisao/la:
A Ciro znalac baraz usra? Mesa baraz usra? Pa zivot ide dalje... tako je i Pape usrao sve sto je do tada stvorio, hvala mu za najveci uspjeh nase reprezentacije, takodjer cu mu vjecno zamjeriti utakmice u proslim kvalifikacijama... sad se okrecemo Mesi i da izvuce maksimum iz ovog tima, par mladica vremenom da ubaci u igru kao polog za buducnost i nove nosioce igre, ja presretan.
ciro je imao u tom momentu najjaceg moguceg protivnika u barazu,koji je uz male promjene u rosteru osvojio euro.Mesa nije imao mnogo vremena i prostora da nesto promjeni do baraza,naslijedio je haos i demoralisanu ekipu,ali slazem se da je moglo bolje.Pape je dobio tri mandata i umjesto da napreduje on sve upropastio u zadnjem zbog bijednih licnih interesa,ja mu to ne prastam :nene: :stop:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 sep 2016, 09:30

Cuj Ciro usro baraz, nasa predstava u Lisabonu je bila jedna od boljih ikada. Samo nevjerovatan peh i precka Ibricica te u zadnjim minutama kada Ibisevic na gol liniji skida sut Muslimovica su nas sprijecili da ne odemo na SP 2010.
Daleko je to od usranog rezultata kakav je bio 2 godine poslije onaj prvi set u Portugalu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 29 sep 2016, 11:27

bhsport je napisao/la:Cuj Ciro usro baraz, nasa predstava u Lisabonu je bila jedna od boljih ikada. Samo nevjerovatan peh i precka Ibricica te u zadnjim minutama kada Ibisevic na gol liniji skida sut Muslimovica su nas sprijecili da ne odemo na SP 2010.
Daleko je to od usranog rezultata kakav je bio 2 godine poslije onaj prvi set u Portugalu.
I budeš do kraja pošten pa dodaš i onaj revanš u Zenici, i onda običan čitalac zaključi da na svjetsko prvenstvo u JAR 2010 nismo otišli ne samo zbog ta dva pogođena okvira gola u Lisabonu (rekao bi čovjek da Portugal osim gola nije imao polulriliku), već i zbog neispaljenog metka u Zenici u revanšu..
Činjenica je da smo u sva tri baraza bili loši u dvomecu i da nismo zaslužili plasman.. Ni Ćiro ni Safet ni Meša..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, denza, Faraon iz Visokog i 19 gostiju.