Ne vrijeđam ja nikoga. Samo mislim da momak sam radi protiv sebe sa pristupom košarci i pogrešnim odlukama koje donosi. Mogao je biti dobar igrač u evropskim okvirima da je radio na nedostacima. Umjesto toga dvije sezone nije igrao nikakvu košarku, a slično mu se smiješi i sada. Ja bih bio presretan da on uspije, ali ne vidim mogućnost za to. ukoliko se ne opameti, a pamet mu očigledno nije jača strana. Ja sam na ovom forumu toliko godina koliko neki od vas vjerovatno ni nemaju, samo nisam mogao pristupiti starom niku.
I da, Krunoslav Simon je odličan košarkaš koji je nastupao za Zagreb s kojim je osvojio titulu, nastupao je godinama u Eurokupu, a zatim i u Euroligi za Lokomotiv Kuban, Unikahu, Milano i naposljetku Efes, gdje je godinama jedan od ključnih igrača. Nema šta nije osvojio, igrao na nekoliko eurobasketa, svjetskom prvenstvu, olimpijskim igrama. Musa je igrao za KK Koš i Cedevitu, a zatim dvije godine razvojnu ligu. To su fakti. Ako ikad uspije biti približno dobar igrač kao Simon, neka se udara nogom u dupe...
Zadnja izmjena:
dnalydal2, dana/u 21 jan 2021, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.