RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Iako sam rekao da neću više pisati, dobre su vijestti, saznao sam da je danas u biosferi održana sjednica UO kluba, a nakon toga sjednica sa privrednicima Mostara. Izgleda da Nermin ipak drži rijeć i radi na evropskom Veležu. Svi prisutni obecali su punu podrsku viziji izgradnje stabilnog kluba. Vec danas je dogovoren nastavak saradnje sa šefom struke Odovićem. UO će na prijedlog struke u narednih 15 dana razgovarati sa igračima za koje stručni štab iskaže želju, a kojima ističe ugovor. Nakon toga će se razgovarati o pojačanjima koja bi omogućila da se u narednoj sezoni dostojno obilježi 90-ta godišnjica. Konačno počinjemo ličiti na klub, a ne da do početka prvenstva ne znamo s kojim kadrom raspolažemo. Forca Velež.
a zato se danas gosp. Nikšić seta po musalizabrinuti hero je napisao/la:Iako sam rekao da neću više pisati, dobre su vijestti, saznao sam da je danas u biosferi održana sjednica UO kluba, a nakon toga sjednica sa privrednicima Mostara. Izgleda da Nermin ipak drži rijeć i radi na evropskom Veležu. Svi prisutni obecali su punu podrsku viziji izgradnje stabilnog kluba. Vec danas je dogovoren nastavak saradnje sa šefom struke Odovićem. UO će na prijedlog struke u narednih 15 dana razgovarati sa igračima za koje stručni štab iskaže želju, a kojima ističe ugovor. Nakon toga će se razgovarati o pojačanjima koja bi omogućila da se u narednoj sezoni dostojno obilježi 90-ta godišnjica. Konačno počinjemo ličiti na klub, a ne da do početka prvenstva ne znamo s kojim kadrom raspolažemo. Forca Velež.

Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
http://www.fkvelez.ba/index.php/compone ... og-odbora-
Nayebao je zeljo slijedece godine, nema vise pustanja
FORZA VELEŽ
Nayebao je zeljo slijedece godine, nema vise pustanja

FORZA VELEŽ
Samo nek se gleda naprijed
zabrinuti hero je napisao/la:Iako sam rekao da neću više pisati, dobre su vijestti, saznao sam da je danas u biosferi održana sjednica UO kluba, a nakon toga sjednica sa privrednicima Mostara. Izgleda da Nermin ipak drži rijeć i radi na evropskom Veležu. Svi prisutni obecali su punu podrsku viziji izgradnje stabilnog kluba. Vec danas je dogovoren nastavak saradnje sa šefom struke Odovićem. UO će na prijedlog struke u narednih 15 dana razgovarati sa igračima za koje stručni štab iskaže želju, a kojima ističe ugovor. Nakon toga će se razgovarati o pojačanjima koja bi omogućila da se u narednoj sezoni dostojno obilježi 90-ta godišnjica. Konačno počinjemo ličiti na klub, a ne da do početka prvenstva ne znamo s kojim kadrom raspolažemo. Forca Velež.
halo bola, javljaj se češće.

imao sam ja vjeru u nerminovu riječ!!!
samo laganini i bez euforija,
meni sredina tabele te stabilizacija kluba x-tra plan za narednu sezonu!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
napolkon jedna dobra vijest
Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež održao je danas sastanak na kojem je razmatrana aktuelna situacija u Klubu, kao i planovi za daljnji rad. Kao izuzetno uspješnim rezultatom ocjenjeno je praktično vrlo izgledno osiguranje opstanka u Premier ligi, nakon samo 8-9 prvenstvenih kola, čime su ispunjeni ciljevi postavljeni u polugodišnjem planu Upravnog odbora usvojenog u januaru. Analizirani su problemi koji opterećuju rad Kluba, te je razgovarano o planovima za narednu takmičarsku sezonu.
Sastanku Upravnog odbora je prisustvovao i šef stručnog štaba Milomir Odović, sa kojim je dogovorena saradnja i za narednu sezonu. U narednim danima, prvi čovjek struke „Rođenih“ Upravnom odboru će prezentovati spisak igrača koji udovoljavaju zahtjevima Veleža za narednu sezonu. Nakon toga, razgovarat će se sa svakim od igrača o produženju saradnje, a kojima ističe ugovor i koje stručni štab ocjeni kao potrebnim za narednu sezonu. Akcenat će biti na potpisivanju višegodišnjih ugovora, te slika oko postojećeg igračkog kadra mora biti jasna do posljednje utakmice u ovoj sezoni.
Nakon ovoga, Upravni odbor je održao sastanak sa privrednicima iz grada Mostara, kojima su prezentovali planove i želje Upravnog odbora za narednu sezonu, a kako bi se vidjelo da li Velež ima podršku šire društvene zajednice.
Upravni odbor će na jednoj od svojih narednih sjednica, a nakon što se razmotre svi faktori, nivo opšte podrške, kao i trenutni kapaciteti, donijeti konkretne planove i ciljeve kako na rezultatskom, tako i na ostalim segmentima Kluba u narednoj takmičarskoj sezoni.
Ovo je inače prvi put da Upravni odbor Veleža želi do kraja postojeće sezone da sagleda sve realne mogućnosti i probleme Kluba, da definiše glavninu igračkog kadra i stručni štab, te potpuno spremno i ciljano uđe u prelazni rok i krene u novu takmičarsku sezonu.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež održao je danas sastanak na kojem je razmatrana aktuelna situacija u Klubu, kao i planovi za daljnji rad. Kao izuzetno uspješnim rezultatom ocjenjeno je praktično vrlo izgledno osiguranje opstanka u Premier ligi, nakon samo 8-9 prvenstvenih kola, čime su ispunjeni ciljevi postavljeni u polugodišnjem planu Upravnog odbora usvojenog u januaru. Analizirani su problemi koji opterećuju rad Kluba, te je razgovarano o planovima za narednu takmičarsku sezonu.
Sastanku Upravnog odbora je prisustvovao i šef stručnog štaba Milomir Odović, sa kojim je dogovorena saradnja i za narednu sezonu. U narednim danima, prvi čovjek struke „Rođenih“ Upravnom odboru će prezentovati spisak igrača koji udovoljavaju zahtjevima Veleža za narednu sezonu. Nakon toga, razgovarat će se sa svakim od igrača o produženju saradnje, a kojima ističe ugovor i koje stručni štab ocjeni kao potrebnim za narednu sezonu. Akcenat će biti na potpisivanju višegodišnjih ugovora, te slika oko postojećeg igračkog kadra mora biti jasna do posljednje utakmice u ovoj sezoni.
Nakon ovoga, Upravni odbor je održao sastanak sa privrednicima iz grada Mostara, kojima su prezentovali planove i želje Upravnog odbora za narednu sezonu, a kako bi se vidjelo da li Velež ima podršku šire društvene zajednice.
Upravni odbor će na jednoj od svojih narednih sjednica, a nakon što se razmotre svi faktori, nivo opšte podrške, kao i trenutni kapaciteti, donijeti konkretne planove i ciljeve kako na rezultatskom, tako i na ostalim segmentima Kluba u narednoj takmičarskoj sezoni.
Ovo je inače prvi put da Upravni odbor Veleža želi do kraja postojeće sezone da sagleda sve realne mogućnosti i probleme Kluba, da definiše glavninu igračkog kadra i stručni štab, te potpuno spremno i ciljano uđe u prelazni rok i krene u novu takmičarsku sezonu.
strah me ludi planova, euforije- evropa ovo ono
mislim, neki/mnogi od nas su tek po prvi put vidili reflektore sad za vikend
i odma bi u evropu hebote.

mislim, neki/mnogi od nas su tek po prvi put vidili reflektore sad za vikend
i odma bi u evropu hebote.

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
prica se kako amar osim velezu planira za 90 -ti rodjendan pokloniti reflektore
sad suplju na stranu
neki dan sam cuo da niksic hoce da za 90-ti rodjendan navijacima veleza priredi ensto veliko,kako on to zove europski velez

sad suplju na stranu
neki dan sam cuo da niksic hoce da za 90-ti rodjendan navijacima veleza priredi ensto veliko,kako on to zove europski velez
jašta, uhh amarove reflektore samo da nam neko sredi i hebeš bola hevropu.
nek je nama drug nermin, živ i zdrav!!!
ne sumnjam da če naredna sezona biti napokon jedna od naših najbolji.
al mojnemo se euforisat ipak, te vazda nam se od glavu odbije!!!

nek je nama drug nermin, živ i zdrav!!!
ne sumnjam da če naredna sezona biti napokon jedna od naših najbolji.
al mojnemo se euforisat ipak, te vazda nam se od glavu odbije!!!

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
Kazu da ce nam naruciti reflektore s likom Amara Osima da nas s lica Osimovog nur obaspe.

Lozinka: Amar Nurko Osim

Lozinka: Amar Nurko Osim

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
Smirite se malo, nemojte osobi koja to ne zasluzuje, (CAST IVICI), davati toliko paznje.
P.S Bez euforije, ovo je jos uvijek samo na papiru, cim se pocne nesto raditi prvi cu biti u redu da pohvalim upravu.
P.S Bez euforije, ovo je jos uvijek samo na papiru, cim se pocne nesto raditi prvi cu biti u redu da pohvalim upravu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:napolkon jedna dobra vijest
Prva i osnovna stvar na kojoj treba poraditi od naredne godine je prestati više sa prodavanjem obraza i guzice!!!!!!
Kome više mažu oči **** im sve, koji će mi **** i Velež i liga kad vidiš kakve lakrdije rade i sramote se.Neka ispadnemo u kantonalnu ali igrajte više pošteno i bez dogovora!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je ono što treba Veležu. Rješavanje problema u ranom periodu. Dobro je što je dogovorena saradnja sa Odovićem i za narednu sezonu. Također, vidim da je Odović napravio spisak igrača na koje će računati i sljedeće sezone i sada je potez na upravi da odradio svoj posao i da produži saradnju sa tim igračima. Nikšić ne priča bezveze, već radi ono što je obećao. Vidjet ćemo kako će to sve ispasti, ali u svakom slučaju hvala gospodinu Nikšiću.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kako se mi lako naložimo, to je nemoguće.
Ne kažem da je ovo šarena laža, ali je nevjerovatno koliko nam treba da se digne cijeli grad na noge a koliko da sve padne u depresiju. Hajde Nikšiću, barem malo se približi Joli Musi.

Ne kažem da je ovo šarena laža, ali je nevjerovatno koliko nam treba da se digne cijeli grad na noge a koliko da sve padne u depresiju. Hajde Nikšiću, barem malo se približi Joli Musi.

Who dares, wins !
Sto se tice ovih planova UO Veleza,mislim da se u njih moze vjerovat jer dovoljno je da covijek koji je glavni pronalazac novca i sponzora bude ozbiljan pa da sve bude kako treba u jednom normalnom klubu i ako smo mi miljama jos od normalnog kluba ali se radi na tome.Mislim da se imamo nadat,ali sad stvarno nadat boljem radu i nacinu funkcionisanja unutar kluba jer imamo vrlo ozbiljnog covijeka na celu kluba i ako funkcija govori sasvim drugo,gospodin Niksic je autoritet u UO i ja se nadam da ce se desit promjene i da ce klub krenut na bolje.Samo zelim da ode Himzo Đonko jer taj covijek nije dorastao funkciji koju radi a to se dalo vidjet par puta kad su navijaci isli u klub na razgovor sa istim a i po pricama sa igracima koje znam dolazim do istog zakljucka.
Sto se tice trenera,mislim da covijeku treba dat punu podrsku jer nas je ostavio u ligi ali podrsku koja ce biti u granicama normale a ne da se dovode neki anonimusi u Velez pa da se od njih prave igraci i sl.
Kad bi se ja pitao ko sto se ne pitam
ostavio bi Kodru,Demica,Zolja,Okica,Rovcanina,Kazazica,Stokica,Ivetica,Ostrakovica,Zaima i uz par dobrih pojacanja mislim da mozemo biti medju 6-7 ekipa u ligi.
Sve su ovo moje zelje ali najveca je da se omladinski pogon dovede u red jednom zauvijek i da se pocne radit kako treba i da dijeca dobiju teren sa umjetnom travom da imaju gdje trenirat a ne na onoj poljani gdje svake sekunde moze doci do povrede
Sto se tice trenera,mislim da covijeku treba dat punu podrsku jer nas je ostavio u ligi ali podrsku koja ce biti u granicama normale a ne da se dovode neki anonimusi u Velez pa da se od njih prave igraci i sl.
Kad bi se ja pitao ko sto se ne pitam

Sve su ovo moje zelje ali najveca je da se omladinski pogon dovede u red jednom zauvijek i da se pocne radit kako treba i da dijeca dobiju teren sa umjetnom travom da imaju gdje trenirat a ne na onoj poljani gdje svake sekunde moze doci do povrede
eo citam postove i posto pratim velez jer mi je najdrazi poslije zelje pa reko da napisem nes
iskreno ja mislim da se opet samo dzaba zanosite jer sto puta sam i ja a i vi svi bili svjedoci one narodne TRESLA SE GORA RODIO SE MIS.Kolko puta je samo obecano da ce istjerati lopovi,da ce uprava poceti raditi nesto,da ce se dovest kvalitetni igraci,da ce se malo pomalo poceti boriti za evropu,da ce stadion pravit da ce ovo da ce ono...i sta ste dobili,ISPADANJE U DRUGU LIGU,BORBU ZA OPSTANAK,PRODAJUU UTAKMICA,KRADJU I PRANJE PARA PREKO KLUBA.....iskreno ja mislim da jedino od svega sa ove sjednice sto ce se ispuniti je da ce odovic ostati,ostalo sve ili ce se zaboraviti ili nece uraditi,jer ako bude kao i obicno i odovic ce dobiti otkaz nakon nekih 5 6 kola slijedece szone a uprava ce se sama povuc pa ce doc opet neka nova koja ce pricati iste takve price,i opet ce navijaci pricati kako bi trebalo ovako onako i opet ce uprava obecat i tako u krug..mislim volio bi da grijesim jer stvarno volim velez ,al na osnovu iskustava i desavanja od prije nekako mi se sve cini da ce ovako biti

iskreno ja mislim da se opet samo dzaba zanosite jer sto puta sam i ja a i vi svi bili svjedoci one narodne TRESLA SE GORA RODIO SE MIS.Kolko puta je samo obecano da ce istjerati lopovi,da ce uprava poceti raditi nesto,da ce se dovest kvalitetni igraci,da ce se malo pomalo poceti boriti za evropu,da ce stadion pravit da ce ovo da ce ono...i sta ste dobili,ISPADANJE U DRUGU LIGU,BORBU ZA OPSTANAK,PRODAJUU UTAKMICA,KRADJU I PRANJE PARA PREKO KLUBA.....iskreno ja mislim da jedino od svega sa ove sjednice sto ce se ispuniti je da ce odovic ostati,ostalo sve ili ce se zaboraviti ili nece uraditi,jer ako bude kao i obicno i odovic ce dobiti otkaz nakon nekih 5 6 kola slijedece szone a uprava ce se sama povuc pa ce doc opet neka nova koja ce pricati iste takve price,i opet ce navijaci pricati kako bi trebalo ovako onako i opet ce uprava obecat i tako u krug..mislim volio bi da grijesim jer stvarno volim velez ,al na osnovu iskustava i desavanja od prije nekako mi se sve cini da ce ovako biti

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slazem se apsolutno, zato i sam kazem, dok se zaista nesto radi kao sto se PRICA, eh onda cu se tek zahvaliti upravi.
Ovako, iz supljeg u prazno vise nece ici kod mene.
Mi smo Jugovici ali pogotovo Mostarci, poznati po tome da lako idemo iz depresije u euforiju i obratno.
Treba se strpiti i vidit sta ce ovi ljudi uraditi pa onda prepricavati bajke.
Ovako, iz supljeg u prazno vise nece ici kod mene.
Mi smo Jugovici ali pogotovo Mostarci, poznati po tome da lako idemo iz depresije u euforiju i obratno.
Treba se strpiti i vidit sta ce ovi ljudi uraditi pa onda prepricavati bajke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma samo nas na forumu je spucala euforija, a meni ovo miriše na nešto dobro još otkako je došao Nikšić. Čovjek je sposoban, obrazovan , na dobroj poziciji, gospodin čovjek a i veliki Veležovac. Kao i sin mu koji redovno prati utakmice voljenog kluba a i sumnjam da bi preuzeo klub da ne misli ozbiljno nešto raditi.
Znači, pričamo samo. Vrijeme će pokazati.

Znači, pričamo samo. Vrijeme će pokazati.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.