BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 13:55

adnan24 je napisao/la: Prica se kako je Ribery dominirao sinoc...ne znam koji sam ja mec gledao :?
Stvarno. :lol: Na Bayernovu topicu se svršava na onaj dribling na centru koji nije donio ništa konkretno.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 dec 2012, 14:03

KSIVLE je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Prica se kako je Ribery dominirao sinoc...ne znam koji sam ja mec gledao :?
Stvarno. :lol: Na Bayernovu topicu se svršava na onaj dribling na centru koji nije donio ništa konkretno.
Kad nije uradio ništa na desnoj strani pored Piszczeka morao je pobjeći na sredinu terena i predriblat' iskusne defanzivce Resa i Kubu. :roll: Bilal jest dobar, ali sinoć je prejeriv'o, ali opet se nije naigrao pored Pisczceka. Nećemo zamjerit' njihovim fanovima jer su subjektivni. ;)
effe_sa je napisao/la: Što se vi zatvarate u utakmici u kojoj vam treba pobjeda? To mi je onako zanimljivo. -11 a cilj u Munchenu osvojit bod. Stvarno se vidi ko je prema kome imao respekt. 8-)
Ma do gola niste imali šuta u okvir gola. Dok smo mi imali pokušaj Kube kad je pretrč'o Dantea, pa šut Reusa, zatim pokušaj Hummelsa te Gotzeov pokušaj glavom. Stvarno predefanzivno. :roll:
Fizički smo pali zadnjih 15 min. jer je Bender igrao nespreman, Gundogan je bio upitan do pred sam početak, a i Hummy te Gotze su takođe tek sanirali povrede. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 dec 2012, 14:57

Semir bvb je napisao/la: Ma do gola niste imali šuta u okvir gola. Dok smo mi imali pokušaj Kube kad je pretrč'o Dantea, pa šut Reusa, zatim pokušaj Hummelsa te Gotzeov pokušaj glavom. Stvarno predefanzivno. :roll:
Fizički smo pali zadnjih 15 min. jer je Bender igrao nespreman, Gundogan je bio upitan do pred sam početak, a i Hummy te Gotze su takođe tek sanirali povrede. ;)
Prije gola je bio pokušaj Mullera još u prvom poluvremenu kojeg je izblokirao mislim Schmelzer, lopta je završila pored gola. Bvb stajao većinom stisnutih redova, organizovano, disciplinovano (što jest za pohvalu) na svojoj polovici. Igrali ste znači defanzivno i vrebali prilike iz kontri, samo je slabo koja bila realizovana u prvom poluvremenu. Bayern bio aktivnija ekipa u prvom poluvremenu. Ali naravno da je bilo kroz tako stisnute redove proći i zabiti gol. I definitvno je da je Bvb igrao povučenije.

U drugom prve šanse jeste imao BVB, prije gola smo imali pokušaj Mandžukića prema golu, loptu uhvatio Weidenfeller. Nakon 1:1, imali smo 2 stopostotne prilike, prvo Muller, šut pored gola, te onda Kroos, Weidi brani, te onda još šut Martineza glavom nakon kornera. Imali više prilika i više zaslužili pobjedu. Ali je pogotovo zanimljiva činjenica da je BVB igrao preoprezno, s obzirom na činjenicu da ste morali pobijedit ak želite titulu. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 dec 2012, 15:20

effe_sa je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:1.Poluvrijeme smo maestralno zatvorili Bayern osim uvodnih 5 minuta jer ih povukla atmosfera pa su imali 2 kornera i jedanu priliku u nagovjestaju ali je Subota maestralno izblokirao udarac.
Što se vi zatvarate u utakmici u kojoj vam treba pobjeda? To mi je onako zanimljivo. -11 a cilj u Munchenu osvojit bod. Stvarno se vidi ko je prema kome imao respekt. 8-)
Nije se niko zatvorio jednostavno vi niste mogli nista.... :?
Ali nije to sad ni bitno....jer vi posmatrate ovu utakmicu kroz prizmu Bundeslige i naravno da ce te se pokusat izvuc na sve moguce nacine, imate 11 bodova i imate pravo :)
VI NAS NE MOZETE DOBIT druze to je cinjenica !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 dec 2012, 15:41

HzBvB je napisao/la:
Nije se niko zatvorio jednostavno vi niste mogli nista.... :?
Ali nije to sad ni bitno....jer vi posmatrate ovu utakmicu kroz prizmu Bundeslige i naravno da ce te se pokusat izvuc na sve moguce nacine, imate 11 bodova i imate pravo :)
VI NAS NE MOZETE DOBIT druze to je cinjenica !!!
Ja vidim kao činjenicu da ste vi igrali defanzivno, vidim kao činjenicu da smo imali izglednije prilike i da samo zahvaljujući sreći niste izgubili. Pa Bayern je prvi zabio gol, a i nakon izjednačenja imao bolje šanse. Pa ti meni objasni ako BVB-u treba pobjeda, što nije pobijedio jučer u Munchenu? Samo mi na to objašnjenje daj.... :D
A dugo ja pratim fudbal, bilo je tih naših utakmica i prije protiv Bvb-a kilavih, a za čas to prođe. Ja ti sad već mogu s velikom sigurnošću reči da nećemo izgubit u Dortmundu.
Jučer je i Heynckes odigrao ziheraški, nije sve rizikovao, bio je zadovoljan bodom. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 dec 2012, 15:55

effe_sa je napisao/la:Ja vidim kao činjenicu da ste vi igrali defanzivno, vidim kao činjenicu da smo imali izglednije prilike i da samo zahvaljujući sreći niste izgubili. Pa Bayern je prvi zabio gol, a i nakon izjednačenja imao bolje šanse. Pa ti meni objasni ako BVB-u treba pobjeda, što nije pobijedio jučer u Munchenu? Samo mi na to objašnjenje daj.... :D
A dugo ja pratim fudbal, bilo je tih naših utakmica i prije protiv Bvb-a kilavih, a za čas to prođe. Ja ti sad već mogu s velikom sigurnošću reči da nećemo izgubit u Dortmundu.
Jučer je i Heynckes odigrao ziheraški, nije sve rizikovao, bio je zadovoljan bodom. ;)

Ti pises isto ko da smo mi igrali u gostima protiv druge ekipe Kickers Ofenacha, a ne sa jajernom. Ko jos napada jajern u sred minkena? Znam ja da bi vi voljeli da smo mi igrali opusteno i napadacki kao u super kupu, u utakmici za koju i dalje tvrdim da je Klop gledao kao prijateljsku, pa da nas pobucate, ali mi smo odigrali onako kako se jedino i moze igrati protiv ekipe sa kojom smo egal, od koje nismo ni bolji ni losiji.

I nemoj gledati utakmicu od 67. minute i od prvog suta na gol Weidija, gledaj bar od pocetka drugog poluvremena kad smo i mi imali nekoliko dobrih sansi. Da smo mi iskoristili bar jednu, do kraja tekme ne bi bilo ni gola krosa ni sansi jajerna, nego bi iz kontranapada dobili jos koji gol ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 dec 2012, 16:41

kraljttbvb je napisao/la: Ti pises isto ko da smo mi igrali u gostima protiv druge ekipe Kickers Ofenacha, a ne sa jajernom. Ko jos napada jajern u sred minkena? Znam ja da bi vi voljeli da smo mi igrali opusteno i napadacki kao u super kupu, u utakmici za koju i dalje tvrdim da je Klop gledao kao prijateljsku, pa da nas pobucate, ali mi smo odigrali onako kako se jedino i moze igrati protiv ekipe sa kojom smo egal, od koje nismo ni bolji ni losiji.
Pa vi se prsite da ste sila nebeska, super jaka ekipa, s takvom pretpostavkom mora se očekivat da ćete bar malo žešće napast. Sam si ovde priznao da postoji respekt prema Bayernu, koji se inače kod vas ne primijeti.
A gledao je Klopp sigurno kao na prijateljsku, samo što nije tad popjenio pored aut linije.
Eto taj Superkup nisam spominjao u prethodnim postovima i taj nebitni superkup koji se svugdje vodi u zvaničnim statistikama stoji u našim vitrinama. ;)
kraljttbvb je napisao/la: I nemoj gledati utakmicu od 67. minute i od prvog suta na gol Weidija, gledaj bar od pocetka drugog poluvremena kad smo i mi imali nekoliko dobrih sansi. Da smo mi iskoristili bar jednu, do kraja tekme ne bi bilo ni gola krosa ni sansi jajerna, nego bi iz kontranapada dobili jos koji gol ;)
Cijelu utakmicu kad sagledaš Bayern bio aktivnija ekipa i kompletno gledajući imao više šansi. Hoću li to možda utakmicu gledat do momenta kad je Kroos postigao gol pa onda reči da smo mi pobijedili... :)

A na ovo drugo samo mogu reči da su babi muda...... :)

I slobodno nek Bvb pobijedi u Dortmundu, a nek tabela ovako izgleda (a nećete ni pobijedit). A ak je bod satisfakcija za stanje na tabeli i ako služi kao dokaz da ste bar podjednaki s nama, onda je to jako klimav dokaz. Ne znam gdje bi taj dokaz prošao. :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 18:48

effe_sa je napisao/la: Pa vi se prsite da ste sila nebeska, super jaka ekipa, s takvom pretpostavkom mora se očekivat da ćete bar malo žešće napast.
Pa mi jesmo super jaka ekipa, ali je takav i Bayern.
effe_sa je napisao/la:Sam si ovde priznao da postoji respekt prema Bayernu, koji se inače kod vas ne primijeti.
Po čemu se ne primjeti? Navijačka prepucavanja ne znače da ne postoji uzajamni respekt. Ja osobno sam napisao da nam je Bayern najteža utakmica dosadašnje sezone, znači teža od Reala, Cityja i Ajaxa.
effe_sa je napisao/la:Cijelu utakmicu kad sagledaš Bayern bio aktivnija ekipa i kompletno gledajući imao više šansi. Hoću li to možda utakmicu gledat do momenta kad je Kroos postigao gol pa onda reči da smo mi pobijedili... :)
Imao je više šansi zahvaljujući naletu u zadnjih 7-8min, što se može i razumjeti ako se uzme u obzir ozljeda Subotića i nedovoljna sprema oporavljenika Bendera i Gundogana. Do tada ni u jednom momentu nije ostvario dominaciju.
effe_sa je napisao/la:I slobodno nek Bvb pobijedi u Dortmundu, a nek tabela ovako izgleda (a nećete ni pobijedit). A ak je bod satisfakcija za stanje na tabeli i ako služi kao dokaz da ste bar podjednaki s nama, onda je to jako klimav dokaz. Ne znam gdje bi taj dokaz prošao. :D
Bod nije nikakva satisfakcija, ali će dobro doći za jačanje samopouzdanja. Mi jesmo podjednaki s vama pa makar vi na kraju imali i 15 bodova viška. Mi smo zadnje 2 sezone osvajali titule sa po 6 osvojenih bodova u 2 međusobna meča, dok ćete je vi osvojiti sa bodom ili dva; to vas najviše i boli.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 dec 2012, 19:18

KSIVLE je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Pa vi se prsite da ste sila nebeska, super jaka ekipa, s takvom pretpostavkom mora se očekivat da ćete bar malo žešće napast.
Pa mi jesmo super jaka ekipa, ali je takav i Bayern.
Ali kada ti treba pobjeda onda se od takve ekipe očekuje više. Po stanju na tabeli je BVB više trebao zapet. Jel se s tim slažeš ili ne??
KSIVLE je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Sam si ovde priznao da postoji respekt prema Bayernu, koji se inače kod vas ne primijeti.
Po čemu se ne primjeti? Navijačka prepucavanja ne znače da ne postoji uzajamni respekt. Ja osobno sam napisao da nam je Bayern najteža utakmica dosadašnje sezone, znači teža od Reala, Cityja i Ajaxa.
Ma ok ta prepucavanja, volim ja to. Al zna se ko se prepucava na taj način, a ko neke stvari omalovažava. 8-)
Nije se ovo moje gore na sviju odnosilo. ;)

KSIVLE je napisao/la: Imao je više šansi zahvaljujući naletu u zadnjih 7-8min, što se može i razumjeti ako se uzme u obzir ozljeda Subotića i nedovoljna sprema oporavljenika Bendera i Gundogana. Do tada ni u jednom momentu nije ostvario dominaciju.
Nemoj mi sad tih opravdanja, a kako je tek nas poremetila povreda Badstubera, pa to ti je novo formiranje odbrane, prilagođavanje, plus određeni psihički uticaj i šok na ostatak ekipe.
Druga stvar Subotiča je više puta vrtio Ribery i nakon takvih poteza Francuza stvorena je ona šansa kad je Muller pao, to je bila izgledna šansa ili recimo bar polušansa. Činjenica je da je Bayern zabio gol, dok su svi Bvb-ovi igrači bili pri snazi i to je bila golčina. A jesi li ti siguran da bi mi isto onako igrali, da nam je prijeko bila potrebna pobjeda?

KSIVLE je napisao/la: Bod nije nikakva satisfakcija, ali će dobro doći za jačanje samopouzdanja. Mi jesmo podjednaki s vama pa makar vi na kraju imali i 15 bodova viška. Mi smo zadnje 2 sezone osvajali titule sa po 6 osvojenih bodova u 2 međusobna meča, dok ćete je vi osvojiti sa bodom ili dva; to vas najviše i boli.
Može to neke bolit, a što se mene lično tiče ja želim naravno da opet pobijedimo u tom duelu, samo po tom sam pitanju strpljiv. :) Činjenica je da su neke stvari napredovale u našoj igri u duelu s BVB-om, generalno je ekipa Bayerna sazrijela još više u odnosu na prošlu sezonu (tad je bilo finale LP). Naime Klopp je prostim sredstvima uzimao Heynckesa u tim duelima (izuzev Superkupa gdje se već desila promjena). A u odnosu na Superkup na primjer, razlika je samo što još neka prilika nije realizovana.
Bayern će biti na proljeće još jači, tako da taj duel u Dortmundu za Borussiju neće biti nimalo lakši. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2012, 20:17

Najjaci i najmocniji Jajern ikada? :lol: Navikana sila, a 70 minuta se guziče i iz prvog udarca zabijaju gol. :oops: Eto sve im se poklopilo sto se moglo poklopiti, i opet ne mogu pera odbiti ni povredema pohabanom timu. :twisted:

Smijesni lider je jedino prijetio kukavickom igrom na duge lopte, postene akcije nisu odigrali. Udarili su na najslabiju tacku naseg voljenog kluba, a to su krkanska ispucavanja na simulatore i prevarante Mullera i Mandzukica. Nadam se da ce celnici svapskog saveza konacno stati u kraj bestidnim simuliranjima i ulicarenju na terenu koje provodi pomenuti dvojac. :!:

Dominirali smo 80-ak minuta, ali povreda Subotica i umor rovitih Bendera i Gunde je doprinjeo cinjenici da je "nebeska sila od ekipe" uspjela kao nesto i stisnuti, ali preko puta je stajao najbolji svapski golman. 8-)

Jajo ne moze Dortmundu nista "po zemlji", niti ce ikada moci, ostaje im samo Stoke City style of game, ali poradice nas Klopponja i na tome.

Lewat najgori na terenu, ali cesto je bio udvojen/utrojen od strane stopera+Martineza. Cudi me pa to Klopp nije uvidio, te na poluvremenu odmah presaltao ekipu s 4-3-3 (koji su nepotrebni protiv Bayerna) u nas standardni sistem s poluspicom, uvjeren sam da bi im tri komada zabili u cvajte halbacajtu. I sad zalim za ona 3-4 zicera pocetkom drugog poluvremena, ne mogu da vjerujem da su tako lezerno reagirali Hummels, Gotze i Reus, a poslije i Kuba.

Kao sto znate, nesretno zijanih opkladu, te me ceka nagrada u vidu dvomjesecne baustele, koju cu odraditi kao svaki posten i iskren insan. No ne brinite za mene, vraticu se jaci no ikada. :twisted:

Bokich :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 20:49

effe_sa je napisao/la: Ali kada ti treba pobjeda onda se od takve ekipe očekuje više. Po stanju na tabeli je BVB više trebao zapet. Jel se s tim slažeš ili ne??
Pa baš i ne. Realnost je da smo mi izgubili protiv Fortune titulu tako da neki juriš nije bio nužan. Da je situacija takva da zaostajemo za vama 2-3 boda, a par je kola do kraja, onda bi juriš bio pod mus. Ovako ne.
effe_sa je napisao/la:Ma ok ta prepucavanja, volim ja to. Al zna se ko se prepucava na taj način, a ko neke stvari omalovažava. 8-)
Nije se ovo moje gore na sviju odnosilo. ;)
Pa ja bih rekao da su čak neki tvoji suborci prednjačili u omalovažavanju. Ali to i nije toliko bitno, takve stvari daju draž ovom nadmetanju. Glupe su samo ove osobne uvrede.
effe_sa je napisao/la:Nemoj mi sad tih opravdanja, a kako je tek nas poremetila povreda Badstubera, pa to ti je novo formiranje odbrane, prilagođavanje, plus određeni psihički uticaj i šok na ostatak ekipe.
A gledaj nije to isto. Boateng je u ritmu utakmica, dok Santana nije. Plus što je Boateng i bolji igrač. I nisu nikakva opravdanja ako iznosimo činjenicu da su nam oba centralna vezna zbog ozljeda imali problema sa spremom.
effe_sa je napisao/la:Činjenica je da je Bayern zabio gol, dok su svi Bvb-ovi igrači bili pri snazi i to je bila golčina. A jesi li ti siguran da bi mi isto onako igrali, da nam je prijeko bila potrebna pobjeda?
Da je vama bila potrebna pobjeda i da ste jurtali po nju, ja sam siguran da biste gadno nastradali.
effe_sa je napisao/la:Može to neke bolit, a što se mene lično tiče ja želim naravno da opet pobijedimo u tom duelu, samo po tom sam pitanju strpljiv. :) Činjenica je da su neke stvari napredovale u našoj igri u duelu s BVB-om, generalno je ekipa Bayerna sazrijela još više u odnosu na prošlu sezonu (tad je bilo finale LP).
Jesu napredovale, ali još nedovoljno da nas pobjedite 8-)
effe_sa je napisao/la:A u odnosu na Superkup na primjer, razlika je samo što još neka prilika nije realizovana.
Razlika u odnosu na Superkup je u tome da nas za taj trofej i nije previše bolio kuki. :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 dec 2012, 21:54

KSIVLE je napisao/la:
Razlika u odnosu na Superkup je u tome da nas za taj trofej i nije previše bolio kuki. :mrgreen:
Pa eto jučer vam je bilo bitno pa opet niste pobijedili... :)

Prva stvar Superkup nije bitan, neki ga puno i ne spominju, spomene se usput više, ali je trofej, trofej i vidjelo se da je Klopp bio tada i ljut i zagrižen i razočaran nakon utakmice. Znači prva stvar je što nije istina da vam nije bio bitan, bitan vam je bio koliko i nama.
Jučer je bila bitna utakmica, bitnija, ali je poenta bila što je bila bitnija vama a opet smo mi imali izglednije prilike. A ono jučer još nije bio isrcpljen pravi potencijal Bayerna, jer vidjelo se koliko još može Bayern. Ali naravno zanimljivo mi je samo to kako ste vi zadovoljni remijem koji vas je udaljio od titule. Npr iako je prednost velika, ona bi se vašom pobjedom smanjila na 8 bodova i prirodno je nadat se dalje. A vi ste se sad predali i bili ste oprezni da ne fasujete u Munchenu, jer da ste se otvorili, zna se šta bi s vama bilo. :D A ovako se pravi od toga da ste bar malo heroji, jer pritisak pobjede jeste uvijek na Bayernu, jer imidž je kluba takav. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 dec 2012, 21:59

Subotić najverovatnije propušta Shity. Sutra će se znati više. Santana će dobit' priliku za dokazivanje. Meč sudi Milorad Mažić iz Srbije.

Ponuda za Milika je odbijena. Ponuđeno je 3 miliona evra. Štuttgart je takođe dobio odbijenicu. Njihova ponuda je bila 1,7.mil.

8-)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 dec 2012, 22:13

effe_sa je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:
Pa eto jučer vam je bilo bitno pa opet niste pobijedili... :)

Prva stvar Superkup nije bitan, neki ga puno i ne spominju, spomene se usput više, ali je trofej, trofej i vidjelo se da je Klopp bio tada i ljut i zagrižen i razočaran nakon utakmice. Znači prva stvar je što nije istina da vam nije bio bitan, bitan vam je bio koliko i nama.
Jučer je bila bitna utakmica, bitnija, ali je poenta bila što je bila bitnija vama a opet smo mi imali izglednije prilike. A ono jučer još nije bio isrcpljen pravi potencijal Bayerna, jer vidjelo se koliko još može Bayern. Ali naravno zanimljivo mi je samo to kako ste vi zadovoljni remijem koji vas je udaljio od titule. Npr iako je prednost velika, ona bi se vašom pobjedom smanjila na 8 bodova i prirodno je nadat se dalje. A vi ste se sad predali i bili ste oprezni da ne fasujete u Munchenu, jer da ste se otvorili, zna se šta bi s vama bilo. :D A ovako se pravi od toga da ste bar malo heroji, jer pritisak pobjede jeste uvijek na Bayernu, jer imidž je kluba takav. ;)
Tvoji postovi vrijede 2 bona :D druze ...
Napisao sam lijepo u uvodnom postu, da na osnovu zadnje dvije prilike vi mozete reci da je Bayern bio bolji....
Ako vas stignemo , odjavi se s foruma !

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 dec 2012, 22:32

@Hare_BvB
Šta pričaš ti? Kakva je to realnost?
Kur*ite se već dvije godine kako vam Bayern ne može ništa,kako vas ne može dobiti a u 5 utakmica niste ukupno 10 puta prešli centar.Spominješ kukavičku igru?Držanje posjeda ispod 40% i pucanje kontri nije kukavički,ali pokušaj dugih lopti(kojih nije bilo koliko želiš predstaviti) je pobogu pi*kasti način da se zaustavi "vaša tečna igra" ....
Daj se malo uozbiljite i počnite normalne postove pisati... :x
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 dec 2012, 22:45

Jos 2-3 duela Bayerna i Dortmunda i doci cemo na razinu El Clasica i njihovih komentara poslije tekme :twisted:

@effe_sa
Po tebi ako zelis 3 boda znaci da moras napadati sa 10 igraca ili sta vec ? Znaci jucer niko nije zelio 3 boda a Borussia nije htjela 3 boda ni u jednoj utakmici lige prvaka ove sezone :? I taj isti Bayern da je igrao sekundu ofanzivnije,sanse za pobjedu bi mu bile sve manje i manje...naucili su oni dosta iz prethodnih duela ali opet nedovoljno za pobjedu.

Vidim secerko na bayernovoj temi i poslije 2(ili vise) godina i dalje fura pricu da bi Bayern dao i 5 komada da je na klupi neki bolji trener...bas me interesuje kako ,cini mi se njegov veliki ljubimac, Mourinho nije znao iskoristiti te slabosti BvB-a...pa makar u onoj drugoj utakmici.

I moram opet reci da sam iznenadjen komentarima o Ribery-ju...izgleda da ga vise ja respektujem od vecine bavaraca

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 dec 2012, 22:50

adnan24 je napisao/la:Jos 2-3 duela Bayerna i Dortmunda i doci cemo na razinu El Clasica i njihovih komentara poslije tekme :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: oplako :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2012, 23:06

Sam jedno pitanje; zašto jajern? Nisam bio tu kad ste to zmislili.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Klare

Post Postao/la Klare » 02 dec 2012, 23:12

anton 1983 je napisao/la:Sam jedno pitanje; zašto jajern?
Zato što si kreten. :lol:

A ova slika Gecea :oops: , onaj smajli što povraća. :geek:
Prošle sezone Subotić, a sada i Gece, još se zavadio sa kolegom iz reprezentacije,
dovoljno pokazuje ko ima te komplekse. ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2012, 23:18

Možda moj drug Klare, nije shvatio, ali ja sam ozbiljno pitao.

razumijem da je sprdanje, samo me zanima otkud baš ta ideja...kao Srotmund npr..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.