Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I sta kaze Herlock Sholms ovaj Serlock Holms.
Jel mrgudina ili je neka druga ohrdina.
Jel mrgudina ili je neka druga ohrdina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ili botina
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma botina je gospon.tax je napisao/la:ili botina
Malo klapi Vedu sa krampom ili trnokopom i cova ode.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Vi pricate o Baljicu sada kao da je on zbog povrede unistio svoju karijeru..Ne pricate o njegovom lumpovanju, nocnom zivotu,pusenju, pjevacima, manekenkama, harmonikama i slicno......Povreda dodje i prodje, zivot se nastavlja i igraci vrate formu, istina ponekad ne 100tnu prijasnju, ali igraju, bore se, ide se dalje....
Baljic je svoju karijeru zapecatio svojim bahatim ponasanjem i nocnim zivotom..On je u Feneru bio zvijezda, no i prije nego je otisao u Real, Baljic je poceo da to rusi sa svojim lumpovanjem,jos u Istanbulu...Kada je iz Spanije ponovo dosao u Galatasaray, kao da se radilo o nekom dalekom rodjaku onog Baljica iz Fenera, samo je fizicki licio na njega...
A sto se tice Dzeke, nadam da se samo da ne pije i ne pusi, jer ce ga to vrlo brzo unazaditi..Nadam se da ima celicne zivce i volju i da ce ofu aferu Wolfsburga prebroditi i da ce ponovo zasjati cim dobije novu sansu, a Wolfsburg vec odavno nije ta sansa
Baljic je svoju karijeru zapecatio svojim bahatim ponasanjem i nocnim zivotom..On je u Feneru bio zvijezda, no i prije nego je otisao u Real, Baljic je poceo da to rusi sa svojim lumpovanjem,jos u Istanbulu...Kada je iz Spanije ponovo dosao u Galatasaray, kao da se radilo o nekom dalekom rodjaku onog Baljica iz Fenera, samo je fizicki licio na njega...
A sto se tice Dzeke, nadam da se samo da ne pije i ne pusi, jer ce ga to vrlo brzo unazaditi..Nadam se da ima celicne zivce i volju i da ce ofu aferu Wolfsburga prebroditi i da ce ponovo zasjati cim dobije novu sansu, a Wolfsburg vec odavno nije ta sansa
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ali Vedu obaveznoharishp je napisao/la:Ma botina je gospon.tax je napisao/la:ili botina
Malo klapi Vedu sa krampom ili trnokopom i cova ode.

Evo danas procitah iz sigurnih izvora Drogba u City , Roki DelaKruz u Wolfsburg a Dzeko u Chelsey ... tri za tri 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
da nije slucajno taj izvor The Sun ili Daily Mailkimbo je napisao/la:Evo danas procitah iz sigurnih izvora Drogba u City , Roki DelaKruz u Wolfsburg a Dzeko u Chelsey ... tri za tri

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- sarajlija89
- Kontakt:
ma dzeko je juventusov...dzaba tu nagadjate
citirat cete me na kraju

citirat cete me na kraju

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma preskup je on za nas,a i nevrijedi toliko,tako da ima pozdravsarajlija89 je napisao/la:ma dzeko je juventusov...dzaba tu nagadjate![]()
citirat cete me na kraju![]()

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Dzeko u Man.City za 30 miliona,ugovor na 4 godine 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
izvor? 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Izvor Neretve !!!

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako mozes takve gluposti pisati kad covjek nece otici ispod 40 milionaJuveSissoko je napisao/la:Dzeko u Man.City za 30 miliona,ugovor na 4 godine

- JuveSissoko
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Kako mozes takve gluposti pisati kad covjek nece otici ispod 40 milionaJuveSissoko je napisao/la:Dzeko u Man.City za 30 miliona,ugovor na 4 godine

- JuveSissoko
- Kontakt:

- Ponos Torina
- Kontakt:
WOLFSBURG, Dzeko: "I will not choose my future thinking about money"
According to Tuttosport, the striker of Wolfsburg Edin Dzeko, observed by half Europe, made important declarations about his future. "I will change choosing Thebes thing for me in the technical point of view and for my career, but not thinking about money".
The Bosnian player wants a team in which he can be the main character at 100% and Juventus can give to him this chance.
According to Tuttosport, the striker of Wolfsburg Edin Dzeko, observed by half Europe, made important declarations about his future. "I will change choosing Thebes thing for me in the technical point of view and for my career, but not thinking about money".
The Bosnian player wants a team in which he can be the main character at 100% and Juventus can give to him this chance.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
to je to...30 miliona i lagano put torinaPonos Torina je napisao/la:WOLFSBURG, Dzeko: "I will not choose my future thinking about money"

jbt kako bi bili popularan klub u BiH...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
The Independent (vikend izdanje), moguce i Teves da predje u Vfl.Legenda_BiH je napisao/la:izvor?

- sarajlija89
- Kontakt:
joj raula znam da ste isfrustrirani cestim porazima od Stare dameEl_7 je napisao/la:Propo bi kao i DIEGOPonos Torina je napisao/la:WOLFSBURG, Dzeko: "I will not choose my future thinking about money"
The Bosnian player wants a team in which he can be the main character at 100% and Juventus can give to him this chance.![]()
Dzeko danas je novac glavni..ebo te Wolf..a ti i dalje govori po medijima zelim za Milan igrati..Dzeko gdje bi volio igrati Milan,zasto zato sto sam kao dijete Milanoovac...pa cuvaj to za sebe sine![]()

Dzeko navija za milan..a i juve mu je drag...sama cinjenica da milan ne moze platit obestecenje...a da je ipak najblizi serie A ...govori da ce zavrsit u juventusu

- sarajlija89
- Kontakt:
pa boze moj..profesionalci su..ko da je bitno za kog navija.....i figo je "navijo" za barcu
pa ode u real..ostalo je historija
ma dzeko je klasa...a gdje ce zavrsit vidjecemo....mada je juve prava opcija za njeg mislim..ne samo iz navijackog ugla nego i objektivno

ma dzeko je klasa...a gdje ce zavrsit vidjecemo....mada je juve prava opcija za njeg mislim..ne samo iz navijackog ugla nego i objektivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.