Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ima li gdje u Sarajevu kupiti Xiaomi power bank (10 000 mAh/16 000mAh)?
Brat ima M5 prezadovoljan.MirsoNi je napisao/la:Samo da još jednom potvrdim kakve su debilčine ovi iz BHTelecoma.. iako je to već opšte poznato..
Znači naručim LG G3 prije mjesec i po dana, jer ga tada nisu imali na stanju, te mi bude rečeno da će mobitel stići u roku od 30 dana.. ugl odem ja danas napokon da vidim šta i kako, pošto očigledno me yebu, kad mi reče dole na šalteru taj mobitel više nikako neće ni dolaziti najvjerovatnije.. pitam što nisu javili preko telefona, kaže mogli ste kontaktirati broj i pitati, koja ironija znači, na onaj broj što imaju niko se živ ne javlja ma koliko puta da nazoveš, ali eto i onda dođe i kaže imate u ponudi Huawei P9 koji je hiljadu marakaDa sam odmah taj budžet odabrao, kupio bi sebi mašinu..
Uglavnom dosadan sam više postao na ovoj temi, ali fakat sam syeban sad i veze više nemam, te sam sad ostao na sljedećim mobitelima: Xperia M5, Huawei P9 Lite, ostali su manje više sranje koliko vidim.. Ima li neko iskustva sa ovom xperijom M5.. vidim da je od nje opet bolji LG G3, iako je ova skuplja, ali šta je tu je, može neko mišljenje ?
A nije ti ni za bacit samsung j5.
Cudi me da nemaju s6 u ponudi..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
spominjao sam ja x puta, lg g3, g4 , s6/edge, zaboravite na te uređaje, neće ih nikad ni biti
od samsunga samo ovi zadnji modeli, ja zadnji put kad sam bio nije bilo ni jednog samsung telefona, i to ni sami nisu znali kad ce doci, dakle narucis i molis Boga da ikad dodje telefon u telekom.
i nije do ovih što rade na šalterima, telekom je retardiran jer nije sposoban da snabdije novim zalihama.
od samsunga samo ovi zadnji modeli, ja zadnji put kad sam bio nije bilo ni jednog samsung telefona, i to ni sami nisu znali kad ce doci, dakle narucis i molis Boga da ikad dodje telefon u telekom.
i nije do ovih što rade na šalterima, telekom je retardiran jer nije sposoban da snabdije novim zalihama.
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako nema niko na piku, nema nigdje, moraces ga naruciti, ja imam 16000 mAh, ali s banggooda...Elubrylla je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kupiti Xiaomi power bank (10 000 mAh/16 000mAh)?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sebi jucer narucio sa ebaya za 15KM. Vidio sam prodaje jedan lik iz Mostara na piku, 25KM + postarina.Elubrylla je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kupiti Xiaomi power bank (10 000 mAh/16 000mAh)?
M5-cu uzeo jaran prije cca. 10 dana , otisli isto tako u telecom ima ovako 7-8 mobitela na stanju i bgm xperia je zvijer, 3gb rama, 21/13mp kamere, ma et drzo mobitel u ruci i vjeruj sve se kontam da i ja sebi odem uzet koliko mi se svidio 

E jbg ne mozes bit pametan xd
Moze li neko povuci paralelu sad između Z3+, Z5, M5 ?
Po specifikacijama su tu negdje, al su po cijeni razliciti.
Moze li neko povuci paralelu sad između Z3+, Z5, M5 ?
Po specifikacijama su tu negdje, al su po cijeni razliciti.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jok, M5 koristi slabiji procesor (MTK), al s obzirom da je kod XPerije jako dobar software tako da phone radi jako lijepo.
Z3+ i Z5 su ti high end telefoni, a M5 ti je negdje u mid end kategoriji
I kakav je, jesi li zadovoljan?anonimni je napisao/la:Ako nema niko na piku, nema nigdje, moraces ga naruciti, ja imam 16000 mAh, ali s banggooda...Elubrylla je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kupiti Xiaomi power bank (10 000 mAh/16 000mAh)?
Evo na gearbestu je snizen od 10000mAh. Power bank je zvijer, veoma brzo puni, znao sam na putovanjima i po 5-6 telefona napuniti.Elubrylla je napisao/la: I kakav je, jesi li zadovoljan?
Jedan grad, jedna ljubav!
Ma znam to, al sta ih prave ovako, skoro iste specifikacije. Jos u M5 13 prednja...QUARESMA 18<<< je napisao/la:jok, M5 koristi slabiji procesor (MTK), al s obzirom da je kod XPerije jako dobar software tako da phone radi jako lijepo.
Mada je z5 black bas ekstra po izgledu, dizajn po meni najbolji, elegantan, bas po mom ukusu.
Mia San Mia
madridist je napisao/la:Brat ima M5 prezadovoljan.
A nije ti ni za bacit samsung j5.
Cudi me da nemaju s6 u ponudi..
Hvala na utisku, ništa odoh sutra onda u BHT naručit M5, ne bude li, ranit ću seConte je napisao/la:M5-cu uzeo jaran prije cca. 10 dana , otisli isto tako u telecom ima ovako 7-8 mobitela na stanju i bgm xperia je zvijer, 3gb rama, 21/13mp kamere, ma et drzo mobitel u ruci i vjeruj sve se kontam da i ja sebi odem uzet koliko mi se svidio

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Isti ovaj ja narucio za $8.19 sa ebay. Onaj od 16000 malo skuplji, oko $12.Gifron je napisao/la:Evo na gearbestu je snizen od 10000mAh. Power bank je zvijer, veoma brzo puni, znao sam na putovanjima i po 5-6 telefona napuniti.Elubrylla je napisao/la: I kakav je, jesi li zadovoljan?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ako ti je do selfija, svakako je M5 bolji izbor od z5/z3+R32 je napisao/la:Ma znam to, al sta ih prave ovako, skoro iste specifikacije. Jos u M5 13 prednja...QUARESMA 18<<< je napisao/la:jok, M5 koristi slabiji procesor (MTK), al s obzirom da je kod XPerije jako dobar software tako da phone radi jako lijepo.
Mada je z5 black bas ekstra po izgledu, dizajn po meni najbolji, elegantan, bas po mom ukusu.
Ma jok bolan, kakvo to
Vec onako naveo primjer.
Puno mi dati 400€ za z5
A kod kuce mi 2xl920 1xl630 i 1xNote2
Da mi je ove rijesiti.

Vec onako naveo primjer.
Puno mi dati 400€ za z5
A kod kuce mi 2xl920 1xl630 i 1xNote2
Da mi je ove rijesiti.
Mia San Mia
Generalno jesam, nema se tu šta biti (ne)zadovoljan, ipak je sad već jak brend u pitanju, a Note 3 recimo napuni 3x skroz i još negdje 40%, dakle nije 16k mAh u stvarnosti već cca. 11, međutim to je stvar kod svakog powerbanka zbog prebačaja prave energije.. Dakle, Xiaomi od mene ima samo preporuke, ako već nema ovdje banggood, gearbest i te stranice i opali, ne kupuj samo s eBaya jer vrlo lako možeš uzeti kopiju, na originalu na kutiji imaš foliju ispod koje ako je zagrebeš nađeš kod, njega ukucaš na Xiaomi stranici i provjeriš je li original, ovaj moj jeste, znači i banggoodElubrylla je napisao/la:I kakav je, jesi li zadovoljan?anonimni je napisao/la:Ako nema niko na piku, nema nigdje, moraces ga naruciti, ja imam 16000 mAh, ali s banggooda...Elubrylla je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kupiti Xiaomi power bank (10 000 mAh/16 000mAh)?

I još nešto, predlažem ti da kupiš masku za njega, par dolara na eBayu ti može baš očuvati powerbank s obzirom na to da se ovaj aluminij lako izgrebe...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hvala na odgovorima i savjetima.
I ako smijem pitati koliko si ti svoj platio?

Cini mi se oko 28$, ne sjecam se tacno sad, ne znam je li se cijena mijenjala od tad...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dosao Nougat kao update za Android, treba instalirati veceras i probati. Sto se mene licno tice, ako smanji potrosnju baterije i ne zahebe nista drugo, meni dovoljno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
iduci mjesec nam stize nasljednik lumije 920 iz sony.a

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.