Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Orban političar za kojeg glasaju Mađari od plus 60 godina i wannabe Mađari koji žive izvan granica Mađarske.
U Slovačkoj je mislim imao preko 90 posto glasova.
U Slovačkoj je mislim imao preko 90 posto glasova.
Tacno, bosanska sirotinja koja grebe da radi za njihov minimalac je pravi pokazatelj moci EU.

Ili tek nase snage...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa dobro, rekao bih da je zajednica ciji je BDP iza americkog najveci na svijetu daleko od raspale al hajd svakom svoje. Ne bi bilo lose da nam kazes koja je to alternativa EU i NATO-u? Rusija i Kina sa ludjackim rezimima? Il mozda Iran?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam na šta misliš ali Orban je isto tako prodao Mađarsku, narod je na posljednjem mjestu ali se običnom svijetu čini da je na prvom jer glumi desnicu. Mađarski narod loše živi. Jedna Slovenija je nivo Luxemburga za Mađarsku pa skontaj gdje ih je to dovelo. Da se onda nisu zadužili u Europi i da ih ne guraju svake godine bankrotirali bi. Mrzimo LGBT, Mađarska je prva, svi su opasnost i sve je udar na Mađarsku i standardna priča. Milanović je klaun koji je lično u Sarajevo dolazio da podržava Komšića gdje su ga vodali kao kera, držao je i govore. Nije on toliko glup koliko veze nema o politici, Plenković je par nivoa iznad njega.dscile je napisao/la: ↑20 okt 2022, 16:41Ja bih volio da mi imamo nekog svog Milanovica ili Orbana koji ce na prvo mjesto stavljati svoj narod, pa onda tek interese EU, Rusije, Amerike ili nekog cetvrtog. Naveo sam ovu dvojicu jer su nam geografski najblizi, ali ima jos slicnih primjera.
Umjesto toga, mi u RS, imamo Dodika koji bi prodao svoju drzavu da bi se slizao sa Putinom i Rusima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da izgradjen na neokolonizmu i jeftinim energentima. Vidjet cemo dalje kako ce da ide bez ovog drugog...
Zar moramo imati alternativu?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Pa ono, normalnom i razumnom covjeku je privlacno da bude u ekonomski mocnoj zajednici gdje ce moci plasirati svoje proizvode i imati pristup ogromnim finansijskim fondovima. Sigurno privlacnije nego da izigrava neku Kubu, Sjevernu Koreju il Bjelorusiju pa da nema pristup najosnivnijim stvarima i nikakve slobode. Doduse tebi mozda i jesu privlacniji ti pristupi al to onda mnogo govori o tebi.
naravno da moramo imati alternativu, tj. nekog kome se priklanjamo.
drzava od 2-3 miliona stanovnika, bez vojske, bez resursa, bez pameti... ne postoji opcija u kojoj kao mi nešto sami radimo. Ni Njemačka ne moze sama, UK pokušava bez Evrope, al ne može bez amerike i NATO i evo u krizi totalnoj, a eto mi ćemo sami. Stanje nam i jeste ovakvo zato što smo previše sami, a i sad se ama baš ni za šta ne pitamo. Neozbiljan si.
Pokušala je Jugoslavija biti nesvrstana, pa smo završili na ovom što imamo.
drzava od 2-3 miliona stanovnika, bez vojske, bez resursa, bez pameti... ne postoji opcija u kojoj kao mi nešto sami radimo. Ni Njemačka ne moze sama, UK pokušava bez Evrope, al ne može bez amerike i NATO i evo u krizi totalnoj, a eto mi ćemo sami. Stanje nam i jeste ovakvo zato što smo previše sami, a i sad se ama baš ni za šta ne pitamo. Neozbiljan si.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bosnjaci/Bosanci zele vece plate i da se osjecaju sigurno, zato i zele u EU i NATO. Vece plate i investicije jer zive pola zivota ispodprosjecno u odnosu na zivot u EU i u NATO jer se Hrvatska i Srbija nisu odrekle zlocinackih politika iz proslosti.
Niko ne leti u EU i NATO vec je prisiljen na to.
Niko nece da sutra opet ratuje i da gradi sve od nule, a ako BiH ne udje u NATO, Srbija i Hrvatska ce ovdje napraviti opet isto. I svima opet ode pola zivota i tako sve u krug.
Niko ne leti u EU i NATO vec je prisiljen na to.
Niko nece da sutra opet ratuje i da gradi sve od nule, a ako BiH ne udje u NATO, Srbija i Hrvatska ce ovdje napraviti opet isto. I svima opet ode pola zivota i tako sve u krug.
Zbog svoje nesvrstanosti su/ste (jer si zivio u njoj jel) dobijali pare od zapada (posebno Amerike), pa kad su ovi prestali davati onda se dobilo sto se dobilo. Tako da je Tito to naplatio, nije dzaba bio neutralan.admin je napisao/la: ↑21 okt 2022, 16:43naravno da moramo imati alternativu, tj. nekog kome se priklanjamo.
Vidi primjer Srbije. EU ih pritiska da uvedu sankcije Rusiji, Vučić je savršeno svjestan da je većina stanovništa rusofilska ( intimno je i on ) ali je isto tako svjestan da mu od ukupnog izvoza robe 70 % otpada na EU. Šta će ako izgubi tog partnera, gdje će sa robom, hoće li je Rusi kupovati? Da ne govorim investicije kolilo su iz EU a kolike iz Rusije......
Ta spika neutralnost ne pije vode, ti kao neutralan ili ti ga ni na jednoj strani ne možeš ništa. Koliko god mana imali i koliko god to mi voljeli ili ne, naš put prosto mora biti EU i NATO
A Rusija nije izgradjena na kolonijalizmu kao lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
Nemaju ni neke resurse.
Ma gdje bi Rusija bila izgradjena na kolonijalizmu. Sve one teritorije na Dalekom Istoku po par hiljada kilometara udaljene od Moskve su ustvari drevna ruska ognjistna.
U znak dobre volje, rusi se herojski povlače

Bakhmut pasti neće

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sta je sa ovim ruskim letecim ladama,malo,malo pa se u zgradu zabiju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nesto tiho sve, Slabe informacije dolaze. Nadam se ubrzo oslobadjanju Hersona.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neprijatelji im ne trebaju

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ocekivano. Medijski blackout najavljen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
dscile je napisao/la: ↑20 okt 2022, 16:41Ja bih volio da mi imamo nekog svog Milanovica ili Orbana koji ce na prvo mjesto stavljati svoj narod, pa onda tek interese EU, Rusije, Amerike ili nekog cetvrtog. Naveo sam ovu dvojicu jer su nam geografski najblizi, ali ima jos slicnih primjera.
Umjesto toga, mi u RS, imamo Dodika koji bi prodao svoju drzavu da bi se slizao sa Putinom i Rusima.
Veliki antivladini protesti u Budimpešti: Orbane, gubi se, jedva spajamo kraj s krajem

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kraljttbvb i 7 gostiju.