Nadal hladno dere Vavafeta
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Tommy propustio šansu u 2 setu i mislim da je to to. Eh da nije imao povreda.....
Nadal na vrijeme sagradio zid na Chatrieru i sve sem titule bilo bi veliko iznenadjenje 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sto formance naprica bajke o inteligenciji Haasa
Covjek gluplji od:

Covjek gluplji od:

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Wawrinka se vratio u 2. set i onda je sve bilo Nadalovo.
Standardno jaki forehandi, standardno loš Wawrinka kad igra protiv Nadala i to je to. Vjerovatno se nije dovoljno ni rekuperirao nakon onog maratona protiv Gasqueta.
Đoković je mogao i ranije završiti set, ali se stegla ruka kod 5:4 i servisa za meč. Haas nije razočarao, štaviše pokazao je da i u ovim poznim (teniskim) godinama može igrati odličan tenis.
U svakom slučaju, nadao sam se ovom polufinalu, teniskom klasiku. Moje simpatije su na strani Đokovića, al' teško je igrati protiv ovako nabrijanog Nadala, koji je podigao formu do bola.
Svi jednoručni backhandi su ispali u četvrtfinalu, tako da ćemo u polufinalnim okršajima gledati isključivo dvoručne backhande izuzev Tsonge koji će tu i tamo ganjati jednoručni.
Đoković je mogao i ranije završiti set, ali se stegla ruka kod 5:4 i servisa za meč. Haas nije razočarao, štaviše pokazao je da i u ovim poznim (teniskim) godinama može igrati odličan tenis.
U svakom slučaju, nadao sam se ovom polufinalu, teniskom klasiku. Moje simpatije su na strani Đokovića, al' teško je igrati protiv ovako nabrijanog Nadala, koji je podigao formu do bola.
Svi jednoručni backhandi su ispali u četvrtfinalu, tako da ćemo u polufinalnim okršajima gledati isključivo dvoručne backhande izuzev Tsonge koji će tu i tamo ganjati jednoručni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
OK.Unofficialpage je napisao/la: Rodjen spreman
Here you go:
1)

2)

Izaberi si avatar.
Novak.
Strašna igra, odavno nisam vidio da neko onako rano hvata lopticu i pogađa šta želi.
Maestralna igra. Tommyu se nema puno toga zamjeriti, eventualno onih nekoliko promašaja kada može birati u koju stranu da pošalje lopticu, a on je ili gruhne u aut ili Novaku na reket. To mu se obilo o glavu u prvom setu, u servis gejmu kada je Novak napravio brejk.
Inače, igrao je koliko je mogao, pokušavao, napadao, pušerajio i rezultat na kraju je više nego dobar, s obzirom na to kako je Novak igrao. Ostaje žal za drugim setom, ali šta se može. Ovo 1/4 finale je ionako premija, njegov najbolji rezultat na RG-u i ne mogu biti nezadovoljan.
Novak sa ovakvom igrom itekako ima šansi protiv Nadala. On je moj favorit u petak. Međutim, jednu stvar mora popraviti - 'killer instict'. On je danas Tommya dva puta vraćao u meč, a imao ga je na konopcima. To mu se desilo i u drugom setu protiv Rafe u MC-u. U petak ne smije, jer je ovo RG i igra se na tri dobijena. Rafa će iskoristiti svaku priliku koja mu se pruži i Novak na to mora obratiti pažnju.
Čestitke.

koji skupi više houmranova nego BH vinera u meču.
Ko da je Bejb Rut, a ne Federer. 
Inače, igrao je koliko je mogao, pokušavao, napadao, pušerajio i rezultat na kraju je više nego dobar, s obzirom na to kako je Novak igrao. Ostaje žal za drugim setom, ali šta se može. Ovo 1/4 finale je ionako premija, njegov najbolji rezultat na RG-u i ne mogu biti nezadovoljan.
Novak sa ovakvom igrom itekako ima šansi protiv Nadala. On je moj favorit u petak. Međutim, jednu stvar mora popraviti - 'killer instict'. On je danas Tommya dva puta vraćao u meč, a imao ga je na konopcima. To mu se desilo i u drugom setu protiv Rafe u MC-u. U petak ne smije, jer je ovo RG i igra se na tri dobijena. Rafa će iskoristiti svaku priliku koja mu se pruži i Novak na to mora obratiti pažnju.
Čestitke.
ali pametniji odEdin TM87 je napisao/la:Sto formance naprica bajke o inteligenciji Haasa
Covjek gluplji od:

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
To nisam porek'o. Tesko od njeg pametniji bit 
Uh, tezak izbor za avatar

Uh, tezak izbor za avatar
Roger Federer the greatest of all time!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Rafa danas bolji nego u prvoj sedmici.Backhand je bio odlican, i iz defanzive i u ofanzivi.Dubok, par puta rjesio poen njime.
Fh je bio isto dosta dobar, dubok sa dosta spina, odlican iz defanzive ali mozda malo previse pasivan i defanzivan i u situacijama kada je trebao napasti.Previsoko iznad mreze.
Generealno dobar mec ali mislim da je igrao bolje prosle godine puno ali haj...7 mjeseci nije malo
Vidjecemo u petak sta i kako.
Fh je bio isto dosta dobar, dubok sa dosta spina, odlican iz defanzive ali mozda malo previse pasivan i defanzivan i u situacijama kada je trebao napasti.Previsoko iznad mreze.
Generealno dobar mec ali mislim da je igrao bolje prosle godine puno ali haj...7 mjeseci nije malo
Vidjecemo u petak sta i kako.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Biram ovaj 1. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Otkad je ova Federerova slika?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
AO 2009, kad ga je Rafa pobijedio u finalu.Consigliere je napisao/la:Otkad je ova Federerova slika?
- Consigliere
- Kontakt:
Kontam da se nije nekad sad ponovo rasplakao. Inace, kad vidis nekog kako place zbog svog tima poraste ti u ocima, ovo je potpuno suprotno.Claus je napisao/la:AO 2009, kad ga je Rafa pobijedio u finalu.Consigliere je napisao/la:Otkad je ova Federerova slika?
Fit Tony: I keep my friends close...
Covjek je plakao i kad je pobijedio na Wimbyu 2003. i na AO 2006.
Da. Ali, to nisu bile iste suze kao i 2009.darker10 je napisao/la:Covjek je plakao i kad je pobijedio na Wimbyu 2003. i na AO 2006.
Consigliere je napisao/la:Kontam da se nije nekad sad ponovo rasplakao. Inace, kad vidis nekog kako place zbog svog tima poraste ti u ocima, ovo je potpuno suprotno.Claus je napisao/la:AO 2009, kad ga je Rafa pobijedio u finalu.Consigliere je napisao/la:Otkad je ova Federerova slika?
Jesi li ti ikada izgubio u finalu u bilo čemu ? Drug, ne znaš kakav je to osjećaj dok to ne doživiš.
U obje situacije pokazuje koliko mu sve to znaci.MaGiCa je napisao/la:Da. Ali, to nisu bile iste suze kao i 2009.darker10 je napisao/la:Covjek je plakao i kad je pobijedio na Wimbyu 2003. i na AO 2006.
darker10 je napisao/la: U obje situacije pokazuje koliko mu sve to znaci.
Naravno. Tim pre mi nisu jasne prozivke tipa "Suzana", "Placko" i sl.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Magica je li avatar "nosam" 10 dana 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Obavezan si 10 dana da ga nosis, a ako ti se svidi - mislim da nije po pravilima foruma da moras da ga skines.Unofficialpage je napisao/la:Magica je li avatar "nosam" 10 dana
- BeyKopites
- Kontakt:
Za fanove "najveći" i "GOAT" a za mrzitelje "Suzana", "Plačko" i sl. Ipak, njegovi rezultati u karijeri su fascinantni i baš me interesuje kako će to na kraju izgledati kad se povuče.Mislim da još nije rekao svoju posljednju riješ što se slamova tiče 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.