Thibaut Curtois – Toby Alderweireled, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen – Radja Nainggolan, Axel Witsel, Marouane Fellaini – Kevin De Bruyne, Eden Hazard - Romelou Lukaku.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Mogući belgijski sastav:
Ja mislim da će krilo igrati Kevin Mirallas ili Dries Mertens, de Bruyne AMF, Hazard lijevo krilo, Fellaini na klupu.DragonGirl je napisao/la:Mogući belgijski sastav:
Thibaut Curtois – Toby Alderweireled, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen – Radja Nainggolan, Axel Witsel, Marouane Fellaini – Kevin De Bruyne, Eden Hazard - Romelou Lukaku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Ispodprosjecna ekipa, njima bi i Safet uzeo barem bod u Belgiji.DragonGirl je napisao/la:Mogući belgijski sastav:
- BeyKopites
- Kontakt:
Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Gabon
- Kontakt:
Ebat cemo im majkuBeyKopites je napisao/la:Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.

[youtube][/youtube]
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ja mislim da će Meša malo iznenadit sa sastavom, bar jedan igrač bi mogao bit iznenađenje, a ko zna, možda bude i kakva posebna formacija. Ne djeluje mi Meša da će uvjek isto igrat, kao što je Safet, već da za svaku tekmu ima nešto novo.
- Gabon
- Kontakt:
Bude li nas iznenadio sa Tinom Svenom i pjevacom Hadzicem...iznenadite ce nas a jos vise Belgijubrzi21 je napisao/la:Ja mislim da će Meša malo iznenadit sa sastavom, bar jedan igrač bi mogao bit iznenađenje, a ko zna, možda bude i kakva posebna formacija. Ne djeluje mi Meša da će uvjek isto igrat, kao što je Safet, već da za svaku tekmu ima nešto novo.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
-
- Kontakt:
Upravo tako, Visca i Lulic ako budu igrali krilo morace dosta posla u defanzivi odraditi.BeyKopites je napisao/la:Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.
Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.
Ubijeđen sam da ih dobijamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjanke i Beša su CMF/DMF kombinacija i to ne treba dirati !!!
Za tu desetku nek konkurišu Medo, možda Vrančić i može Izet odigrati to sigurno, samo nema utakmica u nogama ... Izet bi bio perfektna desetka.
Za tu desetku nek konkurišu Medo, možda Vrančić i može Izet odigrati to sigurno, samo nema utakmica u nogama ... Izet bi bio perfektna desetka.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Al ti su bekovi vrhunski defanzivci. Prema naprijed ih nema, ali zato su tu top krila. Nikad dva dobra spojit.jasmin10 je napisao/la:Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Na osnovu cega si ovo zakljucio odnosno na osnovu kojih Izetovih kvaliteta?X31987 je napisao/la:Pjanke i Beša su CMF/DMF kombinacija i to ne treba dirati !!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neka samo ne idu naprijed, pa da npr Mujdza bude često u situaciji 2 na 1.
Moze se Belgija uzeti, imaju oni svog Safeta Susica.
Moze se Belgija uzeti, imaju oni svog Safeta Susica.
Nije mi jasno odakle vam tolika zelja da igra Vrancic?
On ima mjesta protiv Andore ali sutra protiv Belgije radije nek sjedi na klupi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
On ima mjesta protiv Andore ali sutra protiv Belgije radije nek sjedi na klupi..
Zato sto su ostali veznjaci u očajnoj formi.
hurem je napisao/la:Besic ti je prije 7 dana odigrao 120 minuta u teskoj utakmici kupa, tako da se ne brinem za njega, plus ima dovoljno jake treninge da je u punoj fizickoj spremi...za Medu u redu...vjerovatno ce igrati do 60.min, a potom ubaciti Vrancica, ili ce odmah krenuti s Mariom kako bi donekle iznenadio selektora Belgije...pogotovo sto Mario puno vise trci od Mede, a dobar je s loptom takodje, i uz to prosle sezone je maltene i igrao zadnjeg veznog u svom timu, odnosno rame uz rame sa zadnjim veznim...a to nam i treba.frenki je napisao/la:mi imamo ozbiljan problem u vezi, 2 igrača, inače standardna u repci, imaju malo ili nimalo inuta do sad u klubovima, a to su bešić i medunjanin, i to je već previše da oba igraju...
pošto mislim da je bešić, ipak, siguran, pitanje je koga pridodati njemu i pjani? vrančić koji debituje? tino, koji nije u sjajnoj formi? mislim da je ovo pitanje koje će odlučiti o utakmici.
Nadam se da ce Igor Kristic prenositi utakmicu...ni u kom slucaju ne bih volio da to bude izvjestaceni Zoran Suko...Velid inekako...
Daj Spahu i Konjica , duo fantastico

"We need to suffer. And we need to fight."
Zelja je jer igra perfektnu poziciju koja nam treba, Medunjanin ne igra u klubu, TSS u ocajnoj formi, Hajrovic, bar po meni nije za 10-tke, a staviti Hazdica uz Besica u vezni red je vec predefanzivno i nismo tako navikli igrati.Eld0rado je napisao/la:Nije mi jasno odakle vam tolika zelja da igra Vrancic?
Ne kazem da je odlicna opcija, cak i ne mislim da ce startati, ali eto ti odgovor sto je nekima zelja da on igra.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nadam se da nas strucni stab razmislja o kartonima. Obavezno ocistit kartone protiv Andore! Ne smije nam se desit izostanak vaznih igraca protiv Velsa i Kipra
kad vidim kakav tim belgijanci imaju imam osjecaj da ce nas rastaviti na proste faktore
uglavnom nenadaj te se previse, da nebi u razocaranje padali, jer ako nemas velika ocekivanja pa nesto naprave sreca ce daleko veca biti.
ocekuj poraz, da ti lakse padne ako se desi, a ako bude nesto bolje od toga, ima da se festa

uglavnom nenadaj te se previse, da nebi u razocaranje padali, jer ako nemas velika ocekivanja pa nesto naprave sreca ce daleko veca biti.
ocekuj poraz, da ti lakse padne ako se desi, a ako bude nesto bolje od toga, ima da se festa

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
To je objektivno veliki hendikep.Moderni fudbal se ne moze zamisliti bez znacajne ofanzivne pomoci bekova,promjene pozicija bekova i krila itd.Asteriks je napisao/la:Al ti su bekovi vrhunski defanzivci. Prema naprijed ih nema, ali zato su tu top krila. Nikad dva dobra spojit.jasmin10 je napisao/la:Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.