Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

DragonGirl
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2015, 14:24

Mogući belgijski sastav:
Thibaut Curtois – Toby Alderweireled, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen – Radja Nainggolan, Axel Witsel, Marouane Fellaini – Kevin De Bruyne, Eden Hazard - Romelou Lukaku.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 02 sep 2015, 14:25

DragonGirl je napisao/la:Mogući belgijski sastav:
Thibaut Curtois – Toby Alderweireled, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen – Radja Nainggolan, Axel Witsel, Marouane Fellaini – Kevin De Bruyne, Eden Hazard - Romelou Lukaku.
Ja mislim da će krilo igrati Kevin Mirallas ili Dries Mertens, de Bruyne AMF, Hazard lijevo krilo, Fellaini na klupu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 sep 2015, 14:26

DragonGirl je napisao/la:Mogući belgijski sastav:
Ispodprosjecna ekipa, njima bi i Safet uzeo barem bod u Belgiji.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 sep 2015, 14:33

Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 sep 2015, 14:35

BeyKopites je napisao/la:Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.
Ebat cemo im majku :urnebes:

[youtube][/youtube]
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 02 sep 2015, 15:00

Ja mislim da će Meša malo iznenadit sa sastavom, bar jedan igrač bi mogao bit iznenađenje, a ko zna, možda bude i kakva posebna formacija. Ne djeluje mi Meša da će uvjek isto igrat, kao što je Safet, već da za svaku tekmu ima nešto novo.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 sep 2015, 15:02

brzi21 je napisao/la:Ja mislim da će Meša malo iznenadit sa sastavom, bar jedan igrač bi mogao bit iznenađenje, a ko zna, možda bude i kakva posebna formacija. Ne djeluje mi Meša da će uvjek isto igrat, kao što je Safet, već da za svaku tekmu ima nešto novo.
Bude li nas iznenadio sa Tinom Svenom i pjevacom Hadzicem...iznenadite ce nas a jos vise Belgiju :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

nodyamidza
Kontakt:

Post Postao/la nodyamidza » 02 sep 2015, 15:07

BeyKopites je napisao/la:Stvarno su yebena ekipa, ne znaš gdje bi se prije skupio i zatvorio, kvalitetno su popunjeni na svakoj poziciji. Međutim, mislim da će Mujdži i Kolašincu trebati najviše pomoći, treba zaustaviti KDB a pogotovo Hazarda.
Upravo tako, Visca i Lulic ako budu igrali krilo morace dosta posla u defanzivi odraditi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 sep 2015, 15:10

Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.
Ubijeđen sam da ih dobijamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 02 sep 2015, 15:11

Pjanke i Beša su CMF/DMF kombinacija i to ne treba dirati !!!
Za tu desetku nek konkurišu Medo, možda Vrančić i može Izet odigrati to sigurno, samo nema utakmica u nogama ... Izet bi bio perfektna desetka.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 02 sep 2015, 15:12

jasmin10 je napisao/la:Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.

Al ti su bekovi vrhunski defanzivci. Prema naprijed ih nema, ali zato su tu top krila. Nikad dva dobra spojit.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2015, 15:13

X31987 je napisao/la:Pjanke i Beša su CMF/DMF kombinacija i to ne treba dirati !!!
Za tu desetku nek konkurišu Medo, možda Vrančić i može Izet odigrati to sigurno, samo nema utakmica u nogama ... Izet bi bio perfektna desetka.
Na osnovu cega si ovo zakljucio odnosno na osnovu kojih Izetovih kvaliteta?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 sep 2015, 15:22

Neka samo ne idu naprijed, pa da npr Mujdza bude često u situaciji 2 na 1.
Moze se Belgija uzeti, imaju oni svog Safeta Susica.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 15:22

Nije mi jasno odakle vam tolika zelja da igra Vrancic?

On ima mjesta protiv Andore ali sutra protiv Belgije radije nek sjedi na klupi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 sep 2015, 15:25

Zato sto su ostali veznjaci u očajnoj formi.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 sep 2015, 15:27

hurem je napisao/la:
frenki je napisao/la:mi imamo ozbiljan problem u vezi, 2 igrača, inače standardna u repci, imaju malo ili nimalo inuta do sad u klubovima, a to su bešić i medunjanin, i to je već previše da oba igraju...

pošto mislim da je bešić, ipak, siguran, pitanje je koga pridodati njemu i pjani? vrančić koji debituje? tino, koji nije u sjajnoj formi? mislim da je ovo pitanje koje će odlučiti o utakmici.
Besic ti je prije 7 dana odigrao 120 minuta u teskoj utakmici kupa, tako da se ne brinem za njega, plus ima dovoljno jake treninge da je u punoj fizickoj spremi...za Medu u redu...vjerovatno ce igrati do 60.min, a potom ubaciti Vrancica, ili ce odmah krenuti s Mariom kako bi donekle iznenadio selektora Belgije...pogotovo sto Mario puno vise trci od Mede, a dobar je s loptom takodje, i uz to prosle sezone je maltene i igrao zadnjeg veznog u svom timu, odnosno rame uz rame sa zadnjim veznim...a to nam i treba.

Nadam se da ce Igor Kristic prenositi utakmicu...ni u kom slucaju ne bih volio da to bude izvjestaceni Zoran Suko...Velid inekako...

Daj Spahu i Konjica , duo fantastico :P
"We need to suffer. And we need to fight."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2015, 15:27

Eld0rado je napisao/la:Nije mi jasno odakle vam tolika zelja da igra Vrancic?

On ima mjesta protiv Andore ali sutra protiv Belgije radije nek sjedi na klupi..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zelja je jer igra perfektnu poziciju koja nam treba, Medunjanin ne igra u klubu, TSS u ocajnoj formi, Hajrovic, bar po meni nije za 10-tke, a staviti Hazdica uz Besica u vezni red je vec predefanzivno i nismo tako navikli igrati.
Ne kazem da je odlicna opcija, cak i ne mislim da ce startati, ali eto ti odgovor sto je nekima zelja da on igra.
Nad tobom sunce najljepše sja

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 sep 2015, 15:34

Nadam se da nas strucni stab razmislja o kartonima. Obavezno ocistit kartone protiv Andore! Ne smije nam se desit izostanak vaznih igraca protiv Velsa i Kipra

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 02 sep 2015, 15:35

kad vidim kakav tim belgijanci imaju imam osjecaj da ce nas rastaviti na proste faktore :?

uglavnom nenadaj te se previse, da nebi u razocaranje padali, jer ako nemas velika ocekivanja pa nesto naprave sreca ce daleko veca biti.

ocekuj poraz, da ti lakse padne ako se desi, a ako bude nesto bolje od toga, ima da se festa :D
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 02 sep 2015, 15:39

Asteriks je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Bekove im igraju stoperi i tu je naša šansa. Dobra je ovo reprezentacija, ali očigledno i kod njih nešto ne štima.

Al ti su bekovi vrhunski defanzivci. Prema naprijed ih nema, ali zato su tu top krila. Nikad dva dobra spojit.
To je objektivno veliki hendikep.Moderni fudbal se ne moze zamisliti bez znacajne ofanzivne pomoci bekova,promjene pozicija bekova i krila itd.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, EdinjoBos, kakarut, nerkolfc, perun, Proximic, Zglavkar i 40 gostiju.