12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Ajzea
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Ajzea » 12 jun 2015, 00:57

hz1987 je napisao/la:Zamolio bih vrle huškačke medije u BiH da malo istraže i saznaju ko će sve snositi ove troškove i iz čijeg džepa se sve ovo finansira zbog bespotrebne paranoje izraelaca???
:clap:
**** nas svak šta mi sebi dopuštamo zbog najjadnije nacije na kugli zemaljskoj.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 01:04

Shani added that receiving proper security from the countries hosting them without Shin Bet help would be impossible, especially in countries like Turkey, Serbia, and Bosnia, where there were substantial numbers of anti-Israel Muslims, and whose governments were not particularly favorable to Israelis. “Without Shin Bet security I cannot see how Israeli teams will be able to participate in games abroad,” Shani added.
:guz: :guz: :guz:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jun 2015, 01:10

Itekako snazna reprezentacija smo mi (za Spahu sam stavio pos.klub), a bit cemo u septembru jos jaci, nakon par transfera nasih igraca:

.....................................Stoke City.................................

Freiburg.............Hoffenheim............?(Leverkusen).........Schalke

......................................Everton....................................
....................Roma.............................Lazio(Deportivo)........
Werder.........................................................Istanbul(Lazio)

.......................................Man City.................................

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2015, 01:10

Ne mogu da vjerujem da sam dočekao da me se u vlastitom gradu u 2015. godini gleda kroz nišan. **** te sumpor al pretjeruju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 01:16

hurem je napisao/la:Itekako snazna reprezentacija smo mi (za Spahu sam stavio pos.klub), a bit cemo u septembru jos jaci, nakon par transfera nasih igraca:

.....................................Stoke City.................................

Freiburg.............Hoffenheim............?(Leverkusen).........Schalke

......................................Everton....................................
....................Roma.............................Lazio(Deportivo)........
Werder.........................................................Istanbul(Lazio)

.......................................Man City.................................
Kada se ovako posatvi definitivno odlicno izgleda. Kad pogledamo malo iza toga nije bas tako, ali u svakom slucaju smo za dvije klase bolji od njih. Sve osim pobjede je debakl selektora i igraca.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2015, 01:17

Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam dočekao da me se u vlastitom gradu u 2015. godini gleda kroz nišan. **** te sumpor al pretjeruju.
HAHAHAH.. meni je glavno pred dolazak izraelaca tamo pred hotelom na kembridzu.. doso neki "profesionalac" i gleda da li je minirano pored ceste gdje djeca svaki dan sutaju lopte.. gdje dnevno prodje na hiljade ljudi, neki se "profesionalac" naso da gleda da li je minirano :facepalm:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jun 2015, 01:21

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Aplaudiramo srbijanskoj, zvizdimo izraelskoj...
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Aplaudiraju u Tuzli kada igraju mlade selekcije. Na Kosevu se nije cula ta himna kad je se igralo od zvizduka, niti bi se cula da sutra igramo protiv njih u Zenici. Ne pricaj gluposti.

Zvizduci njihovoj himni nemaju veze s tim kako su docekali nase navijace ili igrace, boli me qurac za to. Oni ubijaju, etnicki ciste i vrse genocid 60 i kusur godina. Za to ih treba docekat na najgori moguci nacin. Sto se navijaca tice naravno, savez i igraci moraju bit korektni.
Ja sam siguran da bi mnogi od tih tuzlaka koji su aplaudirali srbijanskoj zvizdali izraelskoj himni. Ljudima ispran mozak, palestinci ovo, palestinci ono, preci su im od svojih komsija... Jesu uglavnom zrtve ali nisu ni oni bas svi skroz nevini. Uglavnom, bolje bi nam bilo da se zabavimo svojim problemima a da pustimo Izrael i Palestinu da sami rijese svoje. Sutra ih pobjediti jer smo bolji i poslati kucama. :salut:
A zvizdanje himnama osim sto je seljacko ponasanje obicno donese suprotan efekaf, protivnike napuni energijom i dodatno ih nalozi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 01:22

Ja mislim da ce se oni usrat. To su seljacki igraci iz seljacke lige. I Coca i Hare su naglasili da su psihicki slabi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 jun 2015, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jun 2015, 01:23

FliX je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam dočekao da me se u vlastitom gradu u 2015. godini gleda kroz nišan. **** te sumpor al pretjeruju.
HAHAHAH.. meni je glavno pred dolazak izraelaca tamo pred hotelom na kembridzu.. doso neki "profesionalac" i gleda da li je minirano pored ceste gdje djeca svaki dan sutaju lopte.. gdje dnevno prodje na hiljade ljudi, neki se "profesionalac" naso da gleda da li je minirano :facepalm:
Nista ne prepustaju slucaju. Pametna i vrijedna nacija. Gdje su bili, a gdje su sada. Trebamo se ugledati na njih.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2015, 01:34

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Aplaudiraju u Tuzli kada igraju mlade selekcije. Na Kosevu se nije cula ta himna kad je se igralo od zvizduka, niti bi se cula da sutra igramo protiv njih u Zenici. Ne pricaj gluposti.

Zvizduci njihovoj himni nemaju veze s tim kako su docekali nase navijace ili igrace, boli me qurac za to. Oni ubijaju, etnicki ciste i vrse genocid 60 i kusur godina. Za to ih treba docekat na najgori moguci nacin. Sto se navijaca tice naravno, savez i igraci moraju bit korektni.
Ja sam siguran da bi mnogi od tih tuzlaka koji su aplaudirali srbijanskoj zvizdali izraelskoj himni. Ljudima ispran mozak, palestinci ovo, palestinci ono, preci su im od svojih komsija... Jesu uglavnom zrtve ali nisu ni oni bas svi skroz nevini. Uglavnom, bolje bi nam bilo da se zabavimo svojim problemima a da pustimo Izrael i Palestinu da sami rijese svoje. Sutra ih pobjediti jer smo bolji i poslati kucama. :salut:
A zvizdanje himnama osim sto je seljacko ponasanje obicno donese suprotan efekaf, protivnike napuni energijom i dodatno ih nalozi.
Ne znam za suprotne efekte, ali cu ja da zvizdim onako radi sebe, da izbacim iz sebe.. da me zelja mine. Matere cu im *eba*at, gadjat ih necu, ali sve ostalo hocu. Svaki njihov napad cu da zvizdim.. dok god imaju loptu u nogama..
Ova drzava kad dolazi, boli me ona stvar za fair play..

:bih:

BelminM23
Kontakt:

Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la BelminM23 » 12 jun 2015, 02:01

DevilsAdvocate je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nadam se da će se Bilino Polje orit' zvižducima, kada bude intonirana cionistička himna
Zasto biti cigani ? Ni oni nisu zvizdali nasoj nego pozdravili aplauzima. Ja sutra odo u Zenicu, i prvi necu zvizdati niti vrijedjati njihove igrace, nadam se da je vas seljaka malo i da necete doc do izrazaja...
Sutra takoder necu zvizdati himni, pozdravit aplauzom kad zavrsi...

Ali zato poslije himne vrsiti "pritisak" sa zvizducima kada dobiju loptu.

A i zasto zvizdati, sta su nam to izraleci uradili u proslosti ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jun 2015, 02:56

Dzeko minimalno dva gola sutra :bih: Duzno postovanje svim ostalim, ali u kakvim smo go.vnima jedino nas on moze izvadit i niko vise. Do sad nikad nije zakazo znam da nece ni sad...

DZEKO SAMO GAZI !

EDIT: Sto da zvizidmo himni..nisu ni oni nama ? Ljudi su nam neprijatelji a toliko su daleko da nas na globusu ne mozes odjednom vidjet zajedno sa njima.... :facepalm:
=\_1921_/=

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 12 jun 2015, 03:02

Nimalo me euforija ne hvata jbt ko da ne igramo sutra. Sta si nam ucinio Safete ubleho...
Bit ce tesko sutra,ne znamo mi sa njima igrati,nadam se bar minimalnoj pobjedi i pobjedi Belgije u Velsu.
1:0 Pjanke.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 jun 2015, 03:52

firefirefirely je napisao/la:Sta rade od grada jbm im majku ****.. Sutra od 15:00 blokirano sve oko stadiona, ne rade kafici, bulevar od stanice do lamele zatvoren i most od lamele do shopinga, ne znam kako ce raja do stadiona, pogotovo ovi sto nisu iz Zenice
Kako mislis za ovo ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 jun 2015, 03:54

Cartman je napisao/la:

Tek im je sad doslo iz glave u guzi.cu. Ovo se je njima desavalo vec vjekovima, od njemaca, egipcana, arapskog svijeta i ostali jos prije Islama i Hristijanstva. Mi trebamo da se ugledamo na njih. Ljudi su vrijedni drze svoga, nazalost nas narod kad ode van zaboravi ko je. A i ovi neki u BiH hoce da budu nesto sto nisu.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 12 jun 2015, 05:42

Lulic na veznog!!! Da luta izmedju linija i mjenja mjesta sa Viscom i Hajrovicem. Sva trojica su sposobna da igraju na kako na krilu, tako i na poziciji ofanzivnog veznog. Nek' unose konfuziju i vrse pritisak. Lulic moze i zna asistirati, a imam i video koji to moze dokazati:
[youtube][/youtube]

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jun 2015, 07:22

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 12 jun 2015, 08:23

Ne znam jel neko primjetio, al sinoć protiv bugarske u areni iskljucise zvuk iz dvorane kad nam je pocela himna, mislim da je to samo proba za veceras, nit ce se cut zvizduci nit jedna jedina. :facepalm:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 12 jun 2015, 08:36

Je li ima najavljenih njihovih navijaca?

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 jun 2015, 09:02

Kakve sam sve idiotske i fašističke postove vidio ovih dana i a forumu i na fejsbuku tačno mi bude muka s kakvim ljudima dijelim državu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.