Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Jest bilo tesko pretpostaviti,Miskova je to roba

moze l' on zaigrat' za Turke, hoce li ga ucjenjivat' i tako to, to je bitno
mada, ne vjerujem da bi to mali napravio, po svemu sto je do sad napravio i rekao, nije od tog posla
mada, ne vjerujem da bi to mali napravio, po svemu sto je do sad napravio i rekao, nije od tog posla
Klinac budalesa sa ovom izjavom...nije ni svjestan kakav bi to zajeb bio . Prvo, fener nikad ne bi platio milionsku odstetu da bi im on odleprsao u nba sa 19 ili 20. Drugo je pitanje minutaze, nikad on ne bi dobio ni pribliznu minutazu niti komfor koji u cedeviti ima. Trece je da bi ga turci maltretirali s nadom da ga mogu preoteti...ukratko, ideju s fenerom mu hitno treba izbit iz glave, za njegovo dobro
- legenda reala
- Kontakt:
Istog sam mišljenja, mogo bi se zajebati ko Sulejmanović sa Barcelonom, u Cedeviti ima sjajnu godinu i naredna može biti samo bolja, tako da je budalaluk ići u Fener
A o igranju za Tursku, ne znam, možda kad bi čeko dok ne napuni 21 godinu, mogo bi igrati za njih kao naturalizovani igrač??? osim ako nema njihov pasoš
A o igranju za Tursku, ne znam, možda kad bi čeko dok ne napuni 21 godinu, mogo bi igrati za njih kao naturalizovani igrač??? osim ako nema njihov pasoš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Fener, to bi mu bila greška karijere. Odlično ti je u Cedeviti, šta se imaš glupirat. Sljedeće sezone si blizu startera i imat ćeš veću minutažu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dole bilo ko da ode stagnira ili malo igra.. Treba jos dvije godine u Cedeviti i u NBA direktno.
Dovoljno je pogledati ove Hr i Sr igrace koji su otisli, unazadili su se
Dovoljno je pogledati ove Hr i Sr igrace koji su otisli, unazadili su se
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 mar 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to bas milionska odsteta, a kada ima jaci ugovor u Feneru i kada bude draftovan NBA klub mora tada platiti neka 1-2-3 miliona dok su cifre za koje Fener dovodi igrace u Turski ispod 1 mil, mjere se u stotinama hiljada..baglama je napisao/la:Klinac budalesa sa ovom izjavom...nije ni svjestan kakav bi to zajeb bio . Prvo, fener nikad ne bi platio milionsku odstetu da bi im on odleprsao u nba sa 19 ili 20. Drugo je pitanje minutaze, nikad on ne bi dobio ni pribliznu minutazu niti komfor koji u cedeviti ima. Trece je da bi ga turci maltretirali s nadom da ga mogu preoteti...ukratko, ideju s fenerom mu hitno treba izbit iz glave, za njegovo dobro
Nije Musa mislio da ce biti igrac Fenera sutra,vec za par sezona vjerovatno nakon drafta slicno kao i Saric barem sam ja tako razumio iz nekih ranijih izjava ali i Miskovog principa rada.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To se ispostavio Saricu kao najveci zaeb. Bolji je bio prije dvije godine..guillermo je napisao/la:Nije Musa mislio da ce biti igrac Fenera sutra,vec za par sezona vjerovatno nakon drafta slicno kao i Saric barem sam ja tako razumio iz nekih ranijih izjava ali i Miskovog principa rada.
Ako Musa ode u Duke npr i razvali sa 18 godina na draftu ce biti u top5 pickova.
Dok u Evropi ekipe jace forsiraju rezultat, sa 18 nigdje nece dobiti vecu minutazu.
Primjer je Bender ove godine, prosle Hezonja koji je grijao klupu, Porzingis koji je top3 rookie lige.
Iskreno, posle zadnjih desavanja u kosarkaskom sportu, nista me ne bi iznenadilo. Musa je sve to izjavaljivao kada je na vidiku bio procvat BiH kosarke, kada je pristup radu i mladim igracima na nacin koji je bio nesto novo u nasem sportu (pozitivno naravno).Chinaglia je napisao/la:moze l' on zaigrat' za Turke, hoce li ga ucjenjivat' i tako to, to je bitno
Moee igrati za Turke... ne nastupi vise nikad za BiH (juniorska repka ili seniori), sada ode u Tursku i registruju ga bez problema kao domaćeg igraca.... i zaigra jednu utakmicu u njihovoj oml ligi i za vijeke vijekova je izgubljen... i fazon je sto moras imati status tuskog igraca da igras oml prvenstvo Turske... stranci ne mogu... kao u Srbiji do ove god.... a on moze dobiti status domaćeg igraca...
Ali ovo je sve SBB prica... jer nema ni promil sanse da ce Musa igrati za drugu repku....
Ali ovo je sve SBB prica... jer nema ni promil sanse da ce Musa igrati za drugu repku....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
legenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, mogo bi se zajebati ko Sulejmanović sa Barcelonom, u Cedeviti ima sjajnu godinu i naredna može biti samo bolja, tako da je budalaluk ići u Fener
a zasto je se Sulejmanovic zajebao

Jer nije odigrao ni jednu seniorsku utakmicu u seniorskoj ekipi Barcelone, jer ima loše trenere koji skoro i da ne rade na njemu individualno, jer ima jedan trening dnevno, zato što je počeo stagnirati, ...lumani je napisao/la:
a zasto je se Sulejmanovic zajebao![]()
Da je ostao u Olimpiji nastavio bi proces njegovog prebacivanja sa pozicije centra na 4, imao bi veliku minutazu u aba ligi, a solidnu u EL a kasnije u Eurocupu,... Ili još bolje da je otišao u estudintes za manje pare
Bambus
Zašto, Nba ne može igrati, a nba timovi nemaju mlade kategorije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Jer nije odigrao ni jednu seniorsku utakmicu u seniorskoj ekipi Barcelone, jer ima loše trenere koji skoro i da ne rade na njemu individualno, jer ima jedan trening dnevno, zato što je počeo stagnirati, ...lumani je napisao/la:
Da je ostao u Olimpiji nastavio bi proces njegovog prebacivanja sa pozicije centra na 4, imao bi veliku minutazu u aba ligi, a solidnu u EL a kasnije u Eurocupu,... Ili još bolje da je otišao u estudintes za manje pare
Bambus
momak je samo tako napredovao

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 28 mar 2016, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo procitaj gore ovu naslovnicu iz avaza pa onda komentarisi.Tako bi znao na sta je Bambus mislio kad je pisao post.Lijepo gore pise prvo na koledz North Carolina za koji je igrao i Dzordan,a onda dalje u NBA.nerminh74 je napisao/la:Jer nije odigrao ni jednu seniorsku utakmicu u seniorskoj ekipi Barcelone, jer ima loše trenere koji skoro i da ne rade na njemu individualno, jer ima jedan trening dnevno, zato što je počeo stagnirati, ...lumani je napisao/la:
Bambus
Zadnja izmjena: Lotus, dana/u 28 mar 2016, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Bolji mjesec dana u NBA nego godina kod bilo kojeg od ovih Euro "takticara" i sistema "12 jednakih igraca".lumani je napisao/la:
a zasto je se Sulejmanovic zajebaoBolje je biti kod Obradovica 10 dana,nego u Zagrebu 3 godine
Dzanan ako razmislja otice u NBA cim stekne uslove da se prijavi, Europa je obicno gubljenje vremena.
Ako ode u Ameriku, mozda zaigra za njih? Mozda ga ucijene?
Ne mogu vjerovati da se uopste poteze pitanje 'da li ce Musa igrati za drugu reprezentaciju'. Momka znam licno i sanse nema da zaigra tamo za neku Tursku ili bilo koju drugu reprezentaciju.

Ne mogu vjerovati da se uopste poteze pitanje 'da li ce Musa igrati za drugu reprezentaciju'. Momka znam licno i sanse nema da zaigra tamo za neku Tursku ili bilo koju drugu reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, armin, CAGarfia, Divos, Drum, InatSilniBosanski, invincible1921, Kaunas, L-Train, MostarskaKotlina, Muumii, TripleThreat, Yucca i 105 gostiju.