Bolje bi bi tim sastavljen od forumaša odigrao od ovih amatera.BernardBarnjak je napisao/la:Savez je mogao naci neku slabiju rep za utakmicu...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolje bi bi tim sastavljen od forumaša odigrao od ovih amatera.BernardBarnjak je napisao/la:Savez je mogao naci neku slabiju rep za utakmicu...
Aha, idi u kladionicu reci onoj sto radi tamo nek ti izvadi svoj vibrator ispod pulta.Rusilac je napisao/la:Odigrao sam x i ocekujem lijepe novce.
ja mislim da nam je bas trebala ova utakmica za vracanje povjerenja i samopouzdanja ,odlican potezmuamerc je napisao/la:Bravo Vedo.
Ovo je klasicni trening koji se prenosi preko tv. Ovje se nema vise sta gledati i ne znam sta trener moze vidjeti i uigrati protiv ovakvih amaterskih reprezentacija. Ovo je klasicno izivljavanje i stvaranje osjecaja superiornosti navijaca a i igraca koje se meni ne svidja.
http://www.sportp2p.tv/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:nijedan **** link ne radi da valja....
Cartman je napisao/la:Svi zeljni igre i dokazivanja. Osim "kapitena".
Cartman je napisao/la:Svi zeljni igre i dokazivanja. Osim "kapitena".
Dečko, igra reprezentacija, nije bitno ko je protivnik.Nydalen je napisao/la:Meni su vise smijesni navijaci na stadionu, a i ovi na forumu po neki, nalozeni su toliko ko da igramo protiv Engleske. Nesto trpaj, ne vadi, vedooooo, de ba smanji malo dozivljaj ovi su u rangu nase kantonalne lige.
Folklor na tribinama necu spominjat.
Pusti ljude nek uzivaju.Nydalen je napisao/la:Meni su vise smijesni navijaci na stadionu, a i ovi na forumu po neki, nalozeni su toliko ko da igramo protiv Engleske. Nesto trpaj, ne vadi, vedooooo, de ba smanji malo dozivljaj ovi su u rangu nase kantonalne lige.
Folklor na tribinama necu spominjat.
MetanorisBack je napisao/la:Opet Sušićeva glupa formacija sa 4 centralna vezna...
Ne sviđa mi se,ali dok radi nemam šta prigovarati..
sad se kapitenski setka (sepuri)Amfetamin je napisao/la:Cartman je napisao/la:Svi zeljni igre i dokazivanja. Osim "kapitena".
Trenutno korisnika/ca: Confiance, izdzezveubrazil, JEDRILICA, Meshko91, MostarNeretva, Proximic, Zra i 43 gosta.