Virtu4l je napisao/la:Kad to tako kažeš, otvara mi se apetit i za prvo mjestoConsigliere je napisao/la:Bice svasta jos ovdje..![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Kad to tako kažeš, otvara mi se apetit i za prvo mjestoConsigliere je napisao/la:Bice svasta jos ovdje..![]()
Jeste,tad bi bili drugi. 4 pobjede i remi nas a da Vels izgubi od Belgije i odigra remi sa Izraelom.TomBrajder je napisao/la:Znaci ako Belgija dobije Vels a mi Izraela, onda bi nam i bod u Belgiji odgovarao u trci za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Vels i Izrael odigraju nerijeseno, mi bi u tom slucaju pobjedom protiv Velsa izbili na drugo mjesto.
Jesam li dobro ovo izracunao, nisam siguran posto ovo iz glave onako
Pa to onda i ne izgleda tako lose, mada mislim da cemo i mi i Velšani dobit židove, a nama ce odlucujuca a i najteza utakmica biti protiv Velsapinoglavi je napisao/la:Jeste,tad bi bili drugi. 4 pobjede i remi nas a da Vels izgubi od Belgije i odigra remi sa Izraelom.TomBrajder je napisao/la:Znaci ako Belgija dobije Vels a mi Izraela, onda bi nam i bod u Belgiji odgovarao u trci za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Vels i Izrael odigraju nerijeseno, mi bi u tom slucaju pobjedom protiv Velsa izbili na drugo mjesto.
Jesam li dobro ovo izracunao, nisam siguran posto ovo iz glave onako
Tu je problem što odmah u narednom kolu mi idemo Belgiji, a Izrael igra kući sa Andorom, plus što Vels ide na Kipar. Dakle, u slučaju poraza protiv Belgije opet nam idu na +4 i +6.Consigliere je napisao/la:Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.
Kipar ce jos biti u igri i tesko da ce se bas naguziti Velsu, jedva su ih i kuci dobili. Sto kazes, bod u Briselu bi nam valjao zlata i na tabelarnom i na moralnom planu.Virtu4l je napisao/la:Tu je problem što odmah u narednom kolu mi idemo Belgiji, a Izrael igra kući sa Andorom, plus što Vels ide na Kipar. Dakle, u slučaju poraza protiv Belgije opet nam idu na +4 i +6.Consigliere je napisao/la:Hladno bi se vratili u igru za drugo mjesto, ali samo ako Belgija ne bude igrala za prestiz, a valjda nece.
Bod u Belgiji bi nam bio zlatan.
Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
Nadam se da njegov izostanak nece puno uticati na igru i krajnji rezultat protiv Velsana.TomBrajder je napisao/la:Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
Svidja mi se kako razmisljas, bez zaebancije.Principatus je napisao/la:Najprostija racunica je sljedeca: Idemo ih poraziti, sve, jednog po jednog. Pa i Belgiju.
Ma ne brinem se ja za njih imaju igraca mogu tri tima sastavit i svaki bi u 9/10 utakmica dobio Vels, odigrali su vec u ovim kvalifikacijama nerijeseno, tako da ce se tesko opet ponovit.Pivopija je napisao/la:Nadam se da njegov izostanak nece puno uticati na igru i krajnji rezultat protiv Velsana.TomBrajder je napisao/la:Dva zuta..Elegant je napisao/la:Sinoc Kompani dobio direktni crveni karton !
Jos da svi igraci dignu formu za jedno 20% uz idealnih 11. Mehmeda + taktika i analiza protivnika.neroazzuro je napisao/la:Svidja mi se kako razmisljas, bez zaebancije.Principatus je napisao/la:Najprostija racunica je sljedeca: Idemo ih poraziti, sve, jednog po jednog. Pa i Belgiju.
S Kolasincem na lijevom beku, Besicem na zadnjem veznom i mozda ozivljenim Vedom imacemo mi jos mnogo toga za reci u ovim kvalifikacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.