radi se o obicnom pivu, smiri se covjeceBatko je napisao/la:nemate vi pojma sta znaci alkohol za jednog sportasa i koliko mu treba da izadje iz organizma.
btw na toj slici nema nijedan igrac Bayerna, Ribery jedini ali on ne pije.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To je samo reklama....
Ti stvarno mislis da Bajernovi igraci tek tako piju prije vaznih tekmi...
siguran sam da 1-2 piva organizmu ne mogu bukvalno nista lose napraviti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta si dosadan evo slika od jucer, a ljudi idu danas svi svojoj repki.Batko je napisao/la:To je samo reklama....
http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... -spiel.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako moze cjela ekipa dan prije okupljanja repke popiti pivo, onda to mogu i miske i dzeko. samo sto nigdje nema slika da su miske i dzeko pili.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa to je u Minhenu tradicija da trener povede igrace na oktoberfest i normalno da popiju par piva.
http://www.bundesliga.com/en/bildergale ... 272670.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bundesliga.com/en/bildergale ... 272670.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudno mi sto pise bosanski..soccerfan je napisao/la:Sta ti tu ima cudno?FliX je napisao/la:Ovdje mi se narocito isticu dvije rijeci, prva je ova "aBd" a druga je "historijska"...Goalgetter je napisao/la:

E svašta...
EDIT:
Miroslav voli MILF.
EDIT:
Miroslav voli MILF.

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 okt 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nisam znao da Srbi u BiH upotrebljavaju "srbijanski" ili ekavicu ... A, Batko zakovao za pivu kao da je lijeceni alkoholicar pa mu zivci popustaju ...
- sagitarius
- Kontakt:
Pa rođen u Zvorniku (čitaj Bosna i Hercegovina) ocel ti pisati na španskom?FliX je napisao/la:
Cudno mi sto pise bosanski..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Pa dobro sad, momak je djelomično u pravu. Ne znam da neko iz RS govori 'historija'. Što se @Batka tiče, oprezan čovjek, ništa ne prepušta slučajusamson je napisao/la:Nisam znao da Srbi u BiH upotrebljavaju "srbijanski" ili ekavicu ... A, Batko zakovao za pivu kao da je lijeceni alkoholicar pa mu zivci popustaju ...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato su i odigrali nerjeseno s leverkuzenom jer su pili xd
Ali ovo nije ni vijeme ni mjesto da se pise o bayernu. Ne znam cemu tolika rasprava oko njih.
Ali ovo nije ni vijeme ni mjesto da se pise o bayernu. Ne znam cemu tolika rasprava oko njih.
U subotu igrali sa leverkuzenom a jucer pili....jao provale...dadnan je napisao/la:Zato su i odigrali nerjeseno s leverkuzenom jer su pili xd
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nece spanski, jer spanski ne spada u 3 jezika koja se koriste u Bosni i Herceogovini, a ujedno spanski mu (vjerovatno) nije jezik koji su ga ucili babo i mama.sagitarius je napisao/la:Pa rođen u Zvorniku (čitaj Bosna i Hercegovina) ocel ti pisati na španskom?FliX je napisao/la:
Cudno mi sto pise bosanski..
- Goalgetter
- Kontakt:
Kvota na pobjedu protiv Lichtensteina 1.01 

A na Grčku protiv Slovačke 1.50, na Slovake 6.Trebalo bi probati x2Goalgetter je napisao/la:Kvota na pobjedu protiv Lichtensteina 1.01

DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
X2 ce biti zicer danabagrcavi je napisao/la:A na Grčku protiv Slovačke 1.50, na Slovake 6.Trebalo bi probati x2Goalgetter je napisao/la:Kvota na pobjedu protiv Lichtensteina 1.01

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@Maestro
Nisam znao kada su pili niti me zanimalo. Sustina je bilo da se nasalim jer sam stavio i smajli "xd" i plus sam kasnije dodao da nije mjesto za raspravu o njima.
Moras bit glup da bi pomislio da ce se napiti od pive i da nece moci igrati. Logicno da je sala bila u pitanju, ali sad nije ni vazno.
Nisam znao kada su pili niti me zanimalo. Sustina je bilo da se nasalim jer sam stavio i smajli "xd" i plus sam kasnije dodao da nije mjesto za raspravu o njima.
Moras bit glup da bi pomislio da ce se napiti od pive i da nece moci igrati. Logicno da je sala bila u pitanju, ali sad nije ni vazno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slovaci uz vas smo. donesite nam dvostruku radost, plasman i dobitak na kladioniciBosniacum Lilium je napisao/la:X2 ce biti zicer danabagrcavi je napisao/la:A na Grčku protiv Slovačke 1.50, na Slovake 6.Trebalo bi probati x2Goalgetter je napisao/la:Kvota na pobjedu protiv Lichtensteina 1.01

Grci standarno 1:0, ne sumnjam ni da ce ovaj put tako biti........SLovaci su izgubili sve sanse a koliko vidim Hamsik nije ni dobio poziv, to pokazuje koliko ozbiljno shvacaju ovaj mec.
Zna li neko satnicu i mjesto treninga repke sledecih dana???
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.