BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
trnci uvijek kad repka igra bez obzira sto je prijateljska sretno nasim veceras, ali jednostavno mi smo prejakii pa cak i za ovakve reprezentacije.VOLIM TE BOSNOO
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Ponos Torina
- Kontakt:
28,5 i 13,19ahmic je napisao/la:na kojem satelitu je taj eurosport 2
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja sad gledamMedo10 je napisao/la:Na ESPN-u stavili Begovica na golu Amerike.![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
soccerfan je napisao/la:Ma mene strah da ce mu pozliti od silne priceAdinjo je napisao/la:Joj Konjica...davi li, davi![]()
![]()
![]()
Disi covjece Boziji, disiiii

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bosnom behar probeharao 947213847326372864237826x na BH stadionima.Dijaspora u Americi luduje.
Ima dobrih Sarajki na stadionu.
Ima dobrih Sarajki na stadionu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
ima na Hotbirdu 13E ovaj Talijanski koji prenosi na 9E Njemački i na Astri 28E Britanskiahmic je napisao/la:na kojem satelitu je taj eurosport 2

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BhT u HD-u

Pa kad pocinje ova tekma? Mislio sam da ce u 20:30?!
decki zna li netko? , gledam tekmu preko interneta, i prikljucio sam na tv preko HDMI kabla ali nikako nema tona samo slika?? ako ima koji pametan da mi pomogne hvala unaprijed
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta je ovo na British Eurosport 2 HD tenis?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Ponos Torina
- Kontakt:
posle tenisa ide utakmica na esp uk a na Eurosport Internacional posle zavrsetka Cile-IraqDonCorleone je napisao/la:Sta je ovo na British Eurosport 2 HD tenis?
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 avg 2013, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ali to je sve zakljucano???legenda reala je napisao/la:ima na Hotbirdu 13E ovaj Talijanski koji prenosi na 9E Njemački i na Astri 28E Britanskiahmic je napisao/la:na kojem satelitu je taj eurosport 2
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
imal gdje HD stream za Ameriku, ESPN3.com prenosi ali je zakljucano ,mora se imati pretplata na kablovsku.
na ***SPAM***.me ima ES2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
espn360.com otkljucano uvijekMrShadow je napisao/la:imal gdje HD stream za Ameriku, ESPN3.com prenosi ali je zakljucano ,mora se imati pretplata na kablovsku.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To ti tesko pojacat ton na racunaruvrebac86 je napisao/la:decki zna li netko? , gledam tekmu preko interneta, i prikljucio sam na tv preko HDMI kabla ali nikako nema tona samo slika?? ako ima koji pametan da mi pomogne hvala unaprijed

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Mora Bosanac zviždat' tuđoj himni, mora kad bi crk'o et, čejf mu neki, he pu 'rđe jedne.
soccerfan je napisao/la:Ja sad gledamMedo10 je napisao/la:Na ESPN-u stavili Begovica na golu Amerike.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja hajvana majko mila
![]()
![]()

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nije, kaze da se moram sign in sa detaljima od mog tv provajderasoccerfan je napisao/la:espn360.com otkljucano uvijekMrShadow je napisao/la:imal gdje HD stream za Ameriku, ESPN3.com prenosi ali je zakljucano ,mora se imati pretplata na kablovsku.![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj zayebavat raju.soccerfan je napisao/la:espn360.com otkljucano uvijekMrShadow je napisao/la:imal gdje HD stream za Ameriku, ESPN3.com prenosi ali je zakljucano ,mora se imati pretplata na kablovsku.![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.