hahahahh,to lave,pritisni peticu i zapocni igricubistrikboy je napisao/la:5lolo je napisao/la:give me fivebistrikboy je napisao/la:Tako je lolo majstore
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: FK Velež
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da će biti tako.edo_malesak je napisao/la:na utakmicama Zvijezde bude uvijek preko 3000 gledalaca...budel orasju dato 3 boda..imat ce posjetu kao posusje..300...ovako razmislja pola gradacca..grada koji jedva ceka utakmicu...ukoliko orasje bude bolje nek pobijedi..a u to cisto sumnjam..tako da..zvijezda sigurno nece izgubiti obraz radi nekog ŽNJ Orasjael-fighter je napisao/la:Nadajmo se da će u subotu Zvijezda odigrati pošteno i da će dobiti Orašje. U tom slučaju Velež može biti poražen.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo da se javim ovdje, dolazim u Modriču da bodrim Velež, ako ko ima da razmijenimo brojeve pa da se vidimo u subotu u Modriči.
Zajedno do pobjede!
Zajedno do pobjede!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Lolo procitaj na temi o FKŽ o putu u uski...
Zvijezda nece pustiti,i zato mi nije jasno zasto bi Velez kupovao bod ili 3,Ninkovic nece dopustiti da se proda obraz

Zvijezda nece pustiti,i zato mi nije jasno zasto bi Velez kupovao bod ili 3,Ninkovic nece dopustiti da se proda obraz

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Knel druže, bola, Velež igra u Gradačcu. Neka te gore. Ozbiljno.Knele je napisao/la:Evo da se javim ovdje, dolazim u Modriču da bodrim Velež, ako ko ima da razmijenimo brojeve pa da se vidimo u subotu u Modriči.
Zajedno do pobjede!
- lolo d pitar
- Kontakt:
trojica koji su jos trebali doci zapalili baklju na putu pa ih ovi vratili,jel to?bistrikboy je napisao/la:Lolo procitaj na temi o FKŽ o putu u uski...![]()
Upravi su, ali eto volim inače biti na drugim stadionima i pratiti drugove klube, jer Zvijezda mi je sad najmanje bitna. Očekujem pobjedu Zvijezde, u što ni u najmanju ruku ne sumnjam, ali ću autom u Modriču da podržim Velež, nadam se da će RA doći, i da ćemo svi zajedno slavili "bolje dane našeg fudbala".carina je napisao/la:Knel druže, bola, Velež igra u Gradačcu. Neka te gore. Ozbiljno.Knele je napisao/la:Evo da se javim ovdje, dolazim u Modriču da bodrim Velež, ako ko ima da razmijenimo brojeve pa da se vidimo u subotu u Modriči.
Zajedno do pobjede!
Pozdrav'
Zna covjek,nemora citatlolo je napisao/la:trojica koji su jos trebali doci zapalili baklju na putu pa ih ovi vratili,jel to?bistrikboy je napisao/la:Lolo procitaj na temi o FKŽ o putu u uski...![]()

AMAR OSIM!!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
znaci platio kaznu picuga,pa ga vratili na tribinu, i odmah belaj napravio,a sranja
- el-fighter
- Kontakt:
I ja sam mislio na tekmu, ali obaveze. Nadam se da će Velež izvući makar bod, a da će Orašje izgubiti.
Velež do groba života mi moga
E ovako Knele. Znam od ovih svojih hahara što to dogovaraju, da smo iza tekme negdje u Tešnju. Nekakav lik iz Tešnja nas sve zove. A kakav god rasplet bude, biće dobro. Naučili smo mi to brate. Jbg. A obečajem ti da ću ti javiti. Ići će i onaj vfc1922 ako klošar bude mogao uzeti slobodan dan i nešto ženi slagati. Sad moram ić druže, malo zahladilo vani. Valja malo zraka ufatit. Ćao majstore
Ne lolo ba,ev sad cu ti ja reci da ne dumas vise
**** krenuli ja bistrik i jos jedan,bistrik bio na biologiji,ja na hemiji i njega spustilo ja htio dici atmosferu medju nama trojicom i zapalim baklju i murija nas prekopa i vrati,samo mi zao ovog treceg on bio normala,et hajd da ne kvarimo temu vise ljudima!

**** krenuli ja bistrik i jos jedan,bistrik bio na biologiji,ja na hemiji i njega spustilo ja htio dici atmosferu medju nama trojicom i zapalim baklju i murija nas prekopa i vrati,samo mi zao ovog treceg on bio normala,et hajd da ne kvarimo temu vise ljudima!
AMAR OSIM!!!
Hajde care, i ja sam evo uz prozor, vjetar lagano puše u leđa, hladna piva i tako. Radi se, inače.carina je napisao/la:E ovako Knele. Znam od ovih svojih hahara što to dogovaraju, da smo iza tekme negdje u Tešnju. Nekakav lik iz Tešnja nas sve zove. A kakav god rasplet bude, biće dobro. Naučili smo mi to brate. Jbg. A obečajem ti da ću ti javiti. Ići će i onaj vfc1922 ako klošar bude mogao uzeti slobodan dan i nešto ženi slagati. Sad moram ić druže, malo zahladilo vani. Valja malo zraka ufatit. Ćao majstore
Nego, čut ćemo se uglavnom, pa hajde, bitno samo da ispunimo naše snove i da Veleža gledamo naredne sezone, pa makar to bila i blijeda izdanja ko i ove sezone, samo neka se sada izvuče....
Pozdrav i do čitnaja

Idem u Modriču da navijam za Velež sa šalom Sarajeva! Iljo crkni!
- lolo d pitar
- Kontakt:
a ti si taj majmun sto baklje palicsh je napisao/la:Ne lolo ba,ev sad cu ti ja reci da ne dumas vise![]()
- Stone Island
- Kontakt:
hahahaha...hoćeš i rutu kuda ćemo ići ? 'de banujte ga majke vamdolina cupova je napisao/la:sta ti seljacino pricas,nisi ti dalje vidio od vrapcica zato tisu...Stone Island je napisao/la:Bod je i njima dovoljan...dolina cupova je napisao/la:ljudi kolko vas ide za modricu i samo mi nije jasno jeliu modrica mora pobjediti da bi obezbjedila opstanak ili je i njima dovoljan samo bod...
Ne znam koliko nas ide,a i da znam ne bih ti rekao...
@:knele,gledam sadašnjost svake godine !

@Compact:nemoj majke ti,bolje prati Sarajevo u ISt.Sarajevu !

- dolina cupova
- Kontakt:
@:knele,gledam sadašnjost svake godine ![/quote]
sta ti seljacino pricas,nisi ti dalje vidio od vrapcica zato tisu...[/quote]
hahahaha...hoćeš i rutu kuda ćemo ići ? 'de banujte ga majke vam
[/quote]
zbog retena poput tebe ovo se i kuha kao u mostaru sto se zakuhalo seljacino jedna....zabio ti ga tito.....
sta ti seljacino pricas,nisi ti dalje vidio od vrapcica zato tisu...[/quote]
hahahaha...hoćeš i rutu kuda ćemo ići ? 'de banujte ga majke vam

zbog retena poput tebe ovo se i kuha kao u mostaru sto se zakuhalo seljacino jedna....zabio ti ga tito.....
odmorićemo se na dvije sedmice od vrijeđanja doline cupova.
Ma momci samo fer i pošteno, natjerajte vi te svoje baletane da igraju fudbal zbog vas, a nemojte vi baš puno vjerovati ni Zvijezdi, a ni Ratku Ninkoviću, nego neka se igra fudbal, pa ko koga s..ebe!
NIKO NAS NE VOOOOLI, ...RAC NAS ZABOOOOLI!!!!!!!!
NIKO NAS NE VOOOOLI, ...RAC NAS ZABOOOOLI!!!!!!!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Velež - Travnik 1:0, 0:3
Velež - Modriča 6:0, ?
Velež - Orašje 2:0, 0:1
Modriča - Orašje 0:0, 2:0
Travnik - Orašje 3:1, 0:4
Modriča - Travnik 0:1, 4:1
Ovo su medjusobni dueli
Velež - Modriča 6:0, ?
Velež - Orašje 2:0, 0:1
Modriča - Orašje 0:0, 2:0
Travnik - Orašje 3:1, 0:4
Modriča - Travnik 0:1, 4:1
Ovo su medjusobni dueli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.