OI London 2012 - BIH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

DonVito
Kontakt:

Re: OI London 2012 - BIH

Post Postao/la DonVito » 07 avg 2012, 16:29

Zeman je napisao/la:
index_ je napisao/la:Sta vam je Belmin kriv? Jel vi znate da BHRT nema marke? Da neko iznad Belmina tu pere pare i zato se nema za digitalni signal, za utakmice nasih klubova, za INTERVJU sa nekim zvjezdicama? Sve se placa gospodo... i sta nije trebao da ide u London, nego trebao je iz svog dnevnog boravka da vodi olimpijadu. Dodjite sebi malo. Zalite se na pogresnu adresu ljudi.
A je li? Pa kad je Belmin tako fin neka iz moralnih razloga podnese ostavku, jer nema uvjete da ispuni zahtjeve javnosti. Ne znam samo kako bez para izdrži biti već 4-5 godina urednik sportskog programa?
8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 07 avg 2012, 16:37

Ne znam što se u ljudi pitaju u kojem je svojstvu išla kćerka Izeta Rađe u London.
Pa u svojstvu kćerke predsjednika OKBiH.
Nešto slično kao ovo :D
slika
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 07 avg 2012, 16:41

legenda reala je napisao/la: Pogledajte program RTCG eto oni imaju para :roll: , o Hrvatima i Srbima ili Slovencima da ne pričam s njima se ne možemo porediti.
Istina da na HRT-u odlično rade velika natjecanja (nogometna i OI prije svega), no daleko od toga da HRT ima neki bogat sportski program.
Pa ne prenose ni domaću ligu, od nogometa prenose samo Dinamo i Hajduk u Europi, ostale klubove zaboravi. O Bundesligi i EPL-u koju si ti gledao ili gledaš na bh kanalima u Hrvatskoj mogu samo sanjati. Jedino ako imaju kabelsku televiziju. Od košarke se prenose samo utakmice reprezentacije na velikim natjecanjima i završnica domaće lige (par utakmica godišnje), slično je i sa rukometom (Zagreb u Europi), vaterpolom (završnica domaće lige i Eurolige), od tenisa gotovo ništa izuzev ako baš moraju (Davis Cup), atletiku također izuzetno rijetko. Jedino što je uvijek tu već godinama je skijanje i to zbog Kostelića. Ne treba zaboraviti ni hokej i Medveščak. Ostalo, ništa.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 avg 2012, 17:16

limenka je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Pogledajte program RTCG eto oni imaju para :roll: , o Hrvatima i Srbima ili Slovencima da ne pričam s njima se ne možemo porediti.
Istina da na HRT-u odlično rade velika natjecanja (nogometna i OI prije svega), no daleko od toga da HRT ima neki bogat sportski program.
Pa ne prenose ni domaću ligu, od nogometa prenose samo Dinamo i Hajduk u Europi, ostale klubove zaboravi. O Bundesligi i EPL-u koju si ti gledao ili gledaš na bh kanalima u Hrvatskoj mogu samo sanjati. Jedino ako imaju kabelsku televiziju. Od košarke se prenose samo utakmice reprezentacije na velikim natjecanjima i završnica domaće lige (par utakmica godišnje), slično je i sa rukometom (Zagreb u Europi), vaterpolom (završnica domaće lige i Eurolige), od tenisa gotovo ništa izuzev ako baš moraju (Davis Cup), atletiku također izuzetno rijetko. Jedino što je uvijek tu već godinama je skijanje i to zbog Kostelića. Ne treba zaboraviti ni hokej i Medveščak. Ostalo, ništa.
Njihovi programi za neka takmičenje su višestruko kvalitetniji i puno opširniji nego naši. Koliko puta poslije utakmice prebacim na HRT i vidim razne analize, goste u studiju dok u nas poslije utakmice, ma koliko važna bila, odjava i ide se na dnevnik ilu business news. Što se tiče prenosa i HRT je tu dosta opao i baziraju se prvenstveno na domaće aktivnosti ali je svejedno bogatiji nego naš. Posljedni primjer bez prenosa Želje ili Sarajeva na državnoj televiziji. Btw, ni mi nemamo Bundesku već je gledamo na Eurosportu 2 ;)

Priča se ovdje temelji na tome da nema izvještavanja iz Londona pa de ako su tako loši bili intervju neki uradi pokušaj oprati te ljude. Ovako se čeka i šuti dok se ne zaboravi.

Svaka čast za SportSport.ba za članke vezane za sramotu i treba povećati pritisak na njih, biti među zadnjim 5 nije za ponos i diku.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 07 avg 2012, 17:27

Zeman je napisao/la:
index_ je napisao/la:Sta vam je Belmin kriv? Jel vi znate da BHRT nema marke? Da neko iznad Belmina tu pere pare i zato se nema za digitalni signal, za utakmice nasih klubova, za INTERVJU sa nekim zvjezdicama? Sve se placa gospodo... i sta nije trebao da ide u London, nego trebao je iz svog dnevnog boravka da vodi olimpijadu. Dodjite sebi malo. Zalite se na pogresnu adresu ljudi.
A je li? Pa kad je Belmin tako fin neka iz moralnih razloga podnese ostavku, jer nema uvjete da ispuni zahtjeve javnosti. Ne znam samo kako bez para izdrži biti već 4-5 godina urednik sportskog programa?
Da si ti na njegovom mjestu ti bi podnio ostavku ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2012, 17:46

index_ je napisao/la:
U ovom momentu smo nebitni ja ti on.
Belmin ne radi svoj posao kako treba, on je urednik sportskog programa i trebao bi nekom odgovarati, za ovako loše stanje u redakciji ;) I tu sva priča staje, a ne bil ti bil ja, mi se ne bavimo njegovim poslom i nebitno je šta bi mi, mi plaćamo pretplatu i hoćemo odgovore na neka pitanja ;) To je naše pravo javnost treba da zna, a ne ista priča iz godine u godinu, isti ljudi na istim pozicijama taj Belmin je prije 15 godina vodio Dnevnik sa Senadom, i sad je glavni tamo :P hoćemo promjene ;)

Ja volim da Belmin plati pet hiljada Sarajevu za prenos, nego što ide u London i plaća ložu pet hiljada eura npr.
Ovo je BHT i treba da promoviše bosansko, ali to dok je Belmina nije tako ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 avg 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 avg 2012, 17:46

Scotlan Yard je uradio istragu i otkriveno je gdje je zavrsio zadnji Fazlijin hitac

[youtube][/youtube]
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 07 avg 2012, 18:16

Moze li meil od ovog Belmudina :?:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 07 avg 2012, 18:21

index_ je napisao/la:
DA!
NAPRIJED NARODE!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 avg 2012, 18:26

Desmond je napisao/la:Ne znam što se u ljudi pitaju u kojem je svojstvu išla kćerka Izeta Rađe u London.
slika

Pa bolje da ide na olimpijadu nego da postane narkomanka. To je sve za nase kolektivno dobro :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2012, 18:29

Dado je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Ne znam što se u ljudi pitaju u kojem je svojstvu išla kćerka Izeta Rađe u London.
slika

Pa bolje da ide na olimpijadu nego da postane narkomanka. To je sve za nase kolektivno dobro :?
A u Londonu k'o fol nema rizle.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 avg 2012, 18:50

harishp je napisao/la:
Dado je napisao/la:
slika

A u Londonu k'o fol nema rizle.

Paralela je sa ovom logikom
http://www.danas.org/content/article/1617632.html

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 avg 2012, 20:03

evo na Discoveryju dio emisije koji se ubio za Fazliju :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 avg 2012, 21:31

Neznam sta ste vi ocekivali, ali samo su Mešić i Mekić mogli nesto napravit (Top 10).
Mešić nije dobro bacao i sta sad. Ne moze svaki puta baciti svoj maksimum. Mekić nije imao srece sa zdrijebom (1. kolo Korejanac koji je zavrsio 4.). Fazlija, Kimani i ovo dvoje plivaca... Od njih nitko normalan nije ocekivao neki dobar rezultat.
Walk on, with hope in your hearts.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 07 avg 2012, 21:33

Kad gledas nase olimpijce u Londonu.

slika
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 avg 2012, 21:38

od preko 30 sportista rođenih u BiH koji nastupaju na olimpijadi ove godine, njih 5 nastupa za nas. To je manje od 20%. užasno mizeran učinak naših saveza i OK. neko zaista mora početi da javno govori na ovu temu i neko mora preuzeti odgovornost za takav odljev.

Ili mislite da to ne treba spominjati i da je to sasvim normalno?

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 avg 2012, 22:17

admin je napisao/la:od preko 30 sportista rođenih u BiH koji nastupaju na olimpijadi ove godine, njih 5 nastupa za nas. To je manje od 20%. užasno mizeran učinak naših saveza i OK. neko zaista mora početi da javno govori na ovu temu i neko mora preuzeti odgovornost za takav odljev.

za to ipak nisu krivi savezi
krivi su rat i politika..mržnja..oni se ne osjećaju kao "vaši"....ali nećemo dalje o tome...

i kao što sam prije pisao...ipak bih ima dosta ljudi koje žele nastupat za nju...najviše bošnjaka...
naravno premalo ih je za nekkavu ozbiljniju dominaciju u raznim sportovima,ali sigurno može bolje od ovog...

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 07 avg 2012, 22:36

admin je napisao/la:od preko 30 sportista rođenih u BiH koji nastupaju na olimpijadi ove godine, njih 5 nastupa za nas. To je manje od 20%. užasno mizeran učinak naših saveza i OK. neko zaista mora početi da javno govori na ovu temu i neko mora preuzeti odgovornost za takav odljev.

objasni molim te, kako savez može natjerati nekog Hercegovca, npr. Alilovića koji ima sve uslove(državljanstvo, kvalitet i što je najvažnije u svemu tome želju da igra za Hrvatsku, što i ne čudi, jer je ipak etnički Hrvat) da igra za BiH? mislim, ne branim OK,daleko od toga, ali kad već barataš s tim postotkom reci koliko posto tih sportasa uopste želi da igra za BiH? ima dosta i krivice komiteta, ali u većini slučajeva su nemoćni. i budi siguran da će toga uvijek biti, to se neće promijeniti dok smo živi.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 avg 2012, 00:04

maximusdecimus je napisao/la:

objasni molim te, kako savez može natjerati nekog Hercegovca, npr. Alilovića koji ima sve uslove(državljanstvo, kvalitet i što je najvažnije u svemu tome želju da igra za Hrvatsku, što i ne čudi, jer je ipak etnički Hrvat) da igra za BiH? mislim, ne branim OK,daleko od toga, ali kad već barataš s tim postotkom reci koliko posto tih sportasa uopste želi da igra za BiH? ima dosta i krivice komiteta, ali u većini slučajeva su nemoćni. i budi siguran da će toga uvijek biti, to se neće promijeniti dok smo živi.

samo srce odlucuje i to je to,kakav rad saveza,on ce uvijek izabrati gdje ga srce nosi ;)
sama hercegovina na OI ima oko 10 sportasa,koji nastupaju pod zastavom Hrvatske ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 08 avg 2012, 00:11

Pustite ba ovog iz Zitomislica, zar njega jos uvijek neko shvata za ozbiljno...kod covjeka nema posta bez da pocinje bez hrv ili her...De nekad reci nesto sa argumentima, sve neki patriotski postovi

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.