KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mahalac
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mahalac » 30 okt 2008, 11:37

:roll:
Ne valja to tako, jos sluzbeno lice :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 okt 2008, 12:25

bosanac je napisao/la:Znam da se pregovara sa Nenom, i ne kazem da nebi licno volio da on bude na klupi ali kao da vec znam scenario. Znajuci nasu raju i kad bi bili prvi u NLB ligi nasla bi mu se poneka zamjerka.
radi iste stvari nebi volio da ga opet pljuju, ali bi mi zato bila velika sadisfakcija ako bi uspio sabrat zice vratiti 2 mjesta BiH u NLB i onda pobjediti siroki sa vrankovicem kao osvjetu za pretproslu godinu, ali ako ostane ovakva situacija da plate kasne ili se ne placaju, da nebude barem jednog solidnog pojacanja na poziciji pleja, onda bi vise volio da dejo vodi, pa da stekne iskustvo i pokaze sta zna, nego da se neno bruka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 okt 2008, 13:18

slobodni dobri treneri:
1.vlada vukoicic poznat po FMP-u i dobrom radu sa mladima
2.Velimir Gasic poznat po dobrom radu sa mladima
3.neno nacinio senzaciju prosle godine u grckoj
ova tri imena su po meni dobra rjesenja i bilo bi dobro angazovati nekog od njih
-HZ-
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 30 okt 2008, 13:21

Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 okt 2008, 13:49

nenad ako ima imalo soli u glavi nece doci za trenera da ga pojedinci pljuju i psuju
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 okt 2008, 13:54

malitraktor je napisao/la:Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u ;)
ako neno dodze bice para i za popunu rostera, zadnji info koji sam dobio, ustvari u suprotnom nece doci, ali prioritet ima jedna ponuda koju ceka iz spanije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

tito
Kontakt:

Post Postao/la tito » 30 okt 2008, 14:08

ma dinu konakovaića on IMA KLJUČ ehhehehehehehe,

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 30 okt 2008, 14:18

nerminh74 je napisao/la:
bosanac je napisao/la:Znam da se pregovara sa Nenom, i ne kazem da nebi licno volio da on bude na klupi ali kao da vec znam scenario. Znajuci nasu raju i kad bi bili prvi u NLB ligi nasla bi mu se poneka zamjerka.
radi iste stvari nebi volio da ga opet pljuju, ali bi mi zato bila velika sadisfakcija ako bi uspio sabrat zice vratiti 2 mjesta BiH u NLB i onda pobjediti siroki sa vrankovicem kao osvjetu za pretproslu godinu, ali ako ostane ovakva situacija da plate kasne ili se ne placaju, da nebude barem jednog solidnog pojacanja na poziciji pleja, onda bi vise volio da dejo vodi, pa da stekne iskustvo i pokaze sta zna, nego da se neno bruka
To bi i ja volio da vidim vise nego i jedan drugi scenariji ali poucen prijasnjim desavanjima veliki sam skeptik

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 30 okt 2008, 14:23

tito je napisao/la:ma dinu konakovaića on IMA KLJUČ ehhehehehehehe,
taj ključ me samo na povraćanje podsjeća.....

tito
Kontakt:

Post Postao/la tito » 30 okt 2008, 14:27

hehheheehhe na ono najogavnije, eee enkad mi je bio dobar drug i suigrač a sada osoba koje se stidim kad me pozdravi ugradu ali on IMA KLJUČ samo ne znamo za šta to moramo otkriti možda za trenera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 okt 2008, 15:32

nerminh74 je napisao/la:
malitraktor je napisao/la:Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u ;)
ako neno dodze bice para i za popunu rostera, zadnji info koji sam dobio, ustvari u suprotnom nece doci, ali prioritet ima jedna ponuda koju ceka iz spanije
Nenad definitivno NECE preuzeti KK Bosna !!!!
Cuva Bog Zelju svog!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 30 okt 2008, 15:54

Ako već neće Neno, onda bi po meni bilo najbolje pokušati sa Vukoičićem, a ako neće on onda bih preporučio Firića.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 okt 2008, 16:06

mirzza je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Nenad definitivno NECE preuzeti KK Bosna !!!!
Je li to bas definitivno?
Steta! Nenad Markovic bi bio najbolje rjesenje! Ovako ,agonija se nastavlja!
Dodje li Parezanin kako se prica,bio bi ti skandalozan potez uprave i to bi klub dovelo do dna!
Markovic ima dobru ponudu iz Spaniej to stoji,ali mislim da bi kao trener Bosne mogao jos napredovati i uz osvojenu titulu,pronaci bolji angazman! Uz to na klupi Sirokog je njegov duznik Vrankovic,i vjerujem da bi imao dovoljno motiva da dodje u Bosnu,ali... Ko je sve u upravi,nebi me cudilo nista!..
Uz sto Neno bi sigurno doveo neke kvalitetne igrace koji su neophodni Bosni i,ubjedjen sam da bi imao dobre rezultate!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2008, 16:09

iskren da budem ja Abaza nisam smatrao nekim trenerom, ali kad sam ovdje procitao vase komentare, dosao sam do zakljucka da nama trenutno ni Phil Jackson ne bih mogao pomoci kakve igrace imamo
"My Favorite Ring is Always the Next One"

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 30 okt 2008, 16:17

amerosm je napisao/la:iskren da budem ja Abaza nisam smatrao nekim trenerom, ali kad sam ovdje procitao vase komentare, dosao sam do zakljucka da nama trenutno ni Phil Jackson ne bih mogao pomoci kakve igrace imamo
Nažalost ,ali to je istina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2008, 17:41

mislim da bi ti bilo korisnije da si pogledao neku utakmicu umjesto da o kvalitetima igraca zakljucujes na osnovu komentara koje procitas na forumu.

odgovorno tvrdim da bi nam Phil Jacskon mogao pomoći da budemo bar 9.
otkud ti znas jesam li ja gledao utakmice, bio sam na svakoj utakmici od pocetka prosle sezone, i bio sam cak protiv zagreba kad su bila samo djeca od 5 do 8 razreda, a mogu 90 % garantovati da ti nisi bio
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 okt 2008, 18:10

ovaj klub moze spasiti samo dovodjenje kvalitetnog trenera ! Gasic ili Markovic bi bili odlicno rjesenje,ali sta ceka taj Bukva ,on je prvi trebao letiti iz Bosne,on je najveci promasaj kluba! Bez pojacanja i kvalitetnog trenera mi nemamo sta traziti u ovoj ligi!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 okt 2008, 18:46

DINO JE SKUPLJAO GLASOVE njemu nije BOSNA na prvom mjestu a za trenera moze doci neko ko nezna situaciju u
klubu .Vidite da on ima rjesenje mozda u opstini .....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 okt 2008, 20:23

bosnas_ je napisao/la: Je li to bas definitivno?
Steta! Nenad Markovic bi bio najbolje rjesenje! Ovako ,agonija se nastavlja!
Dodje li Parezanin kako se prica,bio bi ti skandalozan potez uprave i to bi klub dovelo do dna!
Markovic ima dobru ponudu iz Spaniej to stoji,ali mislim da bi kao trener Bosne mogao jos napredovati i uz osvojenu titulu,pronaci bolji angazman! Uz to na klupi Sirokog je njegov duznik Vrankovic,i vjerujem da bi imao dovoljno motiva da dodje u Bosnu,ali... Ko je sve u upravi,nebi me cudilo nista!..
Uz sto Neno bi sigurno doveo neke kvalitetne igrace koji su neophodni Bosni i,ubjedjen sam da bi imao dobre rezultate!
Definitivno !!! Mislim da je za njega najbolje da se ne vraca tamo gdje ga ne cijene i ne postuju, pokazao je ko je i sta je i zelim mu srecu svijeta na nekom drugom mjestu, nakon svega sa repkom nije zasluzio jos jedno nipodistavanje.
Cuva Bog Zelju svog!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 okt 2008, 21:23

Bajramovic ,Markovic, Zdovc pa i Abaz su napustili klub iz istog razloga NEPOZNAT BUDZET kroz cjelu sezonu
a sa slabim budzetom Zdovc nije htio ni razmisljati o POJACANJIMA Jer je to nemoguce .
Zato i dovode neke NEDISCIPLINOVANE amere ,,,,A prica o podmladjivanju tima mladim igracima treba dati sansu i u KK NOVI GRAD kao nekada u VOGOSCI IPAK je ovo NLB liga a ne liga 13 .MADA dosta tih mladih igraca
nebi imali mjesta i u nekim klubovima lige 13 .
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.