Ne valja to tako, jos sluzbeno lice

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
radi iste stvari nebi volio da ga opet pljuju, ali bi mi zato bila velika sadisfakcija ako bi uspio sabrat zice vratiti 2 mjesta BiH u NLB i onda pobjediti siroki sa vrankovicem kao osvjetu za pretproslu godinu, ali ako ostane ovakva situacija da plate kasne ili se ne placaju, da nebude barem jednog solidnog pojacanja na poziciji pleja, onda bi vise volio da dejo vodi, pa da stekne iskustvo i pokaze sta zna, nego da se neno brukabosanac je napisao/la:Znam da se pregovara sa Nenom, i ne kazem da nebi licno volio da on bude na klupi ali kao da vec znam scenario. Znajuci nasu raju i kad bi bili prvi u NLB ligi nasla bi mu se poneka zamjerka.
ako neno dodze bice para i za popunu rostera, zadnji info koji sam dobio, ustvari u suprotnom nece doci, ali prioritet ima jedna ponuda koju ceka iz spanijemalitraktor je napisao/la:Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u
To bi i ja volio da vidim vise nego i jedan drugi scenariji ali poucen prijasnjim desavanjima veliki sam skeptiknerminh74 je napisao/la:radi iste stvari nebi volio da ga opet pljuju, ali bi mi zato bila velika sadisfakcija ako bi uspio sabrat zice vratiti 2 mjesta BiH u NLB i onda pobjediti siroki sa vrankovicem kao osvjetu za pretproslu godinu, ali ako ostane ovakva situacija da plate kasne ili se ne placaju, da nebude barem jednog solidnog pojacanja na poziciji pleja, onda bi vise volio da dejo vodi, pa da stekne iskustvo i pokaze sta zna, nego da se neno brukabosanac je napisao/la:Znam da se pregovara sa Nenom, i ne kazem da nebi licno volio da on bude na klupi ali kao da vec znam scenario. Znajuci nasu raju i kad bi bili prvi u NLB ligi nasla bi mu se poneka zamjerka.
taj ključ me samo na povraćanje podsjeća.....tito je napisao/la:ma dinu konakovaića on IMA KLJUČ ehhehehehehehe,
Nenad definitivno NECE preuzeti KK Bosna !!!!nerminh74 je napisao/la:ako neno dodze bice para i za popunu rostera, zadnji info koji sam dobio, ustvari u suprotnom nece doci, ali prioritet ima jedna ponuda koju ceka iz spanijemalitraktor je napisao/la:Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u
Je li to bas definitivno?mirzza je napisao/la:Nenad definitivno NECE preuzeti KK Bosna !!!!nerminh74 je napisao/la:ako neno dodze bice para i za popunu rostera, zadnji info koji sam dobio, ustvari u suprotnom nece doci, ali prioritet ima jedna ponuda koju ceka iz spanijemalitraktor je napisao/la:Ma mi bi se handrili da nam ne udje.....nemamo mi para za iole ozbiljnijeg trenera. Dejo je trener kao da gledam, valja otplatit octavia-u
Nažalost ,ali to je istina.amerosm je napisao/la:iskren da budem ja Abaza nisam smatrao nekim trenerom, ali kad sam ovdje procitao vase komentare, dosao sam do zakljucka da nama trenutno ni Phil Jackson ne bih mogao pomoci kakve igrace imamo
otkud ti znas jesam li ja gledao utakmice, bio sam na svakoj utakmici od pocetka prosle sezone, i bio sam cak protiv zagreba kad su bila samo djeca od 5 do 8 razreda, a mogu 90 % garantovati da ti nisi biomislim da bi ti bilo korisnije da si pogledao neku utakmicu umjesto da o kvalitetima igraca zakljucujes na osnovu komentara koje procitas na forumu.
odgovorno tvrdim da bi nam Phil Jacskon mogao pomoći da budemo bar 9.
Definitivno !!! Mislim da je za njega najbolje da se ne vraca tamo gdje ga ne cijene i ne postuju, pokazao je ko je i sta je i zelim mu srecu svijeta na nekom drugom mjestu, nakon svega sa repkom nije zasluzio jos jedno nipodistavanje.bosnas_ je napisao/la: Je li to bas definitivno?
Steta! Nenad Markovic bi bio najbolje rjesenje! Ovako ,agonija se nastavlja!
Dodje li Parezanin kako se prica,bio bi ti skandalozan potez uprave i to bi klub dovelo do dna!
Markovic ima dobru ponudu iz Spaniej to stoji,ali mislim da bi kao trener Bosne mogao jos napredovati i uz osvojenu titulu,pronaci bolji angazman! Uz to na klupi Sirokog je njegov duznik Vrankovic,i vjerujem da bi imao dovoljno motiva da dodje u Bosnu,ali... Ko je sve u upravi,nebi me cudilo nista!..
Uz sto Neno bi sigurno doveo neke kvalitetne igrace koji su neophodni Bosni i,ubjedjen sam da bi imao dobre rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.