KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

melanholicar
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:06

alfarouqaminu je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Nema im ravnih na ovim našim područjima ,stičem utisak na osnovu razlike u poenima da jednostavno i nisu nešto baš zapeli već na iskustvo i rutinu! Sve u svemu njihova dominacija u Srbiji se nastavlja.
iskkreno ne samo u srbiji,vec i sire.... Pa pogledaj ovih nekoliko godina predhodnih,zaista nema im ravnih...ove godine ako neko moze da ih skine u NLB to je olimpija,ali cisto sumnjam... jos da im je dule,pa oni bi ove godine bili sigurno ponovo na Final Four :lol:
Potpuno bih se složio sa ovom konstatacijom,jedino možda Olimpija uz igru sa 100% mogućnosti im preotme primat na Jadranu mada i tu su šanse 65-35 u korist beogradjana. A stvarno je šteta što Dule ode kada je klub imao najviše keša u zadnjih deset godina,al jbg valjda je to sudbina (mada ja kao vjernik ne vjerujem u sudbinu).
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 feb 2011, 23:09

melanholicar je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Nema im ravnih na ovim našim područjima ,stičem utisak na osnovu razlike u poenima da jednostavno i nisu nešto baš zapeli već na iskustvo i rutinu! Sve u svemu njihova dominacija u Srbiji se nastavlja.
iskkreno ne samo u srbiji,vec i sire.... Pa pogledaj ovih nekoliko godina predhodnih,zaista nema im ravnih...ove godine ako neko moze da ih skine u NLB to je olimpija,ali cisto sumnjam... jos da im je dule,pa oni bi ove godine bili sigurno ponovo na Final Four :lol:
Potpuno bih se složio sa ovom konstatacijom,jedino možda Olimpija uz igru sa 100% mogućnosti im preotme primat na Jadranu mada i tu su šanse 65-35 u korist beogradjana. A stvarno je šteta što Dule ode kada je klub imao najviše keša u zadnjih deset godina,al jbg valjda je to sudbina (mada ja kao vjernik ne vjerujem u sudbinu).

ma olimpija ima nekakvih sansi ali ne verujem da ce ih neko dobiti,igraju ubedljivo najbolju odbranu... Imaju dobru klupu... A sto se tice Duleta i meni je zao,iskreno nisam neki navijac partizna ali volim da ih gledam u evroligi i navijam da pobede...Mislim da je ostao u partizan Final Four bi opet bio sudbina 8-) Dule magic 8-)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:12

ma olimpija ima nekakvih sansi ali ne verujem da ce ih neko dobiti,igraju ubedljivo najbolju odbranu... Imaju dobru klupu... A sto se tice Duleta i meni je zao,iskreno nisam neki navijac partizna ali volim da ih gledam u evroligi i navijam da pobede...Mislim da je ostao u partizan Final Four bi opet bio sudbina Dule magic
Ja takodje nisam navijač Partizana,ali isto tako nemam kompleks da kažem ako neko dominira da je dominantan bez obzira na neke moguće verbalne i psihološke animozitete.Jednostavno rijedak kolektiv sa prostora nekadašnje nam države koji je brand u evropskim okvirima, ponavljam nisam navijač al mislim da je to i nevažno.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 feb 2011, 23:15

ma olimpija ima nekakvih sansi ali ne verujem da ce ih neko dobiti,igraju ubedljivo najbolju odbranu... Imaju dobru klupu... A sto se tice Duleta i meni je zao,iskreno nisam neki navijac partizna ali volim da ih gledam u evroligi i navijam da pobede...Mislim da je ostao u partizan Final Four bi opet bio sudbina Dule magic
Ja takodje nisam navijač Partizana,ali isto tako nemam kompleks da kažem ako neko dominira da je dominantan bez obzira na neke moguće verbalne i psihološke animozitete.Jednostavno rijedak kolektiv sa prostora nekadašnje nam države koji je brand u evropskim okvirima, ponavljam nisam navijač al mislim da je to i nevažno.
tako je i ja nisam navijac i ne gotivim partizan,al brate kada neko dominira nemogu reci da nije tacno.... likovi vladaju NLB,ruku na srce nemoze im niko nista...najjaci su,kao sto rekoh samo olimpija ako im nesto pomrsi racune ovo ostalo tuga bozija...Mnogo vise sam ocekivao od Hemofarma,dobro krenuli pa stali...jos im Macvan ode i ode sve u pm

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:24

Jbg Hemofarm se nije proslavio ni sa dovodjenjima Abdul Hamid i Jordan su daleko od prosjeka,a odoše im Marjanović,Mačvan i Marković i mislim da i ovi rezultati su dobri kako su loše poteze pravili i ostali bez dinara u slučaju Marković.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 feb 2011, 23:34

melanholicar je napisao/la:Jbg Hemofarm se nije proslavio ni sa dovodjenjima Abdul Hamid i Jordan su daleko od prosjeka,a odoše im Marjanović,Mačvan i Marković i mislim da i ovi rezultati su dobri kako su loše poteze pravili i ostali bez dinara u slučaju Marković.
Hemofarm je potonuo i prije odlaska Macvana...
Jednostavno STADA ove godine je uskratila Hemofarmu fin iznos novca za sponzoriranje i to je to...Kraj price...

Partizan je protiv Radnickog plesao citavo vrijeme na ivici ponora, na kraju su dobili utakmicu, jer su Aleksic i Dzo Vukosavljevic promasili po dva kljucna bacanja...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 feb 2011, 01:48

melanholicar je napisao/la:Jbg Hemofarm se nije proslavio ni sa dovodjenjima Abdul Hamid i Jordan su daleko od prosjeka,a odoše im Marjanović,Mačvan i Marković i mislim da i ovi rezultati su dobri kako su loše poteze pravili i ostali bez dinara u slučaju Marković.
da doveli su Abdul Hamida i Jordana...Od ovog Adbul Hamida sam vise ocekivao,igrao je zajedno na collegu sa Westbrookom iz Oklahome i nije bio los...Ali imao je jednu ozbiljniju povredu i ona ga odvojila dugo sa terena...a za ovog jordana nikad cuo,sigurno studirao na nekom nizerazrednom ili ga nisam uocio...Izgleda onako krupno,ali nema nikakav napadacki arsenal,veoma sirov

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 10:24

da doveli su Abdul Hamida i Jordana...Od ovog Adbul Hamida sam vise ocekivao,igrao je zajedno na collegu sa Westbrookom iz Oklahome i nije bio los...Ali imao je jednu ozbiljniju povredu i ona ga odvojila dugo sa terena...a za ovog jordana nikad cuo,sigurno studirao na nekom nizerazrednom ili ga nisam uocio...Izgleda onako krupno,ali nema nikakav napadacki arsenal,veoma sirov
Apsolutno su pogriješili sa izborom,mada što ovaj veli Štada je sama smanjila sredstva pa su se oni snalazili u onoj mjeri u kojoj su mogli a to je za posljedicu imalo pak ne bi se moglo reći ni prosječne igrače,ono što svakako ipak je povoljno jer ja pratim dosta košarku na ovim našim prostorima imaju strašnu omladinsku školu koja opet vjerovatno ima najbolje uslove u regionu,lično sam jednom prilikom posjetio treninge i prosto s tim da sam i u našoj zemlji bio par puta na treninzima mladjih kategorija, ne mogu se porediti ni intenzitet ni profesionalizam.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 feb 2011, 11:41

Alo ljudi...nije ovo tema KK Apotekar Vršac...nego KK Partizan BG :mrgreen: :lol:

Osvoji moj Partizan kup....ali na guzove brate...ne zna se onde ko pije a ko plaća..onako iskreno...Kad se sjetim igre od prošle godine i uporedim s ovom :oops: :oops: :oops: uufff...gadno.Al šta je tu je...trofeji se pišu i pamte,a igra ne. 8-) ..I ovakvi-kakvi smo,opet smo Najjači u Srbiji a i u regionu. :lol:

Nadam se da će se iz ove sezone izvući i neke pouke...prvenstveno što se tiče odabira stranaca...jer ove godine,s izuzetkom Gista,sve je bilo pucanj u prazno...Džerels i Džavai su skupo plaćeni,a nisu opravdali očekivanja.A i ostala "domaća" pojačanja nisu se baš uklopila i opravdala svoje dovođenje u ovako veliki klub...Prije svih ,Katić...koji po meni ne može biti ni zamjena u jednom "slabijem" Evroligašu....njegov kvalitet je upitan i za tim kakav je Hemofarm,ove sezone..Partizan u zadnjih 10 godina nije imao ovako lošu centarsku liniju.Jer nakon jednog Milojevića,Perovića,Drobnjaka,Pekovića,Lazmija,Marića...Džavai i katič izgledaju najblaže rečeno-..jadno i izgubljeno :cry: ...Ali bože mili,ne krivim njih...već Todorića i Danilovića.Klobučar skroz izgubljen...ne pokazuje svoj talenat...ne može se reći da se ne trudi..ali mu ne ide...Mislim da bi od njega Dule napravio super pleja...ovako..slabo...Ali ,ako ostane,iduće godine bi trebao proraditi.Milosavljević=Promašaj...mene samo čudi kako je dospio među 14 na pripremama za SP u turskoj :( :roll: ...Osim one utakmice s Žalgirisom,ništa nije pokazao..ko muva bez glave...uz veliki manjak inteligencije u igri..Al ako ništa,mlad je...ima još vremena za napredak,mada sam dosta sumnjičav u vezi ovog momka. :roll: ....Još jedna stvar koja mi bode oči,jeste neigranje Baneta đekića....po meni,on je ove sezone trebao igrati dosta više,da bi možda iduće godine,bio jedan od nositelja igre..ovako,bez mnogo minuta...biće teško za njega.Moralo se ove godine dati više šanse i Bešoviću,Jaramazu,Bogdanoviću pa i Lučiću,koji je po meni ima mentalitet pobjednika i biće Veliki igrač.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 11:44

Definitivno si u pravu kada se radi o Bešoviću,momak je mlad,što je najvažnije potencijal pravi koliko me pamćenje služi prije dvije godine je čak nastupio i u Evroligi ako se sjećam protiv Pao u Atini,visina 219,još da dobije na snazi i novi veliki centarski uzor je tu. A mislim da je Lučić dosta napredovao,što bi se u kontra smjeru moglo reći za Djekića.
Sve u svemu sigurnoje da beogradski klub će još dugo biti vladar na Jadranu,čak i ako ne osvoje NLB titulu ove godine u šta čisto sumnjam.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2011, 12:17

melanholicar je napisao/la:Definitivno si u pravu kada se radi o Bešoviću,momak je mlad,što je najvažnije potencijal pravi koliko me pamćenje služi prije dvije godine je čak nastupio i u Evroligi ako se sjećam protiv Pao u Atini,visina 219,još da dobije na snazi i novi veliki centarski uzor je tu. A mislim da je Lučić dosta napredovao,što bi se u kontra smjeru moglo reći za Djekića.
Sve u svemu sigurnoje da beogradski klub će još dugo biti vladar na Jadranu,čak i ako ne osvoje NLB titulu ove godine u šta čisto sumnjam.
Nije protiv PAO - a nego prosle godine protiv Olimpijakosa u zadnjoj utakmici regularnog dijela...
Pisao sam gore za Baneta Djekica, on se ne bi smio pojaviti kod Debelog na pripremama sa 86 kilograma sa koliko se pojavio kod Vlade...

Lucic je srcan, borben, ali po mom misljenju on ce biti tip igraca Cedomira Vitkovca, taj kvalitet, sve preko je premija...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2011, 12:33

Apsolutno su pogriješili sa izborom,mada što ovaj veli Štada je sama smanjila sredstva pa su se oni snalazili u onoj mjeri u kojoj su mogli a to je za posljedicu imalo pak ne bi se moglo reći ni prosječne igrače,ono što svakako ipak je povoljno jer ja pratim dosta košarku na ovim našim prostorima imaju strašnu omladinsku školu koja opet vjerovatno ima najbolje uslove u regionu,lično sam jednom prilikom posjetio treninge i prosto s tim da sam i u našoj zemlji bio par puta na treninzima mladjih kategorija, ne mogu se porediti ni intenzitet ni profesionalizam.
Hemofarm ima najveci problem sto ima luzerski mentalitet, jednostavno ljudi su bili u stanju da sve izgube i prospu..

Sto se tice Partizanove skole kosarke ona maltene ne postoji, osim na papiru...
Iz razloga sto Partizan dovodi mlade igrace sa strane...
Djekic je primjer, koji je dovede iz FMP - a, Bogdan Bogdanovic iz Zitko Basketa, Tepic iz Vojvodine, Pekovic nakon sto nije prosao probu u Zvezdi iz Atlasa, Tripkovic je njihov...
Oni su bili magnet za mlade igrace dok je Dule bio tu, vidjet cemo za sljedecu godinu, jer maltene Partizan je ovom sezonom upropastio sve dobro sto je Dule gradio toliko godina....Rezultatski je to i dalje odlicno, ali igracki ce biti vrlo skakljivo...

Promasilo se sa Javaijem, Jerels nikako odbranu ne igra, Milosavljevic se ne snalazi u ovoj igri bez sistema, Klobucar je stranac na kojeg se daje solidan iznos novca, a nista ne igra, i on nije mlad igrac, i spominjanje njega i rijeci potencijal ne ide, jer on je vec morao do sada da ima ulogu koju je Rasic imao prosle godine, Mitrovic je posudjen Djeticima...

Sve u svemu, ovo ce biti dovoljno da se odbrani titula, samo zavisi gdje ce zavrsnica NLB lige da se igra...

Ostalo je samo ime.....

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 12:35

Zanima me da li iko od vas je upoznat sa situacijom oko onog mladog Portugalca koji je prije 2-3 godine bio doveden u Partizanove juniore,a o kome su se nekoliko puta bajke pričale,šta bi s njim kao da je u zemlju propao? :) Nadam se da neko ima informacije....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2011, 12:41

melanholicar je napisao/la:Zanima me da li iko od vas je upoznat sa situacijom oko onog mladog Portugalca koji je prije 2-3 godine bio doveden u Partizanove juniore,a o kome su se nekoliko puta bajke pričale,šta bi s njim kao da je u zemlju propao? :) Nadam se da neko ima informacije....
Vratio se u Portugal, cini mi se da je igrao za Porto poslije...

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 13:40

neno#4 je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Zanima me da li iko od vas je upoznat sa situacijom oko onog mladog Portugalca koji je prije 2-3 godine bio doveden u Partizanove juniore,a o kome su se nekoliko puta bajke pričale,šta bi s njim kao da je u zemlju propao? :) Nadam se da neko ima informacije....
Je li ono bese Joao Soares? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 feb 2011, 17:28

Devil je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Je li ono bese Joao Soares? :?

Jeste..i ja sam se sada sjetio..A pisalo se da je veliki talenat. :D
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 feb 2011, 22:03

neznam sto pisete o dominaciji partizana jer to ove sezone nije slucaj, mada kada bi statisticki gledali nije bila ni prosla sezona ali je postojali veoma validno opravdanje da je bio prioritet EL i sa F4 to se isplatilo, vidite za razliku od prethodni sezona u partizanu nema vise nekih mladih igraca od kojih se ocekuje da ce procvjetati sljedece sezone, jednostavno nevidim ni u partizanu niti iskreno u srbiji vise novih perovica, tripkovica, tepica, pekovica, velickovica, ... jednostavno nema, milosavljavic je borben ali koasrkaska inteligencija mu je limitirana, lucic je skoro ista prica, ali je jos srcaniji, ostali ni bljeda slika gore navedenih, a ova dvojica mogu biti samo korisni u rotaciji, dok kecman vise nemoze biti motor ekipe, a bozic vise nemoze odraditi njegovih 15 minuta igre s zadatkom, prevedeno nosioci igre moraju biti stranci ili mozda neki veterani, a veseli sljedece sezone ode
u stvari i prosle sezone je bila legija stranaca, ali tu je bio dule + rasic + kecman i bozic su mogli igrati ono sto sada nemogu, dok ove sezone je duletova kopija, ali ima veliku nesrecu da za razliku od duleta mora opravdavati nerealna visoka ocekivanja navijaca, dok su duleta bili spremni pretrpiti 2-3 sezone dok i on ne sazri zajedno sa igracima, a njega ne

sto vise neko je napisao da bi dule sa ovom ekipom otisao na F4 (90% nebi), ali to je pogresno on nikada nebi sastavio ovakvu ekipu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2011, 10:50

Jan Vesely dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Evrope u 2010. godini.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 feb 2011, 17:27

"Ceski Toni Kukoc" konacno skinuo Rubia sa trona,mislim da je Ricky od 2007. tamo. :?
Mada ne znam po meni je Vesely pre pruzao bolje partije nego sada pod Jovanovicem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 feb 2011, 17:50

nerminh74

? се не & " " " о $ - ' те " " " $,$,? " " $ " $ је " у "! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.