S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Jel ovo navijaci lazia nesto slave veceras, nekako mi nije svakidasnja atmosfera i posjeta ?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
protesti protiv lotita...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
očajno, ali tri boda, što znači još pet da osiguramo opstanak
Klose babo, kako mi je drago što se vratio starim navikama
Radu ne zabija često, al' kad zabije, onda je golčina
Flocca gospodin, zabije gol i ispoštuje bivši klub, ne kao Licht cigo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tuzlak, jesil tu
Aj nek ti Lazio pobijedi večeras, pa da ne pljuju ljudi bezveze po vama
Aj nek ti Lazio pobijedi večeras, pa da ne pljuju ljudi bezveze po vama
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
jesam, jesam
ma ne može se Laziju ništa prigovoriti na pristupu igri, od četiri gola, jedna golčina i dva na dušu Marchettija, šta da se radi
u prvoj tekmi nismo iskoristili igrača više, u drugoj nismo sačuvali 0-2 i to je to
ebat' mu mater 
Cana bombarder!
Sad je li penal ili ne, ali karton sigurno nije!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ma kakav penal, Ambrosini je išao na to da ga iznudi, a vidi se kako Lucas Biglia izbjegava kontakt 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neočekivana 3 boda sinoć, lazio uvijek iznenadi
sad atalantu preslusati u sljedecem kolu (valjda necemo iznenaditi negativno) 
vjerovatno najbolji igrači koji su nosili dres Lazija
Piola; Chinaglia; Lovati; Re Cecconi; Nesta; Signori; D'Amico; Frustulati; Veron; Wilson; Nedved

ako bismo pravili najboljih 11, onda bi vjerovatno ispao Frustulati, a upao Stam, jer su na slici samo dva stopera i pet veznjaka
tako da bi to bili 3-4-3:
Lovati; Nesta, Stam, Wilson; D'Amico, Veron, Nedved, Re Cecconi; Signori Chinaglia, Piola
kakav napad 
Piola; Chinaglia; Lovati; Re Cecconi; Nesta; Signori; D'Amico; Frustulati; Veron; Wilson; Nedved

ako bismo pravili najboljih 11, onda bi vjerovatno ispao Frustulati, a upao Stam, jer su na slici samo dva stopera i pet veznjaka
Lovati; Nesta, Stam, Wilson; D'Amico, Veron, Nedved, Re Cecconi; Signori Chinaglia, Piola
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 04 mar 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne bi Verona nikad tu ubacio, premalo je on tu bio. Sezonu, dvije ... doduše jest osvojio scudetto i kup, ali et', bilo je i boljih igrača od njega.
★★★
zašto nema slike
ma ubaciše ga italijani, ja ne znam te starije igrače, ovo ko je pravio, vjerovatno zna
ma nema veze koliko je ko igrao, nego koji su nosili dres Lazija
dakle, isključivo kvalitet tih igrača
a Verona navijači strašno mnogo cijene, a i omiljen je kod istih, sam kaže da mu je najljepše bilo u Laziju 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bolji mi je Hernanes od njega
A eto iz te generacije igrača, tj. zlatnog doba Lazia, po meni su bolji od njega bili i Simeone i Stanković. Čak su i više vremena proveli u klubu.
A eto iz te generacije igrača, tj. zlatnog doba Lazia, po meni su bolji od njega bili i Simeone i Stanković. Čak su i više vremena proveli u klubu.
★★★
kad skontaš kakvih igrača nema na slici
Crespo, Salas, Simeone, Stanković, Couto, Peruzzi, Marchegiani, Claudio Lopez, Almeyda, Klose, Stam, Mihajlović, Mendieta (iako najveći flop Lazija), itd 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Atilio Lombardo
Doduše, on je kod vas igrao nešto skroz kratko. Al nema veze, jedan od najčudnijih igrača u Calciu ikada
Doduše, on je kod vas igrao nešto skroz kratko. Al nema veze, jedan od najčudnijih igrača u Calciu ikada
★★★
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
di canio 
zaboravi čovjek Gascoignea, da ne povjeruješ 
Citam ove vase postove i nesto mi naumpade onaj cuveni golman koji je branio sa 45-6 godina,kako se on zvao,mislim da je Balota il nesto slicno al nisam siguran?
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jedan jedini marco ballottaberardi25 je napisao/la:Citam ove vase postove i nesto mi naumpade onaj cuveni golman koji je branio sa 45-6 godina,kako se on zvao,mislim da je Balota il nesto slicno al nisam siguran?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.