Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 maj 2010, 12:32

slika
evo televizor usanovica poslije utakmice sa svetskom :D :D

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 maj 2010, 12:33

alteregorego je napisao/la:Ovo je van svake pameti, drzati Salihovica na terenu...nadam se da ce novinari na konferencijama postaviti ovakva i slicna pitanja umjesto da idu tamo da zderu i piju kafe za dzabe, smiju se na fore koje nisu smijesne i samo podilaze savezu i trenerima. koristim priliku da se tim istim "novinarima" kao i urednistvu ove stranice zahvalim sto nisu podrzali barbareza, nego ovog ugladjenog gospodina. no nisu ni oni krivi, mediokriteti nemaju kapaciteta za nesto bolje. uzivajte u plodu svoga rada!
Tako je majstore. Samo ostro. Mi smo krivi sto sutimo. A plod njihovog rada zajedno sa Papetom od sinoc je:

OD RATOBORNIH ZMAJEVA, NAPRAVILI SU RANJENE SRNE !!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 30 maj 2010, 12:35

Protiv Njemacke moraju ici sa najjacim sastavom, bez nekih kombinacija i experimentisanja.
× Plava krv ispod koze ×

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 maj 2010, 12:37

MaliMemo je napisao/la:Protiv Njemacke moraju ici sa najjacim sastavom, bez nekih kombinacija i experimentisanja.
moj jarane protiv njemacke petarda 100%

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2010, 12:38

Poraz u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Švedske teško je pao Sušićevim izabranicima, te su se odmah po završetku utakmice zaputili u hotel, ne želeći razgovarati sa novinarima, javlja dopisnik Sport Centra.

Glasnogovornica Nogometnog saveza naše zemlje švedskim i bh. novinarima kazala je: "Niko nije želio doći. Tužni su i odmah su se uputili u hotel. Nadam se da ih shvatate."
Profesionalci nema sta. A znaju pametovat nakon sretnih pobjeda kako smo mocni. Sramota je kako se ponasaju ovi igraci, mislio sam da ce Susic to sredit, ali ne bi reko. Ove ne bi ni Magath naucio reda. Tretiraju reprezentaciju kao neki privatni klub gdje oni mogu doc i zayebavat se kako god oni zele. Sta drugo mozemo i ocekivat, kad nam je ekipa puna "patriota" poput Medunjanina. Ovo mi sve vise lici na kosarkasku reprezentaciju. A oni su barem otisli na nekoliko Evropskih Prvenstava, sta su fudbaleri napravili? Nista, a ocito su se digli, i to previse. Dzeko je puno bolji igrac nego sto je ikad bio Elvir Bolic, ali Bola kad je izlazio sa terena on je bio crko jer je trcao non-stop i borio se za svaku loptu. A ovaj se najvise umorio kad je trco da izadje sa terena. A Misimovic je prica za sebe. Bas bi volio vidit statistiku ko je koliko pretrco jucer, mislim da je Begovic ispred Misketa.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 maj 2010, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 30 maj 2010, 12:39

samo nas FIFA moze spasiti od debakla kvalifikacijama, ako nas izbaci iz takmicenja... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 maj 2010, 12:40

Cartman je napisao/la:
Poraz u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Švedske teško je pao Sušićevim izabranicima, te su se odmah po završetku utakmice zaputili u hotel, ne želeći razgovarati sa novinarima, javlja dopisnik Sport Centra.

Glasnogovornica Nogometnog saveza naše zemlje švedskim i bh. novinarima kazala je: "Niko nije želio doći. Tužni su i odmah su se uputili u hotel. Nadam se da ih shvatate."
Profesionalci nema sta. A znaju pametovat nakon sretnih pobjeda kako smo mocni. Sramota je kako se ponasaju ovi igraci, mislio sam da ce Susic to sredit, ali ne bi reko. Ove ne bi ni Magath naucio reda. Tretiraju reprezentaciju kao neki privatni klub gdje oni mogu doc i zayebavat se kako god oni zele. Sta drugo mozemo i ocekivat, kad nam je ekipa puna "patriota" poput Medunjanina.
potpis :evil:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 maj 2010, 12:41

mrzim_ulizice je napisao/la:slika
evo televizor usanovica poslije utakmice sa svetskom :D :D
Mozda TV nekog navijača, puca se Ušanoviću za ovaj poraz.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 maj 2010, 12:42

neznalica je napisao/la:samo nas FIFA moze spasiti od debakla kvalifikacijama, ako nas izbaci iz takmicenja... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moze i Pape....Ako odmah napusti klupu i kaze da to nije za njega....Jos bi ga vise cijenio..iskreno...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 maj 2010, 12:48

Susic vam ne valja,Ciro vam ne valja..a zasto mislite da bi vam Barbarez valjao????? daj ba opustite se, prijateljske su ovo utakmice, povod da se vidi ko moze a ko ne moze igrati na najvisem nivou..prvenstva su odavno zavrsila,igraci su malo nespremni,onda sinoc smo imali nesrecu sto cist ofsajd ne svira pomocni sudija kod 1-1 kad su nam i dali drugi gol.. onda ako ste pratili utakmicu vidili ste da je Svedjanima bila bitna ova pobjeda nego ista..pa njihov trener nije mijenjao nista do 60.minute..Susic je dao sansu Alispahicu,Pandzi,Mravcu..koji ce vrlo tesko dobiti mjesto u prvoj ekipi kad krenu kvalifikacije..opustite se ljudi,ne gori nigdje,sta vam je???? Ciro nam je bio dobar kad smo od Rijeke izgubili..od ekipe koja se takmici u HNL-u,pa kasnije taj isti Ciro s tom istom ekipom dodje do baraza..sad je vrijeme za eksperimentisanje,nismo mi ljudi Spanija pa da imamo dvije podjednake postave..znate koliko smo problema imali u proslim kvalifikacijama kad su neki imali kartone,pa bili povrijedjeni,,eh upravo zbog toga se rade onakve rotacije u ekipi..sve ce to biti dobro..al mi smo takav narod,da smo pobijedili sinoc s onakvom ekipom bilo bi sve ok,al posto nismo Susic je kriv..i da se jos osvrnem na igrace..Begovic zasluzuje da bude prvi golman ekipe,Spahic,Salihovic i Muslimovic su sinoc bili dobri..ono ostalo---- nista...ako onakvom igrom nas Dzeko misli otici u jaku ekipu i onako igrati e boga mi grijati ce klupu..on nije potrcao,nista..najgori je sinoc bio,najgori defiinitivno..trebao ga je izvest odmah na poluvremenu..al on je ipak ZVIJEZDA..ima on Muslimovica koji ce trcati ko konj za njeg..jest jak igrac,al poslije one igre sinoc za nas dres mi se "ogadio"..dole je zemlja Edine,a ti si se prerano poceo dizati gore gdje nikom nije mjesto..pa ni tebi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 30 maj 2010, 12:54

themaniaks je napisao/la:Dajte ljudi pa sto odma po Susicu,jest da ga ni ja ne gotivim,odvratna mi ja njegova pojava al sacekajmo kvalifikacije pa cemo vidjeti na cemu smo,nadam se da ce se dozvat pameti pa ce pozvati Stilica,Vladavica i Cocalica u repku.

Mene licno ne boli toliko ovaj poraz, igrali smo protiv dobre repke, pogledajte njihova ucesca na SP i EP sve vam je jasno - nas na istim tim prvenstvima nije nikada bilo i mi bi sada da smo velesila preko noci?! Ovo im je isto tako bila i prva domaca tekma sa novim selektorom.
I ja postavljam pitanje zasto je Salihovic ikako igrao ako je ovo bila tekma za "eksperimetisanje". Lik nece igrati prve 4 tekme kvalifikacija, a on mu igra svih 90.min i pored toga sto smo svi upoznati sa njegovim mogucnostima. Pape je izjavio da ce za tekmu sa Katarom u avgustu zovnuti zamjenu za Salihovica - bojim se da nije kasno, šefe.
Isto se tako pitam sta vise rade Rahimic i Muratovic u timu - pa zar se ti ljudi nisu oprostili repke? Svaka normalna repka sa novim selektorom i novim ciklusom kvalifikacija pocinje sa osvjezenom repkom, zovu se novi igraci, neki se oprastaju - jok u nas sve po starom. I Rahimic i Muratovic su po meni sasvim prosjecni igraci, Mur igra u nekom Sturmu, a Rahimic grije klupu u Rusiji koliko sam upoznat.
I jos jedna stvar - ne kontam kako Papetu rez protiv Svabije moze biti vazniji od jucerasnjeg - ovo su pripremne utakmice gdje repke isprobavaju stvari, a svaka pobjeda isto vazi sto se renkinga tice.
samo mostarski, samo bahato

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 30 maj 2010, 12:57

Ekrema Jevrica za selektora !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 30 maj 2010, 12:58

ima li iko da zivi blizu Papca? ;)) pa susic govori kako nikada nece odustati, kako ce ici papcu na noge kako ovo kako ono... pa sta ceka vise? ili je vec isao mozda, nisam u toku, al ako nije haj da onda neko drugi ode, ili da kupimo papetu kartu za glasgow >,<

i da, ni meni fakat nije jasno sta vise radi s sejom na lijevom boku, pa njega nece biti pola kvalifikacija (a sta bi s onom nasom zalbom zna li iko, ima li sanse da se smanji kazna?) ;/ ebo te ljudi ulete s ledja, s 2 noge klizeci i dobiju 1-2 utakmice kazne. sejo dobio 2 zuta i kazne ga na 4 utakmice... stvarno mi ova fifa i uefa idu na neku stvar vise ;/
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 maj 2010, 13:00

apple je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Dajte ljudi pa sto odma po Susicu,jest da ga ni ja ne gotivim,odvratna mi ja njegova pojava al sacekajmo kvalifikacije pa cemo vidjeti na cemu smo,nadam se da ce se dozvat pameti pa ce pozvati Stilica,Vladavica i Cocalica u repku.

Mene licno ne boli toliko ovaj poraz, igrali smo protiv dobre repke, pogledajte njihova ucesca na SP i EP sve vam je jasno - nas na istim tim prvenstvima nije nikada bilo i mi bi sada da smo velesila preko noci?! Ovo im je isto tako bila i prva domaca tekma sa novim selektorom.
I ja postavljam pitanje zasto je Salihovic ikako igrao ako je ovo bila tekma za "eksperimetisanje". Lik nece igrati prve 4 tekme kvalifikacija, a on mu igra svih 90.min i pored toga sto smo svi upoznati sa njegovim mogucnostima. Pape je izjavio da ce za tekmu sa Katarom u avgustu zovnuti zamjenu za Salihovica - bojim se da nije kasno, šefe.
Isto se tako pitam sta vise rade Rahimic i Muratovic u timu - pa zar se ti ljudi nisu oprostili repke? Svaka normalna repka sa novim selektorom i novim ciklusom kvalifikacija pocinje sa osvjezenom repkom, zovu se novi igraci, neki se oprastaju - jok u nas sve po starom. I Rahimic i Muratovic su po meni sasvim prosjecni igraci, Mur igra u nekom Sturmu, a Rahimic grije klupu u Rusiji koliko sam upoznat.
I jos jedna stvar - ne kontam kako Papetu rez protiv Svabije moze biti vazniji od jucerasnjeg - ovo su pripremne utakmice gdje repke isprobavaju stvari, a svaka pobjeda isto vazi sto se renkinga tice.
Neki Sturm...svasta,slazem se da Muratovic i Rahimic nisu za prvih 11 al neka ih tu uz repku jer oni ginu za dres za razliku od nekih,kojima je samo cilj da se preko repke promovisu i da dignu cijenu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 30 maj 2010, 13:04

stvarno smo pogan narod,to nije normalno...pljujete po covjeku,po igracima zbog poraza u jednoj prijateljskoj utakmicic.Pa je li susic najavio da ce kombinovati u zadnjoj liniji da vidi kakve su mu opcije,je li kad se lomio rezultat uveo jednog debitanta Alispahica da provjeri momka(mislite da bi to uradio u pravoj utakmici)... Dzeko nije svemoguc,on je napadac...dace gol ako mu naprave priliku,Miske je istina bio prosjecan ali je bljesnuo na kraju sa onim potezom kod 2.gola.... Sto ne spomenete uspjesan nastup zeca,koji ce mu sigurno dignuti sampouzdanje,predobrog Begovica na golu....a najveci dobitak je to sto smo svi shvatili da mozemo parirati sebi jednakima samo u najjacem sastavu!

a ovo za momke sto nisu davali izjave,to je po meni znak kako su ozbiljno shvatili utakmicu i kako im je poraz tesko pao...i da im nije svejedno.Sta su trebali,smjeskati se i pozirati nakon poraza ??

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2010, 13:06

Stara prica, opet isto, opet glupi Bosnjo!
Ovo je bilo cisto ekspermentisanje novih kombinacija, da Susic svojim ocima vidi sta ko moze. Protiv Njemacke se vidjeti da li je Susic vrijedan ovoga posla. Sam je rekao da nije analizirao Svedsku, vec da ce vidjeti cime raspolazemo. Dok je selektor Svedske ovu utakmicu shvatio kao finale Svjetskog Prvenstva. Morate uzet u obzir da su igraci uradili samo 2 treninga, a svi su zavrsili sezone prije 2 sedmice.
E sad o igracima:
Mravac - sigurno ima mjesta u reprezentaciji, uradio je korektno svoj zadatak. Zasluzuje veci klub od Wasterloa, al nema menadzera dobrog kao i mnogi nasi reprezentativci.
Spahic - ovom covjeku treba dici spomenik, jer bez njega smo rupetina i to ona velika u odbrani, nadam se da je Susic skontao da je Emir najvazniji igrac ove repke, najbitniji i sveee kakav Misimovic i Dzeko. Ovaj covjek drzi ekipu, imao je gresku kod prvog gola tj. losa procjena leta lopte, al to se zna desiti i Terry-ju i Vidicu itd.
Pandza - 190 cm ima i tesko da moze igrat beka, jer ga brzi igraci kao juce Bajrami brukaju dzaba. Mislim da nece dobit poziv za sledeco okupljanje.
Begovic - odlican, sve odbranio sto je mogao, dobro je pratio utakmicu, znaci bez kiksa.
Salihovic - ja neznam kako cemo mi bez ovog igraca tokom kvalifikacija, vidi se da je navikao na ovu poziciju lijevog beka i sad se odlicno snalazi, odlicno se ubacuje u napad i nezaboravlja kao prije se vrcat u odbranu. Kao slag na tortu svoje dobre partije eurogol.
Muratovic - najgori, ubjedljivo najgori, srecom da ga je Pape izveo na vrijeme jer nesmijem zamisliti kakav horor bi se desio u drugom poluvremenu.
Misimovic,Muslimovic,Medunjanin - Ovom prvom se izgleda nije igralo,vukao se po terenu i ocekujem protiv Njemacke da pokaze kakav je majstor.Drugi trudio se, vidi se zelja protiv svoje druge domovine, al samo solida.Medunjanin jos igra u grcu, nije se oslobodio jos.
Pjanic - koji majstor samo cu to reci, ubjedljivo najvise gine za drzavni dres.
Dzeko - previse se opteretio sa svojim transferom, pa su misli bili na pasnjaku nekom.

Klupa:
Zec - svaka cast za gol
Ibricic - nije nista pokazao, al je imao malu minutazu
Jahic - mora igrat u prvih 11, to je pokazao jucer
Nadarevic - kamaru gresaka
Alispahic - usro se u gace, nijednog dodira sa loptom kako sam ja gledao
Ibisevic - nisam ga sinoc ni primjetio kao i Alispahica

Uglavnom nikad u ekipi nismo imali bolje izvodjace prekida:Salihovic, Pjanic, Misimovic ima ih jos.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 maj 2010, 13:12

BIHfan je napisao/la:Stara prica, opet isto, opet glupi Bosnjo!
Ovo je bilo cisto ekspermentisanje novih kombinacija, da Susic svojim ocima vidi sta ko moze. Protiv Njemacke se vidjeti da li je Susic vrijedan ovoga posla. Sam je rekao da nije analizirao Svedsku, vec da ce vidjeti cime raspolazemo. Dok je selektor Svedske ovu utakmicu shvatio kao finale Svjetskog Prvenstva. Morate uzet u obzir da su igraci uradili samo 2 treninga, a svi su zavrsili sezone prije 2 sedmice.
E sad o igracima:
Mravac - sigurno ima mjesta u reprezentaciji, uradio je korektno svoj zadatak. Zasluzuje veci klub od Wasterloa, al nema menadzera dobrog kao i mnogi nasi reprezentativci.
Spahic - ovom covjeku treba dici spomenik, jer bez njega smo rupetina i to ona velika u odbrani, nadam se da je Susic skontao da je Emir najvazniji igrac ove repke, najbitniji i sveee kakav Misimovic i Dzeko. Ovaj covjek drzi ekipu, imao je gresku kod prvog gola tj. losa procjena leta lopte, al to se zna desiti i Terry-ju i Vidicu itd.
Pandza - 190 cm ima i tesko da moze igrat beka, jer ga brzi igraci kao juce Bajrami brukaju dzaba. Mislim da nece dobit poziv za sledeco okupljanje.
Begovic - odlican, sve odbranio sto je mogao, dobro je pratio utakmicu, znaci bez kiksa.
Salihovic - ja neznam kako cemo mi bez ovog igraca tokom kvalifikacija, vidi se da je navikao na ovu poziciju lijevog beka i sad se odlicno snalazi, odlicno se ubacuje u napad i nezaboravlja kao prije se vrcat u odbranu. Kao slag na tortu svoje dobre partije eurogol.
Muratovic - najgori, ubjedljivo najgori, srecom da ga je Pape izveo na vrijeme jer nesmijem zamisliti kakav horor bi se desio u drugom poluvremenu.
Misimovic,Muslimovic,Medunjanin - Ovom prvom se izgleda nije igralo,vukao se po terenu i ocekujem protiv Njemacke da pokaze kakav je majstor.Drugi trudio se, vidi se zelja protiv svoje druge domovine, al samo solida.Medunjanin jos igra u grcu, nije se oslobodio jos.
Pjanic - koji majstor samo cu to reci, ubjedljivo najvise gine za drzavni dres.
Dzeko - previse se opteretio sa svojim transferom, pa su misli bili na pasnjaku nekom.

Klupa:
Zec - svaka cast za gol
Ibricic - nije nista pokazao, al je imao malu minutazu
Jahic - mora igrat u prvih 11, to je pokazao jucer
Nadarevic - kamaru gresaka
Alispahic - usro se u gace, nijednog dodira sa loptom kako sam ja gledao
Ibisevic - nisam ga sinoc ni primjetio kao i Alispahica

Uglavnom nikad u ekipi nismo imali bolje izvodjace prekida:Salihovic, Pjanic, Misimovic ima ih jos.
Nije loše ali se ne bih slozio za Mravca, podbacio je Mravac, a ne znam sta se desava sa Nadarevicem i on je sve gori i gori ... ispade na kraju da osim Spahica nemamo nikog ni priblizno dobrog na poziciji stopera. Nadam se da ce se Nadarevic vratiti dobrim igrama.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 30 maj 2010, 13:17

themaniaks je napisao/la:
apple je napisao/la:

Neki Sturm...svasta,slazem se da Muratovic i Rahimic nisu za prvih 11 al neka ih tu uz repku jer oni ginu za dres za razliku od nekih,kojima je samo cilj da se preko repke promovisu i da dignu cijenu.

Ako ostavis taj svoj plavi ponos na stranu, skontat ces da je Sturm i Austrija nista vise nego odskocna daska za nesto vise - Muratovicu je taj klub plafon karijere. Pogledaj malo repke sto ucestvuju na prvenstvima pa mi javi koliko ima igraca sto igraju u srednjorazrednim austrijskim klubovima. Ali nije o tome tema.
samo mostarski, samo bahato

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2010, 13:19

Protiv Elfa sastav po mom misljenju: Hasagic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Salihovic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Dzeko, Ibisevic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 30 maj 2010, 13:22

BIHfan je napisao/la:Protiv Elfa sastav po mom misljenju: Hasagic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Salihovic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Dzeko, Ibisevic.
Upravo tako !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.