Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Heheh nikad. Samo vi slavite svojih "pet minuta".adnan24 je napisao/la:To "Zdena04" majstore...napokon si i ti shvatio ko je ko u rurskoj oblasti...u cetvrtak sal BvB-a u ruke pa da svi zajedno proslavimo pobjedu protiv Seville![]()
A vidi nam druga što je požutio.Zdena04 je napisao/la:Heheh nikad. Samo vi slavite svojih "pet minuta".adnan24 je napisao/la:To "Zdena04" majstore...napokon si i ti shvatio ko je ko u rurskoj oblasti...u cetvrtak sal BvB-a u ruke pa da svi zajedno proslavimo pobjedu protiv Seville![]()
Hare_BvB je napisao/la:A vidi nam druga što je požutio.Zdena04 je napisao/la:Heheh nikad. Samo vi slavite svojih "pet minuta".adnan24 je napisao/la:To "Zdena04" majstore...napokon si i ti shvatio ko je ko u rurskoj oblasti...u cetvrtak sal BvB-a u ruke pa da svi zajedno proslavimo pobjedu protiv Seville![]()
....Očekujem podršku u meču sa Sevillom, a pogotovo u nedjelju protiv FCB-a
...Malo ste proigrali, valjda na vakat, jer sutra očekujem da pobjedite ciganiju sa Pirineja.
Slažem se, na kraju se Benfika previše otvorila tako da smo mogli dati i koji pogotak više. Nismo baš najbolje započeli utakmicu ali od 20 minute smo, može se slobodno reći, potpuno dominirali protivnika.FRANK RIBERY je napisao/la:Bilo je i za očekivati da jedna super kvalitetna ekipa kao Schalke polahko uđe u formu.Da je bilo 4:0 ili 5:0 ne bi bilo nezasluženo.Schalke ima zastrašujuću momčada samo što im treba vremena da se uigraju.
1:0 Farfan
2:0 Huntelar
Čuj 4-0,5-0 pa benfika je mogla u prvom pol vodit 3-0,ako ćeš tako gledati,svaka poluprilika gol,nisi ti gledao utakmicu...benfika je u prvom poluvremenu imala 3,4 100% šanseFRANK RIBERY je napisao/la:Bilo je i za očekivati da jedna super kvalitetna ekipa kao Schalke polahko uđe u formu.Da je bilo 4:0 ili 5:0 ne bi bilo nezasluženo.Schalke ima zastrašujuću momčada samo što im treba vremena da se uigraju.
http://www.video-highlights.net/schalke ... ights-2-0/
Hvala, hvala.Hare_BvB je napisao/la:Bravo Rudari, baš kao što sam i očekivao!!!![]()
Izgleda da žuta boja donosi sreću.![]()
Evo pošto si ti gledao onda mi nabroj te tri -četiri 100 postotne šanse.Daj ne provaljuj se !Schalkeu je poništen regularan gol i nije im dosuđen čisti penal.Uz sve to pogađali su i okvir gola.Ostale šanse da i ne nabrajam.Shut The Fuck UpDabar je napisao/la:Čuj 4-0,5-0 pa benfika je mogla u prvom pol vodit 3-0,ako ćeš tako gledati,svaka poluprilika gol,nisi ti gledao utakmicu...benfika je u prvom poluvremenu imala 3,4 100% šanseFRANK RIBERY je napisao/la:Bilo je i za očekivati da jedna super kvalitetna ekipa kao Schalke polahko uđe u formu.Da je bilo 4:0 ili 5:0 ne bi bilo nezasluženo.Schalke ima zastrašujuću momčada samo što im treba vremena da se uigraju.
http://www.video-highlights.net/schalke ... ights-2-0/
Nema sujevjerja kod mene, a tebi ostavljam cuclanje Farfana na korištenje, kad ti istekne taj divni avatar.Zdena04 je napisao/la:Ukoliko si ipak sujevjeran, ja bih ti preporučio ovaj avarar.![]()
Ma pusti ovog vidiš da ne zna šta priča,ispasti će da benfica nije došla do gola nikako,ja nisam umanjivao pobjedu šalkea,ali ti si napisao moglo je bit 4-5-0 a ako se zbroje prilike šalke je bio bolji u 2. pol,a benfica u 1. pol,to će ti potvrditi i ovaj navijač šalkea koji je pratio utakmicu...a ti ko zna šta si gledaoGunnerS je napisao/la:Prva prilikka golman Schalkea izvrsno brani iz kornera kad su ubacili. Pa odmah poslije opet iz kornera a opet golman vadi iz gola. Nakon toga opet prilika za Saviolu i nakon toga neki igral tik pored stative šuta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.