Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 12:19

Sta pricas ti? Litvanija u gostima. Markovic rjesava na kraju. Hrvatska ovdje, igra sam citavu utakmicu. Sam. Pogledaj utakmicu jos jednom. U Splitu blok Dzevde za Markovica i Gripe utisane.

Samo sto je nas narod zaboravio u ta doba sta je to znacilo, i u kakvom stanju su ti momci radili. Ovi sada imaju pet puta bolje uslove.

Cuj ne spominji Grcku :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa bolan sto neces da priznas da je krivac za poraz, sto?
Da je pogodio 2 ili 3 lopte, tj. dva ili tri otvorena suta protiv Grcke, dobili bi utakmicu.
Nisam ja lijepio ucinke od Markovica, malo si se zeznuo, to je neko drugi radio ;) ;)

Ali, naravno ti nisi ni procitao ono sto sam ja u postu napisao za Caju, jer tebi je bitno meni reci da ja mrzim Teletovica, da sam ja ovakav ili onakav.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 12:34

ARVIDAS je dosao i izgubili smo sa 30 ili se varam?
JA ne pljujem po nenadu.
Nenad ostaje Nenad taj dres jos imam ,a ti postani malo realniji..

vs Russia 27 4/11 36.4 3/7 42.9 1/4 25.0 3/3 100.0 1 2 3 3 4 0 0 1 12
vs Italy 23 2/7 28.6 1/3 33.3 1/4 25.0 0/0 0.0 0 1 1 1 1 0 0 1 5
vs Greece 32 7/16 43.8 3/5 60.0 4/11 36.4 3/4 75.0 0 3 3 1 2 1 0 3 21
ep.2001..

Match Min FG 2P FG 3P FG FT Reb AS TO ST BS PF Pts
M/A % M/A % M/A % M/A % O D Tot
vs Turkey 26 1/5 20.0 1/2 50.0 0/3 0.0 2/2 100.0 0 2 2 3 3 0 0 3 4
vs Italy 40 7/20 35.0 4/10 40.0 3/10 30.0 5/5 100.0 0 3 3 5 4 1 0 4 22
vs Croatia 35 5/14 35.7 4/8 50.0 1/6 16.7 0/0 0.0 0 1 1 3 0 0 0 5 11
ep,2003..

Evo samo da te prisjetim ,saberi te procente pa ce ti biti jasno!!!!
Koga da krivimo za ovo?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 15:08

Evo pitat cu te jos samo dva pitanja i da zavrsimo ovu raspravu..

- Ko nas je odveo na ta prvenstva prije, o kojima ti pricas?
- Ko nas je odveo na zadnje prvenstvo, tj. kojim smo nacinom otisli?

Odgovori mi samo to.

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 feb 2012, 15:18

neno#4 je napisao/la:Evo pitat cu te jos samo dva pitanja i da zavrsimo ovu raspravu..

Odgovori mi samo to.
Ne mozes to tako porediti, Neno je uz sebe imao Firica covjeka koji je ginuo defanzivno da samo on igra, dok ovamo imas Domercanta koji je suprotan tip igraca.
Neno je imao i Dzevdu pod kosem a sada Mirza ima Kikana.
Mirza je poslije Nenada nas najbolji igrac poslijeratni i najdrazi, mislim da ga bezveze omalovazavas. A da je Nenad bio tanak na prvenstvima, tacno je. Nismo tekme dobili ni protiv koga, jbg ali je tako.

Mirza je trenutno u top3 starog kontinetna na poziciji 4 i to je fakat koji niko ne moze osporiti.
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 15:31

mirzza je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Evo pitat cu te jos samo dva pitanja i da zavrsimo ovu raspravu..

Odgovori mi samo to.
Ne mozes to tako porediti, Neno je uz sebe imao Firica covjeka koji je ginuo defanzivno da samo on igra, dok ovamo imas Domercanta koji je suprotan tip igraca.
Neno je imao i Dzevdu pod kosem a sada Mirza ima Kikana.
Mirza je poslije Nenada nas najbolji igrac poslijeratni i najdrazi, mislim da ga bezveze omalovazavas. A da je Nenad bio tanak na prvenstvima, tacno je. Nismo tekme dobili ni protiv koga, jbg ali je tako.

Mirza je trenutno u top3 starog kontinetna na poziciji 4 i to je fakat koji niko ne moze osporiti.
Izvini, ali i ova repka ima kvalitet, i ostalih igraca koji su igrali dobro. Domercant je ove godine najbolji bek Eurolige. Ja ne omalovazavam nikoga, nego sam samo postavio pitanje.

Pogledaj rostere ekipa protiv kojih smo tada igrali, i pogledaj ove sada iz Litvanije, i uporedi ih onda.

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 15:55

Neno,

U pravu si ,treba zavrsit diskusije ,

Kao prvo nije bila tema neno vs mirza
Tema je bila tvoja provala, kako su bolji neki likovi iz srbije od teletovica.
Znas i sam da nisu ,ali ok ,neda ti nesto da priznas,ali ok..

Firke ,neno,mrsic,mujezinovic,avdic,...nije to slabije,cak je ta bekovska linija jaca,ali nema veze..
Nije nas nenad nikad sam odveo,pogledaj statsitku od firica!!
Sigurno,neno je bio lider na terenu,ali na e.p ga nije bilo kao lidera!!
Sad smo imali dvije pobjede ,zasluga ide 60% teletovicu raspucao se i sredio crnu goru!!
Hrvate je sredio zajedno sa domercantom.

Svi strucnjaci su se slozili da je ovo najace prvenstvo bilo u zadnjih 10 godina ..
Sad ti mozes pljuavti po hrvatima,makedoncima,fincima,crnogorcima..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 16:03

Pa naravno, nisam ni ocekivao da ces da odgovoris, da je Neno bio lider tima. Covjece, shvati on nas je doveo do prvenstva. Na ovo prvenstvo koje smo otisli nije izborio Teletovic, nego ostatak tima, koji se patio i igrao kako je igrao.

Moja provala u kojoj sam ja rekao da je Savanovic imao proslu sezonu bolju od Mirze. Da, imao je i to je to. Jednu prosjecnu Valensiju je vodio do cetvrtfinala, iako su poceli sa 3 - 4 vezana poraza. Ja sam pricao o prosloj sezoni, ne o ovoj. Ali tvoj glavni argument je, kako ja ne volim Teletovica i kako je on za mene los igrac :lol: :lol:

Kakav Mrsic, Mrsic je tek kasnije dosao, ne provaljuj se.

Svi strucnjaci su se slozili da se nikada nije igrala gora kosarka, i da nikada se kvalitet nije vise unistio. Po imenima je bila najbolja, ali kvalitet kosarke je bio prosjecan.

Nikada vise na EP necemo dobiti ovakvu grupu, i protivnike koji su bili u katastrofalnoj formi, ili naceti ozljeadama i otkazima.

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 16:40

neno#4 je napisao/la:Pa naravno, nisam ni ocekivao da ces da odgovoris, da je Neno bio lider tima. Covjece, shvati on nas je doveo do prvenstva. Na ovo prvenstvo koje smo otisli nije izborio Teletovic, nego ostatak tima, koji se patio i igrao kako je igrao.

Moja provala u kojoj sam ja rekao da je Savanovic imao proslu sezonu bolju od Mirze. Da, imao je i to je to. Jednu prosjecnu Valensiju je vodio do cetvrtfinala, iako su poceli sa 3 - 4 vezana poraza. Ja sam pricao o prosloj sezoni, ne o ovoj. Ali tvoj glavni argument je, kako ja ne volim Teletovica i kako je on za mene los igrac :lol: :lol:

Kakav Mrsic, Mrsic je tek kasnije dosao, ne provaljuj se.

Svi strucnjaci su se slozili da se nikada nije igrala gora kosarka, i da nikada se kvalitet nije vise unistio. Po imenima je bila najbolja, ali kvalitet kosarke je bio prosjecan.

Nikada vise na EP necemo dobiti ovakvu grupu, i protivnike koji su bili u katastrofalnoj formi, ili naceti ozljeadama i otkazima.

Naravno svi su bili van forme pa smo dobili tekmu :mrgreen:
Kako to u 10 godina nitko nije podbacio ,pa sada, :D
ehh neno neno,ponestaju ti argumenti!!

Slabo citas,pise fino nenad je bio lider u k.v, na e.p ga nije bilo,barem 1999 kad sam ja isao,tada je firke dobro namucio kukoca i hrvate!!

Nije tema bila ko je imao bolju sezone,rekao si da su novica i svemirac bolji igraci,kompletniji!!!
Ohh,da prosjecna valencia ,sa prosjecnim trenerom!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 18:18

Je li Grckoj falilo vise od pola rostera?
Je li Pekovic bio u katastrofalnoj formi?
Jesu li se Hrvatima ozlijedili Tomas, i jos dva tri igraca, koji su jedva igrali, sreca pa je Joke bio selektor?
Jesmo li demolirani od Finaca?

Ali to je sasvim nebitno, jer si ti samo vidio dio u kojem sam ja napisao da je statistika monstruozna i stavio ali, ali..
Napisao sam da su odlicni statisticki parametri, ali da su dozivjeli poraz. I da nije slucajno sto su ispali iz EL, iako su me ubjedjivali u suprotno. Kada sam nekada u novembru pricao da je Caja izgubila kompas, smijali su mi se. A sada je to definitivno. Bojim se povrede, ne daj Boze, bojim se velike minutaze koju je stalno prisiljen da igra, plus sta radi Dusko na treninzima, jeste da to Mirzi godi, ali opet...

Mislim da je doslo vrijeme da se mijenja klub.
Ali, jok, doe treba da pokaze kako on voli Teletovica. To je cilj.

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 19:42

neno#4 je napisao/la:Je li Grckoj falilo vise od pola rostera?
Je li Pekovic bio u katastrofalnoj formi?
Jesu li se Hrvatima ozlijedili Tomas, i jos dva tri igraca, koji su jedva igrali, sreca pa je Joke bio selektor?
Jesmo li demolirani od Finaca?

Ali to je sasvim nebitno, jer si ti samo vidio dio u kojem sam ja napisao da je statistika monstruozna i stavio ali, ali..
Napisao sam da su odlicni statisticki parametri, ali da su dozivjeli poraz. I da nije slucajno sto su ispali iz EL, iako su me ubjedjivali u suprotno. Kada sam nekada u novembru pricao da je Caja izgubila kompas, smijali su mi se. A sada je to definitivno. Bojim se povrede, ne daj Boze, bojim se velike minutaze koju je stalno prisiljen da igra, plus sta radi Dusko na treninzima, jeste da to Mirzi godi, ali opet...

Mislim da je doslo vrijeme da se mijenja klub.
Ali, jok, doe treba da pokaze kako on voli Teletovica. To je cilj.
Ides sa teme kao po obicaju..
Prvo je bilo mirza kriv za poraz.
Pobjede nisu bili mirzina djela,ne to je bila losa forma protivnika :mrgreen:
Nenadu se to ne bih nikada desilo,kada sam ti dokazao usutio si se!!
Ali ne vrijedi sa tobom ,ti ides po svome ,ali bez pravih argumenata..

Nije poenta da ja volim teletovica,cinjenica je da je dosta bolji od navedenih i to iz svakog aspekta,sut,atletika,brzina,skok,....

Vozdra.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 20:48

Ma naravno, ja s teme kao po obicaju, a kad sam rekao da ispadaju iz EL, smijao si mi se. I govorio, kako imaju tim koji moze do cetvrtfinala :lol: :lol: :lol:

Kada sam rekao da je los, i da je sutirao npr. za tri poena u Litvaniji mizernih ispod 30 posto, i tada sam bio lud. Pricas kao da nam je sam donio pobjede protiv Hrvatske i Crne Gore, a biljezio 13 - 14 poena u prosjeku.
Ali ne, nije krivac za poraz protiv Grcke. Ili ne daj Boze kada je zakazao protiv Makedonije, pogodivsi jednu loptu iz igre.

Ili ne, ja mrzim Teletovica, to ti je kljucna. De nam malo taj argument, nisi odavno :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 21:03

neno#4 je napisao/la:Ma naravno, ja s teme kao po obicaju, a kad sam rekao da ispadaju iz EL, smijao si mi se. I govorio, kako imaju tim koji moze do cetvrtfinala :lol: :lol: :lol:

Kada sam rekao da je los, i da je sutirao npr. za tri poena u Litvaniji mizernih ispod 30 posto, i tada sam bio lud. Pricas kao da nam je sam donio pobjede protiv Hrvatske i Crne Gore, a biljezio 13 - 14 poena u prosjeku.
Ali ne, nije krivac za poraz protiv Grcke. Ili ne daj Boze kada je zakazao protiv Makedonije, pogodivsi jednu loptu iz igre.

Ili ne, ja mrzim Teletovica, to ti je kljucna. De nam malo taj argument, nisi odavno :lol: :lol:
Opet sa teme :mrgreen:
Sada je caja tema..
dobro dogovrili smo se,nemas pojma.
Turkovic zijad ti nije ravan i on na sudenju skrece sa teme..

Vozdra.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 21:07

Ma meni je samo drago sto ima neko kao ti doe. Da mu se ovdje mogu rahat ismijati :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 21:14

neno#4 je napisao/la:Ma meni je samo drago sto ima neko kao ti doe. Da mu se ovdje mogu rahat ismijati :lol: :lol: :lol:

Bjezi bjezi...
Daleko ne mozes :mrgreen:
Uskoru cu kopirati neki post slican tvome,da vidmo jesi li ti na vise foruma ili imas idola:))))
xx...:)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 21:17

doe78 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ma meni je samo drago sto ima neko kao ti doe. Da mu se ovdje mogu rahat ismijati :lol: :lol: :lol:

Bjezi bjezi...
Uskoru cu kopirati neki post slican tvome,da vidmo jesi li ti na vise foruma ili imas idola:))))
Ko, sta? Bjezi tamo. Uhodis razne forume, prihvati se gastarbajterskog zivota.
Mozda neko pise kao ja, sta mu ga ja znam.
Mozda sam podvojena licnost :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 feb 2012, 21:24

neno#4 je napisao/la:
doe78 je napisao/la:

Bjezi bjezi...
Ko, sta? Bjezi tamo. Uhodis razne forume, prihvati se gastarbajterskog zivota.
Mozda neko pise kao ja, sta mu ga ja znam.
Mozda sam podvojena licnost :mrgreen: :mrgreen:
hahha..
ofo ,ono..:)da ,da mozda neko pise kao ti...
Dosta ste slicni :mrgreen:
da naprotiv tebe radim,**** skola se isplatila,sto je najgore za tebe radim u ovom sportu;; basketball :mrgreen:..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 feb 2012, 23:09

Dok ste argumentovano diskutovali bilo je ok ali ovo je otislo u kategoriju licnog prepucavanja tako ili se vratite temi ili završite diskusiju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 16 feb 2012, 20:47

Pobjeda caje u Kupu,slijedi polufinale..
Mirza 17 p 8 skokova...sut 7/13....

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 feb 2012, 21:22

mirza je bio odlican veceras vukao je kad je bilo gusto polako postaje pravi lider i voda ekipe

a napredovao je strasno posebno igra pod kose jako je raznovrsan u igri tako da vise ne forsira sut za 3 poena sve u svemu odlican :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 18 feb 2012, 19:30

ooooooooooooooooo kakvo strasno zakucavaje MIRZE veceras u polufinalu kupa kralja protiv barcelone

mirza zakucaooooooooooooooooooooo preko Frana Vázquez mora te pogledati :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.