FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Vlado PD
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Vlado PD » 15 jul 2010, 14:39

****.RS: Stigao Milovanović!

Dejan Milovanović je stigao na "Marakanu". Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je, u društvu sportskog direktora Lansa, posetio dobro poznate prostorije kako bi parafirao ugovor na jednogodišnju pozajmicu za crveno-bele, posle čega će nastaviti put u Sloveniju, gde će se staviti na raspolaganje treneru Ratku Dostaniću.

- Što se mene lično tiče, ja sam se sve dogovorio sa Zvezdom i Lansom. Ostalo je samo da se klubovi dogovore između sebe - rekao je Milovanović za ****.RS pre nego što je ušao u Zvezdine kancelarije.

http://www.****.rs/news.php?id=31524

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Počinje prodaja sezonskih karata

slika

FK Crvena zvezda obaveštava svoje verne navijače da u petak 16. jula počinje prodaja sezonskih karata za predstojeću sezonu 2010-2011.
Karte imaju potpuno nov dizajn i prilagođene su elektronskom sistemu ulaska na Marakanu. Prodavaće se u prostorijama Marketinga FK Crvena zvezda na stadionu Crvene zvezde, putem online kupovine na sajtu http://www.iticket.rs, kao i u Red Star šopovima na Marakani i u ulici Kralja Milana.

FK Crvena zvezda nije podizala cenu karata u odnosu na prošlu sezonu. Sezonska karta za severnu tribinu košta 1.000 dinara, za Zapad 5.000 dinara, dok je standardna karta za istočnu tribinu 2.000 dinara. Porodični paket roditelj plus dete košta 2.500 dinara, dok je porodični paket roditelj plus dva deteta 3.000 dinara i oba paketa odnose se na istočnu tribinu.

Svi vi koji želite određena mesta na tribinama treba da dođete do prostorija Marketinga FK Crvena zvezda ili da kupovinu obavite onlajn.
Takođe, obaveštavamo i sve one koji su sezonske karte kupovali do 15. jula da će od ponedeljka 19. jula moći da podignu svoje karte u Marketingu FK Crvena zvezda na „Marakani“. Potrebno je samo da ponesete vaučere koje ste dobili.

Zvezda je život, sve drugo su sitnice...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'” $ $ " ? евра

slika

У " & ? „Спорт &” $ $, $ Управног $ новог спонзора $ ? Црвена $, % % се његова " $ на тај &

Вест $ је спонзор Црвене $ постао „'”, " његова - „&” „' њефт”, ? је ? пажњу " у ". " ? „Спорт &” се " $ " $ $, $ Управног $ „' њефта” " $ $ ? ", " је та " " ?.

На ? & $ - „'” $ за спонзорство $ " ? евра.

– „' њефт” је " $ уговор о ? спонзорству $ & $ ? Црвена $. То је, & ', ? ? у ", " " & " " не ' у својој ", него " у $ / " ?. У својој " ? је освајао " & трофеје " су & ", " " трофеј, " ? &. ?, ? је % Црвена $ " " $ " ? " " то ' на ?.

% је „' њефт” $ % ? " "?

– ? $ „' њефт” је & 51 $ " - & " " " $ је " " у ". ' $ је " & познатог " ? $ ? ? " " за " " $ у ". ' тога, не & " $ % група „'” $ у " ' & „" &” у & " " важно '.

" су ? уговора, у ' ? " "?

– У $ с ? не " " ? уговора. ", ' $ " $ - на $ " " ? ' АЗС, & „' њефт” ' $ " у ". & ' $ - $ се ? за ' ? преноса " Црвене $, на $ " ? % је повезано с ?. ' тога, $ „' њефта” " - у ? савет, " ? ? & $ ?. Уговор о спонзорству & $ " ? $ & " на & & $ сезоне & она " $ & успехе. То је " & & за ? & уговоре.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 16:06

Naravno godisnja se odmah uzima cim dodjem tamo.
Sa Gazpromom mi se sve svidja osim toga da ce istok da boje u plavo-belu boju kako su najavljivali,bice nam sareni stadion od "pasnjaka" i to mi se nimalo ne svidja.

Vujadin gotovo sigurno odlazi na zimu. :cry: Pitanje je Newcastle ili City.Ali mi nije jasno po kome bi on postupku mogao da dobije radnu dozvolu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 15 jul 2010, 17:36

Vujadina treba zadržati, on je Zvezdina budućnost.
Radna dozvola nije problem jer on ima i francuski pasoš
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 23:38

Golman crveno-belih, Saša Stamenković, čim je čuo da će se mečevi Lige Evrope igrati "Adidasovim" loptama sa Mundijala, odmah je kupio dva "džabulanija" za treninge. Lopte su ponete u Sloveniju, pa će ih golmani koristiti na treninzima, kako bi se što bolje upoznali sa afričkim "ubicom jedinica", prenose Novosti.
:lol: :lol:
Ovde pise dva mada sam ja citao na drugome mestu 4,ali nema veze bitno je da je ovo kraljevski izveo.

Od napadaca iz KOnga nema nista najverovatnije,problem obestecenje.Inace na Yt o tome momku nema nista,samo u jednom Highlitesu ulazi u igru i daje gol i to je to.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2010, 00:03

DAkle rivali bi nam mogli biti VAlleta/Ruch,Slovan,Nordsjalend,Inter Turku,Videoton/Maribor.
Sto se mene tice samo ne SLovan ostalo sve moze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2010, 09:52

Nakon Gazproma u klub ce najverovatnije uci jos jedan veliki sponzot, FIAT koji ce da zameni Toyotu koja odlazi ubrzo iz sponzorstva.

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 16 jul 2010, 14:07

29,7

CRVENA ZVEZDA- SLOVAN BRATISLAVA

SVI NA MARAKANU!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2010, 15:08

Pu ,jbt Slovan od svih protivnika najgori,mada ne neprelazan.Nisam sada imao vremena da detaljno pogledam njihov sastav veceras cu,ali na prvi pogled odlicni igraci.Salata,reprezentativni bek,Karim Guede odlican zadnji vezni,Juraj HAlenar u napadu,Obzera na krilu,Dosoudil drugi bek.Uglavnom po imenima super jaka ekipa no moram malo procackati njihovu formu,ostale igrace...
Od igraca sa nasih prostora tamo su Kresimir Kordic i Mario Bozic.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2010, 23:52

Sve koje interesuje sutra od 18:30 na Tv Foks prenos tekme Zvezda-Bursa.Odlicno,pocinje mi se svidjati pravo ovaj sponzorski potez.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2010, 18:03

Teodosic Milos je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sve koje interesuje sutra od 18:30 na Tv Foks prenos tekme Zvezda-Bursa.Odlicno,pocinje mi se svidjati pravo ovaj sponzorski potez.
Ima li gdje na netu da se gleda ?!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsAli ne znam da li je komentator sa Tv Fox.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jul 2010, 21:50

Slovan protivnik po mjeri, možemo proći. Jaki jesu, nismo imali sreće u žrijebu, ali mislim da ni oni nisu najsrećniji što su dobili nas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2010, 22:58

Ne znam sta da kazem posle tekme,u neku ruku sam zadovoljan u neku i nisam,vise da nisam nego da jesam.Previse beskorisnog trcanja u igri,previse glupih poteza.Strasno sa te strane.
Guma-strasno,jbs ti ekipu kojoj Guma glumi playa.
Milovanovic strasno,da li je Dostanic gledao neke njegove tekme,izgleda da nije pa mu daje onakvu rolu.
Perovic-Subasic tandem snova ali za neku Bg ligu,za Zvezde nisu,mnogo ubitacnije bi delovalo Trifunovic-Jevtic.
Cadu-@Vlado jesam ti rekao da on ne moze ni u najludjim nocnim morama igrati krila,nema brzinu da prodje a ni Paja mu ne pomaze kao sto je to radio u tandemu sa Lazeticem sto je ujedno bio i najjaci deo tima.
Tosic-Cak mi i Brigel deluje kao Evra za Tosica.Ako ovako misli igrati bolje da mene zovnu da im igram beka.
Morace pod hitno priliku dobiti Vesovic na krila a da Cadua prebacimo na playa,ovako nece ici i Slovan ce da nas razvali kao kantu.

-----------Stamenkovic----------------

--Paja---Vilotic----Rus-----Brigel----

------------Savio----Deki-----------

----Vesovic----Cadu----------Jevtic

---------------Trifunovic--------------------

Sve bih dao da vidim ovu formaciju 4-5-1,sa samo isturenim Trifunovicem,mada i sa jednim spicem bi se dobro snasao i Perovic.Na levoj strani Brigel umesto Duska,ovakvog Duska ne zelim da gledam u prvoj.
Voleo bih ova dva zadnja,ali sta vredi sto bih ja voleo kada Guma mora da igra za koga smo opet odbili ponudu.
Mali Vesovic na desnom krilu,eventualno Lazovic,mada citam danas da Ratko ne racuna ozbiljno na njega kao nije se iskazao na pripremama. :cry: Jevtic na levom krilu na njegovoj prirodnoj poziciji i Kakadu na playu.daj Boze da ista bude od ovoga.
Ono sto bih ja voleo je da vidim koliko ce uprava da ima strpljenja sa Ratkom,ja bih voleo u roku odmah da dobije otkaz.Ima dva sigurna kiksa sa ovakvom ekipom u Evropi i videcemo koliko ce ih smeti napraviti u ligi.Pizon je imao prava na tri kiksa i odmah je dobio otkaz,a Dostanic je vec u troduploj meri premasio taj broj sto mi opet mirise na neke mutne radnje u klubu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2010, 23:57

Malo sam danas gledao Slovan,gledao im sajt,na Yt klipove i tek mi je sada krivo sto smo njih dobili.Najtezi protivnik i jedan od najtezih nenositelja.

Iskreno nigde nisam nasao ko im je prvi golman,mada ono na YT i nije neki kvalitet.
Golmani su im Peter Rusina,Matos Putnocky,David Bicik.

Odbrana nekoliko zanimljivih igraca
A u njoj se nalaze reprezentativni bek Salata,Martin Dobrotka,Michal Brezananik,kapiten Dosoudil nekada igrac Slavie i Artmedie,Marian Had nekada igrac Lokomotive i Sportinga,Peter Janosik i Mamadou Bagayoko.

--Salata---Dobrotka--Had--Dosoudil---

U vezi takodje nekoliko zanimljivih i poznatih igraca kao Guede koji je igrao za Artmediu,bosanac Mario Bozic,Kristian Kolcak,Erik Gendel,Kiss,Serrano,Obzera nekada igrac Slavie,Samuel SLovak,

----Obzera---Guede--Bozic---Serrano

I u napadu bosanac Kordic,odlicni Juraj Halenar,Ivana,Kuzma,Sylvestr
A udarni dvojac cine Halenar-Sylvestr no sada je dosao i kordic pa cemo da vidimo.

Ovo je neko moje skautovanje da bar dobijem pribliznu sliku o ovoj ekipi koja je izuzetno jaka i moracemo igrati svom snagom i naporima da bih izbaceli.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jul 2010, 11:11

Ovaj Halenar i Obzera su igrali za Artmediju u onoj sezoni kad su izbacili partizana u kval. za LŠ.
Slowak vrlo iskusan (35 godina), sjećam ga se još iz vremena dok je igrao za Nirnberg.
Bagayoko je nekad prije igrao u Nantu, čini mi se.
Had je bio u Sportingu...

U svakom slučaju ekipa za respekt.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2010, 15:28

[youtube][/youtube] :cry: :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2010, 22:33

Prica se da bi Vujadin mogao da napusti Marakanu i ode u Bordeaux za 1.5 mil. :lol: :roll: U njemu vidi Bordeaux novog Blana :lol: :oops: Samo koja je svrha Zirodinaca da daju sada ovolike pare kada ga mogu za dz uzeti u januaru.
Ali kada bi nam dali te pare ja bih bio najsretni.SAmo da ga vise negledam,a svi koji imalo prate Zvezdu znaju zasto je tu gde jeste i zasto je trebao biti zamenik kapitena ove sezone.Ako ode idealno resenje bi bio opet Savic ali onaj koji je bar 10x bolji od njega.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 18:21

Teodosic Milos je napisao/la:Ima li gdje linka....ubio sam se trazeci
Nema nigde niko ne prenosi.
Gledaj malo "komsije" :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 22:18

Danas pobeda protiv Hannovera 3:2,nisam gledao tekmu jer nije nigde bilo jer stadion u Ptuju ne omogucava uslove za prenos,pa ne mogu da kazem nista o igri.
Prvi gol je pao nakon kornera Ogija,najveci u skoku bio Vilotic i pogodio.
Drugi gol pao nakon penala nakon kako kazu odlicne akcije Paje i Jevtica kojeg rusi golman a Guma pogadja za 2:1.
I treci gol u sudijskoj nadoknadi kada je Trifunovic nasao Perovica u sredini koji glavom pogadja za 3:2.

Golove smo primali glupo,prvi nakon sto je lopta dugo po zemlji putovala pravo do noge Slaudrafa,a drugi na isti nacin Forsell prima loptu i suta precizno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 23:02

Stigao Hyundai braco. :D
Al' se Lukic ubezobrazio sa ovim sponzorima.Sada smo u lovu na Turkish Airlines. ;)

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 jul 2010, 12:59

Efes ili Turkish Airlines svejedno je samo neka daju pare.
Jos kad bi uzeli pare od EPS-a i Telenor-a na konju bi bili.
Ima protiv Slovana da bude 40000 Delija na Marakani
- " $...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.