amir je napisao/la:Nije me bilo odavno, evo rekoh da se malo vratim na forum.
Ja bi najvise volio da selektor bude Halilhodzic ili Bajevic, to su strucnjaci kakvi nama trebaju, imaju sve sto treba jednom treneru-selektoru, aqli nazalost obadvojica imaju poslove-ugovore.
A sto se tice Barbareza i Susica ja sam protiv obadvojice, Barbarezu svaka cast u svakom pogledu osim u tome da ima iskustva u vodjenju ekipe, ustvari nema ga nimalo, bez obzira koje on, ja nikome nebih dao da se uci u reprezntaciji, to je nesto veliko, voditi reprezentaciju treba voditi iskusan trener a nije dovoljno biti samo patriota i bivsi igrac.
A sto se tice Susica, taj isti Susic do sada je trenirao neke "seoske klubove" i sam time on bi dosao da se uzdize preko reprezentacije, nikada do sada nije htjeo ni da prica o tome a preuzme reprezentaciju jer nismo bili "dobri", nikada nije gledao reprezentaciju uzivo, nije imao posla-trenerskog i mogao je doci pogledati utakmicu ali nije iz njemu nekih razloga. Kaze mogu ostati isti pomocnici koji su bili i kod Cire i da mu savez moze birati saradnike, znaci vec je pao pod pritisak saveza. Susicu hajde ti u Tursku i treniraj tamo po "selima" ili u S.Arabiju, i trecu loigu francuske, pojedi dosta pure i nauci se trenerskom poyslu pa za 5-6 godina dodji biti selektor.
Garantujem vam da taj Susic nezna ni ko iga za reprezentaciju, kada bi ga pitali nebi znao nabrojati ni prvih 11 koji su igrali zadnje kvalifikacije nebi znao ni pola njih.
Ipak ako su Susic i Barbarez jedini ozbiljni kandidati onda bi prednost dao Barbarezu.
Ti navede Halilhodzica i Bajevica kao da bi ih volio a to isto sto nareda za Papeta su ovi jos gore ucinili i ''odradili''
Pa taj isti Vaha je na pitanje kad je bio aktuelan sam rekao da ga ne zanima selektorsko mjesto.Nama Ciru utrapase a ovaj ode u zemlju lavova i slonova.Valjda ga na Jablanicu podsjeca
A za Bajevica jel to onaj sto je bio medzu prvima pozvanim na Kosevo na onu famoznu utakmicu.Ovaj cak rece da ce doci.Medzutim toliko se bio ''zanio''setanjem i trljanjem muda po Mostaru tako da nije jadnik nastimao sat da mu zvoni jer tada je bila ta i utakmica.Naravno nije otisao.
A za ''seoseske'' timove i uporedba cove koji nema ni licence trenerske je manje vise smjesno.
Kad se pljuje,hrace,napada onda se tu mora imati dobrih razloga a bogami i pritivodgovora.
Povratak ti je stvarno za kukuruza jarane.

O onome @Alanu Cardecu koji je javno rekao da navija za Srbiju,tako ''dusebriznicko''zanimanje ko ce na kraju da bude selektor BIH nikome normalnom i ne treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu