Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la johnnyHZ » 26 dec 2009, 11:48

E VIDI OVOGA BUKBVALCA MOLIM TE....
ako znas citati nemoras bas bukvalno....ok mozda jesam pogrijesio na izrazu al se zna da tu ne mislim na nor,malne ljude nego na ove ovce u saveezu....i niti sam prvi ni zadnji koji sam ih nazvao na taj nacin...stvarno nevidim problem u tome....sa seljak,kao osoba sa sela...to ovi iz saveza mogu samo sanjati da ce biti jer seljak je posten covjek koji zivi na selu,na svom imanju i zaradjuje posten novac.....ovo kazem da ti pokazem da nemislim na ovu vrstu seljaka nego na onu koju narod samo tako zove a zna se na sta misli 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 11:58

Sušić i Brba asistent odlično jake snage ;) samo da ovo još nije neka šuplja , pa opet sutra nova vijest Daj Bože da utorak to bude naša novina.Sretno,zaslužili smo već istinu dosta zamaglivanja javnosti :roll:
Idemo BIH-A.
Fi hajati.
GO Bosno.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 dec 2009, 12:06

"Prihvatio sam ponudu predsjednika Saveza prema kojoj bi trebalo da preuzmem funkciju selektora fudbalske reprezentacije BiH. Postoji obostrano odobravanje pomenute mogućnosti, tako da je potrebna samo pismena potvrda našeg dogovora. Naš dogovor nije definitivan dok ga ne potpišemo", rekao je Sušić za "Nezavisne".
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 dec 2009, 13:11

Za deep purple:
Neka ti neko pojasni da imas opciju "scroll" na misu..zaobidjes post ,i dovidjenja..po meni je bolje napisati duzi post ,i ne javljati se ,nego na svaki nesto dodavati.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 26 dec 2009, 17:32

ocito da si lokalac,koji ne vidi nista drugo osim svoje avlije.
komuniciranje sa osobama iz drugih krajeva ti je ocito strani pojam,.
zato te niko i ne uzima za ozbiljno ili cesto sa ljudima pravis konflikte.
mada si u pravu to za ''scrollanje'' pogotovo misleci na tvoje postove.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 dec 2009, 18:37

Eto vidis ,rijesili smo to sa scroll-om,jer ja to cesto prakticiram ,pogotovo kad su u pitanju slucajevi poput tebe,dok vidim da si ti lijepo procitao ono sto sam napisao.
Zamisli koji si ti provincijalac kad si jednog "lokalca" poslusao savjet...uostalom ,nemam se namjeru natezati s tobom,tako da..

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 26 dec 2009, 19:25

eee,mozemp mastati o toj kombinaciji,a bas bi bilo dobro,Barba-safet
12.9.2009.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 19:38

I od strane Barbareza bi bilo stvarno fer ,da pristane na glavnog saradnika.
Bez sekunde vodjenja i jednog jedinog kluba bilo kojeg uzrasta.Preuzimanje da samostalno vodi repku bi bilo krajnje neozbiljno.I sigurno na svijetu prvi zabiljezen slucaj ikad.
Da ne govorim kako bi ga ispljuvali za tili cas u slucaju nekih losih rezultata.I bilo bi kao da ga nikad nije ni bilo.
Na kraju bi bilo''koji se klinac prihvata necega ako tu nema iskustva'' :roll:
Pape i on bi vec bila druga kombinacija i u slucaju da krene po zlu.Ipak izvlacili jednog drugog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2009, 23:37

Bilo bi zaista lijepo kada bi Barbarez postao selektor mada, realno gledajuci, tesko da ce nam celnici Saveza ispuniti tu veliku zelju. Nece biti smak svijeta ako Barbarez postane pomocni trener. :|

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 dec 2009, 00:37

Evo vidim neki su vec skuzili da Susic ce biti selektor a Barbarez prvi asistent i posle ovog sledeceg ciklusa kvalifikacija ce vjerovatno Barba postati selektor jer ce Susic biti odpusten zbog neuspjeha znaci nista od euro2012.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 00:50

Pauk je napisao/la:Evo vidim neki su vec skuzili da Susic ce biti selektor a Barbarez prvi asistent i posle ovog sledeceg ciklusa kvalifikacija ce vjerovatno Barba postati selektor jer ce Susic biti odpusten zbog neuspjeha znaci nista od euro2012.
Jest i onda ce Barba biti otpusten zbog neuspjeha i opet nista od svjetskog prvenstva 2014.
I sve tako u krug,a savez vazda isti.Jedino ce se mjenjati ako neko odapne ili ode u zatvor.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 00:54

Jbg.kako bilo da bilo, nadamo se da će bit dobro... Jbg.na nama je da podržimo momke a ne savez...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 dec 2009, 02:10

skontajte se malo... kad se prijavis za selektora repke ( to samo kod nas ima ) dostavis i svoj plan... i pape i barbarez su dostavili svoj plan pa ga na sastanku obrazlozili... znaci svako ima svoj plan... a stavit ih sad obojicu zajedno je naucna fantastika...
ser del barça es el millor que hi ha !

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 27 dec 2009, 04:32

E naivci moji, u savezu i na forumu... Nogometni savez RS-a je predlozio Susica, zato jer oni ionako ne priznaju ovu reprezentaciju i izbor Bosnjaka je pravi jos vise Bosnjackom...Njima neodgovara ne-Bosnjak...NIje im ni Ciro odgovorao jer je mogao mozda napraviti repku jos vise multi..Zato mu i nisu neku podrsku dali..Ne odgovara njima ni Barbarez jer on ima viziju koje se oni boje i koja moze vremenom ugroziti njihove planove... Zalosno ,ali istinito..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2009, 06:24

Svako onaj ko želi Barbareza za selektora,ne želi dobro reprezentaciji BiH.Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH,odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal.Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto,čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu,a kamoli repku,koji je dosta neiskusan,bilo bi jako neozbiljno.Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio.Sve kobajagi "moj jaran Dodik",a ovamo kad je BiH ispala od Portugala,za sve optužio nekakav srpski lobi. :oops: Evo priča se da će Sušić biti selektor a Barbarez asistent što je opet idiotizam.Valjda kad bude izabran selektor onda on sebi treba da bira saradnike???

Vidim nekim se ne sviđa što su ovi iz FSRS predložili Bošnjaka za selektora,a šta bi tek bilo da su kojim slučajem predložili Srbina,npr. Bajevića? Svjetu se stvarno ne može ugoditi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 dec 2009, 08:00

alan_kardec je napisao/la:Svako onaj ko želi Barbareza za selektora,ne želi dobro reprezentaciji BiH.Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH,odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal.Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto,čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu,a kamoli repku,koji je dosta neiskusan,bilo bi jako neozbiljno.Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio.Sve kobajagi "moj jaran Dodik",a ovamo kad je BiH ispala od Portugala,za sve optužio nekakav srpski lobi. :oops: Evo priča se da će Sušić biti selektor a Barbarez asistent što je opet idiotizam.Valjda kad bude izabran selektor onda on sebi treba da bira saradnike???

Vidim nekim se ne sviđa što su ovi iz FSRS predložili Bošnjaka za selektora,a šta bi tek bilo da su kojim slučajem predložili Srbina,npr. Bajevića? Svjetu se stvarno ne može ugoditi.
Jok to zelis dobro...Samo me zanima dal si i na jednoj tekmi bio...Cuj to,pa Barba je nase zlato,s Spaho zajedno srce drzave i naseg fudbala..Iako Barba nema iskustvo posteno je da mu se da prilika i vrati ono sto je on dao ovoj drzavi...Nemojmo samo sjedit kuci i praviti se pametni iz coska,pricati sta bi i kako trebali...Hljagati covjeka koji je ostvljao porodicu da bi dosao i ostavljao srce na terenu z a nasu drzavu...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 27 dec 2009, 09:06

Barbarez bi uspio bolje nego Susic...

BARBAREZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 27 dec 2009, 09:47

Nije me bilo odavno, evo rekoh da se malo vratim na forum.
Ja bi najvise volio da selektor bude Halilhodzic ili Bajevic, to su strucnjaci kakvi nama trebaju, imaju sve sto treba jednom treneru-selektoru, aqli nazalost obadvojica imaju poslove-ugovore.
A sto se tice Barbareza i Susica ja sam protiv obadvojice, Barbarezu svaka cast u svakom pogledu osim u tome da ima iskustva u vodjenju ekipe, ustvari nema ga nimalo, bez obzira koje on, ja nikome nebih dao da se uci u reprezntaciji, to je nesto veliko, voditi reprezentaciju treba voditi iskusan trener a nije dovoljno biti samo patriota i bivsi igrac.
A sto se tice Susica, taj isti Susic do sada je trenirao neke "seoske klubove" i sam time on bi dosao da se uzdize preko reprezentacije, nikada do sada nije htjeo ni da prica o tome a preuzme reprezentaciju jer nismo bili "dobri", nikada nije gledao reprezentaciju uzivo, nije imao posla-trenerskog i mogao je doci pogledati utakmicu ali nije iz njemu nekih razloga. Kaze mogu ostati isti pomocnici koji su bili i kod Cire i da mu savez moze birati saradnike, znaci vec je pao pod pritisak saveza. Susicu hajde ti u Tursku i treniraj tamo po "selima" ili u S.Arabiju, i trecu loigu francuske, pojedi dosta pure i nauci se trenerskom poyslu pa za 5-6 godina dodji biti selektor.
Garantujem vam da taj Susic nezna ni ko iga za reprezentaciju, kada bi ga pitali nebi znao nabrojati ni prvih 11 koji su igrali zadnje kvalifikacije nebi znao ni pola njih.
Ipak ako su Susic i Barbarez jedini ozbiljni kandidati onda bi prednost dao Barbarezu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 10:02

amir je napisao/la:Nije me bilo odavno, evo rekoh da se malo vratim na forum.
Ja bi najvise volio da selektor bude Halilhodzic ili Bajevic, to su strucnjaci kakvi nama trebaju, imaju sve sto treba jednom treneru-selektoru, aqli nazalost obadvojica imaju poslove-ugovore.
A sto se tice Barbareza i Susica ja sam protiv obadvojice, Barbarezu svaka cast u svakom pogledu osim u tome da ima iskustva u vodjenju ekipe, ustvari nema ga nimalo, bez obzira koje on, ja nikome nebih dao da se uci u reprezntaciji, to je nesto veliko, voditi reprezentaciju treba voditi iskusan trener a nije dovoljno biti samo patriota i bivsi igrac.
A sto se tice Susica, taj isti Susic do sada je trenirao neke "seoske klubove" i sam time on bi dosao da se uzdize preko reprezentacije, nikada do sada nije htjeo ni da prica o tome a preuzme reprezentaciju jer nismo bili "dobri", nikada nije gledao reprezentaciju uzivo, nije imao posla-trenerskog i mogao je doci pogledati utakmicu ali nije iz njemu nekih razloga. Kaze mogu ostati isti pomocnici koji su bili i kod Cire i da mu savez moze birati saradnike, znaci vec je pao pod pritisak saveza. Susicu hajde ti u Tursku i treniraj tamo po "selima" ili u S.Arabiju, i trecu loigu francuske, pojedi dosta pure i nauci se trenerskom poyslu pa za 5-6 godina dodji biti selektor.
Garantujem vam da taj Susic nezna ni ko iga za reprezentaciju, kada bi ga pitali nebi znao nabrojati ni prvih 11 koji su igrali zadnje kvalifikacije nebi znao ni pola njih.
Ipak ako su Susic i Barbarez jedini ozbiljni kandidati onda bi prednost dao Barbarezu.
Ti navede Halilhodzica i Bajevica kao da bi ih volio a to isto sto nareda za Papeta su ovi jos gore ucinili i ''odradili''
Pa taj isti Vaha je na pitanje kad je bio aktuelan sam rekao da ga ne zanima selektorsko mjesto.Nama Ciru utrapase a ovaj ode u zemlju lavova i slonova.Valjda ga na Jablanicu podsjeca :roll:
A za Bajevica jel to onaj sto je bio medzu prvima pozvanim na Kosevo na onu famoznu utakmicu.Ovaj cak rece da ce doci.Medzutim toliko se bio ''zanio''setanjem i trljanjem muda po Mostaru tako da nije jadnik nastimao sat da mu zvoni jer tada je bila ta i utakmica.Naravno nije otisao.
A za ''seoseske'' timove i uporedba cove koji nema ni licence trenerske je manje vise smjesno.
Kad se pljuje,hrace,napada onda se tu mora imati dobrih razloga a bogami i pritivodgovora.
Povratak ti je stvarno za kukuruza jarane. :roll:
O onome @Alanu Cardecu koji je javno rekao da navija za Srbiju,tako ''dusebriznicko''zanimanje ko ce na kraju da bude selektor BIH nikome normalnom i ne treba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 27 dec 2009, 10:14

harishp je napisao/la:
amir je napisao/la:Nije me bilo odavno, evo rekoh da se malo vratim na forum.
Ti navede Halilhodzica i Bajevica kao da bi ih volio a to isto sto nareda za Papeta su ovi jos gore ucinili i ''odradili''
Pa taj isti Vaha je na pitanje kad je bio aktuelan sam rekao da ga ne zanima selektorsko mjesto.Nama Ciru utrapase a ovaj ode u zemlju lavova i slonova.Valjda ga na Jablanicu podsjeca :roll:
A za Bajevica jel to onaj sto je bio medzu prvima pozvanim na Kosevo na onu famoznu utakmicu.Ovaj cak rece da ce doci.Medzutim toliko se bio ''zanio''setanjem i trljanjem muda po Mostaru tako da nije jadnik nastimao sat da mu zvoni jer tada je bila ta i utakmica.Naravno nije otisao.
A za ''seoseske'' timove i uporedba cove koji nema ni licence trenerske je manje vise smjesno.
Kad se pljuje,hrace,napada onda se tu mora imati dobrih razloga a bogami i pritivodgovora.
Povratak ti je stvarno za kukuruza jarane. :roll:
O onome @Alanu Cardecu koji je javno rekao da navija za Srbiju,tako ''dusebriznicko''zanimanje ko ce na kraju da bude selektor BIH nikome normalnom i ne treba.
Mene ne zanima sta ti mislis o mome povratku, to je tvoj problem. Ja pisem sta ja hocu i to je to, SAFET SUSIC NIJE ZA REPREZENTACIJU BIH, bolje bi bilo da nas onda vodi Musemic, Zukanovoic ... nego pape-papak koji nikada do sada nije brinuo o reprezentaciji a sada hoce da bude nesto, nece ga niko drugi pa hoce sada u "svoju" BiH

Podjecunjes druge gradove, spominjes Jablanicu u ruznom smislu a to nije uredu mladicu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.