Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
"pa vidite", "treba biti realan", "nismo mi džabe tu gdje jesmo", "repstacija" - i tako ukrug svaku pressicu 

- sagitarius
- Kontakt:
Jarane koliko mi imamo ovi sportski portala, svaka amaterska stranica ima svog “novinara” na pressici!Jos ovaj jedan mentol govori najgori rezultat lige nacije, pa logicno sa ce biti najgore jesi ti vidio imena u pm!
Ovdje fkt ima mentola koji su ocekivali da cemo bara bara igrati sa njemcima i nizozemcima i usput nasamarati madjare
Ovdje fkt ima mentola koji su ocekivali da cemo bara bara igrati sa njemcima i nizozemcima i usput nasamarati madjare
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- relativizam
- Kontakt:
kad god nesto ne valja ljudi dovedu dzeku na presicu
-
- Kontakt:
Džeko mi djelovao ljući na ovaj sramotni poraz nego Barba. Džeko čak i navodi igrače kao krivce, ističe da preuzmu odgovornost i pogledaju se u ogledalo, onaj drugi samo govori "ja stojim iza ovih momaka".
Ti si jos veci mentol ako mislis da ljudima ovdje najvise smeta cinjenica sto nismo pobjedili te nabrojane repke i da je tu srz svih problema i kritika upucenih prema strucnom stabu. Znaci to je tolika podkapacitiranost intelekta da me cudi kako si uopste uspio otipkati tu glupost koju si napisao, a da ti prije toga mozak nije otisao na automatski factory reset.sagitarius je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:34Jarane koliko mi imamo ovi sportski portala, svaka amaterska stranica ima svog “novinara” na pressici!Jos ovaj jedan mentol govori najgori rezultat lige nacije, pa logicno sa ce biti najgore jesi ti vidio imena u pm!
Ovdje fkt ima mentola koji su ocekivali da cemo bara bara igrati sa njemcima i nizozemcima i usput nasamarati madjare![]()
Zašto Izrael nije nakantan od Italije, Francuske i Belgije?sagitarius je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:34Jarane koliko mi imamo ovi sportski portala, svaka amaterska stranica ima svog “novinara” na pressici!Jos ovaj jedan mentol govori najgori rezultat lige nacije, pa logicno sa ce biti najgore jesi ti vidio imena u pm!
Ovdje fkt ima mentola koji su ocekivali da cemo bara bara igrati sa njemcima i nizozemcima i usput nasamarati madjare![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa zato što im se mora uvlačiti, nikada neće imati autoriteta nad njima jer nema pojma o tom poslu i njegova jedina šansa je da ima odličan odnos s momcima i da ga oni podržavaju (u prijevodu da ih ne smije dirnut)Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:38Džeko mi djelovao ljući na ovaj sramotni poraz nego Barba. Džeko čak i navodi igrače kao krivce, ističe da preuzmu odgovornost i pogledaju se u ogledalo, onaj drugi samo govori "ja stojim iza ovih momaka".
Grupa iznad svakog pojedinca.
Gdje je sad baboedindzeko da ujede ove barbine mentole
Barba Stari pokeras, nikad mu na faci neznas kakvog je raspolozenja 
Kad je rekao, „da je to to odprilike sto se igrackog Kadra tice“ mislim da su Husara i neki Forumaščići dobili šećer i visok pritisak
Kad je rekao, „da je to to odprilike sto se igrackog Kadra tice“ mislim da su Husara i neki Forumaščići dobili šećer i visok pritisak
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- sagitarius
- Kontakt:
Pa jbg kvazi novinarima koji imaju portale koji broje 50 pregleda na dan smatraju to mjerilo, zato idiot od novinara pita hoce li dati ostavku!miki09 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:46Ti si jos veci mentol ako mislis da ljudima ovdje najvise smeta cinjenica sto nismo pobjedili te nabrojane repke i da je tu srz svih problema i kritika upucenih prema strucnom stabu. Znaci to je tolika podkapacitiranost intelekta da me cudi kako si uopste uspio otipkati tu glupost koju si napisao, a da ti prije toga mozak nije otisao na automatski factory reset.sagitarius je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:34Jarane koliko mi imamo ovi sportski portala, svaka amaterska stranica ima svog “novinara” na pressici!Jos ovaj jedan mentol govori najgori rezultat lige nacije, pa logicno sa ce biti najgore jesi ti vidio imena u pm!
Zbog idiota kao ti, mi tjeramo svaki selektora nakon par utakmica!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ma novinari su ogledalo naseg anemicnog drustva.
Niko nema hrabrosti da agrumentovano izvrsi pritisak da se stvari u sportu promjene iz korijena.Zenska odbojkaska rep.koja je napravila sistem i kontuitet dobrih rezultata ugasena preko noci,da pritom niko nije reagirao i izvrsio javni linc i pritisak na odgovorne.Kosarka sada slijedi i idu pitanja o atmosferi,Musi itd.umjesto da se najure kriminalci iz Saveza pitanjima oko korupcije,nerada,stranca,neuspjehu mladih selekcija i zenske kosarke itd.
Niko nema hrabrosti da agrumentovano izvrsi pritisak da se stvari u sportu promjene iz korijena.Zenska odbojkaska rep.koja je napravila sistem i kontuitet dobrih rezultata ugasena preko noci,da pritom niko nije reagirao i izvrsio javni linc i pritisak na odgovorne.Kosarka sada slijedi i idu pitanja o atmosferi,Musi itd.umjesto da se najure kriminalci iz Saveza pitanjima oko korupcije,nerada,stranca,neuspjehu mladih selekcija i zenske kosarke itd.
Haj ti prijatelju lagano idi broji golubove po parku, nije za tebe komentarisanje fudbala ili bilo kakav vid analize. Samo polako kad budes brojao nemoj po dva ili cetiri od jednom, samo jedan po jedan da ti se sta ne presalta u mozgu.sagitarius je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:20Pa jbg kvazi novinarima koji imaju portale koji broje 50 pregleda na dan smatraju to mjerilo, zato idiot od novinara pita hoce li dati ostavku!miki09 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:46Ti si jos veci mentol ako mislis da ljudima ovdje najvise smeta cinjenica sto nismo pobjedili te nabrojane repke i da je tu srz svih problema i kritika upucenih prema strucnom stabu. Znaci to je tolika podkapacitiranost intelekta da me cudi kako si uopste uspio otipkati tu glupost koju si napisao, a da ti prije toga mozak nije otisao na automatski factory reset.sagitarius je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:34Jarane koliko mi imamo ovi sportski portala, svaka amaterska stranica ima svog “novinara” na pressici!Jos ovaj jedan mentol govori najgori rezultat lige nacije, pa logicno sa ce biti najgore jesi ti vidio imena u pm!
Zbog idiota kao ti, mi tjeramo svaki selektora nakon par utakmica!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja mislim da su velike šanse da će se Ahmedhodžić vratiti. Mislim da će na kraju krajeva ipak sjesti i dogovoriti se sve.
guillermo je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:26Ma novinari su ogledalo naseg anemicnog drustva.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ekipa koja je igrala 0:0 sa Holandijom a ovdje ljudi pricaju da nemamo kvaliteta

Ekipa koja je igrala 1:1 sa svjetskim prvakom Francuskom

Ekipa koja je igrala 1:1 sa Italijom

Stvarno se lako odricemo nekih igraca jer su stari ili sta vec. Zasto je pozvan Sunjic, Djakovac a imas Cimirota, Hadziahmetovica, Krunica koji su igrali ove "teške" utakmice i mogu pomoci sa iskustvom a tu su negdje sa godinama. Kadusic, Cipetic, Gojak, jebni Benjamin Tatar su igrali pa se nismo brukali kao protiv Njemacke. Ima dovoljno sirine da se napravi jedan dobar miks mladih i starih igraca ovako ce se samo ubiti samopouzdanje ovih mladjih i novih momaka.

Ekipa koja je igrala 1:1 sa svjetskim prvakom Francuskom

Ekipa koja je igrala 1:1 sa Italijom

Stvarno se lako odricemo nekih igraca jer su stari ili sta vec. Zasto je pozvan Sunjic, Djakovac a imas Cimirota, Hadziahmetovica, Krunica koji su igrali ove "teške" utakmice i mogu pomoci sa iskustvom a tu su negdje sa godinama. Kadusic, Cipetic, Gojak, jebni Benjamin Tatar su igrali pa se nismo brukali kao protiv Njemacke. Ima dovoljno sirine da se napravi jedan dobar miks mladih i starih igraca ovako ce se samo ubiti samopouzdanje ovih mladjih i novih momaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Anel, Dennis a od jučer vjerovatno i Haris se neće vraćati u reprezentaciju (logične odluke, niko sa dva grama mozga ne bi) jer su žrtvovani i namjerno otjerani od strane klauna i neznalice kako bi se napravilo mjesta za menadžerske igrače koje on forsira za šta je uredno plaćen od strane istih (Panjukić, kanadska klada Kulenović, Nail panj Omerović i sl.). Dakle, dok god je ovaj selektor oni se neće vraćati u reprezentaciju i to je još jedan od razloga zašto ga moramo otjerati.BenjooJutub je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:33Ja mislim da su velike šanse da će se Ahmedhodžić vratiti. Mislim da će na kraju krajeva ipak sjesti i dogovoriti se sve.
Tražili ste, gledajte, smetao vam je Husara što završi poziv jednom igraču koji je bio uvijek zadnji na spisku i koji ne bude ni na klupi, a sada uvijek imate 2-3-4 menadžerska igrača u startnih 11 kod klauna i neznalice. Vjerovatno je u dugovima od kockanja pa se ovako vadi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Eh bas ces ti nekog otjeratbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 13:11Anel, Dennis a od jučer vjerovatno i Haris se neće vraćati u reprezentaciju (logične odluke, niko sa dva grama mozga ne bi) jer su žrtvovani i namjerno otjerani od strane klauna i neznalice kako bi se napravilo mjesta za menadžerske igrače koje on forsira za šta je uredno plaćen od strane istih (Panjukić, kanadska klada Kulenović, Nail panj Omerović i sl.). Dakle, dok god je ovaj selektor oni se neće vraćati u reprezentaciju i to je još jedan od razloga zašto ga moramo otjerati.BenjooJutub je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:33Ja mislim da su velike šanse da će se Ahmedhodžić vratiti. Mislim da će na kraju krajeva ipak sjesti i dogovoriti se sve.
Tražili ste, gledajte, smetao vam je Husara što završi poziv jednom igraču koji je bio uvijek zadnji na spisku i koji ne bude ni na klupi, a sada uvijek imate 2-3-4 menadžerska igrača u startnih 11 kod klauna i neznalice. Vjerovatno je u dugovima od kockanja pa se ovako vadi.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pijačar: "e baš ćeš ti nekog otjerati""....zašto ga moramo otjerati."
Pijačarski um osim što je plitak i što ga je lahko kupiti za jedan sendvič, očigledno ne zna ni čitati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Podanicki i pijacarski mentalitet, bio, bice i ostace. Jos malo ce ovi pojedinci braniti, kroz tekmu-dvije ce i oni uvidjeti sve ovo. Barbarez ima jos malo kredita na osnovu igracke karijere.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Remi u Mađarskoj se uzima kao primjer da možemo, a i tad smo mogli izgubiti blizu 7 0, Vasilj bio najbolji, pogodili su i prečku. Najbolju šansu je imao debeli bradonja, napadač koji je karijeru proveo u njihovoj ligi, šta bi oni dali da mogu imati Tabakovića, Rondića ili Mešanovića.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 16 gostiju.