Kakav si ti lik, nerealno.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:46pa da, kakvi roditelji, takav sin, sve jasno.
bujrum u zenicu kad god pozelis, ponesi slobodno i bankovni izvod da ih uporedimo, shugo.
nemoj tatin ponijeti:-)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav si ti lik, nerealno.babino je napisao/la: ↑10 mar 2023, 10:46pa da, kakvi roditelji, takav sin, sve jasno.
bujrum u zenicu kad god pozelis, ponesi slobodno i bankovni izvod da ih uporedimo, shugo.
nemoj tatin ponijeti:-)
Šteta po tebe. Koliko znam, objavljivanje privatnih poruka je kažnjivo banom, nadam se da će moderacija biti dosljedna.
Pa to I jeste poenta stranice.DamirT je napisao/la: ↑10 mar 2023, 01:16Pa to rade i portali. Bukvalno svi kopiraju jedni druge, i na kraju svi objave isti tekst, sa mozda jednom do dvije recenice promijenjenomMoodyHank je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:56Sjedneš i pregledaš sportske portale i to je to. On kopira vijesti s najčitanijih sportskih portala, nije da se potrudi naći neku vijest.BiHSportman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 20:50
Iskreno nekada zna objaviti baš zanimljive vijesti. Neka objavljuje ne vidim ništa protiv, čak naprotiv znam pročitati vijest koju nigdje drugo ne nađem.
Mozda zato sto su i oni svi gnjide ... cak i vece od ove gnjide pocetnika ... kad do kraja godine potrose ovog ninju za sljedeceg selektora ce izabrat' menadzera ... cisto da izbace middle man-a iz racunice ...retromoos je napisao/la: ↑10 mar 2023, 18:50Gnjida od covjeka.
Pokvarenjak.
Bio je selektor i imao katastrofalne rezultate. Najveca moguca greska u nekom sportskom timu vracati se na staro, probao i nisi uspio, zato ga precrtaj zauvijek. Ne razumijem kakva promaha je u glavama tih ljudi, da dovode nazad trenere koji su vec jednom pokazali da ne znaju. Ista greska u FK Sarajevo sa Varesanovicem. Imas iskustvo sa likom iz proslosti, znas da je bezobrazan, korumpiran i lazov, onda mu opet das sansu. Pa jbt.
Vidis na Faruku kako otvoreno laze , najgora sorta ljudi. Taj bi sutra u reprezentaciju pozvao bilo kojeg igraca za dobru kintu
Za ovog izdajnika iz Kolna je dobro rekao.
Sad opet priča o prvom mjestu.Ja sam se hrabro prihvatio ovoga i hoću da govorim samo o prvom mjestu. Meni su savjetovali nemoj govoriti o prvom mjestu, jer nismo najbolji. Znam ja da nismo najbolji, ali nismo ni najgori. Hoću da instaliram jedan mentalitet pobjednički, treniramo i radimo da pobijedimo
U jednom intervnu sve opcije kaze haha i bit cemo prvi i dobri smo i luksemburg je jak pa rebamo biti medju prve dvije i na kraju ako i ne odemo treba cestitati protivnicimaSky9 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 11:29Sad opet priča o prvom mjestu.Ja sam se hrabro prihvatio ovoga i hoću da govorim samo o prvom mjestu. Meni su savjetovali nemoj govoriti o prvom mjestu, jer nismo najbolji. Znam ja da nismo najbolji, ali nismo ni najgori. Hoću da instaliram jedan mentalitet pobjednički, treniramo i radimo da pobijedimoKakav komedijaš.
![]()
Definicija neuspjeha u nastajanju.Sheyi je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:53U jednom intervnu sve opcije kaze haha i bit cemo prvi i dobri smo i luksemburg je jak pa rebamo biti medju prve dvije i na kraju ako i ne odemo treba cestitati protivnicimaSky9 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 11:29Sad opet priča o prvom mjestu.Ja sam se hrabro prihvatio ovoga i hoću da govorim samo o prvom mjestu. Meni su savjetovali nemoj govoriti o prvom mjestu, jer nismo najbolji. Znam ja da nismo najbolji, ali nismo ni najgori. Hoću da instaliram jedan mentalitet pobjednički, treniramo i radimo da pobijedimoKakav komedijaš.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.