Ne znam ima li baš 6k ali zapad je poprilično dobro popunjen s djecom.
Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Ja mislim da samo fali rezultat
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Danilović najbolji igrač na terenu,doktorska partija.
ne moze Dzeko meda, daj Prevlju i Demiroglua
- ElCartel11
- Kontakt:
Goool
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koja je kvota da ce nas naredni selektor biti Savo Milosevic
)

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa ko je kriv što se "skrpi" prvih 11. Ko je kriv što nisu pozvani u reprezentaciju Prcić, Hajradinović, Hotić, Vrančić. Ko je kriv što se pokušava jedan te isti sistem igre (ako se može i nazvati ovo sistemom igre) već godinu dana, a nemaš nikakav rezultat od njega, niti igru, niti nešto sluti da bi mogao imati nešto od to dvoje.harden je napisao/la: ↑29 mar 2022, 21:46Mix ekipa bez najboljih igraca, napravis nekoliko sansi za poluvrijeme i tebi to malo... neki bas ne prihvataju nasu realnost i zele zivjeti u iluziji, nemamo mi vise prime Dzeku i Misketa da se ovo razbije za 20min 6-0.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 21:41Dzaba ti i taj gol, kad izgleda ocajno, igras protiv amaterakih ekipa, izgledas kao da igras protiv Brazila, dva pasa i gubimo se, fulali ili ne, ocajno je ovo.
Mi nemamo 5 DOBRIH igraca, jedva se skrpi prvih 11 a ti se cudis ovim antitalentima sto su 18ti na spisku i mislis da bi neko ko nije pozvan bio bolji, ili pod nekim drugim selektorom.
Mi imamo itekako dobrih igrača, može se napraviti dobra selekcija, sigurno kvalitetnija od one koja je igrala pod Ćirom. Ali, to nije u stanju ovaj selektor. Zašto, neka sam kaže. Možda nema kvalitet da prepozna kakve igrače ima Bosna i šta se može složiti, a možda "viša sila".
I odmah da kažem da ne mislim da imamo veliki kvalitet, ali da imamo kvalitet takav da reprezentacije kao što su Gruzija, Luksemburg, Kazahstan, Crna Gora, Kostarika pobjeđuješ. I da konstanto napreduješ kao reprezentacija.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
nama je vjerovatno Ibricic i danas najkreativniji veznjak od ovih sto teoretski mogu zaigrat. za drvo bez mozga, iliti gojaka, izmislio fudbal.
Nema ovdje nikakve nade da se išta poboljša.
Dvije pobjede protiv Kazahstana i Olimpijske reprezentacije onih levata iz pustinje je maksimum ovog trenera.
Dvije pobjede protiv Kazahstana i Olimpijske reprezentacije onih levata iz pustinje je maksimum ovog trenera.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma slijedeći je opet neki četo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izbise Seu Tenka iz cipela.
joj mora dzeku uvesti haha
Stvarno nam je70%igrača teške tarabe..ne kontam kako se uopšte bave fudbalom plus savez ,plus selektor..i imaš extra kombinaciju repke za 5 šešira...pa hebo te led kako ću se ljutiti na Peteva kad nam 7-8 igrača ne znaju osnove..ovo je horor svih horora
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 29 mar 2022, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je faking Adi Adilovic clan strucnog staba?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenerski mag priprema Džeku za ulazak u igru 

Rodjeni su pitarske picke!
Koje dvije protiv Borata?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool