jel mozda pise....NAJVEĆA BAKLJADA DO TADA ??? jesmo li mozda nekada imali navijace..mozda se ne sjecas...da li si se bio rodio ??? zapitaj se malo !
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nezna on ko su bili ljumani u tom vremenu
ovo je sve tacno sto pise,ali pomenucu opet u tom vremenu!!! sada su stvari totalno drugacije,no nadam se da ce se ti stari dani slave vratit... 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kako je krenulo neće_amel_13_BHf_ je napisao/la:nezna on ko su bili ljumani u tom vremenuovo je sve tacno sto pise,ali pomenucu opet u tom vremenu!!! sada su stvari totalno drugacije,no nadam se da ce se ti stari dani slave vratit...
1947!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Nemoj globalizovat i ne seri puno ja nisam provociro nikog.r_emir je napisao/la:Molim administratore da utiču malo na ove primitivce koji se nazivaju navijačima FK Slobode iz Tuzle i koji cu ciljano došli na ovu temu da provociraju iskrene simpatizere kluba iz Banovića. Sankcije ili brisanje postova,uradite nešto!!!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Care ako ti mislis da su ove provokacije trebao bi posjetiti nasu temu pa vidjeti kako navijaci FK Sarajeva provocirajur_emir je napisao/la:Molim administratore da utiču malo na ove primitivce koji se nazivaju navijačima FK Slobode iz Tuzle i koji cu ciljano došli na ovu temu da provociraju iskrene simpatizere kluba iz Banovića. Sankcije ili brisanje postova,uradite nešto!!!
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Urban Batalion
- Kontakt:
Guber ce ti sve objasnit ja ti nemam vremena za pricu.guber_90 je napisao/la:Care ako ti mislis da su ove provokacije trebao bi posjetiti nasu temu pa vidjeti kako navijaci FK Sarajeva provocirajur_emir je napisao/la:Molim administratore da utiču malo na ove primitivce koji se nazivaju navijačima FK Slobode iz Tuzle i koji cu ciljano došli na ovu temu da provociraju iskrene simpatizere kluba iz Banovića. Sankcije ili brisanje postova,uradite nešto!!!ovo je cisto kulturna diskusija, moj niti jedan post nije nikog uvrijedio (nisam citao ove ostale i ako jeste ko provocirao nije uredu). Takodjer malo procitajte postove vasih navijaca na temi FK Sloboda i tu je bilo provokacija, ali koje su mizerne kako to bude od drugih klubova odnosno njihovih simpatizera
.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
care slusaj sta cu ti ja recLjumani_Banovici je napisao/la:CB82 je napisao/la:ako nisi ev ti jos jednaUrban Batalion je napisao/la:Hahahaha tuzlaci seljacine.Hahahaha ovu izvalu jos nisam cuo.Stvarno ste bistri.
jel mozda pise....NAJVEĆA BAKLJADA DO TADA ??? jesmo li mozda nekada imali navijace..mozda se ne sjecas...da li si se bio rodio ??? zapitaj se malo !
vjerovatno sam i stariji od tebe,a sto se tice desavanja na BH tifo sceni budi siguran da sam u to upucen vise nego ti,i da sam prosao vise utakmica nego ti.Meni nikada nije bilo tesko zaputi se u Tuzlu gledat Slobodu protiv Zelje,Sarajeva,Zrinjskog.Isto tako nikada mi nije bilo tesko otic na derbi Sarajevo-Zeljo,a za razliku od tebe momak koji vjerovatno si samo pratio utakmice po Banovicima ja sam prijatelju imao cast da sa tribina gledam utakmice kao sto su:Partizan-Zvezda,Dinamo-Arsenal,Ajax-Ado Den Hag,Srbija-Bosna i jos puno takvih slicnih koje ti mozes samo gledati na TV-u.A sto se tice tog navijackog prepucavanja Tuzla-Banovici nisam ni na nicijoj strani ali smatram da su Fukare daleko ispred vas a ovo sto pise da spadate u sam vrh navijackih grupa u BiH i da ste imali najvecu bakljadu to sam se ismijao kao nikada.Ispada da ste vi sa bakljadama bolji od HZ,TM.RA,RZ. . .
Lesinari j*bo vas mladić
- neutralan__
- Kontakt:
to su ona dobra stara vremena kad sam jos iso na tutu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Urban Batalion
- Kontakt:
dobro eto kako ti kazes ne znam.uredu.nek ne znam.ali jaro daj mi neke slike sa vasih gostovanja navijaca iz tog vremena,neko mora imat sliku te "najvece"bakljade pa nije to neka slika sa vasara pa da nema za uspomenu i sjecanje.Svaka navijacka grupa ostavlja takve slike i ponosno ih pokazuje_amel_13_BHf_ je napisao/la:nezna on ko su bili ljumani u tom vremenuovo je sve tacno sto pise,ali pomenucu opet u tom vremenu!!! sada su stvari totalno drugacije,no nadam se da ce se ti stari dani slave vratit...
Lesinari j*bo vas mladić
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jel mozda pise....NAJVEĆA BAKLJADA DO TADA ??? jesmo li mozda nekada imali navijace..mozda se ne sjecas...da li si se bio rodio ??? zapitaj se malo ![/quote][/quote]
care slusaj sta cu ti ja rec
vjerovatno sam i stariji od tebe,a sto se tice desavanja na BH tifo sceni budi siguran da sam u to upucen vise nego ti,i da sam prosao vise utakmica nego ti.Meni nikada nije bilo tesko zaputi se u Tuzlu gledat Slobodu protiv Zelje,Sarajeva,Zrinjskog.Isto tako nikada mi nije bilo tesko otic na derbi Sarajevo-Zeljo,a za razliku od tebe momak koji vjerovatno si samo pratio utakmice po Banovicima ja sam prijatelju imao cast da sa tribina gledam utakmice kao sto su:Partizan-Zvezda,Dinamo-Arsenal,Ajax-Ado Den Hag,Srbija-Bosna i jos puno takvih slicnih koje ti mozes samo gledati na TV-u.A sto se tice tog navijackog prepucavanja Tuzla-Banovici nisam ni na nicijoj strani ali smatram da su Fukare daleko ispred vas a ovo sto pise da spadate u sam vrh navijackih grupa u BiH i da ste imali najvecu bakljadu to sam se ismijao kao nikada.Ispada da ste vi sa bakljadama bolji od HZ,TM.RA,RZ. . .[/quote]
dobro..svaka cast na tome...ali ovo su bila vremena kada se navijalo..kada su banovici bili 3. grad po posjecenosti u Premijer Ligi...bakljada...citaj dotad najveca bakljada ! dobro necemo se prepucavat...
care slusaj sta cu ti ja rec
vjerovatno sam i stariji od tebe,a sto se tice desavanja na BH tifo sceni budi siguran da sam u to upucen vise nego ti,i da sam prosao vise utakmica nego ti.Meni nikada nije bilo tesko zaputi se u Tuzlu gledat Slobodu protiv Zelje,Sarajeva,Zrinjskog.Isto tako nikada mi nije bilo tesko otic na derbi Sarajevo-Zeljo,a za razliku od tebe momak koji vjerovatno si samo pratio utakmice po Banovicima ja sam prijatelju imao cast da sa tribina gledam utakmice kao sto su:Partizan-Zvezda,Dinamo-Arsenal,Ajax-Ado Den Hag,Srbija-Bosna i jos puno takvih slicnih koje ti mozes samo gledati na TV-u.A sto se tice tog navijackog prepucavanja Tuzla-Banovici nisam ni na nicijoj strani ali smatram da su Fukare daleko ispred vas a ovo sto pise da spadate u sam vrh navijackih grupa u BiH i da ste imali najvecu bakljadu to sam se ismijao kao nikada.Ispada da ste vi sa bakljadama bolji od HZ,TM.RA,RZ. . .[/quote]
dobro..svaka cast na tome...ali ovo su bila vremena kada se navijalo..kada su banovici bili 3. grad po posjecenosti u Premijer Ligi...bakljada...citaj dotad najveca bakljada ! dobro necemo se prepucavat...
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Posto dole idem u sql...ne smijem nish pricat vise provodim vremena u tz neko u gradu prebivalista...
Za koju godinu TZ ce postati moj grad a mozda vremenom postanem i FKR...hehe...Objektivno danas je ono bilo brukanje pred svijetom i LJUMANA I FUKARA,I SLOBODE I BUDUCNOSTI,SUDIJA,TRENERA I SVEGA...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Imate li nameru pobediti kuci ove sezone?
Gledao sam vas protiv Slavije odlicna igra a vi nikako nemozete pobediti kuci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zar rijec BRUKANJE postoji u nasoj ligiArsenalisation je napisao/la:Posto dole idem u sql...ne smijem nish pricat vise provodim vremena u tz neko u gradu prebivalista...Za koju godinu TZ ce postati moj grad a mozda vremenom postanem i FKR...hehe...Objektivno danas je ono bilo brukanje pred svijetom i LJUMANA I FUKARA,I SLOBODE I BUDUCNOSTI,SUDIJA,TRENERA I SVEGA...
![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
pa u tome je fazon,kako sam ja skontao. Budućnost zna samo igrati na kontre i onda ostvare dobar rezultat na strani,a kad nam neko dođe i zatvori se malo onda Budućnost ništa nije u stanju da uradi.to je to ja mislim.Devil je napisao/la:Imate li nameru pobediti kuci ove sezone?Gledao sam vas protiv Slavije odlicna igra a vi nikako nemozete pobediti kuci.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
igramo bez TAKTIKEr_emir je napisao/la:pa u tome je fazon,kako sam ja skontao. Budućnost zna samo igrati na kontre i onda ostvare dobar rezultat na strani,a kad nam neko dođe i zatvori se malo onda Budućnost ništa nije u stanju da uradi.to je to ja mislim.Devil je napisao/la:Imate li nameru pobediti kuci ove sezone?Gledao sam vas protiv Slavije odlicna igra a vi nikako nemozete pobediti kuci.
1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
I ja sam gledao tekmu protiv Slavije,i nista posebno nismo odigrali, ali jucer protiv Slobode je bilo bas katastrofa. Kod kuce svaku tekmu igramo pod pritiskom jer raja misli ko god dodje da moramo pobijediti i stvara se pritisak kod igraca dok na strani bez psiholoskog pritiska igramo i to daje rezultat. Na domacem terenu nemamo kreativca igre koji bi dijelio lopte nasim napadacima i tu je problem. Gotovo sva pojacanja koja smo doveli su u veznom redu, a igramo ''bez veze''. Nadam se boljem i ne samo to,nadam se pobjedi na domacem terenu,da ne moram ici na stranu da se radujem;)Devil je napisao/la:Imate li nameru pobediti kuci ove sezone?Gledao sam vas protiv Slavije odlicna igra a vi nikako nemozete pobediti kuci.
-
zapovjednik
- Kontakt:
Moze li mi neko reci sta je sa Halilovicem hocel igrat protiv Borca.Moze li mi neko odgovorit posto nisam upucen.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
nece igrat,povrijedjenzapovjednik je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je sa Halilovicem hocel igrat protiv Borca.Moze li mi neko odgovorit posto nisam upucen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.