Moze li se ista pobrisat njihovo. duplogovno.ba
Rigoletto je napisao/la:Ogadimo im fudbal!
To je to. Bravo. Dugih 10 godina ceka, sada uzivaj da ste bas vi najbolji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Ogadimo im fudbal!![]()
![]()
Rekao sam ja komsija. Manje hurde masla i mlacanice vidis da ti je mozak pojela pa pises nebuloze![]()
Necu puno.
Lekcija i na terenu a pogotovo na tribinama. Objasnili im kako se voli svoj klub,onaj ambijent i onaj fanatizam gdje 5000 ljudi pravi atmosferu kao da je 25 000. Sve u crvenom isto Independiente![]()
Okrenes se dedo od 70 godina skace i forca,djeca od 5 godina
RA
kako sam ponosan na one momke. Citavih devedeset minuta grmili i samo pjesme o Velezu osim onih standardnih zayebancija ubij ultrasa i to
gospodska lekcija ljubav prema svom klubu vs pokusaj nacionalnog dokazivanja na fudbalskoj utakmici
smijesno jadno zalosno
ide sada pravi derbi sa Celikom
e to je derbi i crnjak je sto su stavili utakmicu u petak jer bi nas bilo puno vise mada i tu ocekujem 150+ samo posteno sudjenje pa ko bude bolji
Mostar presentebilo je ljudi koji boluju od PTSP-a, hiljade onih koji su preživjeli pakao opsade Mostara, ljudi pod dejstvom alkohola, pod dejstvom droge,
Neka bola sta me prozivasNeretvanskaPastrmka je napisao/la:PTSP I VELEZ![]()
jos ako na to povuces bijelog budes isto ptica jarebica
Vraca nase klipove od juce uci i upijadrakensang je napisao/la:Ribo dje nam je faustino avangarda naopako koreografija, sto jest jest postavljaju neke standarde
Jake rijeci od ljudi koji su danima prije radili sranja po Mostaru, dozivali Slobodana Praljka tokom utakmice i danima unazad srali po forumu dok vase gubice sinoc nije zacepio momak kojeg ste podjebavali danima nakon prve utakmiceTaramba je napisao/la:Tko o čemu kurve iz Vrapčića o poštenju,
pjevale se samo Vehležove pjesme,
a više od pola utakmice se samo čulo
ubij, ubij Ultrasa...
Uživajte u jednoj od najvećih pobjeda vašeg kluba,
a nama maglu ne možete prodavati.