Bjezi tamo da vam nije njega ne bi imali ni repke, Evropu bi mozda igrala Rijeka svako par godina, EL naravno.SiamoNoi je napisao/la:Ne,bit ćemo imbecili koji će zapljeskat na najveci gospodarski kriminal u povijesti drzave.Kaunas je napisao/la:I na kraju dodju debili i yebu Mamicu od do.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prelijep stadion, prelijep.Osim13 je napisao/la:Volim stadion Atletica
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkad te nema na tenisu,pohasili se japa i njegovo drustvo,vrati sedelinjo je napisao/la:kako ovo nije penal za atletiko ?
P.S ovo je tema za simpatizere ekipa koje igraju LS sta ces ti ovdje crveni davole

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo je čist penal za Atletico.Gdje je var. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve je to istina, ali čovjek je kriminalac i mafijaš. Doduše, ne razlikuje se od velike većine direktora uspješnih europskih klubova.Kaunas je napisao/la:Bjezi tamo da vam nije njega ne bi imali ni repke, Evropu bi mozda igrala Rijeka svako par godina, EL naravno.SiamoNoi je napisao/la:Ne,bit ćemo imbecili koji će zapljeskat na najveci gospodarski kriminal u povijesti drzave.Kaunas je napisao/la:I na kraju dodju debili i yebu Mamicu od do.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ma ne mogu ja sa levatima raspravljati...BosniaBoston je napisao/la:Otkad te nema na tenisu,pohasili se japa i njegovo drustvo,vrati sedelinjo je napisao/la:kako ovo nije penal za atletiko ?
P.S ovo je tema za simpatizere ekipa koje igraju LS sta ces ti ovdje crveni davole
pa divim se ovoj kradji ...lik je iznese rukom,ima VAR ali opet nema penala
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U nekom paralelnom univerzumu gdje je Mamić alfa i omega bh fudbala Sarić sad igra u Realu a Zukanović u Liverpoolu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakva je svrha vara ako oni tamo iz var sobe nista ne javljaju glavnom sudiji, 2 penala veceras nisu sudjena jer glavne sudije nisu vidjele
Var je beskoristan u grupnoj fazi izgleda 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dali livci penal prosle godine u penalu 3x manje ofiran od ovog,a za ovaj ni VAR ne daju...delinjo je napisao/la:ma ne mogu ja sa levatima raspravljati...BosniaBoston je napisao/la:Otkad te nema na tenisu,pohasili se japa i njegovo drustvo,vrati sedelinjo je napisao/la:kako ovo nije penal za atletiko ?
pa divim se ovoj kradji ...lik je iznese rukom,ima VAR ali opet nema penala
#Punoljetstvo
A Ibricic sjedi na klupi BarceloneBoixosNois1899 je napisao/la:U nekom paralelnom univerzumu gdje je Mamić alfa i omega bh fudbala Sarić sad igra u Realu a Zukanović u Liverpoolu.
4-IN-A-ROW
90% stvari o mamicu su izmisljene. Gospodin coek. Pustio bjelicu da radi, kontinuitet je vazda bolji od kvantiteta.
Nije penal jer je ranije prekinuo akciju.
Nije penal jer je ranije prekinuo akciju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Mamic gospodin,drzi hrvatski fudbal.iznad vodeBoixosNois1899 je napisao/la:U nekom paralelnom univerzumu gdje je Mamić alfa i omega bh fudbala Sarić sad igra u Realu a Zukanović u Liverpoolu.
ima pravde
ali kakvu je juventus ublehu doveo na klupu...ovo nisu istine
ali kakvu je juventus ublehu doveo na klupu...ovo nisu istine
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bravo
#Punoljetstvo
Mamić gospodin.
Ako je on gospodin, onda smo stvarno svi ptišli u tri pi.čke materine.

Ako je on gospodin, onda smo stvarno svi ptišli u tri pi.čke materine.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Razlika kad prenosi argentinceKaunas je napisao/la:Ne znam jel gore ovom komentatoru sa Arene il prosjecnom Dalmatincu
https://streamable.com/g47ef
i Dinamo
https://streamable.com/xnqra
Don't believe the hype.
Tako im i treba kad vade Pjanica iz igre 

nek su vala i ovaj drugi uvalili bezmudom juventusu
Herrera 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.