West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
cekicari evo vam prilike protiv veoma oslabljenog liverpoola.... neka bolji i sretniji pobjedi
You are someone else I am still right here
Svaka cast

West Ham United: Green, Jacobsen, Tomkins, Upson, Bridge, O'Neil, Noble, Parker, Hitzlsperger, Ba, Piquionne
Subs: Boffin, Reid, Da Costa, Boa Morte, Spector, Cole, Hines
Liverpool: Reina, Kelly, Johnson, Skrtel, Carragher, Wilson, Leiva, Meireles, Gerrard, Kuyt, Suarez
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos. Spearing, Poulsen, Maxi, Cole, Ngog
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Vidim nedostaju vam Obinna i Keane, sto ce biti veliki hendikep po vas napadacki tim 

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Bas je veliki hendikep sto ne igra Obinna, jedan od najboljih igraca ove sezone sigurno. Inace, Obinni nisu iz Intera ponudili novi ugovor tako da na ljeto ce biti slobodan igrac i nadam se da ce produziti saradnju sa nama. Ali i pored njega napada izgleda dosta dobar i vjerujem da mozemo postici 2 gola minimalno 'poolu koji je u zadnje tri utakmice ako se ne varam primio samo 3 gola 

U zadnje tri utakmice, primili smo samo jedan gol, i to od Wigana, a u zadnjih 7 utakmica u svim takmicenjima, isto samo 1 gol 

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Sjeb'o sam sepolga je napisao/la:U zadnje tri utakmice, primili smo samo jedan gol, i to od Wigana, a u zadnjih 7 utakmica u svim takmicenjima, isto samo 1 gol

I vi ste u zadnje dvije-tri ako se ne varam dali 8, ohanite malo, sta je dosta-dosta je.hammers je napisao/la:Sjeb'o sam sepolga je napisao/la:U zadnje tri utakmice, primili smo samo jedan gol, i to od Wigana, a u zadnjih 7 utakmica u svim takmicenjima, isto samo 1 golU zadnjih osam utakmica, primili ste samo tri gola
Ali nije to razlog da danas ne izgubite

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
A napad je dobar i to me ne brine ni malo, ali odbrana je kriticna skroz. Ali eto srecom vratili su se Tomkins i Upson tako da bi to danas puno bolje dole trebalo izgledati.Kop je napisao/la:I vi ste u zadnje dvije-tri ako se ne varam dali 8, ohanite malo, sta je dosta-dosta je.hammers je napisao/la:Sjeb'o sam sepolga je napisao/la:U zadnje tri utakmice, primili smo samo jedan gol, i to od Wigana, a u zadnjih 7 utakmica u svim takmicenjima, isto samo 1 golU zadnjih osam utakmica, primili ste samo tri gola
Ali nije to razlog da danas ne izgubite
Izvini, greskom ti izbrisa post, nervoza pred utakmicu nemoj hatoriti sta
Nemoj podcjenjivati Piqiuonne-a
A i Cole je tu da uleti sa klupe, sigurno da mu je naraslo samopuzdanje nakon dva gola u cupu protiv burnley-a. I kod mene je slicna situacija, poslije WH mi je nekako najvise sipmatican Liverpool u PL. nadam se da ce te sto prije izaci iz krize i da se vratite na stare staze slave 

Nemoj podcjenjivati Piqiuonne-a

cekicari sretno vam 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Hvala, vama takodje. Neka bolji pobjedianfield je napisao/la:cekicari sretno vam

Elta Mt kablovska izgleda nesto pravi, nema ni jednog prograama na tv-u

Ma nema veze za post, desava se.hammers je napisao/la:Izvini, greskom ti izbrisa post, nervoza pred utakmicu nemoj hatoriti sta![]()
Nemoj podcjenjivati Piqiuonne-aA i Cole je tu da uleti sa klupe, sigurno da mu je naraslo samopuzdanje nakon dva gola u cupu protiv burnley-a. I kod mene je slicna situacija, poslije WH mi je nekako najvise sipmatican Liverpool u PL. nadam se da ce te sto prije izaci iz krize i da se vratite na stare staze slave

Piquionne, ja njega dozivljavam kao baksuza nekog, u zadnje vrijeme u koji god tim dodje posalje ih u Championship.

Ali karton kole (Carlton Cole) je dobar igrac, samo eto, sto ga potisnose ova dvojica novopridoslica na klupu, a gdje nece, kad su u onakvim formama. Ma vraticemo se, krajnje je vrijeme (iako to ponavljam zadnjih 10-ak godina

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šile, dao bih groš da sam mog'o vidjeti izraz tvog lica kada je Parker zabio za 1:0.
West Ham ovo mora dobiti(da, igr'o sam i na kladionici keca, poklon kvota je u pitanju), kako bi se lakše ušlo u nastavak sezone. Inače, Ba nije normalan, nakon 2 gola u prošlom premierligaškom meču, i danas je nastavio sa rešetanjem protivničkih mreža. Napisah na temi Liverpoola da bi Piquone treb'o biti zamijenjen, jer koči igru West Hama i nerijetko bira najslabije rješenje. Ostali na nivou, posebno mi je drago vidjeti rastrčanog Hammer Kick-a.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neutralan__
- Kontakt:
Oh yes! 
Naravno kad United dođe, redovne usluge se ne smiju zaboraviti.

Naravno kad United dođe, redovne usluge se ne smiju zaboraviti.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Čestitke na pobjedi svaki drugi rezultat protiv Looserpoola bio bi podbačaj...nadam se da čekićari imaju snage ostati u PL..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cestitke na pobedi.Ocekivao sam da ce WHU ostati neporazen,ali da ce ovako dobiti Liverpoola nisam.Veoma bitna pobeda pobeda i nastavak golgeterskog niza,i nadam se da ce moci da skupe snagu za ostanak u EPL,jer zasluzuju to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kao sto sam napisao ranije na ovoj temi ovo vam je bila velika sansa za pobjedu i iskoristili ste je. reini za danasnji nastup morate posebno zahvaliti.
You are someone else I am still right here
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje si sad hammers
3 gola Loserpoolu čestitamo 

Trenutno korisnika/ca: Brokula, feniksptica, kakarut, Kaunas, MElloo, SoloControTutti, tutankamon1905, UnitedWA i 30 gostiju.