KapitenK je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
KapitenK je napisao/la:
Upravo tako. Naravno, čestitke i Italiji koja je zaista dobro djelovala sa ovakvim kadrom i Conteom na čelu koji je bio njihova najveća snaga, samo naletili su na ipak jačeg protivnika sinoć. Prije svega, šteta što taj duel nije bio recimo u finalu ili barem polufinalu, jer siguran sam da bi Italija mogla izbaciti i domaćine primjera radi. Također, šteta je što su Italiji nedostajali recimo Veratti i Marchisio, a Njemačkoj Reus i neki igrači koje Low nije ni pozvao ali i ovako je to bio duel velikih rivala i lud meč.Omerbavarac je napisao/la:Sjecate se sta je rekao Lineker?![]()
Cestitke svjetskim prvacima na jos jednoj prebrodjenoj mentalno teskoj prepreci, nije lako skinuti pritisak sa ledja zbog historije.
Italijani su igrali dobar turnir i vjerujem da bi prosli da su naletjeli na bilo koga drugog, no sudbina im ovaj put nije dala previse zadovoljstva.
dinoze je napisao/la:Samo najjaca scena jucer kada je Müller rekao Chileliniju, dobro jeste faul ali sta se svaki put kreveljis kao neka baba. I pokazuje mu kako se krevelji, pa onda suduji pokazuje kako se Chielini krevelji a sudija se u smijeh, kao ono znam kakvi su italijani.
Ali su opet stvorili vise prilika od Italije koja nije pokazala apsolutno nista. Mislili su da ce biti kao protiv Spanije. Ali Njemacka je trenutno puno bolja i cvrsca momcad.krmpotich je napisao/la:Nije derpe na klupi Njemačke glup, već je i on znao sta ga ceka ako napadne i otvori se:leorey je napisao/la:Njemacka je igrala fkt opreznije nego inace, nije napadala bas sa 8 igraca uvijek.
[youtube][/youtube]
Njemačka je nakon dugo vremena taktizirala sto pokazuje podatak da nisu stvorili(sem gola) izgledne prilike za eventualni pogodak. Ičli su na penale pa sta bog da. Moralo se i njima jednom otvoriti, tradicije su tu da se ruše. Gracijano+Zaza
nokee95 je napisao/la:Ja mislim da Island nema nikakve sanse veceras, ne zbog toga sto je Francuska bolja repka nego jednostavno mislim da UEFA nece dozvoliti da jedna Francuska domacin ispadne od tamo nekog Islanda. Nadam se da grijesim i da sudije nece pomagati ako to bude potrebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.