FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 08 mar 2010, 21:04

ala gotive istok bi trebao biti gotov do sirokog...:D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 mar 2010, 21:08

rudarprijedor je napisao/la:ala gotive istok bi trebao biti gotov do sirokog...:D
jebote, pa od čega ga prave, jel od kartona???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 08 mar 2010, 21:15

Hahahaha moguce haha :D Ma valjda ce biti 4 stepenice po 20 metara...ko ce znati :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 mar 2010, 21:18

gogineman je napisao/la:Hahahaha moguce haha :D Ma valjda ce biti 4 stepenice po 20 metara...ko ce znati :D
pa čini mi se da se tek prije dva tri dana javilo da nešto počinju praviti, svaka im čast, ali takav način građenja i takva brzina je za "nacionalnu geografiju"
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 mar 2010, 21:26

VB 1987 je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Hahahaha moguce haha :D Ma valjda ce biti 4 stepenice po 20 metara...ko ce znati :D
pa čini mi se da se tek prije dva tri dana javilo da nešto počinju praviti, svaka im čast, ali takav način građenja i takva brzina je za "nacionalnu geografiju"
druze komsijski.. :roll: ...mi imamo napredniju tehnologiju od vas.. :lol: :lol: :lol: ma nema tu posla puno...samo skinu onu travu i beton se pocinje raditi odma....pa sta je to samo 4 stepenice...ako si bio u novom gradu na stadionu...onda znas kako je...

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 08 mar 2010, 21:32

rudarprijedor je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
druze komsijski.. :roll: ...mi imamo napredniju tehnologiju od vas.. :lol: :lol: :lol: ma nema tu posla puno...samo skinu onu travu i beton se pocinje raditi odma....pa sta je to samo 4 stepenice...ako si bio u novom gradu na stadionu...onda znas kako je...

Pa hoće li to biti gotovo do Širokog? :?
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 09 mar 2010, 00:03

Ma niko nista ni ne zna jbt...al za 5 dana ladno to mogu napraviti,to se samo salije,niti ce biti stolice niti koji k... :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 mar 2010, 13:40

Rudar danas otisao na prijateljsku...nzn skim igra ali igra se na Krupi na Vrbasu pa je vjerovatno neki BL klub...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 16 mar 2010, 19:49

' " & $ ", ? јасно? :D

& је " - ај $ " :mrgreen:
"" ПУТ ""

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 mar 2010, 20:10

igramo za komsije..:D ma kako god okrenes mi moramo uzeti 3 boda... :D :D :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 17:08

@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog.. :o :o :o drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer.. :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 mar 2010, 17:13

rudarprijedor je napisao/la:@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog.. :o :o :o drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer.. :?
znači dobro odigrao?

kakva je bila ekipa ko ekipa..sviđa l iti se Široki kao ekipa, stil igre..

jesuse nadigravali...izgleda da je dobra utakmica bila
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 17:20

definitivno najbolja ekipa koja je dolazila...u sredini ubiste... wagner nas je gazio posteno...stoper onaj visoki dobar..golman dobar bio...dobro ste odigrali mogu reci da ste imali vise loptu u nogama...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 mar 2010, 17:21

rudarprijedor je napisao/la:definitivno najbolja ekipa koja je dolazila...u sredini ubiste... wagner nas je gazio posteno...stoper onaj visoki dobar..golman dobar bio...dobro ste odigrali mogu reci da ste imali vise loptu u nogama...
wagner je igračina, to sam spominjao par puta ovdje, visoki stoper je Cutuk

sve korektno??

po tvome izvjescu bih rekao da je sudac bio najlosija karika, uglavnom zbog svog neznanja nego iceg drugog!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 17:30

Kevin je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:definitivno najbolja ekipa koja je dolazila...u sredini ubiste... wagner nas je gazio posteno...stoper onaj visoki dobar..golman dobar bio...dobro ste odigrali mogu reci da ste imali vise loptu u nogama...
wagner je igračina, to sam spominjao par puta ovdje, visoki stoper je Cutuk

sve korektno??

po tvome izvjescu bih rekao da je sudac bio najlosija karika, uglavnom zbog svog neznanja nego iceg drugog!?
ma sudija je sjekao igru svima...al sve pohvale odlicno je siroki odigrao...zab sam reci da je u drugom pol prije gola siroki imao stopostotnu sansu ali Avdukic je odbranio kada je pred njega izasao ja msm Varea...pa onda Silic je opalio jednu sa 20 metara ali i to Avduka brani..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2010, 17:32

Znaci Avduka na nivou. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 17:33

harishp je napisao/la:Znaci Avduka na nivou. 8-)
Avduka uvijek na nivou... :)

lun
Kontakt:

Post Postao/la lun » 17 mar 2010, 18:01

rudarprijedor je napisao/la:@@@ jbt pa ovo nije normalno...dobra utakmica za neutralne ali ja sam danas toliko zivaca izgubio da to nije humano...evo o utakmici odlicno otvaramo Kusljic izlazi 1vs1 i daje gol...poslije toga siroki ima inicijativu i rekao bi kljucni momenat utakmice zeric izlazi pred golmana prolazi i njega vraca kusljicu povratni pas i on od 8 metara gola pogodi igraca sirokog.. :o :o :o drugo poluvijreme siroki otvara bolje i odmah na pocetku iz kontre dolazi do izjednacenja ali kako nasi us*ase napad..:O u nastavku obe ekipe idu po pobjedu i kovacevic pogadja stativu sa 16 metara nalece dasic i masi prazan gol...pa da se ubijes...i to je to...uglavnom odlicna fudbalska predstava na stadionu oko 4 000 ljudi...ostaje zal za 2 boda....sudija ocajan...ali onaj wagner je zvijer.. :?
ja ne znam na kojoj utakmici je bio ovaj momak ali 4000 ljudi nije bilo ni na prvoj premijerligaskoj utakmici protiv Celika a da ne govorim o ovoj danasnjoj. druga je prica sta "veliki" novinari Vukadin, Bogun i slicni pisu po novinama. sto se kaze brat bratu danas je bilo nesto preko 1000 ljudi mozda do 1200 i to sve zajedno sa skupljacima lopti i obezbjedjenjem. inace golovi su padali poslije gresaka. kod pogotka Kusljica igraci Sirokog su lose izveli aut da bi neakon toga jedan od stopera gostiju u saradnji sa Dasicem dodao Kusljicu. prije gola gostiju Rudar je imao korner. tamo su nesto sot samo oni znaju izvodili Kantar i Zeric, gosti uzeli loptu, duga lopta prema centru i nakon toga dodavanje na desno krilo, odlican centarsut i pogodak prsima igraca koji je usao sa klupe u igru prije nego je izveden vec pomenuti korner. po meni najrealniji rezultat, samo mi nije jasno zasto se Rudar "povukao" nakon sto je poveo i prepustio gostima inicijativu. i da ne zaboravim, nakon gola za Rudar Zeric je sam izborio loptu(ukrao je odbrambenom igracu Sirokog) i usao u kazneni prostor iskosa sa desne strane i umjesto da ostro sutira vratio na 10-ak metara odakle je Kusljic lose sutirao i gosti otklonili opasnost. da je tada pao gol ostala bi sva 3 boda u Prijedoru, ali nije ni ovako lose jer su se gosti predstavili kao odlicna ekipa.sudija Kaplan kao da je zalutao na utakmicu, imao je dosta previda kod igranja rukom i mnogo je sjekao igru. najbolji pojedinac meca po meni je Kotaran iz Rudara jer je "milion" puta otklonio opasnost od svog gola i kraj njega ni lopta ni igrac Sirokog nisu mogli proci. odlican je bio i Golic koji je iako vezni igrac sticajem okolnosti morao biti zadnji covjek u odbrani ali je to odlicno odigrao.
aj uzdravlje

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 18:04

pa jbg malo sam pretjerao sa 4000 ali 3 000 sigurno...pa istok je bio pun 2 000 sigurno ako ne i vise.....i ovamo sigurno 800-900 a to to gdje ti nadje 1000 ljudi ne znam onda gdje si bio... :? :? :?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 mar 2010, 18:07

lun je napisao/la:
ja ne znam na kojoj utakmici je bio ovaj momak ali 4000 ljudi nije bilo ni na prvoj premijerligaskoj utakmici protiv Celika a da ne govorim o ovoj danasnjoj. druga je prica sta "veliki" novinari Vukadin, Bogun i slicni pisu po novinama. sto se kaze brat bratu danas je bilo nesto preko 1000 ljudi mozda do 1200 i to sve zajedno sa skupljacima lopti i obezbjedjenjem. inace golovi su padali poslije gresaka. kod pogotka Kusljica igraci Sirokog su lose izveli aut da bi neakon toga jedan od stopera gostiju u saradnji sa Dasicem dodao Kusljicu. prije gola gostiju Rudar je imao korner. tamo su nesto sot samo oni znaju izvodili Kantar i Zeric, gosti uzeli loptu, duga lopta prema centru i nakon toga dodavanje na desno krilo, odlican centarsut i pogodak prsima igraca koji je usao sa klupe u igru prije nego je izveden vec pomenuti korner. po meni najrealniji rezultat, samo mi nije jasno zasto se Rudar "povukao" nakon sto je poveo i prepustio gostima inicijativu. i da ne zaboravim, nakon gola za Rudar Zeric je sam izborio loptu(ukrao je odbrambenom igracu Sirokog) i usao u kazneni prostor iskosa sa desne strane i umjesto da ostro sutira vratio na 10-ak metara odakle je Kusljic lose sutirao i gosti otklonili opasnost. da je tada pao gol ostala bi sva 3 boda u Prijedoru, ali nije ni ovako lose jer su se gosti predstavili kao odlicna ekipa.sudija Kaplan kao da je zalutao na utakmicu, imao je dosta previda kod igranja rukom i mnogo je sjekao igru. najbolji pojedinac meca po meni je Kotaran iz Rudara jer je "milion" puta otklonio opasnost od svog gola i kraj njega ni lopta ni igrac Sirokog nisu mogli proci. odlican je bio i Golic koji je iako vezni igrac sticajem okolnosti morao biti zadnji covjek u odbrani ali je to odlicno odigrao.
aj uzdravlje

pa koliko treba da budes nerealan pa da tako nesto lupis.. :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 6 gostiju.