FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www4.---.com/11/0301/uqa-zeljo1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
ne radi link ... i ako se moze znati sta je u pitanju ?bagrcavi je napisao/la:http://www4.---.com/11/0301/uqa-zeljo1.jpg
... srcu draga boja plava ...
ma članak iz novina o tekmi protiv GOŠK-aMalta23 je napisao/la:ne radi link ... i ako se moze znati sta je u pitanju ?bagrcavi je napisao/la:http://www4.---.com/11/0301/uqa-zeljo1.jpg
DRUG NEBI TI PUNCA
nek mu je sa srecom,ali u drugom dijelu sezone se nece naigrat u Zelji! Osim ce ga trpiti prvih par kola i ako ovaj bude odugovlacio sa potpisivanjem novog ugovora imaju tribine!... mada mislim da ce on potpisati do kraja marta! svjestan je i on da Zeljo ima straan tim i da tu moze jos puno napredovati! a i novi ugovor ce biti puno jaci nego ovaj sada sto ima,mislim na primanja...tako da ce on vjerovatno potpisati!Zeljo.ba je napisao/la:Nyema nije niti ce potpisati ugovor..On na ljeto ide iz zelje i to je jedina istina!!spielführer_21 je napisao/la:A je li Nyema potpisao?
@SIR
normalno prijatelju,to svakako
normalno prijatelju,to svakako
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Šta to ka*inđa neku ?gollum je napisao/la:Ja vjerujem u Pašićku.Zeljo.ba je napisao/la: Nyema nije niti ce potpisati ugovor..On na ljeto ide iz zelje i to je jedina istina!!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Pitara ima 11.732 bez ovih što se nisu izjasnili te ako bi ih još 2% prešlo na njihovu stranu bilo bi 11.999 istih.SarajlijaTM je napisao/la:ev i ja gledam,bas,fkt gdje nadje toliko pitara hahahahahadiplomatija je napisao/la:losa ti je ta racunica skroz, budi malo realanBaja_Zvjerka je napisao/la:Samo u Sarajevu ima 450.000 ljudi, uzmimo da je 50.000 pitara, i 200.000 zena, tada ostane 200.000 manijaka... I ti meni kazes da nema 5000 ljudi da napuni jug ??? Tekme koje su popularne medju rajom su navece, i one budu haman uvijek pune, ali puno je vise onih od 17, 18 h subotom, i tada normala ima buseva poslije, voz, itd. a opet tekme zjape prazne.. Ehhh meni nije jasno zasto... Mora da je onda skupa karta...
![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni ne bi krivo bilo kad Nyema ne bi produžio ugovor jer povrtkom Kerle možemo bez Nyeme. Treba mu ponuditi novi ugovor ako prihvati dobro jeste, a ako ne zahvaliti mu se i poželiti sreću u nastavku karijere. Neki će reći da Nyema igra defanzivnog veznog i da će se tu osjetiti njegov odlazak, ali ne treba zaboraviti da mi već imamo za naše uslove dobrog igrača na toj poziciji Nermina Zoletića koji je u par utakmica koje je odigrao pokazao da je stasao kao igrač i igra sa puno samopouzdanja iako mu je tek 18 godina. Sljedeću sezonu u potpunosti pružiti prliku Zoletiću jer bi dodatno sazreo kao igrač kad bi konstantno igrao sa jednim Bekrićem ili Zebom i na kraju sljedeće sezone ga prodati za dobre pare.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bata_Barata
- Kontakt:
Da ni 20 ne doceka i da ode ? Ma kakvi, spucati mu ugovor i do 22 godine neka ga tu. E tek onda u BayernBianconeri1988 je napisao/la:Meni ne bi krivo bilo kad Nyema ne bi produžio ugovor jer povrtkom Kerle možemo bez Nyeme. Treba mu ponuditi novi ugovor ako prihvati dobro jeste, a ako ne zahvaliti mu se i poželiti sreću u nastavku karijere. Neki će reći da Nyema igra defanzivnog veznog i da će se tu osjetiti njegov odlazak, ali ne treba zaboraviti da mi već imamo za naše uslove dobrog igrača na toj poziciji Nermina Zoletića koji je u par utakmica koje je odigrao pokazao da je stasao kao igrač i igra sa puno samopouzdanja iako mu je tek 18 godina. Sljedeću sezonu u potpunosti pružiti prliku Zoletiću jer bi dodatno sazreo kao igrač kad bi konstantno igrao sa jednim Bekrićem ili Zebom i na kraju sljedeće sezone ga prodati za dobre pare.

Zadnja izmjena: Bata_Barata, dana/u 01 mar 2012, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
po meni ne sljedece nego za 2. god ipak imo bi tad 20 god mogo bi negdje za dobre pare da odeBianconeri1988 je napisao/la:Sljedeću sezonu u potpunosti pružiti prliku Zoletiću jer bi dodatno sazreo kao igrač kad bi konstantno igrao sa jednim Bekrićem ili Zebom i na kraju sljedeće sezone ga prodati za dobre pare.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da on ima samo još 2 i po godine ugovora, dakle ukoliko ne produži, za dvije sezone bi mogao otići besplatno. Koliko se sjećam potpisao je ugovor na 3 godine. Nek' me neko ispravi ako griješim.
Ali dok je Amara u klubu oko produženja se ne treba brinuti.
Ali dok je Amara u klubu oko produženja se ne treba brinuti.

Ž '21!
Zivio nam OsimBianconeri1988 je napisao/la: Ali dok je Amara u klubu oko produženja se ne treba brinuti.

jeste gledali ovaj klip,ako niste pogledajte tuga 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3
Svaka cas onom ko je ovo napravio!!Grbavica moj zivot je napisao/la:
Jos jedna formacija na koju naletih,ali Amar nikad ne bi igrao sa jednim zadnjim veznim.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
- alan ford 26
- Kontakt:
Eldina AdilovicZakletva je napisao/la:Svaka cas onom ko je ovo napravio!!Grbavica moj zivot je napisao/la:
Jos jedna formacija na koju naletih,ali Amar nikad ne bi igrao sa jednim zadnjim veznim.

Sad bi trebalo poceti reklamirati tekmu, nesto slicno kao pred finale kupa u Zenici, treba dobro popuniti grbavicu, a daljnja posjeta ce def zavisiti od rezultata, eh da je nanizati tri pobjede u prva tri kola, pred mec sa zrinjskim, da samopouzdanje bude na vrhu

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
A Jarane..Bata_Barata je napisao/la:Alda ne seriLuca.Toni je napisao/la:Pa mislio sam na ovih 50.000 zena koji se nazivaju pitarimamaSmurf je napisao/la:@Luca.Toni, nije baš lijepo na taj način vrijeđati tih 200.000 žena,ako sam dobro shvatila tvoju računicu

Nego kad pijemo kafu ? red bi bio da zavrsis te kafe vise

Razumijes ti mene burazere moj 

Daleko su najjaci ovi koji dogovaraju kaHve preko teme 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
dajem im izmedju 14 i 17 xD dakle mala rajanime_tm87 je napisao/la:Daleko su najjaci ovi koji dogovaraju kaHve preko teme
btw jel ima novosti oko visine snijega hoce li se to sigurno otopiti ili da uzmemo lopate....
Edit: da znam prije nego odnesem lopatu nazad komsiji xD
max 16 godina! Nije ni cudo sto odavno na ovom forumu ne mozes procitati nista pametno!jug-onostalgicar je napisao/la:dajem im izmedju 14 i 17 xD dakle mala rajanime_tm87 je napisao/la:Daleko su najjaci ovi koji dogovaraju kaHve preko teme
btw jel ima novosti oko visine snijega hoce li se to sigurno otopiti ili da uzmemo lopate....
Hmm.. danas je bilo bas lijepo vrijeme, nadam se i sutra ovako... rekli su ako se ovo sta ne otopi do petka tj. do sutra da onda idu da ciste...Od ponedeljka proljetne temperature...Sve i da se ne otopi nece navijaci cistit vec rad ili neko drugi...valjda oni znaju to fino bez da ostecuju teren..Dalje znaci da trebamoo preko vikenda ocekivati neki poziv za ciscenje(vjerovatno samo juga)jug-onostalgicar je napisao/la:dajem im izmedju 14 i 17 xD dakle mala rajanime_tm87 je napisao/la:Daleko su najjaci ovi koji dogovaraju kaHve preko teme
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Noke995, Stanceski i 55 gostiju.