FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sarpreet Singh welcome to Besiktas 2021
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta je sto je iz druge ekipe povukao nekoliko igraca pogotovo jer ganjaju tamo prvo mjesto i to se dosta osjeti jer gube 2:0 na poluvremenu.
Jeong je recimo posudjen iz Freiburga i mogao je komotno ostati u rezervama no sto ja tu je.
Drago mi je zbog Singha, njegov prvi start i velika prilika da se pokaze te da sebi napravi mjesto u narednoj sezoni iako mu je desetka primarna pozicija a danas ce kako stvari stoje djelovati po krilu.
U svakom slucaju ekipi sretno, kao i Mulcu koji ganja rekord po asistencijama.
Jeong je recimo posudjen iz Freiburga i mogao je komotno ostati u rezervama no sto ja tu je.
Drago mi je zbog Singha, njegov prvi start i velika prilika da se pokaze te da sebi napravi mjesto u narednoj sezoni iako mu je desetka primarna pozicija a danas ce kako stvari stoje djelovati po krilu.
U svakom slucaju ekipi sretno, kao i Mulcu koji ganja rekord po asistencijama.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma neka dobiju s prvim timom Spielpraxis, ionako ne mogu, to jeste ne smiju ući u drugu ligu...Omerbavarac je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:53Steta je sto je iz druge ekipe povukao nekoliko igraca pogotovo jer ganjaju tamo prvo mjesto i to se dosta osjeti jer gube 2:0 na poluvremenu.

A dobro je da novu minutažu dobivaju Hernandez i Cuisance. Pogotovo prvom je potrebno da što više igra, kako bi se prilagodio sistemu igre.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako neko ima kvalitetnih streamova neka zakaci jer kako vidim ES2 prenosi derbi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Uključivat će se, to su vjerovatno kombinovani prijenosi u zadnja 2 kola.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:20Ako neko ima kvalitetnih streamova neka zakaci jer kako vidim ES2 prenosi derbi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kimmich napreduje eksplozivno.
-
- Kontakt:
Nista od ukljucivanja izgleda... Debilni ES.
I am not yet born; O hear me.
A najavljivali neki kombinovani prenos. Uglavnom ukucaj na google soccerstreams100 i biraj sebi stream spram svoje konekcije i preferenci.
Lewa gol i assist. Jedva čekam LP.
Lewa gol i assist. Jedva čekam LP.
Ceka se asistencija Mullera 

Kakva sekvenca Cuisancea u gradnji igre kod trećeg gola 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi se da igraju bez imalo straha i sa puno raspolozenja.
Uz Flicka bi i Renato Sanches bio igrac.
Cuisance je odradio odlicnu rolu u prvih 45 minuta.
@coelho: Hvala.
Uz Flicka bi i Renato Sanches bio igrac.
Cuisance je odradio odlicnu rolu u prvih 45 minuta.
@coelho: Hvala.

Eurosportova logika kombinovanog prenosa znači da na poluvremenu možete pogledati sve golove sa utakmica koje se igraju u ovom terminu i to je valjda to
Neće nedostajati motivacije, svjestan je i on da ako osvojimo LP i zabije u završnici istog smiješi mu se Ballon d'Or
Već 100 golova pod palicom Hansija Flicka, u svim takmičenjima. Što bi reko harden sačekaćemo još malo da se dokaže jer i Ole Gunnar Solkjaer je imao dobar start u Unitedu.
Ostala je još jedna utakmica da se odigra i biće zanimljivo, ako ništa drugo, barem zbog nekih rekorda.
- Jamal Musiala je danas zaigrao i sa svojih 17 godina i 115 dana na svojim leđima je najmlađi debitant u historiji Bayerna
- Lewa je danas postigao dva gola i to sada izgleda ovako

Prvi je nešvabo koji je postigao ovoliko golova u jednoj sezoni
- sa današnjom pobjedom, Flick je nanizao 24 utakmice bez poraza i na taj način se izjednačio sa Pepom i njegovim rekordom. Ima još jednu utakmicu i eto prilike da to i prebaci
- Jamal Musiala je danas zaigrao i sa svojih 17 godina i 115 dana na svojim leđima je najmlađi debitant u historiji Bayerna
- Lewa je danas postigao dva gola i to sada izgleda ovako

Prvi je nešvabo koji je postigao ovoliko golova u jednoj sezoni
- sa današnjom pobjedom, Flick je nanizao 24 utakmice bez poraza i na taj način se izjednačio sa Pepom i njegovim rekordom. Ima još jednu utakmicu i eto prilike da to i prebaci
Sent from my Philips Smart TV.
Cuisance je novi R.Sanchez.
Barem nije puno plaćen kao spomenuti i nema tolikog pritiska, mada mislim da će biti jako koristan u budućnosti uz pravog trenera kao što je Flick. Treba imati na umu da je Tolisso na transfer listi što otvara prostor Cuisanceu kao 4oj opciji u veznom redu i to je znak da se na njega misli. Vidi se na njemu da izgara od želje da se dokaže, šteta što onu priliku nakon duplog pasa sa Müllerom nije zabio, pa tako i napravi koju grešku, ne riješi se na vrijeme lopte, ali to je mladost i želja. Toliko toga me kod njega podsjeća na Jamesa ono povlačenje lopte lijevom nogom isto. Drag mi je i nadam se da ćeš pogriješiti u procjeni

I ja isto, ali me neodoljivo podsjeća na prošli takav eksperiment sa Renatom, od mršavih partija preko mijenjanja i traženja mu pozicija pa do slavljenja jednog dobrog poteza itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.