FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 29 feb 2012, 20:35

A je li Nyema potpisao?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 feb 2012, 20:40

bosnas_ je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ek ... k.facebook
I odbjegli na dvije potpiso :D
Kerla potpisao na 2.5 godine,svaka cast!
Zeljo ima definitivno najjacu ekipu poslije rata,ali to treba opravdati na terenu...fakat nikad nismo bili jaci!
Osim radi prave stvari,poslozio je odlicnu ekipu,sad je na redu stadion Grbavica...
Tesko da vam je ovo najjaca ekipa poslije rata ;) ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Urban

Post Postao/la Urban » 29 feb 2012, 20:46

Odlicno ide sve u extra smjeru e sad da bi ova ekipa bila najjaca poslije rata mora da prestigne uspjeh cuvene ekipe koja je osvojila duplu kruni i dosla do treceg pretkola lige prvaka tek onda moze bit najjaca, a nada ti se treba samo polako i sabur :)
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 feb 2012, 21:02

KERLA = HULK :mrgreen: :mrgreen:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 feb 2012, 21:28

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false; drugi dio kraj utakmice i proslava ;)
Ako je bilo nemoj te sta zamjerit.
svoj ti pos'o !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 21:35

kako se prije dolazilo na tekme, dres, plava majica, farmerke, bilo sta plavo, a danas casual, Fredd Perry, Adidas, Puma, go*vna, nesto zeleno, crno, dzointi po tribini, a nigdje prave raje i pravog navijanja... Zalosno...

Al' sto je najgore, opet ce biti dobro prvu tekmu protiv Sirokog, a onda opet smijesna posjeta s obzirom na stanje u klubu, navijanje bezze, itd. Red bi bio da se to napokon digne na onaj stari nivo, da se sjedne i poprica majka mu stara..
Zeljo jaci no ikad, financijski, igracki, a opet navijaci kao da smo "zlatna" sredina, boli raju ku*ac... Trebamo poceti mozda sendvice i sokove dijeliti ko navija, ili ko dodje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 feb 2012, 21:38

Sarajlijc@ je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ek ... k.facebook
I odbjegli na dvije potpiso :D
Kerla potpisao na 2.5 godine,svaka cast!
Zeljo ima definitivno najjacu ekipu poslije rata,ali to treba opravdati na terenu...fakat nikad nismo bili jaci!
Osim radi prave stvari,poslozio je odlicnu ekipu,sad je na redu stadion Grbavica...
Tesko da vam je ovo najjaca ekipa poslije rata ;) ;)
pa ti se sjecas od 2005, eventualno 2006, jer si poceo tad pratit fudbal i na osnovu cega si onda zakljucio da je ova ekipa losija od one prve amarove odnosno da je ona ekipa bolja od ove ?
Za zivot cijeli!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 feb 2012, 21:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:kako se prije dolazilo na tekme, dres, plava majica, farmerke, bilo sta plavo, a danas casual, Fredd Perry, Adidas, Puma, go*vna, nesto zeleno, crno, dzointi po tribini, a nigdje prave raje i pravog navijanja... Zalosno...

Al' sto je najgore, opet ce biti dobro prvu tekmu protiv Sirokog, a onda opet smijesna posjeta s obzirom na stanje u klubu, navijanje bezze, itd. Red bi bio da se to napokon digne na onaj stari nivo, da se sjedne i poprica majka mu stara..
Zeljo jaci no ikad, financijski, igracki, a opet navijaci kao da smo "zlatna" sredina, boli raju ku*ac... Trebamo poceti mozda sendvice i sokove dijeliti ko navija, ili ko dodje...
nismo Olimpic da dijelimo hranu :lol: :lol: Šalu na stranu, upravu si, tu je jaka ekipa za našu ligu, dobra situacija u klubu, ali... Šta se treba uraditi da Grbavica bude uvijek puna?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 feb 2012, 21:51

anonimni je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:kako se prije dolazilo na tekme, dres, plava majica, farmerke, bilo sta plavo, a danas casual, Fredd Perry, Adidas, Puma, go*vna, nesto zeleno, crno, dzointi po tribini, a nigdje prave raje i pravog navijanja... Zalosno...

nismo Olimpic da dijelimo hranu :lol: :lol: Šalu na stranu, upravu si, tu je jaka ekipa za našu ligu, dobra situacija u klubu, ali... Šta se treba uraditi da Grbavica bude uvijek puna?
da kažem par riječi za @Baju :D Vjerovatno si/ste poprilično stariji od ekipe koja čini danas kostur navijača i koja je to prije činila. Vremena se mijenjaju, moda, stil, sve.. pa kad pogledam neke stare slike npr iz Juge i onih frizura svima istih, nmžš nikoga raspoznati, ili vrijeme kada je fudbalerima bila furka imati brkove :mrgreen: Ta vremena su prošlost, a sad je tako kako je. Što se tiče džointa, ništa loše, al opet, svak ima svoje mišljenje. Raje ima, samo je treba naći, mislim na Jug, a što se tiče sjevera, tu ima raznih sorti, od istinskih navijača koji su zamjenili Jug sa sjeverom, do onih šabana koji dođu da se igračima sjete bliže familije.
A općenito što se tiče rezultata ekipe, forme, pojačanja i to, yebiga, to je balkanski mentalitet, kada ide svi su tu, kad je loše, niđe nikog.. Msm na to sam navikao, i samo nekim zaista strašnim radom marketing službe i nekih ambicioznih projekata poput onog Željo TV se može raja privući na stadion. :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 21:56

Ma nisam ja star hvala Bogu, tek' mi je 23, al' doduse sjecam se svih onih tekmi prije 10 godina, i bio sam na par.. A slozit ces se da to i nije bas tako davno bilo.. Ne smeta ni meni dzoint, naprotiv :mrgreen: , ali smeta mi kad samo radi toga dodju, stanu u cosak, furaci sve, i nikad, ama bas nikad ne bude ni blizu pun jug u nekim tekmama koje nisu presudne, ili timovi iz top 3,4 mjesta... Tribina nije mjesto gdje se ganja moda, imam i ja majica kuci pa opet cu uvijek obuci Zebin dres sa Maradoninim potpisom (****) :mrgreen: jer mi je to špica, da u tom trenutku kad sam na Zeljinoj tekmi dodjem u plavom, a ne u nekim tamo divljim bojama koje nemaju veze sa tribinom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 feb 2012, 22:02

Mislim da ce protiv Sirokog biti pun sadion.Ja sam na svakoj utakmici svoga kluba nije bitno jel rudar prijedor i derbi tu sam i svaki put dajem po 5 KM.Treba privuci derbi navijace,raju koja napuni stadion na derbiju na proslavi titula kupova i sl.Treba privuci onu raju sto sami sebe zovu navijacima Zelje.I naravno stariju raju koja su nekad punila tribine.Ova imena vjerujem da ce privuci raju na tribine, ja se nadam da ce ove polusezone biti puna Grbavica cesce ngo prije.
svoj ti pos'o !

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 feb 2012, 22:11

A jeste li mozda razmisljali da su termini nasih utakmica jedan od razloga nesto slabije posjete, evo ja npr i stotine takvih iz vogsoce, ilijasa, breze pa i dalje npr. ako se igra kasno nemamo mogucnosti da se vartimo kuci i svi gledamo neku varijantu s nekim s autom da idemo, ali ne moze se uvijek auto naci, a prije su utakmice biel u po bijela dana pa se nekako moglo snaci, sad ce neko reci kako ej moglo prosle godine, pa moglo je zato sto smo se zazeljeli titula i zadnju marku smo davali da dodjemo na tekmu, Vjeujem da dosta raje iz udaljenih dijelova grada ne dolazi na tekme zbog kasnih termina, npr nedjelja 20:30, treba malo paznju i na to obratiti i moze li neko naci tekmu finale kupa Zeljo-leotar 2003 na kosevu, strasan leotar bi, mi ih zgazili

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 feb 2012, 22:15

Samo u Sarajevu ima 450.000 ljudi, uzmimo da je 50.000 pitara :mrgreen: , i 200.000 zena, tada ostane 200.000 manijaka... I ti meni kazes da nema 5000 ljudi da napuni jug ??? Tekme koje su popularne medju rajom su navece, i one budu haman uvijek pune, ali puno je vise onih od 17, 18 h subotom, i tada normala ima buseva poslije, voz, itd. a opet tekme zjape prazne.. Ehhh meni nije jasno zasto... Mora da je onda skupa karta... :geek:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 29 feb 2012, 22:18

diplomatija je napisao/la:A jeste li mozda razmisljali da su termini nasih utakmica jedan od razloga nesto slabije posjete, evo ja npr i stotine takvih iz vogsoce, ilijasa, breze pa i dalje npr. ako se igra kasno nemamo mogucnosti da se vartimo kuci i svi gledamo neku varijantu s nekim s autom da idemo, ali ne moze se uvijek auto naci, a prije su utakmice biel u po bijela dana pa se nekako moglo snaci, sad ce neko reci kako ej moglo prosle godine, pa moglo je zato sto smo se zazeljeli titula i zadnju marku smo davali da dodjemo na tekmu, Vjeujem da dosta raje iz udaljenih dijelova grada ne dolazi na tekme zbog kasnih termina, npr nedjelja 20:30, treba malo paznju i na to obratiti i moze li neko naci tekmu finale kupa Zeljo-leotar 2003 na kosevu, strasan leotar bi, mi ih zgazili
dobra tekma pravo bila meni se cini mirza mesic glavom i gredic iz penala ? :D
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 feb 2012, 22:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo u Sarajevu ima 450.000 ljudi, uzmimo da je 50.000 pitara :mrgreen: , i 200.000 zena, tada ostane 200.000 manijaka... I ti meni kazes da nema 5000 ljudi da napuni jug ??? Tekme koje su popularne medju rajom su navece, i one budu haman uvijek pune, ali puno je vise onih od 17, 18 h subotom, i tada normala ima buseva poslije, voz, itd. a opet tekme zjape prazne.. Ehhh meni nije jasno zasto... Mora da je onda skupa karta... :geek:
losa ti je ta racunica skroz, budi malo realan

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 29 feb 2012, 22:24

diplomatija je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo u Sarajevu ima 450.000 ljudi, uzmimo da je 50.000 pitara :mrgreen: , i 200.000 zena, tada ostane 200.000 manijaka... I ti meni kazes da nema 5000 ljudi da napuni jug ??? Tekme koje su popularne medju rajom su navece, i one budu haman uvijek pune, ali puno je vise onih od 17, 18 h subotom, i tada normala ima buseva poslije, voz, itd. a opet tekme zjape prazne.. Ehhh meni nije jasno zasto... Mora da je onda skupa karta... :geek:
Da.. cuj pitara 50 000... njih na cijeloj teritoriji BiH nema 20 000. Kada se smanji liga, automatski ce se povecati i broj gledalaca... nece niko da gleda buducnost,zvornik,rudar,travnik itd.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 feb 2012, 22:58

diplomatija je napisao/la:
ev i ja gledam,bas,fkt gdje nadje toliko pitara hahahahaha :lol: :lol: :lol:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 feb 2012, 23:09

arzaminjo je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:A jeste li mozda razmisljali da su termini nasih utakmica jedan od razloga nesto slabije posjete, evo ja npr i stotine takvih iz vogsoce, ilijasa, breze pa i dalje npr. ako se igra kasno nemamo mogucnosti da se vartimo kuci i svi gledamo neku varijantu s nekim s autom da idemo, ali ne moze se uvijek auto naci, a prije su utakmice biel u po bijela dana pa se nekako moglo snaci, sad ce neko reci kako ej moglo prosle godine, pa moglo je zato sto smo se zazeljeli titula i zadnju marku smo davali da dodjemo na tekmu, Vjeujem da dosta raje iz udaljenih dijelova grada ne dolazi na tekme zbog kasnih termina, npr nedjelja 20:30, treba malo paznju i na to obratiti i moze li neko naci tekmu finale kupa Zeljo-leotar 2003 na kosevu, strasan leotar bi, mi ih zgazili
dobra tekma pravo bila meni se cini mirza mesic glavom i gredic iz penala ? :D
utakmica evrospka bila, posjeta ekstra bila, leotar kao jaci od nas bio, purke mulalica na zapad poslao hah, lijepo bi bilo pogledati to

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 29 feb 2012, 23:25

Pa sad ispade Pitara ima 250.000 :mrgreen: kako to da " njih " ima vise ?! :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 mar 2012, 00:06

slika
Sretan praznik
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 40 gostiju.