Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
GradKamena2
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Puno mi se nesto palite na nesto sto vas ne zanima.
Ma yebo ba torcidu, ne bitni su ovdje skroz
-
GradKamena2
- Kontakt:
Znas sta je golemo sto ce pravi navijac rec svaka cast na nekoj akciji koja se odradi navijacki,a ostali "huligani " za tipkovnicom ce vazda kmecat nesto .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zar si ocekivo da ce neko na ovom forumu pohvalit neku akciju UltrasaGradKamena2 je napisao/la:Znas sta je golemo sto ce pravi navijac rec svaka cast na nekoj akciji koja se odradi navijacki,a ostali "huligani " za tipkovnicom ce vazda kmecat nesto .
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
a torcida iskopirala bešiktaš , zaključak je svi smo mi turciavenija je napisao/la:svi iskopirali torcidu ali blijeda kopija, jad i bijeda
nije naodmet nešto pohvaliti kad je dobro , nije loše po vlastito zdravlje. kao što sam početkom zajedničke lige hvalio vjernost zeničke publike , super period lešinara što se tiče izgleda , pa jedno vrijeme i hz ... tako i ti možeš priznat da zenica ovako nešto nikad neće vidjet . ni u snovima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inače je Torcida izmislila ovo.. daj baavenija je napisao/la:svi iskopirali torcidu ali blijeda kopija, jad i bijeda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Evo kiše brate, nestaje nikako sta je ovo...since1948 je napisao/la:I tako...šta ima kod vas?
NK Široki Brijeg
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A šta da radimo dok pada, ne prestaje.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ima li ko da bi pisao o fudbalu?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ne znam s kakvim su loptama igrali al znam da je stadion i tad bio u boljem stanju nego ovaj na kojem vi danas loptate,.Dobru ste i vi generaciju imali te godine kad je Čelik tukao Fiorentinu, Enver Marić, Boro Primorac, Vaha, Dušan Bajević i drugi,.Rigoletto je napisao/la: Robovi u pravom smislu te riječi ili robovi kao navijaci velikana koji je tukao fiorentinu za vremena nogometnih lopti od svinjskog mjehura?
A je mogu ti rec, nema nista gore nego kad ne mozes kavu na terasi kafica popit. Javljaju valjda s nedjelje sunca malo, taman..Evolve je napisao/la:Evo kiše brate, nestaje nikako sta je ovo...since1948 je napisao/la:I tako...šta ima kod vas?
SAMO ŠIROKI!
Ode im Filipović u Grčku.
Sorry na off topicu, vratite se pljuvanju!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oni su izgledala krenuli vasim stopama,udario kokuzluk i kod njih...Osim13 je napisao/la:Ode im Filipović u Grčku.
- Evolve
- Kontakt:
Kako igra zadnju sezonu, nece im falit sigurno. Cini mi se da je izgubio svaku motivaciju da igra ovdje šta li.
NK Široki Brijeg
Ma nije on ni bio nesto posebno, samo bio u strasnoj formi i imo Bilbiju, Todora itd. pored sebe
-
Sariel1987
- Kontakt:
admine salji ovo sve u banovice.
samo da Zrinjski I Gosk ispadnu
evo i jedan pohvala za bakljadu
evo i jedan pohvala za bakljadu
Ma sta ces njemu to objasnjavat, vidis da je zatucan ko kamen... sjedinio se s kamenjem hercegovackim ne vidis razliku... poslijeratni profiteri, kladionicari, osnovali klub i kupili pokoju titulu u rasulu zvana premier liga BiH. I ono nesto pametuje o historiji i uspjesima Čelika. A dok se u Zenici igrao fudbal i dolazili evropski velikani i osvajale evropske titule tvoj ćaća je tucao kamen po mostaru i navijao za velež, a ti sad pokupio svu pamet svijeta i dođeš ovdje pa iznosis svoje nezadovoljstvo, zato sto se nista nije promjenilo samo sto sad ti tucas kamen i navijas za neki novi klub bez historije ali sa hrvatskim predznakom...chily-rz je napisao/la:Ne znam s kakvim su loptama igrali al znam da je stadion i tad bio u boljem stanju nego ovaj na kojem vi danas loptate,.Dobru ste i vi generaciju imali te godine kad je Čelik tukao Fiorentinu, Enver Marić, Boro Primorac, Vaha, Dušan Bajević i drugi,.Rigoletto je napisao/la: Robovi u pravom smislu te riječi ili robovi kao navijaci velikana koji je tukao fiorentinu za vremena nogometnih lopti od svinjskog mjehura?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.