dino lj je napisao/la:Sto se tice pocetka utakmice licno mislim da ne bi trebala biti kasno.Ipak je jos uvjek hladno a brate nisu ovo Tenerifi.Optimalan pocetak u ovim uslovima je do 15 sati.
ma nije sad trenutno hladno toliko, sad je preko dana 5-6 stepeni sigurno, dok navecer se to spusti, bude mozda na nuli, kako stvari stoje, temperatura se moze samo povecati, nikako smanjiti, a zeljo je prosle godine prvu utakmicu takodjer igrao na grbavici i termin je bio pola 6 sa olimpicom, tako da mislim da se ni ovaj put nece mjenjati, opet ce biti pod reflektorima, oko 5, pola 6
valjda se neće poklopiti "skolska" subota jer bi mozda bila malo manja posjeta...
kako god ovi dani idu bas sporo, ovaj februar koda ima 30 dana
Ili ako ne budu pokemoni u doba tekme. Po ovim slikama s foruma pokemeni u tom terminu
Zubandan 05.06.1998 - Konacno Cijela Utakmica
Uploaded by DolinaCupova1921 on Feb 22, 2012
[youtube][/youtube]
NOTE: Dao bih sve kada bi napravili replike ovih dresova za novu sezonu
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Sarajlijc@ je napisao/la:Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljes
Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su ovo samo derbiji koje dosad nismo imali prilike gledati na youtube.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 feb 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Sarajlijc@ je napisao/la:Imas li onu tekmu kad vam je Nuki zabio za 1:2, ako mozes da mi posaljes
Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su to samo derbiji koje dosad nismo imali prilike na youtube gledati.
Ima ali bi volio vidjet cijelu tekmu Ali doduse vidim postavljaju se samo oni koje ste dobili tako da tesko
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mislim da imas golove i prilike sa te tekme na youtube. Ovo sto momci postavljaju, mislim da su to samo derbiji koje dosad nismo imali prilike na youtube gledati.
Ima ali bi volio vidjet cijelu tekmu Ali doduse vidim postavljaju se samo oni koje ste dobili tako da tesko
Samo da napomenem, da ce uskoro ce biti postavljen i onaj vas najgori poraz u novijoj historiji nasih klubova. To je derbi koji je odigran 28.04.2001 na Kosevu izmedu Sarajevo - Zeljeznicar a zavrsio je 0:3
uuuu komsija, gdje ces derbi iz 95 porediti sa ovim 0:3. Pa nismo ni dovoljno stucni i kopacki imali. Nasi igraci skoro svi cijeli rat proveli u gradu, jedva da smo se skupili bili. Onaj derbi kada ste 4:1 uzeli ste nas postenski razvalili. Mislim da nam Muharemovic nije igrao taj derbi i bas se ocitovao njegov nedostatak. Ali sta se moze, ovi stari derbiji su deset puta bolji bili i zanimljiviji. Samo pogledaj izjave igraca poslije tekmih. Nema trazenja alibija u sudijama ili skretanja na drugu stranu, jednostavno cestitaj protivniku, bez ikakvog vrijedanja i svako svojoj kuci. Valjda ce se jednoga dana to vratiti.
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 feb 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
BlueTiger je napisao/la:uuuu komsija, gdje ces derbi iz 95 porediti sa ovim 0:3. Pa nismo ni dovoljno stucni i kopacki imali. Nasi igraci skoro svi cijeli rat proveli u gradu, jedva da smo se skupili bili. Onaj derbi kada ste 4:1 uzeli ste nas postenski razvalili. Mislim da nam Muharemovic nije igrao taj derbi i bas se ocitovao njegov nedostatak. Ali sta se moze, ovi stari derbiji su deset puta bolji bili i zanimljiviji. Samo pogledaj izjave igraca poslije tekmih. Nema trazenja alibija u sudijama ili skretanja na drugu stranu, jednostavno cestitaj protivniku, bez ikakvog vrijedanja i svako svojoj kuci. Valjda ce se jednoga dana to vratiti.
Ma sad je ovo tuga i zalost.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!